Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، علی‌رضا رزم‌حسینی در یکصد و هفتاد و نهمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان که به منظور امضای تفاهم نامه های معین توسعه اقتصادی فرهنگی در شهرستان کاشمر برگزار شد، اظهار کرد: به دلیل اهمیت موضوع اقتصاد و معیشت مردم، رهبر معظم انقلاب در طول 11 سال گذشته، هر سال را با عناوین اقتصادی نامگذاری کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: ما در کنار توجه به مسائل فرهنگی، اجتماعی و امنیتی، روی مسائل اقتصادی متمرکز شده ایم تا از این طریق زمینه تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی و توانمندسازی مردم را فراهم کنیم.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه مردم باید در راستای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی نقش آفرینی کنند، خاطرنشان کرد: با اجرای الگوی مثلث توسعه اقتصادی به عنوان یک طرح عملیاتی، به دنبال ایجاد انسجام و همدلی بین ارکان مختلف حاکمیت و به کارگیری ظرفیت های مردمی در مسیر پیشرفت و توسعه هستیم.
وی از تمرکزگرایی به عنوان یکی از عیوب ساختاری کشور یاد کرد و ادامه داد: متاسفانه در تمامی دولت های پس از انقلاب اسلامی تمرکزگرایی افزایش یافته و نظام تمرکزگرا مانع پویایی بدنه اجرایی شده است.
رزم حسینی با بیان اینکه فساد اداری و نارضایتی مردم ماحصل بروکراسی پیچیده اداری در کشور است، گفت: اختلاف های سیاسی باعث ایجاد فاصله بین مردم شده است؛ به اسم دموکراسی و احزاب متاسفانه باندهای در کشور به وجود آمده که فعالیت آن ها نتیجه ای جز عقب افتادگی کشور نداشته است.
وی با بیان اینکه دولت دیوان سالار کشور را گران اداره می کند، گفت: اگر امروز آمریکایی ها بر روی اقتصاد و معیشت مردم فشار می آورند برای آن است که ما را تسلیم کنند لذا باید با پیشبرد سیاست های اقتصاد مقاومتی، شاخص تاب آوری در برابر مشکلات به وجود آمده را ارتقا دهیم.
استاندار خراسان رضوی از عدم انسجام دستگاه های حاکمیتی به عنوان دیگر چالش پیش روی توسعه و آبادانی کشور یاد کرد و گفت: چرا نباید همه ارکان حاکمیت در مسیر پیشرفت و توسعه همدل شوند؟ چرا باید شاهد موازی کاری بین بخش های مختلف اجرایی باشیم؟
وی ادامه داد: با اجرای الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در خراسان رضوی به دنبال این هستیم که ظرفیت های بخش خصوصی و مردمی را در مسیر توسعه و پیشرفت به کار گرفته و زمینه انسجام همه ارکان حاکمیت را فراهم کنیم. 
رزم حسینی با بیان اینکه بی مهری نسبت به سرمایه گذاران باعث تضعیف فضای کسب و کار می شود، خاطرنشان کرد: هیچ کس مجاز نیست که از مسیر غیرقانونی خلق ثروت کند اما اگر فردی با رعایت قوانین و مقررات در مسیر کارآفرینی قرار گرفت، باید او را تکریم کرد و سرمایه اش را در مسیر رونق تولید و اشتغال زایی به کار گرفت.
وی گفت: باید شرایط را به گونه ای فراهم کرد که فعالان اقتصادی برای سرمایه گذاری و کارآفرینی در خراسان رضوی احساس امنیت کند و به جای انتقال سرمایه خود به دیگر استان ها، آن را صرف اشتغال زایی و رونق تولید در همین استان کند. 
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: معین های اقتصاد مقاومتی در قالب الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی، بروکراسی پیچیده و فرسوده اداری را دور زده و در مسیر توسعه متوازن مناطق روستایی و توانمندسازی مردم به لحاظ اقتصادی گام برخواهند داشت.
وی با اشاره به کاهش جمعیت جامعه روستایی به رغم ایجاد زیرساخت ها خاطرنشان کرد: متاسفانه به رغم تامین زیرساخت ها در روستاها، مردم به حاشیه شهرها مهاجرت کرده اند؛ این اتفاق در نتیجه بی توجهی به اقتصاد خانوار روستایی در طول سالیان متمادی و به دلیل نبود معین اقتصادی برای به کارگیری ظرفیت های مردمی در مسیر توسعه رخ داده است.
رزم حسینی تصریح کرد: در گذشته بانوان در اقتصاد و معیشت خانوار روستایی نقش بسزایی داشتند و امروز هم می توانند در این حوزه نقش آفرینی کنند. 
وی با بیان اینکه وحدت مسئولان رمز موفقیت الگوی مثلث توسعه اقتصادی است، گفت: امام جمعه شهرستان قطعا نظارت خواهد کرد که همواره فضای وحدت در جامعه حفظ شود؛ حق نداریم حتی در دوران انتخابات، در بین ارکان حاکمیت و اقشار مختلف مردم انشقاق ایجاد کنیم. 
استاندار خراسان رضوی بر ضرورت به کارگیری اعتبارات مربوط به پرداخت یارانه در بخش تولید و صنعت تاکید کرد و گفت: نباید انتظار داشت که با اندک بودجه های دولتی، پروژه های عمرانی در کوتاه ترین زمان ممکن به ثمر برسد؛ اگر فضا برای بخش خصوصی فراهم شود، سرمایه گذاران زمینه پیشرفت و آبادانی را فراهم خواهند کرد. 
وی ادامه داد: باید با مردم گفت‌وگو کرده و راه را برای نقش آفرینی اقشار مختلف جامعه در حوزه اقتصادی باز کنیم. امروز اگر با پیروی از رهبر معظم انقلاب اسلامی در برابر دشمن، یکصدا و همدل شویم، مطمئن باشید که دشمنان انقلاب اسلامی در برابر ملت ایران زانو خواهند زد.
 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار استاندار خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۲۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: ایران امروز کشوری پیشرفته و فناور است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور کشورمان در نشست خبری با همتای سریلانکایی خود با بیان اینکه بعد از انقلاب روابط خوبی ایران و سریلانکا برقرار شد، تصریح کرد: این روابط رو به توسعه است و طی گفت‌وگوهایی که با رئیس جمهور و همکاران شان داشتیم قرار شد این همکاری ها در حوزه های گردشگری، کشاورزی، صنعتی، تجاری و اقتصادی فرهنگی و علمی و فناورانه بین دو کشور ادامه یابد. 

وی ضمن ابراز امیدواری برای توسعه روابط ایران و سریلانکا اظهار کرد: امیدواریم روابط ایران و سریلانکا به توسعه همکاری دو کشور و ملت بینجامد ظرفیت های خوبی در دو کشور است و تبادل آنها به نفع هر دو کشور و منطقه خواهد بود.

رئیسی از اعلام آمادگی کشورمان برای صدور خدمات فنی و مهندسی خبر داد و تاکید کرد: برای صدور خدمات فنی و مهندسی آمادگی داریم؛ حتما در توسعه اقتصادی سریلانکا ایران می تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی مشارکت کند. 

رئیس جمهور تصریح کرد: به مردم و مسئولان سریلانکا می گویم که تهدیدها و تحریم ها ملت ایران را متوقف نکرده و حرکت مردم ایران را کند نکرده و پیشرفت ادامه داشته است ایران امروز را می تواند کشوری پیشرفته و فناور نامید.

وی از تشکیل کمیسیون مشترک میان ایران و سریلانکا خبر داد و بیان کرد: مقرر کردیم با پیگیری وزاری خارجه دو کشور کمیسیون مشترک هر چه سریعتر تشکیل شود و سازوکار روابط تجاری و اقتصادی و کشاورزی و علمی فناوری را مورد بررسی قرار دهند و این تصمیمات سریعا اجرایی شود.

 «رانیل ویکرمسینگه» رئیس جمهور سریلانکا در نشست خبری با رئیس جمهور کشورمان تصریح کرد: جناب آقای رئیسی ریاست محترم جمهوری اسلامی و اعضای محترم هیأت دولت ایران! ابتدا از پذیرفتن دعوت اینجانب و سفر شما به سریلانکا تشکر می کنم. امروز پروژه چند جانبه سد افتتاح شد که ۱۲۰ مگاوات برق را تامین می‌کند. از ایران برای مشارکت در ساخت این سد و انتقال دانش و فناری ساخت سد تشکر می کنم.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه "توانستیم پروژه مشترکی را میان دو کشور به نحو مطلوبی اجرا و بهره برداری کنیم" بیان کرد: از مردم ایران تشکر می کنم و به آنها به دلیل دستیابی به فناوری برق و انتقال آب و سدسازی تبریک می گویم. انتقال آب و تولید برق از مهمترین مذاکرات نشست های امروز بود.

رئیس جمهور سریلانکا حمایت ایران را موجب ثبات اقتصادی در کشور خود دانست و خاطر نشان کرد: از این تریبون از حمایت های ایران در برابر بحرانی اقتصادی چند سال گذشته کشورمان تشکر می کنم، این حمایت ها منجر به ثبات اقتصادی در کشورمان شد و آیت الله رئیسی گفتند این حمایت ها ادامه می یابد و حتما منجر به رفاه در سریلانکا خواهد شد.

«رانیل ویکرمسینگه» با اشاره به انضای ۵ سند همکاری با ایران گفت: در طول گفتگوهای امروز در نشست های دوجانبه مسائل سیاسی اقتصادی فرهنگی تجاری و .. مطرح شد و دو دولت به امضای ۵ توافق نامه در زمینه های فرهنگی، ورزشی و علمی و فناوری ... پرداختند تا از این طریق به افزایش مناسبات دو جانبه و ارتباط میان مردم دو کشور اقدام کنیم. دو کشور در حوزه همکاری در کارگروه اقیانوس هند و نیز سازمان ملل متحد به تفاهم رسیدند. گفتگوهای بسیار خوبی در خصوص چالش های کنونی جهان داشتیم و در برخی موضوعات توافق کردیم در حوزه امنیت غذایی و توسعه فناوری تفاهم کردیم.

وی گفت: بسیار خوشحالم به اطلاع شما برسانم که ایران و سریلانکا برای ایجاد صلح آرامش و امنیت در اقصی نقاط دنیا از طرق صلح دموکراسی و گفت وگو هم نظر هستند.

رئیس جمهور سریلانکا بیان کرد: امروز در نشست خودمان با ریاست جمهوری درباره سرزمین های اشغالی فلسطین و رفع آلام و دردهای مردم فلسطین گفت وگو کردیم سریلانکا بر این باور است که این موضوع از طریق مذاکره قابل حل و فصل اسات و باید بر اساس مرزهای ۱۹۶۷ و قطعنامه های سازمان ملل متحد حل و فصل شود. باید تهاجم به غزه بلافاصله متوقف شود. دولت سریلانکا صندوق  حمایت از کودکان غزه تشکیل داده و یک میلیون دلار به صندوق کودکان سازمان ملل برای اعطا به کودکان غزه تخصیص داده شده است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند/ هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند
  • اختصاص ۶۰ میلیارد تومان به توسعه گردشگری شادگان
  • ‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد
  • توسعه اقتصاد دریا و شعار سال اولویت‌های اصلی هرمزگان در سال جاری
  • رئیسی: ایران امروز کشوری پیشرفته و فناور است
  • رئیسی: ایران امروز کشوری پیشرفته و فن‌آور است
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • نقش‌آفرینی مراکز نوآوری در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان