Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-19@20:26:14 GMT

تشکیل کمیته تهاتر بین ایران و پاکستان

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۷۷۵۶۴

احمد امیرآبادی فراهانی رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان با اشاره به نشست خود با وزیر جهاد کشاورزی، اظهار داشت: این نشست در راستای سفر به پاکستان و پس از بازگشت از این سفر برگزار شد و در این جلسه با حجتی و معاونان وی در خصوص پیگیری مذاکرات صورت گرفته در سفر و تشکیل کمیته تهاتر در محل هیأت رئیسه گفتگو‌هایی انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار سیاسی_ عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در این نشست مقرر شد معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس شرکت بازرگانی جهت پیگیری مذاکرات به این کشور سفر کنند و اقدامات لازم را انجام دهند.

همچنین سخنگوی هیئت رییسه مجلس، با بیان اینکه انگیزه برخی کشاورزان برای تولید پایین است، گفت: قیمت تولیداتی که به دست مصرف‌کننده می‌رسد نامتعادل است.

همچنین اسدالله عباسی در تشریح نشست خود با وزیر جهاد کشاورزی و معاونان وی اظهار داشت: هفته گذشته هیأت رئیسه مجلس مصوب کرد که برخی موضوعات مهم کشور را در کارگروه‌های مرتبط بررسی کند تا گزارش بررسی‌ها در صحن علنی و غیرعلنی مجلس ارائه شود.

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز جلسه حوزه کشاورزی با حضور وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد، افزود: انتظار ما این است که در بخش کشاورزی، راهبرد صحیح تعریف شود و مشکلات در بخش تولید و نهاده‌های کشاورزی همانند کود، آب، بذر و قیمت محصولات تولید شده چه آن محصولاتی که توسط کشاورز تولید و چه آنچه در بازار عرضه می‌شود، رفع شود.

وی با تأکید بر اینکه در راهبرد بخش کشاورزی باید مشخص گردد که چرخه تولید تا مصرف چگونه باید مدیریت شود، ادامه داد:با اتخاذ این استراتژی باید رضایتمندی در مردم ایجاد شود، چرا که مردم از قیمت‌ها و گرانی‌ها ناراضی هستند و انگیزه برخی کشاورزان برای تولید پایین است به دلیل اینکه کود و تسهیلات به موقع به دست آن‌ها نمی‌رسد.

عباسی با اشاره به مشکلات بخش کشاورزی در حوزه آبی، تأکید کرد: برای اینکه بتوان از تمامی ابعاد بخش کشاورزی استفاده کرد و راندمان و بهره‌وری آب را افزایش داد، باید راهبرد صحیحی تعریف کرد.

وی با بیان اینکه در نشست امروز علاوه بر وزیر جهاد کشاورزی، مسئولانی از وزارت نیرو، سازمان برنامه و بودجه کشور، سازمان هواشناسی و مرکز پژوهش‌های مجلس حضور داشتند، افزود: جلسات مستمر دیگری در حوزه کشاورزی برگزار می‌شود تا گزارش جمع‌بندی این بررسی‌ها در صحن مجلس و در نیمه دوم تیر ارائه شود.

این نماینده مردم در مجلس دهم با تأکید بر اینکه ایران از لحاظ تنوع محصولات کشاورزی به ویژه باغی در دنیا سومین رتبه را دارا است، ادامه داد: متأسفانه تولیدات با قیمت بالایی در اختیار مصرف کننده قرار می‌گیرد که بخشی از این گرانی مربط به حمل و نقل، افزایش هزینه تولید و واسطه‌هایی بوده که در حوزه کشاورزی قرار می‌گیرند.

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قیمت تولیداتی که به دست مصرف‌کننده می‌رسد نامتعادل است، تصریح کرد:امیدوارم با تنظیم بازار، محصولات با قیمت مناسب در اختیار مردم قرار گیرد و کالا‌هایی که قیمت تضمینی ندارند نیز با نرخ مناسبی به دست مصرف‌کننده برسد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: پاکستان مجلس شورای اسلامی هیات رئیسه کمیته تهاتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۷۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه سخنگوی دولت از عدم بررسی لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس

سخنگوی دولت با بیان اینکه لایحه برای تشکیل سازمان بازرگانی و تنظیم بازار داخلی تقدیم مجلس کرد و لایحه ای هم برای تشکیل وزرات بازرگانی تقدیم مجلس کرده است، گفت: متاسفانه نگاه همکاران ما در مجلس شورای اسلامی این بود که این موضوع اولویت ندارد و به مدت شش ماه این لایحه از دستور کار خارج شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت، امروز _چهارشنبه بیست و نهم فروردین_ در حاشیه نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران در مورد ضرورت تشکیل وزارت بازرگانی اظهار کرد: نظارت مؤثر بر بازار، جلوگیری از افزایش قیمت‌ها و نظارت پذیر کردن بازار مستلزم تمرکز در حوزه نظارت بر بازار است ما بارها این را مطرح کردیم و نگاه دولت این بوده است.

وی افزود: تجربه نشان داده است که پراکندگی و پخش کردن حوزه نظارتی ذیل وزرات خانه‌های مختلف موجب افزایش ساختار و ناکارآمدی می‌شود؛ مثلاً بخشی از محصولات لبنی در حوزه دامی است و بخشی دیگری در حوزه بسته بندی، به صنعت مربوط می‌شود و بخشی هم در صنف به فروش می‌رسد که باید تفکیکی در این زمینه صورت گیرد.

بهادری جهرمی اضافه کرد: در خیلی از فروشگاه‌ها محصولاتی موجود است که بخشی ناظر به جهاد کشاورزی و بخش دیگر ناظر به حوزه صنعت معدن و تجارت است، اگر دو سری ناظر وجود داشته باشد هم کاسب و هم مردم اذیت می‌شوند و علاوه بر این هزینه نظارت هم افزایش پیدا می‌کند.

سخنگوی دولت تصریح کرد: دولت به منظور نظارت مؤثرتر بر بازار داخلی با طرحی که در دستور کار مجلس بود به صورت کتبی موافقت کرد و هم لایحه برای تشکیل سازمان بازرگانی و تنظیم بازار داخلی تقدیم مجلس کرد و لایحه‌ای هم برای تشکیل وزرات بازرگانی تقدیم مجلس کرده است، متأسفانه نگاه همکاران ما در مجلس شورای اسلامی این بود که این موضوع اولویت ندارد و به مدت شش ماه این لایحه از دستور کار خارج شده است.

وی اضافه کرد: نگاه دولت این است که بازار اولویت اول کشور است و ما مستمر مذاکراتی در این زمینه داشته و داریم و خواهش این است که زودتر در این حوزه تصمیم‌گیری شود کار امروز را به فردا واگذار نکنیم و امیدواریم در همین مجلس این موضوع در دستور کار قرار گیرد. امیدواریم ما بتوانیم با حوزه تمرکز در حوزه نظارت بر بازار دریک وزارتخانه قدرت نظارتی، دقت نظارتی و بهره‌وری را افزایش دهیم.

بهادری جهرمی در مورد کاهش حقوق گمرکی کالاهای اساسی گفت: امروز در هیأت دولت موافقت شد که حقوق گمرکی کالاهای اساسی، اقلام داروی، نهاده‌های دامی، مواد مصرفی پزشکی و مواد اولیه که برای تولید دارو و کالاهای اساسی مورد بهره برداری قرار می‌گیرد (که هم مالیات بر ارزش افزوده که نرخ آن امسال ۱۰ درصد است و هم حقوق گمرکی که ۴ درصد است) با قانونی که به دولت اجازه داده یعنی یک درصد کاهش پیدا کند.

وی افزود: کاهش حقوق ورودی که مشابه آن در سود بازرگانی و تعرفه‌ها پیش بینی کردیم از ابتدای فروردین ماه اعمال می‌شود.

بهادری جهرمی تصریح کرد: مالیات بر ارزش افزوده اقلام مذکور از ابتدای فروردین ماه معادل یک درصد محاسبه می‌شود این اقدام باعث می‌شود، تا بتوانیم به تثبیت قیمت‌ها در حوزه‌های مواد مصرفی و کالاهای اساسی مورد نیاز مردم کمک کنیم و همزمان کمک کار تحقق رشد اقتصادی و حرکت به جهش اقتصادی باشیم.

کد خبر 745457

دیگر خبرها

  • اجرای بهینه‌سازی مصرف انرژی در برنامه هفتم درآمد صد میلیارد دلاری برای کشور دارد
  • تولید سالانه سه هزار و 500 تن قارچ خوراکی در آذربایجان‌غربی
  • کدام استانهای کشور پر بارش تر بودند؟/ ایران پیشتاز تولید نفت اوپک
  • قیمت‌های تعیین شده در حوزه زراعی جوابگوی هزینه کشاورز نیست
  • گلایه سخنگوی دولت از عدم بررسی لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس
  • لایحه تشکیل وزارت بازرگانی از دستور کار مجلس خارج شده است!
  • گوشت، شکر و برنج دولتی افزایش قیمت نداشته است
  • نامهربانی پاکستان در حق ایران
  • نرخ فعلی خرید گندم مورد رضایت کشاورزان نیست
  • نرخ فعلی خرید تضمینی گندم با میزان تورم هم‌خوانی ندارد