Web Analytics Made Easy - Statcounter

تصویب لایحه حمایت از محیط‌بانان، اجرای طرح «ناظر» برای برخورد با بی‌حجابی، آغاز غربالگری سلامت دانش‌آموزان، سه عامل «خشن شدن» یک جامعه از جمله اخبار اجتماعی ایسنا در سومین روز تابستان ۹۸ هستند.

به گزارش ایسنا، تحریریه اخبار اجتماعی ایسنا امروز (۳ تیرماه)، ۵۴ خبر،مصاحبه و گزارش منتشر کرده است که گزیده‌ای از مهمترین این اخبار به همراه تیتر و لینک در زیر می‌آید:

تصویب لایحه حمایت از محیط بانان در مجلس پس از دو سال

در حالی امروز لایحه حمایت از محیط بانان و جنگلبانان پس از گذشت بیش از دو سال از زمان ارایه به مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید که مدیرکل حقوقی و امور مجلس سازمان محیط زیست از افزایش حمایت‌های قضایی و بیمه‌ای از این گروه‌ها در پی تصویب این لایحه خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معصومه حسین‌پور در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه لایحه حمایت از محیط‌بانان و جنگل‌بانان با تغییر نام به لایحه حمایت قضایی و بیمه‌ای مأموران یگان حفاظت دستگاه‌های اجرایی امروز در صحن علنی مجلس تصویب شد، اظهارکرد: امیدواریم شورای نگهبان هم آن را تایید کند.

بارش و دمای ایران در بهاری که گذشت

رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی وضعیت دما و بارش کشور را در بهار ۹۸ تشریح کرد و گفت: در بهار امسال به‌طور متوسط دمای کل کشور ۰.۲ درجه سانتیگراد خنک‌تر بود.

صادق ضیائیان در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه استان آذربایجان غربی رکورددار هوای گرم و قزوین رکورددار هوای سرد در بهار ۹۸ بودند، تصریح کرد: در سه ماه گذشته، آذربایجان غربی ۰.۶ درجه سلسیوس گرم‌تر از نرمال و قزوین ۰.۸ درجه سلسیوس نسبت به بلندمدت بهاره خنک‌تر بودند.

تهرانی‌ها خرداد ماه ۲۴ روز هوای سالم تنفس کردند

طی خرداد ماه هفت روز به علت افزایش غلظت آلاینده «ازن» هوای تهران برای گروه‌های حساس در شرایط ناسالم قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، هوای تهران در خرداد ماه، ۷ روز در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس و ۲۴ روز در شرایط سالم قرار داشت. علت آلودگی هوای پایتخت در هر ۷ روز افزایش غلظت آلاینده ازن بود.

آلاینده ازن حدود دو سال است که در ماه‌های گرم سال در شهر تهران هوا را آلوده می‌کند البته ازن پیش از این نیز در هوای تهران وجود داشت اما طی چند سال اخیر به دلیل دقیق‌تر شدن سیستم‌های سنجش کیفیت هوا و بهبود کیفیت هوا در تهران، از غلظت ذرات معلق کاسته شده است و در نتیجه آلاینده‌ای در هوا وجود ندارد که با ازن واکنش نشان دهد و آن را از بین ببرد.

«اختلافات حاد خانوادگی» بیشترین علت تماس با اورژانس اجتماعی

مدیرکل بهزیستی استان تهران ضمن تشریح جزئیات تماس با خط اورژانس اجتماعی در استان تهران گفت: در سال گذشته بیش از ۶۰۰۰ تماس مرتبط با کودک آزاری در استان تهران با خط اورژانس اجتماعی برقرار شده است.

داریوش بیات نژاد در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه «اختلافات حاد خانوادگی» بیشترین علل تماس با خط اورژانس اجتماعی در سال ۹۶ و ۹۷ را به خود اختصاص داده است،اظهارکرد: میزان تماس‌ها در مورد این موضوع در سال ۹۶، ۱۷ هزار و ۷۷۴ مورد بود که این رقم در سال ۹۷، بیش از ۱۱ هزار مورد را به خود اختصاص داد.

ارسال پیش‌نویس اولیه اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر

دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر از ظرفیت سازی برای نگهداری از ۶۲۰۰ تن از معتادان متجاهر در استان تهران خبر داد.

به گزارش ایسنا، اسکندر مومنی در همایش سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر با اشاره به فعالیت‌های این ستاد گفت: ستاد مبارزه با مواد مخدر در چهار حوزه عمده مقابله و درمان، کاهش آسیب‌ها، پیشگیری و موضوع ساماندهی معتادان متجاهر را با جدیت پیگیری می‌کند.

وی با بیان اینکه ۶۰ هزار معتاد متجاهر در کشور داشتیم،اظهارکرد: این افراد در کوچه و خیابان‌ها می‌خوابیدند که علاوه بر اعتیاد چند جرم دیگر هم داشتند که با احتساب فروشنده‌ها و دلال‌های مواد مخدر این تعداد به ۱۰۰ هزار نفر می‌رسید.

نگرانی آقای وزیر از رشد آمار طلاق و کاهش ازدواج در کشور

وزیر ورزش و جوانان رشد آمار طلاق و کاهش ازدواج در کشور را نگران کننده دانست.

به گزارش ایسنا، مسعود سلطانی فر در هفتادمین جلسه ستاد ساماندهی جوانان با اشاره به ظرفیت‌های موجود استان قم برای برگزاری رویدادهای ورزش‌های همگانی گفت: با وجود ظرفیت‌های موجود می‌توان با برگزاری رویدادهای ملی و بین‌المللی ورزشی در این استان نشاط اجتماعی تزریق کرد. ترویج ورزش‌های همگانی در این استان برای ایجاد نشاط اجتماعی بسیار کمک کننده است. مسوولان استانی برنامه‌های ورزشی و خانوادگی را که جمع زیادی از مردم را در بر می‌گیرد را اجرا کنند.

نیمی از معتادان تزریقی هپاتیت c دارند / یک نفر از هر ۸ معتاد ایدز دارد

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به آخرین وضعیت تولید مواد مخدر در جهان در سال ۲۰۱۸ گفت: کشت و تولید مواد مخدر تا این سال به رکوردی بی‌سابقه رسیده و تولید غیر قانونی موجب ابتلای ۲۷۵ میلیون نفر در سراسر جهان به اعتیاد شده است.

به گزارش ایسنا، اسکندر مومنی در همایش سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر که با حضور محمدجواد ظریف - وزیر امور خارجه و فدولوف - نماینده دفتر مقابله با جرم و مواد مخدر سازمان ملل متحد - امروز (دوشنبه) برگزار شد، با بیان اینکه مشتقات تریاک عامل ۷۶ درصد از مرگ و میرهای ناشی از مصرف مواد مخدر است،اظهارکرد: معتادان تزریقی در معرض بیشترین آسیب‌های بهداشتی و بالینی هستند.

وی با بیان اینکه نیمی از معتادان تزریقی مبتلا به ویروس هپاتیت c هستند،گفت: از هر هشت نفر یک نفر از معتادان به بیماری ایدز مبتلا است. براساس آمار بهداشت جهانی ۴۵۰ هزار نفر در همان سال بر اثر مصرف مواد مخدر جان خود را از دست داده‌اند.

اقدام پزشکان بسیجی برای تامین دارو در شرایط تحریم

رئیس بسیج جامعه پزشکی با اشاره به شرایط تحریم‌های کشور موضوع تامین داروهای اساسی را از دغدغه‌های جدی وزارت بهداشت دانست و گفت: در این زمینه بسیج جامعه پزشکی از هیچ کمکی دریغ نخواهد کرد.

دکتر ابراهیم متولیان در گفت‌وگو با ایسنا، بسیج جامعه پزشکی را یکی از بهترین شبکه‌ها برای کمک به وزارت بهداشت دانست و اظهارکرد: ما در بسیج، فارغ‌التحصیلان زیادی در رشته‌های پزشکی، پیرا پزشکی و داروسازی داریم که با ما در ارتباط هستند و همیشه در مواقع حساس به کمک حوزه سلامت آمده‌اند. از جمله این کمک‌ها می‌توان به اقدامات بسیج جامعه پزشکی در سیل اخیر اشاره کرد که از نظر اعزام پزشک متخصص و ارسال دارو به این مناطق از هیچ کمکی مضایقه نکرد.

وی با اشاره به تحریم‌هایی که در حوزه دارویی وزارت بهداشت با آن دست‌وپنجه نرم می‌کند، اظهار کرد: باید بحث تجارت و سیاست را در حوزه تأمین دارو جدا از هم دانست. بسیاری از شرکت‌ها می‌توانند با رابطه‌هایی که با کشورهای همسایه نظیر ترکیه، عراق، پاکستان و… دارند، نیاز دارویی کشور را تأمین کنند. بسیج جامعه پزشکی در این راستا با راه‌اندازی شرکت‌هایی در کشورهای همسایه با کمک پزشکان بسیجی به تأمین دارو در نظام سلامت کمک کند.

آغاز غربالگری سلامت دانش‌آموزان / فعالیت ۲۰۰۰۰ مدرسه مروج سلامت در کشور

مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت با اشاره به آغاز غربالگری سلامت دانش‌آموزان گفت: اگر طی این غربالگری‌ها دانش‌آموزی دچار مشکلاتی در حوزه بینایی، شنوایی و… باشد، آنان را برای انجام مداخلات به سطوح بالاتر ارجاع می‌دهیم.

دکتر حامد برکاتی در گفت‌وگو با ایسنا از آغاز غربالگری سلامت دانش‌آموزان از ابتدای تیر ماه خبر داد و اظهارکرد: طی این غربالگری‌ها، سلامتی فیزیکی، جسمی و آمادگی تحصیلی دانش‌آموزان سنجیده می‌شود. بخشی از این کار توسط وزارت بهداشت و بخشی هم از سوی وزارت آموزش و پرورش انجام می‌شود.

اجرای طرح «ناظر» برای برخورد با بی‌حجابی

جانشین فرمانده ناجا با اشاره به برخورد با بی‌حجابی چه در خودرو و چه در معابر عمومی تاکید کرد: طرح ناظر محدود به خودرو نیست.

به گزارش ایسنا، سردار ایوب سلیمانی در حاشیه برگزاری همایش فرماندهان و مدیران استان مازندران درباره طرح ناظر و تکلیفی که ناجا خود را مقید به اجرای آن می‌داند،گفت: نیروی انتظامی نمی‌تواند به مردم بگوید هر جرم مشهودی که در جامعه رخ می‌دهد، به من مربوط نیست.

سردار سلیمانی افزود: ترویج مفاسد اخلاقی و اجتماعی، یکی از برنامه‌های دشمن در کشور است که این کار را حساس‌تر و جدی تر می‌کند. پلیس به کشف حجاب به عنوان پدیده اجتماعی نگاه نمی‌کند و به این نتیجه رسیده که از خارج از کشور این موضوع هدایت می‌شود. مطابق قانون، کشف حجاب جرم محسوب می‌شود و پلیس موظف به برخورد با بی حجابی چه در خودرو و چه در معابر عمومی است.

سه عامل «خشن شدن» یک جامعه را بشناسید

یک جامعه شناس سه عامل را از مهم‌ترین علل افزایش خشونت در جامعه دانست و گفت: وجود «تضادها»، «تعصب‌ها» و «دشواری‌های معیشتی» با افزایش خشونت در جامعه رابطه‌ای مستقیم دارد و به میزان افزایش آن‌ها خشونت نیز افزایش می‌یابد.

انبری در گفت‌وگو با ایسنا درباره علل و عوامل افزایش خشونت درسطح جامعه اظهار کرد: جاری شدن خشونت در جامعه به هر شکل، چه در حد درگیری‌های لفظی و چه در حد استفاده از سلاح گرم دارای دلایلی است. این دلایل می تواند در سطوح کلان یا در سطوح خرد باشد.

تهیه پیش‌نویس لایحه بازنگری در قانون شوراهای آموزش و پرورش

مدیرکل امور شوراها و مناطق آزاد تجاری وزارت آموزش و پرورش با اشاره به ضرورت اصلاح و بازنگری در برخی مواد قانون شوراهای آموزش و پرورش گفت: پیش نویس لایحه‌ای در راستای بررسی و رفع موانع و مشکلات اجرایی قانون شوراها و با هدف بازنگری این قانون تهیه شده که هر زمان لازم و مصلحت باشد آمادگی ارائه آن به دولت و مجلس وجود دارد.

رسول پاپایی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه نحوه ورود دستگاه‌ها به اجرایی شدن قانون شوراها یکسان نیست،اظهارکرد: همه دستگاه‌ها لزوماً همکاری خوبی در اجرای قانون شوراها ندارند و بعد از گذشت بیست و چند سال از تصویب قانون به سمت اجرای تکالیفشان نرفته‌اند. طبق بررسی‌های انجام شده، در حال حاضر برخی مواد قانون شوراهای آموزش و پرورش در حال اجراست، برخی مغفول مانده، برخی در طول روند قانونگذاری‌ها متعارض با دیگر قوانین شده و بخشی از آن نیز نیازمند تدوین آیین‌نامه است. به عنوان مثال بند ۱۳ از ماده ۸ قانون به برنامه‌ریزی و بذل مساعی برای سوق دادن بخشی از درآمد بانک‌ها، شرکت‌های دولتی و غیردولتی و کارخانه‌ها به آموزش و پرورش اختصاص دارد. در واقع مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها و نهادها به خوبی در قانون مورد اشاره قرار گرفته اما آنطور که باید و شاید در حال حاضر مرسوم نیست و اجرا نمی‌شود.

افتتاح پلازای میدان هفت‌تیر تا پایان هفته

معاون فنی – عمرانی شهرداری تهران از افتتاح پلازای میدان هفت تیر تا پایان هفته خبر داد.

صفا صبوری دیلمی در گفت‌وگو با ایسنا گفت: آقای حناچی بعد از آنکه به عنوان شهردار تهران انتخاب شد، دستور ویژه‌ای صادر کرد مبنی بر این‌که کارگاه‌های عمرانی و ساختمانی شهرداری تهران که فضاهای شهری را اشغال کرده، مورد بازنگری قرار گیرند همچنین تاکید کرد که فضاهای شهری که در اشغال پروژه‌های عمرانی هستند به شهر برگشت داده شوند و برهمین اساس همه مناطق نسبت به بازنگری وضعیت کارگاه‌های ساختمانی، عمرانی، مترو و غیره اقدام کردند.

به گزارش ایسنا، پربازدیدترین اخبار اجتماعی ایسنا در روز سوم تیر ۹۸ به شرح زیر است: 

یک عامل مهم افزایش وزن

افتتاح پلازای میدان هفت‌تیر تا پایان هفته

اجرای طرح «ناظر» برای برخورد با بی‌حجابی

نیمی از معتادان تزریقی هپاتیت c دارند / یک نفر از هر ۸ معتاد ایدز دارد

ریزش مرگبار ساختمانی در وردآورد/ خارج کردن دو تن از زیر آوار

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بسته اخبار اجتماعی ایسنا مهمترین اخبار اجتماعی ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۷۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدودف: آمریکا در اعتراضات گرجستان دست دارد

معاون رئیس شورای امنیت روسیه با اشاره به شکل‌گیری اعتراضات سراسری در گرجستان گفت:‌ ایالات متحده در این اعتراضات دست دارد و این اعتراضات رنگ و بوی نفوذ آمریکا را دارد.

به گزارش مشرق، پارلمان گرجستان در حال بررسی لایحه ای برای محدود کردن نفوذ عوامل خارجی در این کشور است. این لایحه به شدت در غرب مورد انتقاد قرار گرفته است زیرا با قانون مشابه روسیه مقایسه می شود که در آن از سازمان های دولتی و افراد دریافت کننده بودجه از خارج از کشور خواسته شده است، در این باره گزارش‌های لازم را ارائه کنند. فرایند تصویب این قانون به اعتراضاتی در گرجستان منجر شده است. در جریان بررسی این لایحه درگیری های متعددی در ساختمان پارلمان گرجستان رخ داد و اعتراضات خیابانی همچنان ادامه دارد.

دیمیتری مدودف معاون رئیس شورای امنیت روسیه روز چهارشنبه در این پیوند در کانال تلگرامی خود نوشت:‌بگذارید کسی که این گونه فعالیت ها را اعتراضات خودجوش توصیف می کند، اولین سنگ را به انعکاس خود در آینه بیندازد. سناریوی کاملاَ آشنای هالیوودی در پشت این تجمعات دیده می‌شود.

رئیس‌جمهوری سابق روسیه گفت: ایالات متحده آمریکا از سال ۱۹۳۸ چنین قوانینی را در مورد کتاب ها دارد و استرالیا و اسرائیل نیز قوانین مشابهی درباره مقابله با عوامل نفوذ دارند. کشورهای اتحادیه اروپا نیز در حال تصویب این نوع قوانین هستند، چیزی که غرب در مورد آن چیزی نمی گوید.

وی ادامه داد:‌ اگر این (مقابله با عوامل نفوذ) یک قانون (در ریشه) آمریکایی است، پس (در گرجستان) نباید کسی را سرزنش کرد.

مدودف معتقد است: مشکل غرب با لایحه گرجستان، و همچنین با قوانین مشابه در قرقیزستان، این است که آنها یک «ایده روسی» هستند و نه یک ابتکار غربی؛ به همین دلیل است که با اعتراضات، زدوخوردها، فشارها و باج‌گیری‌های پولی مانند وقایع (۱۰ سال قبل) میدان مواجه می‌شود.

به گفته وی، ظهور اسنادی مانند قوانین عوامل خارجی نشان دهنده بی‌اعتنایی عمومی به «ارزش‌های آتلانتیک» است؛ این تحقیر حتی در کشورهایی که کاملاً مطیع آنگلوساکسون‌ها بوده‌اند رو به افزایش است و این تازه آغاز راه است.

دیدگاه کرملین

سخنگوی کرملین نیز روز چهارشنبه در پاسخ به پرسش خبرنگاری گفته بود:‌ تصویب قانونی در گرجستان در مورد مقابله با نفوذ عوامل خارجی مربوط به فدراسیون روسیه نیست.

پسکوف گفت: بسیاری از کشورها نظارت بر محیط سیاسی داخلی را دنبال می‌کنند، در این زمینه، آمریکا نخستین کشوری بود که چنین فرایندی را دنبال کرد و از این رو، این فرایند، به هیچ وجه روسی نیست؛ این موضوع به رویه تعداد زیادی از کشورها تبدیل شده است که اقدامات لازم را برای مقابله با نفوذ خارجی و تأثیر آن بر سیاست داخلی خود در دستور کار دارند.

وی ادامه داد: همه کشورها به هر شکلی اقداماتی را انجام می دهند، اما همه لوایح یک هدف را دنبال می کنند.

سخنگوی دفتر ریاست‌جمهوری روسیه با اشاره به برخی اعتراض‌ها به تصویب این قانون در گرجستان گفت:‌ انگیزه این اعتراضات از خارج از گرجستان است. آنها سعی می کنند از این روند سیاسی داخلی به عنوان ابزاری برای تحریک احساسات ضد روسی استفاده کنند، بعید است که این انگیزه ها از داخل گرجستان نشات بگیرد.

وی ادامه داد: این تحریکات ضدروسی احتمالاً از خارج گرجستان دامن زده می‌شود، ما این موضوع را کاملاً درک و تحولات را رصد می کنیم.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • تصویب لایحه تجارت پس از ۲۰ سال
  • قصد رئیس جمهور گرجستان برای وتوی قانون عوامل خارجی
  • هشدار محیط زیست به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • مدودف: آمریکا در اعتراضات گرجستان دست دارد
  • ساماندهی دستفروشان در قالب طرح ویژه شهرداری تهران
  • برخورد با پیمانکاران متخلف و عوامل غیرقانونی زباله‌گردی 
  • برخورد قاطع با پیمانکاران متخلف همکار با عوامل زباله گردی
  • برخورد با پیمانکاران متخلف و عوامل غیرقانونی زباله‌گردی
  • شکل‌گیری مفهوم محیط‌زیست در تفکر اجتماعی
  • توقیف تریلی حامل سنگ با یک تن مخدر شیشه