Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: جمهوری اسلامی ایران در سال ۲۰۱۸ با اجرای هزار و ۶۰۰ عملیات و تقدیم ۱۸ شهید، بیش از دو هزار و ۱۰۰ باند محلی، منطقه‌ای و بین‌المللی را منهدم و ۵ هزار میلیارد ریال از اموال قاچاقچیان را توقیف کرده است. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اسکندر مومنی صبح امروز در همایش روز جهانی مبارزه با موادمخدر در ستاد مبارزه با موادمخدر ریاست جمهوری با اشاره به مبارزات ۴۰ ساله جمهوری اسلامی ایران با موادمخدر، اظهار کرد: کشت و تولید موادمخدر به رکورد بی‌سابقه در دو دهه گذشته رسیده و ۲۷۵ میلیون نفر به موادمخدر ابتلا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دبیر کل ستاد مبارزه با موادمخدر ادامه داد: مشتقات تریاک عامل ۶۶ درصد مرگ و میر ناشی از مصرف موادمخدر در جهان است، بیش از نیمی از معتادان تزریقی جهان دارای بیماری هپاتیت C. هستند و از هر هشت نفر یکی از آن‌ها مبتلا به ویروس HIV است.

وی خاطرنشان کرد: منطقه ما به واسطه همجواری با کشوری که بیشترین کشت مواد در آن صورت می‌گیرد، در معرض بیشترین خسارات انسانی و عواقب قاچاق و اعتیاد قرار گرفته است.

مومنی با بیان اینکه چالش‌های ناشی از موادمخدر از منطقه‌ای به منطقه دیگر متقاوت است، گفت: جمهوری اسلامی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی در مقابله خستگی‌ناپذیر با قاچاقچیان موادمخدر، سه هزار و ۸۱۱ شهید و ۱۲ هزار جانباز تقدیم کرده و موفق به کشف حدود ۱۱ هزار تن موادمخدر با محوریت نیروی انتظامی و نیرو‌های مقابله‌ای در سه دهه اخیر شده است.

دبیر کل ستاد مبارزه با موادمخدر افزود: جمهوری اسلامی ایران در سال ۲۰۱۸ با اجرای هزار و ۶۰۰ عملیات و تقدیم ۱۸ شهید، بیش از دو هزار و ۱۰۰ باند محلی، منطقه‌ای و بین‌المللی را منهدم، تعداد هشت هزار وسیله‌نقلیه، املاک و اموال قاچاقچیان به ارزش مالی بیش از ۵ هزار میلیارد ریال را توقیف و بیش از ۸۰۰ تن موادمخدر را کشف کرد.

وی متذکر شد: کشفیات هروئین در ایران در سال ۲۰۱۸ حدود ۲۶ تن بوده که این کشفیات در کشور منشا تولید که در آن نیرو‌های فرامنطق‌های حضور دارند اندکی بیش از دو تن و در کل بازار مقصد حدود چهار تن بوده است.

مومنی یادآور شد: علیرغم تحریم‌های ظالمانه، حدود ۷۶ درصد کشفیات جهانی تریاک، ۶۷ درصد کشفیات جهانی مرفین و ۱۷ درصد کشفیات جهانی هروئین توسط جمهوری اسلامی ایران صورت می‌گیرد و سالانه صد‌ها میلیون دلار در مرز‌های شرقی برای انسداد مرز‌ها هزینه می‌شود.

وی ادامه داد: تقویت برنامه‌های کاهش آسیب و فراهم‌سازی شیوه‌های متعدد درمانی برای بازگشت معتادان به جامعه در راهبرد جمهوری اسلامی ایران است. رویکرد اجتماع‌محور با هدف جلب مشارکت تمام آحاد جامعه در حوزه‌های مختلف صیانت، بازتوانی و بازگشت معتادان به جامعه صورت گرفته و جمهوری اسلامی ایران معتقد است این معضل مسئله تخصصی و فراگیر بوده و سیاسی شدن آن نه تنها کمکی به این مسئله می‌کند بلکه منجر به تغییر رویکرد‌های ملی می‌شود.

دبیر کل ستاد مبارزه با موادمخدر تصریح کرد: مساعدت فنی و تجهیزاتی به کشور‌های در مسیر ترانزیت، انتقال تجارب موفق کشور‌ها در زمینه کاهش آسیب و تقاضا و اتخاذ سیاست مشترک جهانی علیه تحریم‌های جهانی در رابطه با موادمخدر باید توسط جامعه جهانی انجام شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هپاتیت c معتاد معتاد تزریقی مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۱۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری موادفروش موتورسوار در تهران

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر تهران بزرگ از دستگیری زنی که به وسیله یک دستگاه موتورسیکلت اقدام به توزیع موادمخدر کرده بود، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سرهنگ حسین باباپور اظهار کرد: چندی پیش مأموران پایگاه هشتم پلیس مبارزه با موادمخدر تهران بزرگ، از طریق منابع خبری مطلع شدند که زنی موادفروش به نام سارا با یک دستگاه موتورسیکلت برقی اقدام به جابه‌جایی و توزیع موادمخدر کرده است.

وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع، رسیدگی به پرونده به صورت ویژه در دستورکار مأموران پلیس مبارزه با موادمخدر قرار گرفت و آنها با انجام اقدامات اطلاعاتی متوجه شدند که متهم به شکلی بسیار ماهرانه، اقدام به جاسازی مواد مخدر در بدنه موتورسیکلت برقی خود کرده است.

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر تهران بزرگ با بیان اینکه رصد لحظه به لحظه فعالیت این زن مواد فروش ادامه یافت، گفت: هم‌زمان نیز هماهنگی با مقام قضائی انجام و مجوزهای لازم دریافت شد و پس از آن مأموران در عملیات ضربتی در منزلش دستگیر به مقر انتظامی منتقل شد.

باباپور با بیان اینکه منزل و موتورسیکلت این زن نیز مورد بازرسی قرار گرفت، تصریح کرد: مأموران در جریان بازرسی از موتورسیکلت این زن شش کیلوگرم مخدر تریاک را که به‌طرز ماهرانه‌ای در بدنه موتور جاساز شده بود، کشف و ضبط کردند.

وی با اشاره به انجام بازجویی از متهم در مقر انتظامی گفت: این زن در جریان بازجویی‌های انجام شده به جرم خود اعتراف کرد و پس از آن به همراه مواد مخدر مکشوفه و پرونده متشکله برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

کد خبر 745525

دیگر خبرها

  • کشف و ضبط ۱۰۰ کیلوگرم تریاک در استان قزوین
  • دنیا مبهوت اقتدار ایران
  • چشم دنیا مبهوت اقتدار موشکی و پهپادی ایران
  • کشف و ضبط ۱۰۰ کیلوگرم تریاک
  • دستگیری موادفروش موتورسوار در تهران
  • زن موتورسوار پخش‌کننده موادمخدر بود/ سارا به دام پلیس افتاد
  • زن موتورسوار پخش‌کننده موادمخدر بود/سارا به دام پلیس افتاد
  • ارتش مقتدر ۸ سال دفاع مقدس را به نفع ایران تمام کرد
  • چشم دنیا مبهوت اقتدار جمهوری اسلامی است
  • دنیا ظهور یک ابرقدرت جهانی را با چشم خود دید