Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید صدیقی آخا روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران، افزود: سال ۹۷، ۳۷ هزار و ۱۳۵ پرونده در حوزه معاینات پزشکی و بالینی تشکیل شد که نسبت به سال ۹۶، ۵ درصد رشد داشته است.

وی اضافه کرد: در پرونده‌های تشکیل‌شده در حوزه معاینات بالینی، مصدومان منازعات با ۳۱ درصد بیشترین آمار فراوانی را داشته‌اند، همچنین مجروحین ناشی از تصادفات نیز ۲۶ درصد پرونده‌ها را به خود اختصاص داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل پزشکی قانونی قم ادامه داد: سال گذشته ۱۱ هزار و ۳۸۸ مورد پرونده در ارتباط با منازعات در پزشکی قانونی قم تشکیل شد که نسبت به سال ۹۶، ۱۳ درصد افزایش داشته است.

صدیقی آخا همچنین افزود: سال گذشته یک هزار و ۸۹۶ مورد مصدوم ناشی از تصادف به پزشکی قانونی قم معرفی شد که نسبت به سال ۹۶، ۷ درصد رشد را نشان می‌دهد.

مدیرکل پزشکی قانونی قم ادامه داد: پرونده‌های پزشکی که ازنظر مراجع قضائی با ابهام، پیچیدگی و شک روبه‌رو باشد در کمیسیون‌های تخصصی پزشکی قانونی موردبررسی قرار می‌گیرند.

وی تصریح کرد: سال گذشته ۷۱۸ تن از سوی مراجع قضائی به‌عنوان افرادی که توان و تحمل حبس و زندان ندارند نیز به پزشکی قانونی استان معرفی‌شده بود، معاینات روان و تحمل حبس روی این افراد انجام می‌شود.

صدیقی آخا اظهار کرد: معاینات روان‌پزشکی روی افرادی که مدعی هستند توان درک سود و زیان خود در معاملات را ندارند نیز در صورت معرفی مراجع قضائی انجام می‌گیرد.

وی اضافه کرد: سال ۹۷، یک هزار و ۳۵۹ تن در این رابطه به پزشکی قانونی استان معرفی شدند و آزمایش‌های روان‌پزشکی روی آن‌ها انجام‌گرفته است.

وی همچنین تصریح کرد: موارد مربوط به سقط‌جنین از دیگر حوزه‌های فعالیت‌های پزشکی قانونی است، طبق قانون اگر جنین از درجه نقص زیادی برخوردار باشد و یا ادامه بارداری برای مادر تهدید جانی داشته باشد و ۳ پزشک متخصص نیز این مساله را تأیید کرده باشند، پزشکی قانونی می‌تواند نسبت به انجام سقط جنین مجوز صادر کند.

مدیرکل پزشکی قانونی قم افزود: سال ۹۷، ۲۳۶ مورد برای سقط‌جنین به این اداره کل معرفی شدند که از این بین برای ۱۸۰ مورد مجوز سقط‌جنین صادرشده است.

صدیقی آخا ادامه داد: ۹ مورد از مجوزهای صادرشده به دلیل بیماری پیشرفته و خطرناک مادر بوده است، همچنین ۴۷ مورد از پرونده‌های معرفی شده نیز بعد از بررسی بدون اینکه مجوزی برای سقط صادر شود برگشت‌خورده است.

وی قم با اشاره به بیشترین فراوانی سقط‌جنین در قم بیان کرد: ناهنجاری‌های مغزی و ژنتیکی بیشترین درصد فراوانی را به خود اختصاص داده‌اند.

وی همچنین با اشاره به فعالیت‌های آزمایشگاه قانونی پزشکی قانونی استان گفت: سال گذشته ۷ هزار آزمایش انجام شد، آزمایش الکل، مواد مخدر و سم‌شناسی بیشترین آمار را به خود اختصاص داده‌اند.

صدیقی آخا در ادامه تصریح کرد: در حوزه کمیسیون‌های پزشکی سال ۹۷، ۱۷۴ مورد پرونده قصور پزشکی بررسی‌شده است، زمانی می‌توان نام قصور پزشکی بر پرونده‌ای نهاد که منجر به آسیب شود.

مدیرکل پزشکی قانونی قم ادامه داد: از این تعداد ۸۶ مورد قصور پزشکی احراز شده است.

وی اضافه کرد: بیشترین آمار پرونده‌های قصور پزشکی به اقدام مداخله‌ای درمانی و جراحی مربوط می‌شود، دندان‌پزشکی و زنان و جراحی بیشترین فراوانی را دارند.

وی با اشاره به پرونده‌های مرگ مشکوک و ابهام‌آمیز بیان کرد: سال ۹۷، یک هزار و ۱۴۳ پرونده مرگ مشکوک در پزشکی قانونی قم بررسی شد که نسبت به سال ۹۶، ۳۳ درصد رشد داشته است.

صدیقی آخا خاطرنشان کرد: سال ۹۷، ۳۱۶ مورد مرگ به دنبال تصادف رخ داد که نسبت به سال ۹۶، ۲۳ درصد رشد یافته است، همچنین سال گذشته ۶۷ تن براثر تصادف با موتورسیکلت جان خود را از دست دادند، سال ۹۶، ۶۴ راکب موتورسیکلت فوت کردند.

وی با اشاره به تصادفات نوروزی استان نیز تصریح کرد: در تعطیلات نوروزی از ۲۵ اسفندماه سال گذشته تا ۱۵ فرودین ماه سال جاری، ۷ تن در تصادفات درون‌شهری و ۷ تن نیز در سوانح برون‌شهری جان خود را از دست دادند.

مدیرکل پزشکی قانونی قم اظهار کرد: در سه ماه نخست سال ۹۸، ۲ هزار و ۴۳۰ مورد مصدوم ناشی از تصادف به پزشکی قانونی قم معرفی‌شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳ درصد کاهش داشته است.

وی ادامه داد: همچنین در این مدت ۷۲ تن به دنبال سوانح رانندگی در قم فوت کردند که نسبت به سال گذشته یک درصد کاهش داشته است.

وی بیان کرد: سال پیش ۹۹ تن در تصادفات درون‌شهری و ۱۹۱ تن نیز در تصادفات برون‌شهری فوت شدند، آمار تصادفات برون‌شهری قم در سال ۹۷، ۲۶ درصد افزایش یافته است.

صدیقی آخا اضافه کرد: از این بین ۷۸ تن را زنان و ۲۳۷ تن را مردان شامل می‌شوند، نسبت مرگ‌ومیر تصادفات برون‌شهری قم ۲۵ به ۷۵ درصد در بین زنان و مردان است.

صدیقی آخا همچنین مرگ به دنبال حوادث کار را مورد توجه قرار داد و اظهار کرد: سال ۹۷، ۳۸ تن جان خود را از دست دادند که نسبت به سال ۹۶، ۲۴ درصد رشد یافته است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: سال ۹۷، ۱۰ تن به دلیل مسمومیت با گاز مونواکسید کربن جان خود را از دست دادند که نسبت به سال ۹۶، ۲۶ درصد کاهش داشته است.

مدیرکل پزشکی قانونی قم خاطرنشان کرد: سال گذشته ۵ تن به دنبال غرق شدن جان خود را از دست دادند، سال ۹۶، ۱۰ تن در این رابطه فوت کرده بودند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: ۸۰ درصد خودکشی‌های انجام‌شده در قم توسط مردان و ۲۰ درصد توسط زنان صورت گرفته است، تمایل به خودکشی در زن‌ها بیشتر است اما آمار خودکشی موفق در بین مردان بیشتر است، آمار خودکشی در قم در مقایسه با استان‌های دیگر کمتر می‌باشد.

صدیقی آخا عنوان کرد: کمترین آمار خودکشی در افراد دارای تحصیلات بالای دیپلم و بیشترین آمار در بین افرادی با دارای تحصیلات ابتدایی است، ۷۴ درصد افرادی که اقدام به خودکشی کردند خود را حلق آویز کرده بودند.

۷۴۰۳ / ‏‬ ۱۱۷۵

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۳۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبلغ محکومیت متخلفان اقتصادی استان ۲۱۸ میلیارد ریال است

به گزارش خبرنگار مهر، حمزه لقمانی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد افزود: یکهزار و ۳۵۸ پرونده تخلف اقتصادی فروردین ماه امسال، وارد شعب این نهاد شد و کار رسیدگی به آنها انجام شده است.

وی بیان داشت: از این تعداد پرونده یکهزار و ۴۴ فقره مربوط به تخلفات کالا و خدمات بوده است.

لقمانی اظهار داشت: همچنین ۲۱۷ فقره پرونده وارده مربوط به حوزه قاچاق کالا و ارز و ۹۷ فقره پرونده نیز مربوط به حوزه بهداشت دارو و درمان بوده است.

وی افزود: گزارش این تعداد فقره پرونده وارده توسط بازرسان دستگاه‌های متولی و نظارتی و متولیان امر در حوزه اقتصادی به تعزیرات حکومتی ارسال شده و عملکرد این سازمان در رسیدگی به پرونده‌های مذکور مطلوب بوده است.

کد خبر 6087770

دیگر خبرها

  • کاهش حجم پرونده‌های قضایی با اصلاح قوانین
  • مبلغ محکومیت متخلفان اقتصادی استان ۲۱۸ میلیارد ریال است
  • استطاعت ۹۸ درصد زائران حج تمتع امسال مشخص شد
  • آمار واقعی قربانیان تصادفات در نوروز اعلام شد | بیشترین فوتی‌ها در این ۲ روز اتفاق افتاد
  • بیش از ۷۲ هزار معاینه بالینی پزشکی قانونی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • آمار سازمان پزشکی قانونی؛ نوروز امسال هزار و ۶۵ نفر در تصادفات جان باختند
  • افزایش ۲۷ درصدی مرگ بر اثر مسمومیت قرص برنج در مازندران
  • پزشکی قانونی : سال گذشته ۴۱۴ نفر براثر حوادث ناشی از کار جان خود را از دست دادند
  • افزایش ۲۸ درصدی فوتی‌های حوادث ناشی از کار در آذربایجان‌ شرقی
  • ۴ پرونده روی میز بازپرس جنایی | از جزییات مرگ مرموز مجرمی با پابند الکترونیکی تا سقوط یک کوهنورد جوان