Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس گروه مجمع مجالس آسیایی با اشاره به برگزاری نشست کمیته سیاسی این مجمع در هفته جاری در اصفهان گفت: ایران در این نشست قطعنامه چند جانبه گرایی در برابر سیاست‌های اخیر آمریکا را دنبال خواهد کرد. ۰۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۱ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، سیده فاطمه ذوالقدر رئیس گروه مجمع مجالس آسیایی ظهر امروز و در حاشیه جلسه علنی پارلمان در نشست خبری خود با خبرنگاران با اشاره به برگزاری نشست کمیته سیاسی مجمع بین‌المجالس آسیا در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه هفته جاری در اصفهان گفت: کمیته امور سیاسی مجمع بین‌المجالس آسیا یکی از مهمترین کمیته‌هایی است که همواره در آن قطعنامه‌های مختلف مربوط به مسائل آسیا، تقویت صلح در منطقه و شیوه‌های پارلمانی مؤثر از طریق همکاری بین پارلمان‌های کشورهای مختلف آسیایی بحث می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: از آنجا که مساله فلسطین یکی از مسائل مهم آسیا به شمار می‌رود همواره یک قطعنامه را در نشست این کمیته به خود اختصاص می‌دهد و امسال نیز با توجه به سیاست‌های اخیر آمریکا در مورد فلسطین قطعاً قطعنامه ویژه‌ای در محکومیت این اقدامات صادر خواهد شد.

رئیس گروه مجمع مجالس آسیایی با بیان اینکه در این مجمع 56 عضو وجود دارد که 42 عضو دائم و 14 عضو ناظر هستند، اظهار داشت:  قرار بر این شده تا کمیته سیاسی مجمع بین المجالس آسیا در ایران برگزار شود و از آنجا که آمریکا به دنبال منزوی کردن ایران است، برگزاری این کمیته در شهر زیبای اصفهان، پیام‌های مختلفی را خواهد داشت که نشان می‌دهد دیپلماسی پارلمانی ایران فعال است.

ذوالقدر همچنین تصریح کرد: از دیگر مسائلی که قرار است در کنار برگزاری این نشست دنبال شود، تشکیل کارگروهی برای ایجاد پارلمان واحد آسیایی است که در حاشیه این اجلاس این کارگروه نیز فعالیت خواهد داشت. همچنین قرار است جوانب مختلف این موضوع سنجیده شود.

وی با بیان اینکه تاکنون حدود 10 کشور برای حضور در این کارگروه اعلام آمادگی کردند، اضافه کرد: قطعاً تشکیل آن زمان بر بوده و نیاز به پژوهش‌های زیادی دارد.

نماینده مردم تهران در مجلس در ادامه افزود: از سوی دیگر در این نشست قرار است قطعنامه پیشنهادی ایران در رابطه با چند جانبه گرایی و تقویت همکاری چند جانبه در برابر سیاست‌های اخیر آمریکا در فلسطین، کره شمالی و آمریکای لاتین مطرح شود و ایران قطعنامه چند جانبه گرایی را دنبال خواهد کرد.

محمدرضا مجیدی دبیر کل مجمع مجالس آسیایی نیز در این نشست خبری گفت:  مجمع مجالس آسیایی از سال 2006 شکل گرفته است و میزبانی این مجمع در تهران است.

وی افزود: ما در نشست آتی که در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه در اصفهان با حضور  20 کشور برگزار خواهد شد، چند دستور کار مهم داریم. همچنین هشت پیش نویس قطعنامه در این نشست مورد بحث قرار می گیرد و در نهایت به تصویب میرسد تا پس از تصویب در نشست شورای اجرایی مجمع در ترکیه مصوب شوند.

دبیر کل مجمع مجالس آسیایی با بیان اینکه مجمع بین‌المجالس آسیایی دارای 4 رکن است که شامل کمیته فرهنگی و اجتماعی، سیاسی و اقتصادی و توسعه پایدار و کمیته اداره مالی می شود، گفت: قرار است کمیته سیاسی این مجمع در هفته جاری در اصفهان تشکیل جلسه دهد.

مجیدی همچنین تصریح کرد: امروز دیپلماسی پارلمانی به عنوان دیپلماسی مکمل نقش مهمی در روابط بین‌المللی دارد. در کنار دیپلماسی هر کشور باید دیپلماسی مکمل و پارلمانی برای تنظیم روابط مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/

R1011120/P/S1,15/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۴۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کربی: آمریکا در مورد رفح با اسرائیل در حال گفتگو است

آفتاب‌‌نیوز :

کربی گفت: مقامات آمریکایی و اسرائیلی در حال برگزاری یک نشست مجازی برای بحث در مورد حمله احتمالی نظامی اسرائیل به شهر رفح در جنوب غزه و مخالفت واشنگتن با آن هستند.

به گزارش "آسوشیتد پرس"، وی در حالی که جو بایدن را در سفر به فیلادلفیا همراهی می‌کرد، در هواپیمای رئیس جمهوری آمریکا افزود: نمی‌خواهد درباره جلسه‌ای که هنوز در حال برگزاری است، اطلاعات بیشتری ارائه کند.

او گفت که مقامات آمریکایی پس از پایان این جلسه، گزارشی را منتشر خواهند کرد.

کربی توضیح داد: «هدف اصلی واقعاً صحبت در مورد رفح و در میان گذاشتن نگرانی‌ها آمریکا در مورد حمله زمینی بزرگ به این شهر است.»

بنی گانتس وزیر جنگ پیشین و عضو کابینه جنگ کنونی رژیم صهیونیستی چهارشنبه شب مدعی شد که این رژیم قصد حمله زمینی به رفح را دارد.

وی گفت: جنگ علیه حماس ادامه دارد و نیرو‌های ارتش اسرائیل همزمان در غزه، کرانه باختری و لبنان می‌جنگند.

این مقام صهیونیست در ادامه مدعی شد که این رژیم قصد بازگشت به خان یونس را دارد و برنامه حمله به رفح به قوت خود باقی است.

«استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل در واکنش به اعلام اسرائیل مبنی توافق برای حمله ارتش این رژیم به شهر رفح در نوار غزه گفت: حمله زمینی به رفح عواقب فاجعه بار بشردوستانه خواهد داشت.

پس از نزدیک به ۶ ماه از جنگ اسرائیل در غزه، اعضای شورای امنیت سازمان ملل ۶ فروردین ماه ۱۴۰۳ برابر با ۲۵ مارس ۲۰۲۴ با ۱۴ رای مثبت این شورا و نیز رای ممتنع آمریکا و عدم وتوی این کشور، با قطعنامه ۲۷۲۸ را برای برقراری آتش‌بس فوری در غزه موافقت کردند تا در ۱۵ روز باقیمانده در ماه مبارک رمضان (از زمان تصویب قطعنامه) آتش بس میان اسرائیل و حماس برقرار شود.

قطعنامه ۲۷۲۸ شورای امنیت سازمان ملل متحد به دلیل تصمیم دولت بایدن مبنی بر عدم استفاده از حق وتوی خود به تصویب رسید.

آمریکا پیش‌تر سه قطعنامه آتش‌بس را وتو کرده بود، اما این بار به این قطعنامه رای ممتنع داد و به این ترتیب، بدلیل عدم مخالفت اعضای دائم شورای امنیت و بدون هیچ مخالفتی این قطعنامه به تصویب رسید. این قطعنامه را ۱۰ عضو غیردائمی شورای امنیت تنطیم کرده بودند.
این قطعنامه خواستار اجرای آتش بس فوری در غزه در ماه رمضان شده و گفته است: آتش بس فوری در ماه رمضان توسط همه طرف‌ها رعایت شود که منجر به آتش بس پایدار می‌شود.

این قطعنامه همچنین خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط همه گروگان‌ها و تضمین دسترسی بشردوستانه برای رفع نیاز‌های پزشکی و سایر نیاز‌های بشردوستانه آن‌ها شده است و از طرفین می‌خواهد به تعهدات خود تحت قوانین بین المللی در رابطه با تمام افراد بازداشتی، عمل کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • کربی: آمریکا در مورد رفح با اسرائیل در حال گفتگو است
  • نماینده روسیه در شورای امنیت : آمریکا با هر قطعنامه آتش بس در غزه مخالفت کرده است
  • امیرعبداللهیان: وضعیت در غزه به نقطه جوش رسیده است / به آمریکا گفتیم به‌دنبال تنش در منطقه نیستیم
  • امیرعبداللهیان: به آمریکا گفتیم به‌دنبال تنش در منطقه نیستیم
  • امیرعبداللهیان برای شرکت در نشست شورای امنیت وارد نیویورک شد
  • شرکتی که به دنبال فروش سهام ایران خودروست
  • به‌دنبال حضور در بازی‌های آسیایی و المپیک ۲۰۲۸ هستیم
  • آغاز توزیع آسیایی سهمیه المپیک قایقرانی؛ ایران به دنبال تاریخ سازی
  • آغاز توزیع آسیایی سهمیه المپیک قایقرانی/ایران به دنبال تاریخ سازی
  • قطعنامه‌ ضد ایرانی مجلس نمایندگان آمریکا