Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، بیست و دوم و 23 خرداد ماه اجلاس سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات برگزار شد که در پایان این مراسم به رؤسای واحدهای دانشگاه سکه‌ای به عنوان هدیه‌ اعطا شد.

خبرنگار ایسکانیوز درباره این هدایا با برخی از روسای واحدهای استان تهران به گفت‌وگو پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدیه اگر مستمر و تبعیضانه باشد مشکل دارد

سعید قاضی مغربی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره)، در این خصوص، اظهار کرد: ابتدا باید برآورد و کارکرد هزینه‌ها را بررسی کرده و ببینیم هزینه‌های انجام شده صرف چه اموری خواهد شد؛ اگر هزینه‌های این اجلاس به ساخت هزار و 200 واحد مسکونی در مناطق سیل‌زده که دانشگاه آزاد اسلامی آن را تقبل کرده است منجر شود، ارزشمندخواهد بود. باید کارکردها هزینه ها را بررسی کنیم و ببینیم نتیجه آن چیست.

وی تصریح کرد: متأسفانه بسیاری از هزینه‌هایی که در کشور می‌شود اسراف است؛ اما حق مدیریت که به یک رئیس واحد در دانشگاه آزاد اسلامی داده می‌شود حدود 2 میلیون تومان است و این مبلغ برای من که 29 سال سابقه کار دارم بسیار اندک است.

قاضی مغربی با اشاره به هدایای داده شده به روسای واحدها در مراسم سی‌وهفتمین سالگرد تاسیس دانشگاه گفت: این‌که هر چند سال یک بار چنین اجلاسی برگزار شود و روسای دانشگاه مبلغی را به عنوان هدیه دریافت کنند اشکالی ندارد اما اگر این موضوع، استمراری و تبعیضانه باشد دارای اشکال است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) عنوان کرد: فرآیند تقدیر و تشکر از افراد امکان دارد با اعطای یک لوح یا یک بسته مادی باشد؛ اما وقتی یک مدیر به صورت مکرر حقوق‌های نجومی دریافت می‌کند، اسراف صورت می‌گیرد.

وی همچنین تاکید کرد: اعطای هدیه مادی به رؤسای واحدهای دانشگاهی در اجلاس تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی، باتوجه به گذشت چندین سال از خدمت آن ها اقدامی اشتباه نبود.

رؤسای واحدها درامدهای خوبی برای دانشگاه آزاد اسلامی کسب کرده‌اند

پروین داداندیش رئیس واحد تهران غرب نیز با اشاره به انتقادات مطرح شده پیرامون هزینه‌های گزاف و بی‌نتیجه‌ بودن اجلاس‌ها گفت: به اعتقاد من، برای سازمانی با بدنه گسترده در کل کشور، ضرورت دارد حداقل یک بار در سال گردهمایی‌هایی مانند اجلاس 2 روزه روسای واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شود.

وی ادامه داد: این نشست‌ها نه تنها بی فایده نیست، بلکه منجر به حمایت از روسای واحد‌ها خواهد شد، روسای واحدها در مراسم‌های این چنینی با مسئولان رو‌ در رو می‌شوند، انرژی کسب می‌کنند و انگیزه می‌گیرند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب در مورد هدیه‌های اهدا شده به روسای واحد‌ها گفت: تمامی افراد از روسای واحد‌ها هستند، اکثر این افراد توانسته‌اند درآمدهای بسیار خوبی برای دانشگاه آزاد اسلامی کسب کنند و در دوسال گذشته نیز هیچ عیدی و پاداشی دریافت نکرده بودند.

تجملات ویژه‌ای در تشریفات اجلاس وجود نداشت

حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد واحد رودهن نیز در همین خصوص گفت: در اجلاس‌هایی که سازمان یا موسسات به‌ویژه بخش‌های دولتی برگزار می‌کنند می‌توان دید که معمولاً در این اجلاس‌ها به مدیران، کارکنان و همکاران این بخش به‌خصوص در زمان سالگرد تاسیس امتیازات زیادی می‌دهند.

وی ادامه داد: بنده تجربیات زیادی در بخش‌های اداری و سازمان‌های دولتی داشته‌ام، اما در واقع آن امتیازاتی که این سازمان‌ها ارائه می‌کنند قابل مقایسه با ارگا‌ن‌های مختلف نیست.

رئیس دانشگاه آزاد واحد رودهن اضافه کرد: به هرحال کار آموزش سخت و پیچیده است و لذا من در این مدت دو روز که در اجلاس رؤسای واحدهای دانشگاه آزاد حضور داشتم تجملات ویژه‌ای در تشریفات نهار و حتی میان وعده مشاهده نکردم.

انتهای پیام/

108 / 155 سعید قاضی مغربی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام سکه اجلاس روسای واحدها هدیه حقوق های نجومی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام سکه هدیه حقوق های نجومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۷۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاسمی: سند تحول دانشگاه آزاد سکوی جهش از دانایی به توانایی است

به گزارش خبرنگار خبرگزای علم و فناوری آنا، رضا قاسمی، مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار برگزار شد با اشاره به ایجاد و تشکیل ستاد سند تحول دانشگاه آزاد اسلامی در سازمان مرکزی اظهار کرد: سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی با هدف توسعه همه جانبه و پیشرفت جامعه به‌عنوان مسیر جامع برای مجموعه عظیم این دانشگاه طراحی و تدوین شده است.

وی افزود: برای دستیابی به نتایج مناسب راه‌کنش‌ها و اقدامات سند تحول و تعالی دانشگاه، باید پروژه‌های مصوب مربوطه در شورای استانی مبنای ارزیابی باشد. این سند سکوی جهش از دانایی به توانایی است که در بستر دانشگاه به منصه ظهور خواهد رسید، برای گام برداشتن در راستای اهداف و فعالیت‌های این سند باید به صورت پروژه‌های عملیاتی مبتنی بر آمایش منطقه و مبانی اصولی تدوین، طراحی و عملیاتی شود.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان نقش دانشگاه‌ها در توسعه اقتصادی و اجتماعی منطقه‌ای، الزام موفقیت در این عرصه را آمایش منطقه‌ای دانست و عنوان کرد: سند تحول و تعالی با ارزیابی تخصصی سه حوزه شورای گسترش و آمایش، مرکز نظارت و ارزیابی و حوزه برنامه و بودجه دانشگاه با ارزیابی تدوین و ارائه و به‌عنوان مسیر توسعه مطرح شد.

لزوم ارائه برنامه‌ با نتایج تحولی توسط نخبگان دانشگاه

معاون طرح و برنامه مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی نیز گفت: توقع از منابع انسانی فرهیخته و نخبگانی در دانشگاه ارائه برنامه‌هایی است که نتایج تحولی به همراه داشته باشد.

علیرضا طوسی با تأکید بر ارائه راهکار و برنامه بر اساس طرح و برنامه، اضافه کرد: با این دستور کار مسیر دستیابی به اهداف متعالی دانشگاه در عرصه توسعه و پیشرفت کشور هموار خواهد بود. اقداماتی که از سوی واحد‌ها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی صورت می‌پذیرد باید با نگاه تحولی باشد. برای اولویت‌بندی پروژه‌های دانشگاهی باید علاوه بر کلان و خرد بودن آن به تحول آفرین بودن و راهبردی بودن آن توجه ویژه داشته باشیم.

تحرک‌بخشی واحد‌ها و مراکز دانشگاهی با اجرای سند تحول و تعالی دانشگاه

مدیرکل برنامه و بودجه دانشگاه آزاد اسلامی نیز یکی از نتایج سند تحول و تعالی دانشگاه را تحرک‌بخشی واحد‌ها و مراکز دانشگاهی دانست و عنوان کرد: با توجه به اینکه ظرفیت‌ها در واحد‌ها و مراکز دانشگاهی استان سیستان و بلوچستان دارای ویژگی‌های ویژه و متنوع است، استفاده از این قابلیت می‌تواند برای توسعه و پیشرفت یک فرصت و مجال ایده‌آل باشد.

محسن امینی ادامه داد: برنامه‌های زیرمجموعه بستر سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی، مبنا و اساس پویایی، تحرک و تحول دانشگاه است و با استفاده از هم‌فکری و هم‌افزایی به منصه ظهور خواهد رسید.

وی با بیان اینکه دانشگاه به عنوان رکن اصلی تحولات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و ... بر اساس نوآوری و تولید علم در جوامع است، توضیح داد: دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان مجموعه عظیم دانشگاهی با داشتن ظرفیت نخبگانی هیئت علمی و دانشجویان توانمند، بستر مناسب و مطلوب را برای تولید علم در همه حوزه‌ها را داراست.

ارائه طرح و پروژه با استفاده از برنامه‌های استراتژیک

دبیر ستاد سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی نیز با اشاره به مواجه استان با مشکلات و مسائل جدی در حوزه پژوهش و تحقیقات، بیان کرد: برنامه‌ریزی و ارائه طرح و پروژه باید با بهره‌مندی از برنامه‌های راهبردی و استراتژیک همراه باشد.

علی پالیزبان مطرح کرد: برنامه‌هایی که توسط واحد‌ها و مراکز دانشگاهی در راستای سند تحول و تعالی دانشگاه طراحی می‌شود باید با نگاه مأموریت‌گرایی و شناسایی ظرفیت و نیاز‌های منطقه باشد. بسترسازی و اجرایی‌سازی برنامه‌های سند تحول و تعالی دانشگاه مستلزم شناسایی و ارزیابی مسائل و مشکلات است. آمایش منطقه‌ای باید به‌عنوان شاخص و مبنا اساسی برای برنامه‌های دانشگاه در دستور کار قرار بگیرد.

راه‌کنش‌های سند تحول و توسعه دانشگاه مسیری برای توسعه هر منطقه

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان نیز با ارائه گزارشی از وضعیت استان و این دانشگاه اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان دارای ظرفیت‌های بکر و منحصر به فردی بوده که نیازمند نگاه تخصصی و نخبگانی برای عملیاتی و اثربخش شدن است.

کامبیز نرماشیری افزود: تلاش‌های ارزشمندی در راستای تبیین اهداف سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی در استان سیستان و بلوچستان انجام پذیرفته و منتج به تحول در برنامه‌ها، طرح‌ها و راهکار‌های واحد‌ها و مراکز دانشگاهی شده است.

وی تبین کرد: راه‌کنش‌های موجود در سند تحول و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی که در نتیجه مطالعات علمی، تحقیقاتی و بررسی شده توسط استادان و نخبگان بوده، ترسیم کننده مسیر عقلایی و منطقی برای توسعه هر منطقه است و دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان برای رسیدن به اهداف این برنامه‌ با اهتمام جدی، طراحی و تدوین پروژه‌های کارآمد بر اساس نیاز و ظرفیت استان را در ماه‌های اخیر در دستور کار قرار داده است.

به گزارش آنا، در این جلسه طرح‌ها و پروژه‌های واحد‌ها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با ارائه جزئیات برنامه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرکت بیش از ۵۰ شرکت صنعتی در رویداد صدرا
  • قاسمی: سند تحول دانشگاه آزاد سکوی جهش از دانایی به توانایی است
  • حوزه فرهنگ نیازمند طراحی‌های کاربردی برای مقابله با شرایط انحرافی دشمن است
  • اخذ مجوز راه‌اندازی فصلنامه پژوهشی در دانشگاه آزاد مرودشت
  • دانشگاه آزاد آبادان میزبان نشست سراسری مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان
  • ۳۰۰ دانشجوی دانشگاه آزاد یزد بورسیه صنعت کاشی شدند
  • مجله علمی «روانشناسی ارتباطات» دانشگاه آزاد میاندوآب مجوز انتشار گرفت
  • آغاز به کار هجدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران
  • سند تحول و تعالی دانشگاه نظام فناوری را به جامعه نوآور تبدیل می‌کند
  • سند تحول و تعالی دانشگاه نظام فناوری به جامعه نوآور تبدیل می‌کند