Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش پایگاه خبری امتداد، همزمان با پیش‌راه‌اندازی واحد گازی نیروگاه مولد برق اسلام‌آباد با ظرفیت اسمی ٣١٠ مگاوات در فاز اول در شبکه برق سراسری کشور، شرایط لازم برای بهره‌برداری نهایی از این نیروگاه فراهم شده است.

این نیروگاه از جمله نیروگاه‌های سیکل ترکیبی با فناوری کلاس F و ظرفیت ۴٨۴ مگاوات با مشارکت ٢٢٠ میلیون یورویی بانک صادرات ایران از محل صندوق توسعه ملی احداث شده که در ارتقای توان تولید برق شبکه سراسری کشور تاثیر گذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهره برداری از طرح های بزرگ ملی با حمایت مالی (ارزی-ریالی) بانک صادرات ایران در اغلب استان‌های کشور در قالب عقود مشارکت مدنی، فروش اقساطی مواد اولیه، جعاله و سایر عقود بانکداری بدون ربا انجام شده که در اشتغالزایی مستقیم و غیر مستقیم، رفع محرومیت و آبادانی مناطق مختلف کشور نقش اساسی ایفا کرده است.

بانک صادرات ایران عمدتاً در جهت هدایت تسهیلات در بخش‌های مولد و صنعتی در صنایع بالادستی و زیربنایی مشارکت کرده است. با این حال بخش‌های خدماتی نیز در این راستا از این تسهیلات بی‌نصیب نبوده و مورد حمایت قرار گرفته‌اند. حمایت در تامین مالی ساخت کارخانجات سیمان، نیروگاه‌های سیکل ترکیبی، کارخانجات و واحدهای فولادی، صنایع دریایی و بندری، پتروشیمی، صنایع ریلی و جاده ای، نفت، لوازم ساختمانی و خانگی، ذوب آهن، هتل و گردشگری، مسکن، مواد و صنایع غذایی، ریسندگی و سایر بخش‌ها نقش غیر قابل انکاری در محرومیت زدایی و ایجاد اشتغال در مناطق کمتر برخوردار کشور داشته و در عین حال با پرداخت تسهیلات به صورت سرمایه ثابت به حفظ و پایداری اشتغال کمک جدی کرده است.

مشارکت ٢٣٠ میلیون یورویی برای ساخت شرکت انرژی گستر جم (نیروگاه)، تامین مالی ٢٢٠ میلیون یورویی برای احداث شرکت مولد برق اسلام‌آباد، تامین مالی ١٩٩ میلیون یورویی برای تاسیس شرکت افق توسعه انرژی خلیج فارس و مشارکت در احداث شرکت برق مپنا گناوه از جمله فعالیت‌های مالی این بانک در کمک به ارتقای توان تولید برق و انرژی در کشور بوده است.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۰۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح همزمان ۱۶ نیروگاه خورشیدی در ۶ استان کشور

مدیر کل دفتر فنی و تحقیقات نوسازی مدارس کل کشور با بیان اینکه ۵۶ پروژه ساخت نیروگاه های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور در ۱۵ استان در حال اجراست، اظهار کرد: ۱۶ پروژه ساخت نیروگاه های مدارس در ۶ استان به پایان رسیده که همزمان در استان های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی به صورت همزمان، امروز پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ به بهره برداری می رسند.

به گزارش ایسنا، سید محمد واعظی نژاد خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۵۶ پروژه ساخت نیروگاه های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور با ظرفیت ۸۴۰ کیلووات توسط خیرین مدرسه ساز در حال اجراست؛ این نیروگاه ها در حال انعقاد قرارداد و یا در حال طی کردن مراحل اجرا هستند که دو تا سه ماه آینده وارد مدار می شوند.

وی با اشاره به مزایای بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در مدارس کشور، افزود: ساخت این نیروگاه ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه های مدارس سبب افزایش خودآگاهی دانش آموزان از مزایای استفاده از انرژی های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از بکارگیری سوخت های فسیلی در مدارس می شود.

واعظی نژاد در ادامه تصریح کرد: از آنجا سرانه های تخصیص یافته به مدارس پایین است و مدارس در فصل های فعال مجبورند از سوخت های فسیلی استفاده کنند، بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در آنان ضمن صرفه جویی در هزینه های جاری همچون آب، برق و کاغذ و ... سبب کاهش انتشار آلاینده های زیست محیطی می شود.

وی از هدف گذاری ساخت نیروگاه های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه کشور خبر داد و اظهار کرد: بر اساس هدف گذاری صورت گرفته، قرار است نیروگاه های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست.

طبق اعلام ساتبا، نیروگاه خورشیدی ۶۰ کیلوواتی در مدرسه خیرساز ۱۵ کلاسه حاج غلام رضا زیرک امروز، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور دکتر محمود کمانی، معاون وزیر نیرو و رییس سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری برق(ساتبا)، دکتر حمید رضا خان محمدی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور، دکتر سید محمد آقامیری، استاندار قم، آیت الله حسینی بوشهری، رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و مسئولان استان قم به بهره برداری می رسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افتتاح همزمان ۱۶ نیروگاه خورشیدی در ۶ استان کشور
  • بهره برداری از خانه بهداشت خوزنان آبیک
  • نرخ جدید عوارض آزادراه خرم آباد - پل زال اعلام شد
  • بهره برداری از خانه بهداشت خوزنان آبیک + فیلم
  • جنگ ترکیبی دشمن با هدف از بین بردن وحدت مسلمین انجام می شود
  • بهره برداری از بزرگترین مزرعه خورشیدی برای نمک زدایی در عمان
  • برنامه جامع مشارکت مردم در اقتصاد امروز نهایی می‌شود
  • رشد تولید برق در نیروگاه شهید رجایی قزوین
  • ایران جزو کشورهای برتر در سدسازی است | بهره برداری از سد و نیروگاه بزرگ ساخت ایران در سریلانکا
  • بهره‌برداری از یکی از بزرگترین طرح‌های صادرات خدمات فنی-مهندسی ایران