Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@22:24:11 GMT

مطالبه سه هزار میلیاردی شهرداری از دولت

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۷۷۸۸۱

مطالبه سه هزار میلیاردی شهرداری از دولت

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد علیخانی در یک برنامه رادیویی اولویت اول مدیریت شهری و شهرداری را توسعه حمل و نقل عمومی عنوان کرد و گفت: متأسفانه در عمل به دلایل مختلف به این موضوع یا خیلی توجه نشده و یا آن طور که شعار داده می‌شد در اولویت اول قرار نگرفته است.

وی یادآور شد: اگر در گذشته هزینه‌هایی که در ساخت پل و بزرگراه صورت می‌گرفت، متوازن با پیشرفت آنها، همان اعتباراتی که برای آن بخش گذاشته می‌شد برای مترو یا اتوبوسرانی نیز گذاشته می‌شد قطعاً امروز مشکلاتمان آنقدر زیاد نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران ضمن بیان اینکه مشکلات نسبت به گذشته حادتر شده است، تصریح کرد: هزینه‌ها افزایش پیدا کرده و کار سخت‌تر شده است مثلاً در بخش مترو، هزینه خرید یک واگن تا قبل از افزایش نرخ ارز و تورم تا یک سال و نیم گذشته، حدود ۵ میلیارد تومان بود اما اکنون خرید همین یک واگن حدود ۱۰ تا ۱۵ میلیارد تومان است. این در حالی است که یک قطار شامل هفت واگن است و یک رام قطار حداقل ۷۰ میلیارد تومان هزینه در بر دارد.

وی متذکر شد: این هزینه سرسام آور به تنهایی از عهده شهرداری تهران بر نمی‌آید البته شورای شهر اعتبار مترو را از حدود ۷۰۰ میلیارد تومان در سال ۹۷ به ۱,۳۰۰ میلیارد تومان در سال ۹۸ افزایش داد و این افزایش برای اولین بار انجام گرفت. هرچند این رقم باز هم جوابگوی این حجم نیاز نیست.

علیخانی با اظهار به اینکه دولت وظایف خود را در اختصاص بودجه‌های مصوب نسبت به شهرداری انجام نداده است، گفت: در سال ۹۷ هزینه‌های شرکت بهره برداری مترو برای جابجایی مسافرین حدود ۱۲۲۰ میلیارد بوده و درآمد این شرکت از فروش بلیط تنها حدود ۳۲۰ میلیارد تومان بوده است بنابراین شهرداری حدود ۹۰۰ میلیارد سوبسید یا زیان در این بخش داده است. البته دولت به برکت مراسم اربعین حدود ۱۱ میلیارد از این یارانه را پرداخت کرده است.

رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران تاکید کرد: اگر با این وضعیت پیش برویم، تا سال‌ها شهرداری نمی‌تواند خطوط متروی تهران را تکمیل کند و یا و توسعه دهد. در حال حاضر تهران حدود ۲۲۰ کیلومتر خط مترو با ۱۹۰ ایستگاه دارد و برای اینکه خط ۶ و ۷ کامل شود برای هر کیلومتر ساخت مترو ۵۰ میلیون دلار یا ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه نیاز است و با این بودجه‌های که داریم تا ۲۰ سال آینده هم نمی‌توانیم شاهد حل این مشکل باشیم.

وی در عین حال ابراز داشت: خوشبختانه در بودجه سال ۹۸، ۲ میلیارد دلار فاینانس در مجلس به تصویب رسیده که باید از طریق بانک مرکزی این خط اعتباری فعال شود و مدیران شهری به دنبال اجرایی شدن آن هستند.

علیخانی با اعلام فروش اوراق مشارکت مترو توضیح داد: در شورای شهر مصوب کردیم تا حدود ۱۳۰۰ میلیارد اوراق مشارکت در سال ۹۸ از طریق بانک شهر به فروش برسانیم و اکنون درگیر کارهای عملیاتی شدن آن هستند.

وی به مطالبات شهرداری از دولت اشاره کرد و گفت: جرایم راهنمایی و رانندگی که در تهران اتفاق می‌افتد چند هزار میلیارد در سال است. سهم شهرداری از سال ۹۰ در حدود ۳ هزار میلیارد است که از دولت مطالبه دارد و متأسفانه تنها ۷۰ میلیارد تومان پرداخت شده است. این پول برای مردم تهران است و برای تکمیل زیر ساخت‌ها و بخش حمل و نقل باید هزینه شود که وقتی پرداخت نشود شهرداری در توسعه حمل و نقل عمومی با مشکل مواجه می‌شود.

کد خبر 4650040 نورا حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد علیخانی حمل و نقل شورای شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۷۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۷۰ هزار میلیاردی مالیات با دستکاری دولت و مجلس

در حالی که با اصلاح بخش دوم بودجه درامدهای مالیاتی ۷۰ همت کاهش یافته به نظر میرسد در صورت تصویب طرح مجلس ۱۰۰ همت از درامدهای مالیاتی نیز با کاهش رو به رو شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی بخش دوم لایحه بودجه نشان میدهد دولت حدود 70 هزار میلیارد تومان از درامدهای مندرج در قانون بودجه را تعدیل کرده است.

این عقب نشینی 70 هزار میلیارد تومانی تحت تاثیر انتقادها از دولت در خصوص افزایش 50 درصدی مالیاتها در 1403 صورت گرفته است.

این درحالی است که مجلس شورای اسلامی نیز به تازگی یک فوریت طرح اصلاح بند س تبصره 6 قانون بودجه را تصویب کرده که در صورت تصویب نهایی حدود 100 همت از درامدهای ناشی از حذف معافیتها کاهش خواهد یافت.

ساماندهی معافیتهای مالیاتی با نقطه نظر مثبت وزیر اقتصاد، رئیس سازمان برنامه وبودجه و رئیس سازمان مالیاتی در دستورکار قرار گرفته بود که نخستین بار رئیس سازمان بورس نسبت به حکم قانون بودجه، نکات انتقادی را مطرح کرد.

بر این اساس مجموعا 170 همت از درامدهای مالیاتی بودجه 1403 کاهش خواهد یافت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پاکسازی ورودی شهر سراب به مناسبت هفته زمین پاک
  • تکمیل متروی گلبهار به مشهد در اولویت قرار گرفت
  • هشدار مقام آلمانی درباره خطر عملیات لیتوانی برای بودجه ارتش
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو
  • کمک ۳ میلیاردی شورای شهر قزوین برای بازسازی مهد قرآن کریم
  • عملیات دائمی در لیتوانی پروژه‌ای هزینه‌بر برای ارتش آلمان
  • کاهش ۱۷۰ هزار میلیاردی مالیات با دستکاری دولت و مجلس
  • کاهش ۷۰ هزار میلیاردی درامدهای مالیاتی در بخش دوم بودجه
  • مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند
  • هزینه‌های سرسام‌آور تولید اتومبیل‌های فرمول یک