Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل قیامی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه منابع بادآورده خدادادی سبب بی‌توجهی به صنایع کارآفرین و آینده‌ساز شده است، گفت: گردشگری زمانی می‌تواند رونق و توسعه پیدا کند که به عنوان یک صنعت درآمدزا و کارآفرین پذیرفته و ترویج شود.

وی با انتقاد از بی‌توجهی به رسالت مهم گردشگری در استان قم، گفت: صنعت گردشگری باید در خدمت آشنایی و شناخت آثار طبیعی، تاریخ و فرهنگی قم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضرورت معرفی ظرفیت‌های گردشگری قم

این پیشکسوت حوزه گردشگری قم با تأکید بر اینکه تورهای گردشی تنها برای تفریح و تفرج نیست و باید برای افزایش دانش و توجه به ارزش‌های تاریخی و فرهنگی یک ملت باشد، افزود: متأسفانه ایران سهم بسیار ناچیزی در صنعت گردشگری جهان و قم سهم بسیار ناچیزتری در صنعت گردشگری کشور دارد.

وی با ابراز تأسف از این مطلب که بسیاری از مسافران و گردشگران و حتی مسئولان از وجود جاذبه و صنعت گردشگری در قم بی‌اطلاع یا کم‌اطلاع هستند، گفت: کسی باور نمی‌کند که قم جاذبه‌های طبیعی، تاریخی و فرهنگی داشته و بیش از ۳۸۰۰ اثر تاریخی ثبت شده دارد.

قیامی با بیان اینکه برخلاف تصور بسیاری قم فقط به مسجد مقدس جمکران و حرم حضرت معصومه (س) ختم نمی‌شود، ادامه داد: خوشبختانه اخیراً توانسته‌ایم با تشکیل یک گروه حرفه‌ای اطلاعات ۱۰۰ جاذبه مهم گردشگری استان قم را جمع‌آوری و به صورت فایل‌های الکترونیکی معرفی کنیم.

انتقاد از نگاه دولتی‌ها به گردشگری

وی با انتقاد از برگزاری سمینار «قم تمدن ۷ هزار ساله» در قم، گفت: این سمینار با وجود هزینه‌های گزافی تحمیل کرد به دلیل مدیریت و ساختار دولتی که داشت نتوانست در معرفی و جذب فرصت‌های گردشگری موفق باشد.

این عضو بنیاد قم پژوهی در ادامه با اشاره به لزوم تأسیس و راه‌اندازی خانه‌های بوم گردی در مناطق گردشگری قم، گفت: برخی از گردشگران خارجی و داخلی که به صورت تخصصی و کسب اطلاعات به مناطق قم سفر می‌کنند اهل استقرار در هتل و مهمان‌پذیر نیستند و دوست دارند در کنار مناطق مورد تحقیق خود اسکان داشته باشند.

قیامی با ابراز تأسف از اینکه بسیاری مناطق تاریخی، فرهنگی و طبیعی قم حتی برای اهالی قم نشناخته است، گفت: بر این اساس برای شناسایی و بهره‌مندی محورهای گردشگری قم را به مناطق گردشی ۲۰ گانه تقسیم کرده‌ایم که راهنما و فرصت بسیار خوبی برای شناسایی و توسعه گردشگری استان قم است.

کد خبر 4649771

منبع: مهر

کلیدواژه: قم بوم گردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۳۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتصاب مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان

سید عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، در حکمی امیر کرم‌زاده را به‌عنوان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان منصوب کرد. 

در حکم ضرغامی خطاب به کرم‌زاده آمده است:

بنا به پیشنهاد معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها و نظر به‌مراتب تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی، به‌موجب این حکم به‌عنوان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان، منصوب می‌شوید.

انتظار دارد با تکیه بر ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی، اجتماعی، سیاسی و دینی استان اصفهان، در اجرای راهبرد‌های کلان وزارتخانه مبتنی بر تغییر، تحول، توسعه و فناوری و تحقق اهداف و مأموریت‌های ذیل اهتمام جدی داشته باشید.

حفاظت و صیانت از میراث فرهنگی، تاریخی و احیا و حفظ بنا‌های تاریخی، پایگاه‌ها و موزه‌ها، فرهنگ‌سازی عمومی در جامعه در حوزه میراث‌فرهنگی از طریق معرفی، ترویج و اشاعه ظرفیت‌های تمدنی، تاریخی، فرهنگی، مذهبی و آئینی، به‌کارگیری روش‌های نوین و خلاقانه مدیریتی در راستای مرجعیت یافتن آن مرکز در حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، تحول و دگرگونی شایسته در گردشگری و جذب توریست با ایجاد ظرفیت‌های جدید، مشارکت واقعی و مؤثر بخش خصوصی، تقویت بوم‌گردی‌ها، تور‌های گردشگری، افزایش کمیت خدمات‌دهی هتل‌ها و رستوران‌های سنتی و بین‌راهی، نظارت مستمر و کارآمد بر حوزه گردشگری، برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های نو و مبتکرانه در راستای رونق کسب و کار، حمایت از تولید و صنایع‌دستی، ایجاد و احداث بازارچه‌ها و فروشگاه‌ها و آموزش و پرورش هنرمندان بااستعداد، تعامل و ارتباط مؤثر، کارآمد و مستمر با مسؤولان و سازمان‌های دولتی و انقلابی و سازمان‌های مردم‌نهاد، تشکل‌ها، صنوف و انجمن‌های مردمی و غیردولتی، گسترش، همبستگی و انسجام درون‌سازمانی میان همکاران و مدیران در راستای افزایش انگیزه برای خدمت صادقانه به مردم و ارتقای بهره‌وری، طراحی نظام کارآمد، درآمدزایی صرفه‌جو و چابک بر اساس سیاست‌ها و دستورالعمل‌های ابلاغی و حفظ و مراقبت از بیت‌المال، پاکدستی و فسادستیزی، تسهیل دسترسی مردم به مسؤولان و پاسخ‌گویی به افکار عمومی و شفافیت در همه کار‌ها را مورد تأکید قرار می‌دهم.

از سوابق کرم‌زاده، مدیرکلی میراث‌فرهنگی استان سمنان، مدیرکل توسعه و ترویج صنایع‌دستی کشور، سرپرست مجموعه فرهنگی و تاریخی سعد آباد تهران، معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری صندوق حفظ و احیا بنا‌های تاریخی کشور، معاون شرکت توسعه ایران‌گردی و جهان‌گردی کشور، معاون دفتر تسهیلات و تامین منابع وزارت میراث‌فرهنگی، معاون دفتر مطالعات و آموزش گردشگری کشور، مشاور اقتصادی معاونت صنایع‌دستی کشور، معاون سرمایه‌گذاری میراث‌فرهنگی استان زنجان، دو سال پیاپی کسب عنوان مدیر نمونه و رتبه اول جشنواره شهید رجایی استان سمنان در حوزه دستگاه‌های فرهنگی، علمی و آموزشی و کسب رتبه اول اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان سمنان در ارزیابی‌های سازمان استخدامی کشوری در بین ادارات کل میراث‌فرهنگی استان‌ها را می‌توان نام برد.

کرم‌زاده دانش آموخته مدیریت بازرگانی و مدیریت صنعتی در مقطع دکتری است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • راه اندازی نخستین هنرستان جوار صنعت در شهرستان البرز
  • راه اندازی هنرستان‌های جوار صنعت سرعت می‌گیرد
  • راه اندازی تور اصفهان‌گردی ویژه هفته فرهنگی در اصفهان
  • تور اصفهان‌گردی ویژه هفته فرهنگی اصفهان در منطقه ۱۴ برگزار می‌شود
  • سعدی؛ میزبان رویداد هنری گل، مرغ و خوشنویسی شد
  • ضرورت تثبیت هفته فرهنگی شمیرانات در استان تهران
  • قدیمی‌ترین نقشه بازترسیم شده بافت تاریخی شیراز رونمایی شد
  • انتصاب مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان
  • ضرورت رعایت حریم محیط زیست در فصل طبیعت‌گردی توسط تورهای گردشگری
  • بوم‌گردی کلید تحقق اشتغال روستاها/جوانان کارآفرین حمایت مالی شوند