Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خوزستان گفت: اگر در دوره بحران سیل دنبال این بودیم که تقسیم وظایف را براساس چهارچوب ها و روال ها داشته باشیم خسارت های بسیار ناگواری متحمل می شدیم و برخی از شهرها زیر آب میرفت و اینکه مسئولان کشور از مدیریت بحران رضایت داشتند به دلیل کار جهادی همه در کنار هم بود.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، نشست قرارگاه بازسازی مناطق سیل زده روز دوشنبه 3 تیرماه با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اهواز، استاندار خوزستان و اعضای این قرارگاه در محل استانداری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامرضا شریعتی در این نشست با تقدیر از حضور و پیگیری های نماینده ولی فقیه در استان در خصوص وضعیت سیل زدگان و عملیات بازسازی مناطق سیل زده، گفت: در مدت اخیر نماینده محترم ولی فقیه در استان با بازدیدهای میدانی، دیدار و گفتگو با مردم و ارائه توصیه های موثر و هماهنگی های لازم همواره به ما کمک داشته اند که از این بابت از ایشان صمیمانه سپاسگذاری میکنم.

استاندار خوزستان در ادامه در خصوص موضوع تعیین متولی سیل بندها، بیان کرد: اقدامات اینچنینی مانند ساخت سیل بندها مربوط به همه ما است و مسئولیت همه ما محسوب میشود و این ما مسئولان هستیم که وظیفه کاهش و پیشگیری از بروز مشکلات مردم را داریم.

شریعتی افزود: اگر در دوره بحران سیل دنبال این بودیم که تقسیم وظایف را بر اساس چهارچوب ها و روال ها داشته باشیم خسارت های بسیار ناگواری متحمل می شدیم و برخی از شهرها زیر آب میرفت و اینکه مسئولان کشور از مدیریت بحران رضایت داشتند به دلیل کار جهادی همه در کنار هم بود.

رئیس قرارگاه بازسازی مناطق سیل زده خوزستان تصریح کرد: قرار شده دو سری اعتبار 1500 میلیارد تومانی برای بهبود زیرساخت ها از سوی دولت در نظر گرفته شود که امیدواریم این طرح تصویب شود اما از آن جایی که آمادگی برای یک ترسالی احتمالی دوباره بسیار حائز اهمیت است در صورت عدم تصویب این اعتبارات هم باید اعتبارات استانی را در این راستا هزینه کنیم تا زیرساخت ها تقویت شود حتی اگر لازم باشد پیشرفت برخی از پروژه های عمرانی برای مدتی متوقف شود.

استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: ساخت سیل بندها در دشت آزادگان رو به اتمام است، اما اهواز در بخش بامدژ، شعیبیه شوشتر و شوش در معرض آسیب هستند و ساخت سیل بندها بایست با سرعت در این مناطق انجام شود.

وی گفت: با توجه به شرایط مناطق سیل زده و خطر شیوع برخی بیماری ها لازم است آهک پاشی حتما در دستور کار فرمانداران باشد.

شریعتی یادآور شد: به مردم دشت آزادگان و هویزه قول داده بودیم تا 31 خرداد آب به طور کامل از زمین های کشاورزی تخلیه شود که 8 هزار هکتار از 40 هزار هکتار زمین های کشاورزی همچنان باقی مانده است و باید به سرعت این زمین ها نیز آماده شوند تا به تعهدی که به مردم دادیم عمل کرده باشیم.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال زمین سیل کشاورزی مدیریت بحران ولی فقیه قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۷۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه های خدمات رسان کرمان برای مقابله با بحران سیل آماده باشند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی فداکار، ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان کرمان اظهار داشت: اطلاع رسانی کامل به فرمانداران و مدیران صورت گرفته است و از آنها می‌خواهیم آمادگی کامل را داشته باشند.

وی افزود: هر چند که در بعضی موارد به دلیل حجم بالای آب توان مدیریت بحران کم می‌شود اما باز هم باید با توجه به ویژگی هر نقطه تصمیمات خاص و شاخص گرفته شود.

استاندار کرمان، با بیان اینکه آمادگی کامل تمام دستگاه‌های خدمات رسان جهت مقابله با بحران لازم است تصریح کرد: اطلاع رسانی به مردم بسیار اهمیت دارد، زیرا یکی از دلایل موفقیت در سیل جنوب نیز همین مسئله آگاهی و کمک مردم بود.

کد خبر 6087789

دیگر خبرها

  • دستگاه های خدمات رسان کرمان برای مقابله با بحران سیل آماده باشند
  • تخریب ساخت و ساز‌های غیرمجاز در ٢٠ هکتار از اراضی کرمان
  • پایش اراضی کشاورزی با فناوری های هوش مصنوعی
  • برگزاری همایش تکریم و ترویج زکات در هویزه +فیلم
  • افزایش تولید در مناطق کمتر برخوردار با کودهای نانویی «ایران ساخت»
  • خسارت سیل به بیش از ۶۰۰ حلقه چاه کشاورزی در زرآباد
  • ساخت ۸۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در سراسر کشور کلید خورد
  • آزادسازی ۱۲۵ هکتار از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ/ ۷ استخر تخریب شد
  • پیگیری اخراج ۱۰۰ نفر از کارگران شرکت کاغذ پارس
  • کلنگ زنی 327 واحد مسکونی کارکنان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی