Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیدی از صادرات ۸۳ میلیون دلاری کالای غیر نفتی از گمرک این شهرستان به خارج از کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندر آستارا،«رسول امیدی» امروز( دوشنبه، ۳ تیر) در جمع خبرنگاران به آمار واردات و صادرات از گمرک زمینی این شهرستان اشاره کرد و گفت: در سه ماه گذشته سال جاری، ۱۶۶ هزار تن کالا به ارزش ۸۳ میلیون دلار به خارج از کشور صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر کل گمرک آستارا افزود: محصولات کشاورزی، مواد غذایی، سیمان، گچ، شوینده‌ها، محصولات شیمیایی، پارچه، صنایع دستی، فرش و موکت، البسه، کیف و کفش، مصالح ساختمانی و پلاستیکی، محصولات معدنی و فلزی عمده کالاهایی بوده که به کشورهای آذربایجان، گرجستان و روسیه صادر شد.

 

وی با اشاره به اینکه در این مدت سه هزار و ۷۹۶ تن کالا به ارزش ۱۵ میلیون و ۱۸۵ هزار دلار در قالب تجارت چمدانی از طریق گمرک آستارا به خارج از کشور صادر شد، گفت: عمده کالاهای صادرات چمدانی شامل مواد غذایی، مواد پلاستیکی و محصولات کشاورزی بود که به جمهوری آذربایجان صادر شد.

 

امیدی با بیان‌اینکه در این مدت ۶۰ هزار تن کالا به ارزش ۴۵ میلیون دلار از مبدا گمرک آستارا وارد کشور شده است، اظهارکرد: این مقدار کالا ها از طریق کشورهای روسیه، گرجستان و جمهوری آذربایجان وارد کشور شده است.

 

وی اضافه‌کرد: مواد شیمیایی، چوب، آهن‌آلات، ماشین‌آلات و لوازم برقی کالاهایی هستند که از مبدا گمرک آستارا وارد کشور شده‌اند.

 

مدیرکل گمرک بندر آستارا ادامه داد: همچنین در این مدت ۳۳ هزار تن کالا به ارزش ۶۳ میلیون دلار از طریق گمرک آستارا ترانزیت شده است.

 

امیدی عمده کالاهای ترانزیت ورودی را لوازم چوبی، فرآورده‌های نفتی، پنبه، الیاف مصنوعی، شمش آهن، مس، پشم‌ شیشه و ورق آهن عنوان کرد و افزود: این مقدار کالا از کشورهای آذربایجان، روسیه، گرجستان و اوکراین به مقصد ترکیه، عراق و امارات متحده‌عربی ترانزیت شده است.

 

وی میزان ترانزیت خارجی خروجی را ۴۱ هزار تن کالا به ارزش ۱۶۷ میلیون دلار دانست و تصریح‌کرد: این میزان کالای خارج شده از قاره‌های مختلف به کشورهای آذربایجان، روسیه، گرجستان و اکراین است.

 

مدیرکل گمرک بندر آستارا با اشاره به نوع کالای ترانزیت شده گفت: کالای ترانزیت شده شامل لوازم برقی، مصالح ساختمانی، گچ، سیمان، ظروف شیشه‌ای، لباس، محصولات کشاورزی، لوازم بهداشتی، خودروی سواری، مبلمان و ماشین‌آلات بوده است.

 

وی با بیان اینکه در سه ماه گذشته از سال جاری از مرز زمینی آستارا ۴۳۳ و ۶۱۹ هزار نفر تردد کردهاند، تصریح کرد: آمار مسافران ترددکننده نسبت به مدت مشابه سال قبل مسافران خروجی ۸۴ درصد و مسافران ورودی ۷۳ درصد افزایش داشته است.

 

امیدی به افزایش درآمد عمومی اداره‌ کل گمرک این شهرستان در سه ماه گذشته از سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل اشاره کرد و گفت: درآمد گمرک آستارا در این مدت ۷۸۸ میلیارد و ۴۰ میلیون ریال بوده است.

 

 

پایان پیام/163

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت اوقات فراغت کانون های فرهنگی هنری مساجد شیراز مسجد بیرجند مجلس شبستان بیرجند خطبه نماز جمعه نماز جمعه گمرک زمینی صادرات غیر نفتی بندر آستارا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۷۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۷.۶ میلیارد دلاری زنجیره فولاد در سال ۱۴۰۲

بر اساس آمار ارائه شده توسط انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران از عملکرد یکساله فولادسازان کشور در امر صادرات، از ابتدا تا پایان سال ۱۴۰۲، بخشی از تولید فولاد کشور صادر شده است؛ آمار صادراتی در مدت مذکور و مقایسه آن با صادرات در سال ۱۴۰۱، نشان می‌دهد که صادرات وزنی فولاد کشور در تمام زنجیره آهن و فولاد از رشد ۲.۹ درصدی تا ۶۲۱ درصدی برخودار شده است؛ این در حالیست جز مقاطع طویل، تخت و محصولاد فولادی، ارزش صادرات این زنجیره نیز افزایش قابل توجهی داشته است.

طبق آمار صادرات زنجیره آهن و فولاد کشور، در مجموع ۱۲ ماهه سال گذشته، دو میلیون و ۹۵۵ هزار تن مقاطع طویل فولادی صادر شده که حدود ۸.۲ بیشترین میزان صادرات آن در سال ۱۴۰۱ معادل دو میلیون و ۷۳۱ هزار تن بوده است.

ارزش صادرات این مقاطع فولادی اما ۳.۲ درصد در این مقایسه آماری، کمتر شده است. در حالی در مجموع ارزش صادرات مقاطع طویل فولادی در سال گذشته، یک میلیارد و ۴۶۸ میلیون دلار ثبت شده که این عدد در صادرات ۱۴۰۱، یک میلیارد و ۵۱۶ میلیون دلار بوده است.

صادرات مقاطع تخت فولادی نیز از ۴۸۲ هزار تن به ارزش ۳۰۵ میلیون دلار در مجموع ۱۲ ماهه ١۴٠۲ صورت گرفته که نسبت به ۴۶۸ هزار تن صادر شده در سال ۱۴۰۱ به ارزش ۳۲۹ میلیون دلار، گرچه به لحاظ حجم صادرات ۲.۹ درصد رشد داشته اما ارزش صادارت این مقطع فولادی، ۷.۴ درصد کمتر شده است.

ظرف ۱۲ ماهه سال گذشته، سه میلیون و ۴۷۳ هزار تن محصولات فولادی (به ارزش یک میلیارد و ۷۷۳ میلیون دلار) صادر شده که نسبت به سه میلیون و ۲۰۰  هزار تن صادراتی در ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۱ به ارزش یک میلیارد و ۸۴۵ میلیون دلار رشد ۷.۴ درصدی حجم صادرات اما افت ۳.۹ درصدی ارزش ریالی صادرات این مقاطع را نشان می‌دهد.

از ابتدای سال گذشته تا پایان اسفند ماه، هفت میلیون و ۸۳۸ هزار تن شمش فولاد به ارزش صادراتی بالغ بر سه میلیارد و ۷۵۷ میلیون دلار صادر شده است. این حجم صادرات شمش فولاد ۶.۳ درصد بیش از میزان صادرات  آن در مجموع یکساله ۱۴۰۱ که هفت میلیون و ۳۷۲ هزار تن فولاد میانی به ارزش سه میلیارد و ۶۰۳ میلیون دلار، صادر شده بود. ارزش ریالی صادرات شمش فولاد، ۴.۳ درصد در این مقایسه آمار رشد داشته است.

طبق آمار، رشد صادرات در گندله سنگ‌آهن، آهن اسفنجی و کنسانتره سنگ‌آهن هم به لحاظ وزنی و هم به لحاظ ریالی رکورد زده است.

صادرات آهن اسفنجی به لحاظ وزنی، افزایش ۷۰.۸ درصدی را به خود اختصاص داده است؛ در حالی که در سال ۱۴۰۱ حدود ۸۶۴ هزار تن آهن اسفنجی صادر شده بود.

حجم صادرات در سال ۱۴۰۲ به بالغ بر یک میلیون تن و ۴۷۰ هزار تن به ارزش صادراتی ۳۶۱ میلیون دلار رسیده است. ارزش صادراتی این محصول معدنی در ۱۲ ماه ۱۴۰۱ حدود ۲۰۸ میلیون دلار ثبت شده؛ بنابراین ارزش ریالی صادرات ۷۳.۹ درصد افزایش یافته است.

صادرات گندله سنگ‌آهن در مجموع سال ۱۴۰۲ قریب به ۱۰ میلیون و ۴۵۹ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۹۶ میلیون دلار ثبت شده که نسبت به پنج میلیون و ۶۸۴ هزارتن صادراتی به ارزش ۶۶۲ میلیون دلار به لحاظ وزنی ۸۴ درصد و به لحاظ ارزش صادراتی ۶۵.۴ درصد رشد یافته است.

در نهایت بیشترین رشد صادرات مختص کنسانتره سنگ‌آهن است که با رشد ۶۲۱  درصدی از ۹۲۸ هزار تن به ارزش صادراتی ۹۵ میلیون دلار در ۱۲ ماهه ۱۴۰۱ به شش میلیون و ۶۹۲ هزارتن به ارزش صادراتی ۶۰۹ میلیون دلار در مدت مشابه سال جاری رسیده است. ارزش صادراتی کنسانتره سنگ‌آهن در این مقایسه آماری رشد ۵۳۹.۴ درصدی را کسب کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • رتبه نخست مازندران در صادرات لبنیات
  • صادرات ۷.۶ میلیارد دلاری زنجیره فولاد در سال ۱۴۰۲
  • نرخ حمل کالا از حالت توافقی خارج شود
  • ۲۰ تن‌ ماهی قزل‌آلا از لرستان به خارج از کشور صادر شد
  • ارائه مجوزهای ترخیص کالا از طریق سامانه یکپارچه
  • ۳.۶ میلیون تن‌کالا از آذربایجان غربی به خارج کشور صادر شد
  • رشد ۱۰ برابری صادرات راه آهن تهران در فروردین ۱۴۰۳
  • رشد ۱۰ برابری صادرات راه‌آهن تهران در فروردین ۱۴۰۳
  • درآمد ۵میلیارد دلاری از صادرات خدمات فنی و مهندسی
  • صادرات ۳۶۰ میلیون دلاری محصولات کشاورزی از آذربایجان شرقی