Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

فرهاد تجری، نماینده مردم سرپل ذهاب در مجلس شورای اسلامی که به عنوان گزینه ریاست کمیسیون اصل نود در نشست علنی امروز پارلمان معرفی شده بود طی سخنانی اظهار داشت: آقای لاریجانی و هیأت رئیسه! دوربین‌ها را نگاه کنید. علیرغم اینکه چند بار اخطار دادید تا برگه‌ها و گلدان‌ها برای رای‌گیری توزیع شود، اما با تاخیر آمدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:‌متاسفانه در روند این رای‌گیری دیدیم که به خاطر این تاخیر برخی افراد رای نمایندگان را می‌گرفتند و خط می‌زدند.

تجری ادامه داد: اگر شما آراء باطله را نگاه کنید ۵۰ رای نوشته شده خط زده شده است؛ لذا بنده نسبت به این نوع رای‌گیری اعتراض دارم.

نماینده مردم سرپل ذهاب با اشاره به اینکه بنده برای ریاست کمیسیون اصل نود مجلس ۱۳۰ رای داشتم گفت: متاسفانه در این خصوص تعلل شد تا این نتیجه رقم بخورد؛ لذا هیأت رئیسه باید از آراء صیانت کند که امروز شاهد بودیم این اتفاق نیفتاد.

وی خاطرنشان کرد: قطعا همه خط خوردگی‌ها در رای‌گیری طبیعی نیست لذا بنده نسبت به این موضوع اعتراض دارم.

در ادامه لاریجانی پاسخ داد:‌این مشکل گاهی در رای‌گیری‌ها پیش می‌آید و افراد رای خود را به دوستانانشان می‌دهد.

وی افزود: این مشکل یک بار باید برای همیشه حل شود و رای‌گیری از طریق دستگاه الکترونیکی صحیح‌تر و سالم‌تر انجام شود چرا که رای دادن و روی کارت نوشتن ایراداتی دارد.

وی عنوان کرد:‌کمیسیون آئین‌نامه یک بار دیگر این موضوع را بررسی کرده تا مشکل حل شود تا در رای اعتماد‌ها برای وزرا هم نمایندگان به صورت الکترونیکی رای دهند، اما فعلا نمی‌توانیم کاری انجام دهیم.

لاریجانی در خاتمه در خطاب به تجری تصریح کرد: شکایت شما در هیأت رئیسه بررسی خواهد شد.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۱۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشم انگلیس از حملات سایبری چین

انگلیس کشور چین را به حملات سایبری به دموکراسی خود متهم کرده و در این راستا تحریم هایی را علیه برخی شرکت ها و افراد اعمال کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "نویه زوریخه سایتونگ"، دولت بریتانیا در واکنش به حملات هکرها به کمیسیون انتخابات و برخی اعضای مجلس عوام بازیگران چینی را مجازات می کند.

در انگلیس کمیسیون انتخابات نوعی داور برای رقابت دموکراتیک است. این نهاد مستقل و بی طرف از نظر سیاسی، به عنوان مثال بر این مسئله نظارت می کند که مقررات مربوط به تأمین مالی احزاب رعایت می شود و قوانین عمومی برگزاری انتخابات را صادر می کند. هنگامی که تابستان گذشته مشخص شد که این کمیسیون انتخابات قربانی یک حمله سایبری گسترده شده است، زنگ خطر در بریتانیا به صدا درآمد.

این کمیسیون اعلام کرد که بازیگران متخاصم در سال 2021 به نسخه های ثبت نام رأی دهندگان و ایمیل های داخلی دسترسی پیدا کردند و به سیستم های کنترل نفوذ کردند. این نهاد اطمینان داد که این حمله هیچ تاثیری بر انتخابات یا ثبت نام رای دهندگان نداشته است. اما مهاجمان نام و آدرس تمامی بریتانیایی‌هایی را که بین سال‌های 2014 تا 2022 به عنوان رأی‌دهندگان ثبت‌نام کرده بودند، سرقت کردند.

روز دوشنبه، دولت بریتانیا چین را به دست داشتن در حمله به کمیسیون انتخابات متهم کرد.

الیور داودن، معاون نخست وزیر انگلیس در این باره به مجلس عوام گفت که تحقیقات نیروهای امنیتی بریتانیا نشان داده که عاملان این حمله با پکن مرتبط هستند. ایالات متحده آمریکا هم متعاقباً اتهامات مشابهی را مطرح کرد و نشان داد که غرب در مجموع لفاظی های خود را علیه تلاش های اعمال نفوذ چین افزایش می دهد.

به گفته داودن، چین همچنین در پشت حملات نافرجام برای جاسوسی از دست‌کم سه عضو مجلس عوام انگلیس قرار دارد.

به گفته وی گروه هکری APT31 که وابسته به دولت چین است مسئول این امر است. از جمله افرادی که ایمیل‌های مرتبط دریافت کرده‌اند، یان دانکن اسمیت، رهبر سابق حزب محافظه‌کار، تیم لافتون، وزیر محافظه‌کار سابق و استوارت مک‌دونالد از حزب ملی اسکاتلند (SNP) هستند. هر سه عضو یک گروه پارلمانی هستند که بارها از فعالیت های چین در مستعمره سابق بریتانیا در هنگ کنگ و استان سین کیانگ انتقاد کرده اند.

داودن تاکید کرد که حملات به دموکراسی بریتانیا در نهایت شکست خورده است، اما روی هم رفته، فعالیت‌های پکن نشان‌دهنده یک الگوی واضح و پایدار از رفتار خصمانه است.

دولت بریتانیا همچنین دو فرد و یک شرکت پیشرو را که لندن را به حملات سایبری و گروه هکری APT31 مرتبط می‌کردند، تحریم کرد.

در انگلیس گزارش‌های مربوط به جاسوسی و تلاش‌های چینی برای نفوذ در سال‌های اخیر افزایش یافته است.

کن مک کالوم، رئیس سرویس اطلاعات داخلی MI5، چین را "بزرگترین چالش استراتژیک اساسی" برای بریتانیا در سال 2022 توصیف کرد. در تابستان 2023، کمیته اطلاعات و امنیت مجلس عوام در گزارشی اعلام کرد که چین به طور خاص و تهاجمی بریتانیا را هدف قرار داده است.

در نهایت، پکن ظاهراً در تلاش است تا بر روند سیاسی پارلمان در وست مینستر تأثیر بگذارد. سال گذشته، یک دستیار پژوهشی 28 ساله مجلس عوام انگلیس به اتهام نقض اسرار و جاسوسی دستگیر شد.

این بریتانیایی که به بی گناهی خود اعتراض داشت از جمله برای وزیر امنیت امروز تام استیمهات کار می کرد، اما گفته می شود که به عنوان جاسوس در خدمت چین بوده است.

بهر حال لفاظی های شدید لندن و اعمال تحریم ها به منزله یک اقدام هشدار دهنده و درخواست از پکن برای تعدیل فعالیت های سایبری خود است.

با این همه سخنگوی وزارت امور خارجه چین از "اتهامات بی اساس" صحبت کرد و به همین دلیل است که خطر یک ناراحتی دیپلماتیک وجود دارد. با این حال، تحریم های انگلیس چندان شدید به نظر نمی رسد. بنابراین، طرفداران منتقد چین در درون حزب محافظه کار از دولت خواستند تا سخنان تند خود را با اقدامات قاطع تر دنبال کند.

اتهام‌زنی وزیر انگلیسی به روسیه درباره حمله تروریستی اخیرالحوثی: آمریکا، انگلیس و رژیم اسرائیل طراح تجاوز به یمن بودند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نشست هیئت‌های ایران و ترکمنستان به ریاست وزرای خارجه
  • متکی: نباید در کمیسیون‌ها سرگرم رسیدن به ریاست باشیم
  • هیأت قرآنی صدیقه کبری(س) روستای داش‌تپه‌ ماه رمضان هرشب مجلس دارد
  • متکی: نباید در کمیسیون‌های مجلس دنبال رسیدن به ریاست باشیم
  • طرح نماینده مجلس برای FATF، برجام و سند ۲۰۳۰: آنها را بومی کنیم!
  • نماینده مجلس: باید FATF، برجام و سند ۲۰۳۰ را در کشور بومی کنیم!
  • جلالی، نماینده مجلس: باید FATF، برجام و سند 2030 را در کشور بومی کنیم!
  • (ویدئو) روایت پزشکیان از تایید صلاحیت شدنش با توصیه رهبری
  • خشم انگلیس از حملات سایبری چین
  • شهید خدمت محسوب شدن جهادگران در مجلس مطرح شود