Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-16@16:51:05 GMT

افزایش تعداد شهرهای در مرز هشدار مصرف برق +نقشه

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۷۶۵۶۱

افزایش تعداد شهرهای در مرز هشدار مصرف برق +نقشه

نقشه مصرف برق درکشور نشانگر آن است که استان‌های هرمزگان، سمنان، مرکزی، کردستان ، زنجان و کلان‌شهر مشهد جزء مناطق پرمصرف کشور و در محدوده قرمز قرار دارند.

به گزارش مشرق، وضعیت مصرف برق در کشور نشان دهنده این است که تعداد شهرهای در مرز هشدار و افزایش یافته است و وقتی در نقشه نگاه می کنیم رنگ قرمز در این نقشه نشان دهنده مناطقی است که میزان مصرف برقشان به بیش از حد مجاز رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو ضروریست ساکنان این نواحی با کاهش حداقل ۱۰ درصد از برق مصرفی خود شرایط را برای تداوم تامین برق پایدار در این بخشها امکان پذیر نمایند.

*تهران و ۷ شهر در محدوده افزایش مصرف

در این نقشه که ساعتی پیش بروز شده است، رنگ زرد، نشان دهنده مناطقی است که مصرف برق آنها روبه افزایش است.

هم اکنون خراسان رضوی، شمال کرمان، استان اصفهان، بوشهر، همدان، قزوین، آذربایجان شرقی و تهران در محدوده زرد و هشدار قرار دارند.

مشترکان در این مناطق می توانند با کاهش حداقل ۵ درصد از میزان برق مصرفی خود، در وضعیت سبز و پایدار قرار گیرند..

نقاط سبز در نقشه استان‌هایی را با مصرف متعادل و عادی نشان می دهد و بیانگر آن است که مشترکان در این مناطق با صنعت برق همکاری بیشتری دارند.

برپایه این گزارش، مشترکان می توانند برای کاهش میزان مصرف برق در پیک روزانه که از ساعت ۱۲ تا ۱۶ تعیین شده است از دور کند کولرهای آبی استفاده، کولرهای گازی و سایر وسایل سرمایشی را روی درجه ۲۴ تنظیم کنند.

همچنین مشترکان با عدم استفاده همزمان از وسایل برقی پرمصرف مانند اتو، جارو برقی، ماشین ظرفشویی و لباسشویی در ساعت های مذکور و یا انتقال آن به ساعت های پایانی شب یا اوایل صبح، می‌توانند در کاهش مصرف برق نقش به سزایی داشته باشند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: وعده های روحانی بازار سکه و ارز پهپاد آمریکایی لیگ ملت های والیبال قطعی برق مشترکان پرمصرف مصرف برق هشدار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۶۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا مصرف زیاد شکر باعث دیابت می‌شود؟

ایتنا - دیابت زمانی رخ می‎‌دهد که بدن شما نتواند به طور موثر سطح قند خون را تنظیم کند که می‌تواند زمانی اتفاق بیفتد که لوزالمعده تولید انسولین کافی را متوقف کند و سلول‌های شما به انسولین مقاوم شوند.
درست است که خوردن مقادیر زیاد شکر افزوده می‌تواند احتمال ابتلا به دیابت را افزایش دهد، اما مصرف شکر تنها  تکه‌ای از پازل است. با این حال، خوردن منظم قند زیاد می‌تواند خطر ابتلا را افزایش دهد. بسیاری از عوامل دیگر - از جمله رژیم غذایی کلی، سبک زندگی، و ژنتیک نیز بر شانس ابتلا به دیابت تأثیر می‌گذارند.

دیابت چیست؟
دیابت زمانی رخ می‎‌دهد که بدن شما نتواند به طور موثر سطح قند خون را تنظیم کند که می‌تواند زمانی اتفاق بیفتد که لوزالمعده تولید انسولین کافی را متوقف کند و سلول‌های شما به انسولین مقاوم شوند یا هردو مکانیسم. سطح بالای قند خون در یک دوره طولانی می‌تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی، آسیب عصبی و آسیب کلیه را افزایش دهد، بنابراین کنترل آن ضروری است.

آیا قند خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد؟
طبق تحقیقات، مصرف منظم نوشیدنی‌های شیرین شده با شکر می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد. مصرف کم شکر اما این خطر را کاهش می‌دهد. اگرچه این مطالعات ثابت نمی‌کند که قند باعث دیابت می‌شود، اما این ارتباط قوی است. بسیاری از محققان بر این باورند که قند به طور مستقیم و غیرمستقیم خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد.

به دلیل تأثیر فروکتوز روی کبد، ممکن است مستقیماً خطر دیابت را افزایش دهد. مصرف مقادیر زیاد قند همچنین می‌تواند به طور غیرمستقیم خطر دیابت را با کمک به افزایش وزن و افزایش چربی بدن افزایش دهد - که هر دو از عوامل خطر جداگانه برای ابتلا به دیابت هستند.

قندهای طبیعی اثر یکسانی ندارند. در حالی که خوردن مقادیر زیاد قندهای افزوده شده با دیابت مرتبط است. قندهای طبیعی در میوه‌ها و سبزیجات یافت می‌شوند. از آنجایی که آنها با فیبر، آب و سایر مواد مغذی ترکیب می‌شوند، دیرتر نیز هضم می‌شوند و احتمال افزایش قند خون در اثر مصرف‌ قندهای طبیعی کمتر است.

 

شیرین کننده‌های طبیعی
اگرچه برخی از شیرین کننده‌های طبیعی مانند عسل به اندازه شکر فرآوری نشده‌اند، اما هنوز منابع نسبتاً خالص قند هستند و تقریباً هیچ فیبری ندارند.

بسیاری از شیرین کننده‌های دیگر که به عنوان "طبیعی" به بازار عرضه می‌شوند نیز باید شکر افزوده در نظر گرفته شوند. اینها عبارتند از شربت آگاو، شکر نارگیل و شکر نیشکر. شیرین کننده‌های مصنوعی نمی‌توانند برای انرژی متابولیزه شوند. آنها شیرینی را بدون هیچ کالری ارائه می‌کنند. اگرچه شیرین کننده های مصنوعی سطح قند خون را افزایش نمی‌دهند، اما همچنان با مقاومت به انسولین و دیابت نوع 2 مرتبط هستند. با این حال، کارشناسان به طور کامل دلیل این امر را درک نمی‌کنند.

سایر عوامل خطر دیابت
در حالی که مصرف مقادیر زیاد شکر اضافه شده با افزایش خطر ابتلا به دیابت مرتبط است، بسیاری از عوامل دیگر نیز نقش دارند
وزن بدن: تحقیقات نشان می‌دهد که چاقی یکی از عوامل خطر اولیه دیابت نوع 2 است، اما کاهش وزن می‌تواند خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد.
ورزش: افرادی که سبک زندگی کم‌تحرک دارند، تقریباً دو برابر بیشتر از افرادی که فعال هستند، در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع 2 هستند. فقط 150 دقیقه فعالیت متوسط و حداکثر 3 جلسه تمرین مقاومتی در هفته می‌تواند خطر شما را کاهش دهد.
سیگار کشیدن: سیگار کشیدن می‌تواند خطر ابتلا به دیابت را به میزان قابل توجهی افزایش دهد، اما ترک این خطر را تقریباً به حالت عادی باز می‌گرداند.
آپنه خواب: آپنه خواب، وضعیتی که در آن تنفس در طول شب مسدود می‌شود، یک عامل خطر منحصر به فرد برای دیابت است.
ژنتیک: متخصصان نقش ژنتیک را به طور کامل درک نمی‌کنند، اما اگر یکی از والدین شما یا هر دو به دیابت مبتلا باشند، احتمال ابتلا به دیابت بیشتر است.

چگونه برای کاهش خطر دیابت غذا بخوریم؟
علاوه بر کاهش مصرف قندهای اضافه شده، تغییرات رژیمی دیگری نیز وجود دارد که می‌توانید برای کاهش خطر دیابت خود ایجاد کنید:

از رژیم غذایی کامل پیروی کنید: رژیم های غذایی سرشار از آجیل، میوه‌ها، سبزیجات، پروتئین‌های بدون چربی، چربی‌های سالم و غلات کامل با کاهش خطر ابتلا به دیابت مرتبط هستند.
قهوه بنوشید: نوشیدن قهوه ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد. بسیاری از نوشیدنی‌های محبوب قهوه سرشار از قند افزوده هستند، بنابراین مراقب باشید که چه چیزی به قهوه خود اضافه می‌کنید.
سبزیجات برگ سبز بخورید: داشتن یک رژیم غذایی سرشار از سبزیجات برگ سبز با خطر کمتر دیابت مرتبط است.
اگر کاهش مصرف قندهای افزوده شده به نظر طاقت فرسا به نظر می‌رسد، می‌توانید با کاهش مصرف نوشیدنی‌های شیرین شده با شکر، شروع کنید.

 

کلام آخر
مقادیر بیش از حد قندهای افزوده شده با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است که احتمالاً به دلیل اثرات نامطلوب بر روی کبد و افزایش خطر چاقی است. قندهای طبیعی مانند قندهای موجود در میوه‌ها و سبزیجات برخلاف شیرین کننده‌های مصنوعی با خطر دیابت مرتبط نیستند. علاوه بر مصرف قند، کیفیت کلی رژیم غذایی، وزن بدن، کیفیت خواب، فعالیت بدنی و ژنتیک همگی در ایجاد این بیماری نقش دارند.

رژیم غذایی غنی از میوه‌ها، غلات کامل، پروتئین بدون چربی، چربی‌های سالم، سبزیجات، آجیل و قهوه توصیه می‌شود. کاهش مصرف الکل، حفظ وزن توصیه شده برای سن متناسب با قد، و ورزش منظم نیز می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کمک کند.

دیگر خبرها

  • افزایش مشترکان برق فارس به بیش از یک میلیون نفر
  • افزایش تعداد مشترکان برق فارس به بیش از یک میلیون و ۵۰ هزار مشترک
  • آیا مصرف زیاد شکر باعث دیابت می‌شود؟
  • هشدار به مصرف کنندگان | هوای برق را داشته باش
  • چهار دلیل که مانع از کاهش وزن می‌شود
  • کدام ویتامین باعث کاهش خطر ابتلا به نقرس میشود؟
  • کاهش قدرت خرید کارگران با افزایش ۳۵ درصدی جبران نشد
  • افزایش ۳۵ درصدی مزد کاهش قدرت خرید کارگران را جبران نکرد
  • این ۴ دارو می‌توانند طول عمرتان را افزایش دهند
  • آیا تغییرات اقلیمی در افزایش حساسیت بهاری نقش دارد؟