Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام و المسلمین عبدالکریم بحجت پور روز دوشنبه در آئین گرامیداشت روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی در سالن اجتماعات مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران اظهار داشت: آنچه که باید بیش از همه در تبلیغات دینی مورد توجه قرار گیرد، شناسایی میدان فعالیت و جولانگاه دشمن است.

وی با تاکید بر ضرورت شناخت دقیق موقعیت‌ها برای مواجهه درست با توطئه‌های فرهنگی دشمن بیان داشت: دشمن امروز در خیابان‌های شهر و به صورت منطقه به منطقه برنامه‌های ضد فرهنگی خود را پیش می‌برد، و پس از آلوده کردن یک نقطه از شهر به سراغ منطقه دیگر می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اتکا به فعالیت‌های فرهنگی در چارچوب فضای مجازی، نوشتن مقاله و کتاب را برای برخورد با اقدامات دشمن ناکافی دانست و گفت: بزرگترین شیوه برای مقابله با دشمن درک اقدام‌های آن است.

وی اظهار کرد: دشمن تاکنون چند بار در زمینه نافرمانی سیاسی اقدام کرد، و چون به هدف‌های مورد نظر خود نرسید، به نافرمانی اجتماعی روی آورده است.

وی میزان افت و خیز مسائل فرهنگی مانند پوشش اسلامی، پاکدامنی و حیا را در همراهی کردن با این نافرمانی‌ها مؤثر دانست و ابراز داشت: دشمن با چالش‌هایی که برای کشور ایجاد کرده در حقیقت ارزش‌های دینی را هدف قرار داده که هر یک پیام‌های خاصی را دارد.

بهجت پور بیان کرد: دشمن از منظر سیاست مساله پاکدامنی را مطرح می‌کند و مراکز تبلیغی مانند حوزه علمیه خواهران نیز باید این را بدانند.

وی با اشاره به بزرگ نمایی دشمن پیرامون مسائلی مانند اختلاس و فقر خاطرنشان کرد: امروز اگر در خیابان در خصوص رعایت حجاب تذکری داده شود، در واکنش گفته می‌شود، بروید جلوی اختلاس‌ها و فقر را بگیرد و این ناشی از تبلیغات سوء دشمن است.

وی بیان داشت: امروز اصلاح فرهنگی جامعه به پیاده نطام بصیر، آگاه و دارای قدرت و توانایی کافی برای برهم زدن فساد نیازمند است.

وی اظهار کرد: گره و مشکل اصلی در کف خیابان است، و ما باید برای حضور در خیابان آماده باشیم، چرا که سخن گفتن و فعالیت کردن فقط در منبر و مسجد و فضای مجازی کارساز نمی‌باشد.

وی با اذعان به اینکه موضوع تبلیغ واکنش‌ها و تبعاتی را دارد و مبلغان باید خود را برای تبلیغ چهره به چهره آماده کنند گفت: حوزه علمیه خواهران اصرار دارد، تا نیروی قوی و شجاع را تربیت و مساله را در کف خیابان حل کند.

مدیر حوزه علمیه خواهران همچنین تمرکز مبلغان بر روی ترویج زنان پوشیده را ضروری خواند و تصریح کرد: ارزش اجتماعی زن پوشیده و ارزش محتوایی که یک زن در چادر دارد باید تبیین شود.

وی اضافه کرد: پوشش معرف عفیف بودن و نماد شرعی است، ولی با پاکدامنی متفاوت است و باید به صورت جداگانه و مستقل به این موضوع پرداخته شود.

بهجت پور، امر تبلیغ را رسالت بزرگ انبیا دانست و گفت: خداوند در قرآن کریم نخستین پیام‌ها را با ادبیات تبلیغ یاد نموده و از کسانی که پیام اسلامی را منتقل می‌کنند نیز دعوت کننده به خیر یاد کرده است.

وی اضافه کرد: از دیدگاه قرآن کسی که پیامی را از جانب حضرت حق برساند، مبلغ است و رسالت پیامبران را ادامه می‌دهد.

بهجت پور همچنین کارآمدی هر نظام دینی و سیاسی را در توفیق آن در حل مسائل عنوان کرد و افزود: اگر نظامی نتواند مساله را حل کند شایستگی آن مورد سوال قرار می‌گیرد، و پس از مدتی دوره زوال و فروپاشی خود را طی خواهد کرد.

وی یادآور شد: مسیحیت طی ۱۱ قرآن در اروپا حاکم بود، ولی سرانجام جامعه مسیر عرفی خود را پیش گرفته و راهکارهای دینی ارائه شده از جانب این دین را به حاشیه راند.

وی بیان کرد: کلیسا نتوانست جامعه را متقاعد کند، در نتیجه فرصت را از دست داد و جریانات دیگر جایگزین او شدند، از این رو نظام اسلامی باید بتواند بر گفتمان جامعه مسلط باشد، چون در غیر این صورت به حاشیه خواهد رفت.

وی همچنین مقوله امر به معروف و نهی از منکر را مورد توجه قرار داد و افزود: فریضتین از جمله ارزش‌هایی است که با ارزش‌های دیگر قابل مقایسه نیست، و همانند قطره‌ای در برابر دریا می‌باشد.

وی با بیان اینکه مشکل اصلی دین روش‌های تحقق آن است، گفت: مبلغان دینی افزون بر انتقال

مدیر حوزه های علمیه خواهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دغدغه‌ها و نگرانی‌های رهبر معظم انقلاب در خصوص وضعیت فرهنگی قم گفت: شایسته کشوری به این فرهیختگی نیست که نهادهای فرهنگی به وظایف ذاتی خود توجهی نداشته باشند، به گونه‌ای که رهبری تذکر دهند.

وی ادامه داد: چرا قم باید مسیری را طی کند که موجب نگرانی رهبر معظم انقلاب بشود، اوضاع این شهر در حال تغیبر است، و در نزد همه ما نگرانی‌هایی وجود دارد.

۷۴۰۳ / ۱۱۷۵

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۵۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل امر زیارت، تکلیف مدیریت شهری در مشهد است/ باید برای هر تدبیر شهری، پیوست فرهنگی تعریف کنید

به گزارش قدس خراسان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله علم الهدی، آیت الله سید احمد علم الهدی در دیدار با شهرداران کلانشهرهای کشور که ظهر پنجشنبه با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران، محمدرضا قلندر شریف شهردار مشهد و مدیران شهری کلانشهرها برگزار شد، اظهار کرد: عنوان مدیریت شهری، عنوان جامعی است که غیر از مدیریت خدمات شهری، مدیریت اجتماعی، سیاسی و بالاتر از همه فرهنگی شهر را هم دربر می‌گیرد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: برادران، وقتی بنا باشد شهر مدیریت شود، اگر مسائل فرهنگی زیر سوال برود و موردتوجه نباشد، اداره شهر در سایر شئون هم فایده‌ای نخواهد داشت. در حقیقت، مقدمه اداره فرهنگی شهر به این است که مردم خادمانشان را بشناسند و به این خدمات احترام بگذارند.

مدیریت شهری، در صدر ارتباط مستقیم با مردم

وی ضمن واکاوی ابعاد ارتباط گسترده مردم با شهرداری در کلانشهرهای کشور خاطرنشان کرد: در هر شهر از ایران اسلامی، مردم به قدری که از خدمات شهرداری‌ها برخوردار هستند، از خدمات هیچ اداره و سازمانی استفاده نمی‌کنند. آن آقا یا خانم هموطنی که صبح از خانه بیرون می‌آید، از همان لحظه اول پا به فضایی می‌گذارد که آسفالتش فراهم شده، اتوبوس و تاکسی برای رفت و آمدش آماده شده، زباله از معابرش جمع آوری شده و فضای سبزش، همه کس را مروّح می‌کند.

علم الهدی با بیان اینکه منظور از پیوست فرهنگی در خدمات شهری، ترویج فرهنگ دینی در جامعه است، تصریح کرد: مهم‌ترین علتی که باعث بروز این نارضایتی‌ها می‌شود، نبود پیوست فرهنگی در کنار خدمات شهری است. مقصود بنده این است که بستری از خدمات فرهنگی تعریف شود تا به همراه خدمات اجتماعی و شهری، مردم از آن استفاده کنند تا شهرداری منحصر در یک جریان خدماتی محض نشود.

فرهنگ دینی، گره گشای چالش‌های امروز کشور

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی تأکید کرد: در دین ما تأکید شده حتی اگر کسی یک لیوان آب به دست برادر دینی خود داد، بر او فرض است که از برادرش تشکر کند. اینجاست که می‌گوئیم باید پیوست فرهنگی مبتنی بر ترویج فرهنگ دینی در جامعه باشد تا مردم به یاد بیاورند این خدمات از طرف دلسوزترین برادرانشان در مدیریت شهری به آنها عرضه می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر ضرورت بهره گیری از فرصت دهه کرامت برای ترویج فرهنگ دینی در کلانشهرها گفت: در این کشور، چالش‌های بسیاری وجود دارد که ریشه واحد همه آنها در عرصه فرهنگ است. در یک قلم، همین موضوع ازدواج جوانان را ببینید. اینکه سن ازدواج بالا رفته، عمده ریشه آن در فرهنگی است که در جامعه شکل گرفته و براساس آن، جوانان تا زمانی که به استطاعت مالی یک مرد خانواده دار و کامل نرسند، ازدواج نمی‌کنند. اینجاست که بازهم پیوست فرهنگ دینی می‌تواند گره گشا باشد و مدیریت شهری هم در این عرصه‌ها وظایفی برعهده دارد.

تسهیل زیارت، تکلیف مدیریت شهری در مشهد

علم الهدی با اشاره به ضرورت میدان‌داری مدیریت شهری مشهد در تسهیل امر زیارت اظهار کرد: مشکل عمده ما در مشهد مربوط به آن دسته از زائرانی است که عشق زیارت علی ابن موسی الرضا (ع) را در دل دارند و به شهر امام رضا (ع) می آیند اما توان مالی برای اقامت چندروزه در یک منزلگاه اعم از هتل، مهمانسرا یا مسافرخانه را ندارند. اینجاست که تأکید ما به شهرداری مشهد متمرکز بر ایجاد زائرسراهای ارزان قیمت است تا این برادران و خواهران عزیز ما به دلیل مشکل مالی از توفیق زیارت محروم نمانند.

دیگر خبرها

  • علم الهدی ریشه بالا رفتن سن ازدواج را پیدا کرد
  • علم الهدی: اینکه سن ازدواج بالا رفته، ریشه آن فرهنگی است
  • علم الهدی : اینکه سن ازدواج بالا رفته، ریشه آن فرهنگی است
  • علم الهدی : در هر شهر ایران، مردم به قدری که از خدمات شهرداری ها برخوردار هستند، از خدمات هیچ اداره و سازمانی استفاده نمی‌کنند
  • تسهیل امر زیارت، تکلیف مدیریت شهری در مشهد است/ باید برای هر تدبیر شهری، پیوست فرهنگی تعریف کنید
  • تسهیل امر زیارت تکلیف مدیریت شهری در مشهد است
  • استاندار تهران: ​دستگاه‌ ها در حوزه عفاف و حجاب از موازی کاری بپرهیزند/ دشمن از هر فرصتی استفاده می‌کند تا اعتقادات مردم را مورد هدف قرار دهد/ به عنوان افسران جنگ نرم موظف هستیم جلوی جریان سازی های دشمن بایستیم
  • تذکر استاندار تهران درباره موازی‌کاری در حوزه حجاب
  • دستگاه‌های استان تهران در حوزه عفاف و حجاب از موازی کاری بپرهیزند
  • شکوه و عظمت ایران از وجود رهبری دینی و سربازان شجاع نشات می‌گیرد