Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه خبری "ان دی تی وی" اعلام کرد، هند هنوز در خصوص ادامه همکاری با شرکت هواوی تصمیم گیری نکرده است. پیش از این راوی شانکار پراساد وزیر ارتباطات هند اعلام کرده بود که دهلی نو دارای نگرانی‌های امنیتی در استفاده از فناوری اینترنت پر سرعت نسل پنج شرکت هواوی است.

شرکت هواوی در بیانیه‌ای گفت: دولت هند و همچنین هر دولت دیگر باید برای محافظت از شبکه‌های ارتباطی و داده‌های خود یک موضع آزاد اتخاذ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسیدگی به ریسک امنیت سایبری از طریق یک رویکرد بر مبنای وقایع و مدارک ضروری است.

وزارت امور خارجه چین نیز هفته گذشته اعلام کرده بود که هند باید بدون توجه به تبلیغات آمریکا، در خصوص استفاده از تکنولوژی شرکت هواوی تصمیم گیری کند.

شرکت هواوی اعلام کرده است که در دو دهه گذشته این شرکت با هند همکاری کامل داشته است و توانسته است اعتماد سازمان‌های هندی را به دست آورد.

مایک پامپئو وزیر امور خارجه آمریکا در ماه جاری در نشست کمیته تجاری هند و آمریکا اعلام کرد که واشنگتن علاقه مند به کمک به هند برای تامین شبکه‌های اینترنت پر سرعت نسل پنجم و همچنین محافظت از مصرف کنندگان و حریم خصوصی افراد است.

در ماه گذشته، دولت آمریکا شرکت هواوی را در فهرست ممنوعه‌ای قرار داد که بر اساس آن، شرکت‌های آمریکایی برای تجارت با این شرکت به مجوز وزارت دارایی آمریکا نیاز خواهند داشت.

هواوی در رده‌بندی شرکت‌های تولیدکننده تلفن همراه پس از سامسونگ، در جایگاه دوم قرار دارد و بزرگ‌ترین تولیدکننده تجهیزات مخابراتی در دنیا می‌باشد.

با وجود تکذیب‌های مکرر هواوی در خصوص وجود حفره‌های امنیتی در تکنولوژی خود که امکان دسترسی به حریم خصوصی را ممکن می‌کند، ممنوعیت اعمال‌شده از سوی دولت آمریکا بر روال کار شرکت‌های آمریکایی اثرگذار بوده است و گوگل یکی از اولین شرکت‌های آمریکایی بود که به تبعیت از این قانون، حدود یک ماه قبل، کلیه روابط تجاری‌اش با شرکت هواوی، از جمله خدمات مرتبط با سیستم‌عامل اندروید، را قطع کرد.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۲۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین به هک اطلاعات مقامات آمریکا و انگلیس متهم شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، مقامات آمریکایی و انگلیسی روز دوشنبه اتهاماتی را مطرح و تحریم‌هایی را اعمال کردند و پکن را به یک کمپین جاسوسی سایبری گسترده متهم کردند که ظاهراً میلیون‌ها نفر از جمله قانون‌گذاران، دانشگاهیان، روزنامه‌نگاران و شرکت‌هایی از جمله پیمانکاران حوره دفاعی را هدف قرار داده است.

براساس لیستی که ایالات متحده تهیه کرده، کارمندان کاخ سفید، سناتور‌های آمریکایی، نمایندگان پارلمان انگلیس و مقامات دولتی در سراسر جهان که از پکن انتقاد کردند از گزینه‌های هک گروه چینی بوده‌اند.

تعداد کمی از قربانیان با نام شناسایی شده‌اند، اما مقامات آمریکایی اظهار کردند، جاسوسی بیش از یک دهه هکرها، پیمانکاران حوزه دفاعی، مخالفان و انواع شرکت‌های آمریکایی. از جمله شرکت‌های فولاد، انرژی و پوشاک آمریکایی را به خطر انداخته و حتی همسران مقامات ارشد و قانونگذاران آمریکایی نیز قربانی هک شده‌اند.

لیزا موناکو، معاون دادستان کل ایالات متحده در بیانیه‌ای گفت: هدف از عملیات هک جهانی سرکوب منتقدان رژیم چین، به خطر انداختن نهاد‌های دولتی و سرقت اسرار تجاری بود. در کیفرخواستی که روز دوشنبه علیه هفت نفر از هکر‌های مظنون چینی منتشر شد، دادستان‌های ایالات متحده در دادگاه گفتند که این هک منجر به خطر افتادن حساب‌های کاری، ایمیل‌های شخصی، ذخیره سازی آنلاین و سوابق تماس‌های تلفنی بخش قابل توجهی از مردم آمریکا شده است. 

اتهامات جاسوسی از سوی دو کشور با بررسی اطلاعات و سوابق حملات سایبری، اعمال جاسوسی و حملات سایبری مخرب به شبکه‌ها و سایت‌های حساس به دولت چین وارد شده است.

به گفته مقامات آمریکایی و انگلیسی، این اقدامات از سوی گروه‌های جاسوسی چینی صورت گرفته است و هدف‌هایی مانند سرقت اطلاعات حیاتی داشته‌اند. از جمله اعمال جاسوسی اتهام‌زده شده به چین شامل ورود به سیستم‌های اطلاعاتی حساس دولت‌ها و سرقت اطلاعات شرکت‌های خصوصی است.

دولت چین این اتهامات را رد و تاکید کرده است که هیچگونه ارتباطی با این حملات نداشته است، اما به نظر می‌رسد که این اتهامات ممکن است روابط بین‌المللی چین با غرب را تحت تأثیر قرار دهد و بر روابط سیاسی و اقتصادی این دو کشور اثرات نامطلوب به جای گذارد.

این اتهامات نشان می‌دهد که جنگ سایبری به یکی از ابزار‌های انتقام و رقابت بین کشور‌ها تبدیل شده است و هر کشور در تلاش است تا به کمک این ابزار، مزایا و فوایدی برای خود و ضرر‌هایی برای دیگران ایجاد کند و در خمین راستا جامعه بین‌المللی به دنبال یافتن راه‌هایی برای محدود کردن و کنترل این نوع حملات است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلاش آمریکا برای قطع خدمات به ابزارهای تراشه‌سازی چین
  • درخواست آمریکا برای مشارکت ژنرال‌هایش در طراحی حمله به رفح
  • افشاگری ظریف در خصوص عدم احیای برجام در تابستان + فیلم
  • بایدن: دولت فدرال هزینه بازسازی پل فرانسیس اسکات را پرداخت می‌کند
  • آمریکایی‌ها از اپل شکایت کردند
  • چین به هک اطلاعات مقامات آمریکا و انگلیس متهم شد
  • پاکستان برای خط لوله گازی ایران درخواست معافیت از تحریم می‌کند
  • پاکستان برای خط لوله گازی ایران درخواست معافیت از تحریم‌ می‌کند
  • ارائه لایحه پیشنهادی جدید در خصوص قانون کار | قول وزیر اقتصاد به کارگران صحت دارد؟
  • مصرف کنندگان آمریکایی از اپل شکایت کردند