Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجادله روحانی و جهانگیری بر سر چه بود؟

روزنامه ایران درباره مجادله روحانی و جهانگیری در شورای هماهنگی اقتصادی نوشت: «در جلسه مورد اشاره یعنی جلسه شورای هماهنگی اقتصادی که روز شنبه با حضور سران قوا تشکیل شده بود، درباره راهکارهای اصلاح قیمت سوخت در کشور بحث شد. دولتمردان هم دیدگاههای خود در این خصوص را مطرح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که برخی حاضران از دولت و مجلس از آزادسازی قیمت سوخت دفاع می‌کردند گروهی از دولت مدافع دونرخی شدن بنزین و سهمیه‌بندی در کنار قیمت واقعی آن بودند. در کنار این دیدگاه – که ظاهراً به رئیس جمهوری هم نزدیک‌تر بود – یک راه حل سوم هم از سوی معاون اول رئیس جمهوری مطرح می‌شود که براساس طرح «هر شهروند ایرانی – یک سهمیه بنزین» عنوان شد. رئیس جمهوری البته با این طرح موافق نبوده است.»

انتشار خبر مجادله روحانی و جهانگیری توسط سایت انتخاب با انتقاد برخی رسانه‌ها همراه شد. روزنامه اعتماد نوشت: «وقتي شرايط به حساس‌ترين و پرفشارترين مرحله خود مي‌رسد، مشخص است كه عقايد و نظرات در نقاطي با يكديگر تلاقي پيدا كنند و اين موضوعي است كه تقريبا در هر سيستمي با هر ساختار و تفكري يك امري كاملا عادي تلقي مي‌شود اما اينكه درست در شرايطي كه كشور با انواع مشكلات دست و پنجه نرم مي‌كند و اتفاقا عده‌اي بي‌صبرانه منتظر هستند تا شاهد يك شكست براي دولت و جريان اصلاحات باشند، مانور دادن بر اخباري كه از يك سو حاشيه‌ساز خواهد بود و از سوي ديگر صحت و سقمش محل بحث است اين سوال را در ذهن تداعي مي‌كند كه اين رسانه‌ها با ادعاي اصلاح‌طلبي در كدام زمين بازي مي‌كنند؟»

روزنامه ایران نوشت: «اصرار به جدایی جهانگیری از دولت معلوم نیست کدام منفعت ملی را دنبال می‌کند. پایگاه خبری که روز گذشته از قهر معاون اول رئیس جمهوری خبر داده بود پیش از این هم داستان سرایی مشابهی را در تیرماه سال گذشته مطرح کرده بود. این سایت خبری که پیش از این اختلاف نظرهای ادعایی بین اعتدالی‌ها و اصلاح‌طلبان در دولت به رهبری محمود واعظی و اسحاق جهانگیری را دستمایه تحلیل‌ها و خبررسانی‌های خود کرده بود دیروز هم تلاش کرد با نسبت دادن سخنانی به روحانی علیه اصلاح‌طلبان همین نقطه قوت کابینه را به چالش بکشد تا شاید خوراکی برای حملات این دو طیف علیه همدیگر بسازد. منتشر‌کنندگان چنین خبرهایی بعید است به طبیعی بودن تفاوت دیدگاه بین اعضای دولت واقف نباشند اما گویا اهداف پشت پرده دیگری را دنبال می‌کنند و مصالح خود را در گل آلود کردن فضا می‌دانند.»

***

نظر علی مطهری درباره موضع‌گیری نظامیان در انتخابات

خبرآنلاین نوشت: «برای تشکیلات نظامی، سم است که از جریان سیاسی خط بگیرد یا گروه‌های سیاسی طمع کنند و بگویند ما تیپ داریم، نه اینها سرباز ولایت فقیه هستند. نیروهای مسلح آبروی خود را نباید خرج فلان نماینده برای رأی گیری کنند. نیروهای مسلح باید از دسته بندهای سیاسی جدا باشند.» این جملاتی بود که اخیر سیداحمد خاتمی امام جمعه موقت تهران خطاب به نیروهای نظامی مطرح کرد و به نوعی آنها را از ورود به هرگونه تحرکات سیاسی و انتخاباتی برحذر داشت.

در همین راستا علی مطهری نماینده مردم تهران در واکنش به توصیه های اخیر سیداحمد خاتمی، امام جمعه موقت تهران به نیروهای نظامی گفت: این تذکر خیلی خوبی است که آقای خاتمی مطرح کردند و این همان تذکری است که امام(ره) بارها گفتند و در وصیت نامه‌شان هم به آن اشاره کردند.

او با بیان اینکه امیدواریم نیروهای نظامی به این تذکرات عمل کنند، گفت: انشالله به این تذکرات عمل شود چرا که در گذشته دخالت‌های زیادی چه در انتخابات مجلس و چه در انتخابات ریاست جمهوری از سوی نظامی‌ها صورت گرفته است درحالی که اساسا ورود این نیروها به سیاست و اقتصاد خطرناک است.  برای خودشان هم خطرناک است و کم کم باید پایشان را از این حوزه‌ها بیرون بکشند. 

مطهری در پاسخ به این سوال که امروز چه میزان مسئله حضور نظامی‌ها در اقتصاد مرتفع شده است گفت: پیشرفت‌هایی در این زمینه صورت گرفته است چراکه مقام رهبری هم به این موضوع اشاره کرده بودند اما به نظر می‌رسد لازم باشد این امر سرعت بیشتری به خود بگیرد. 

او افزود: نیروهای نظامی‌ می‌توانند برخی از پروژه‌ها را که از توان بخش خصوصی خارج است بپذیرند اما نباید مالکیت پیدا کنند به طوری که ابتدا مالک و بعد تبدیل به سرمایه داران بزرگی شوند که بعدها مشکل برای کشور به وجود بیاید.

***

آشنا به فکر بعد از دولت دوازدهم است

جواد امام، فعال سیاسی در گفت‌وگو با ایلنا، در واکنش به توئیت اخیر حسام‌الدین آشنا که در آن از آبروی ریخته رهبر جریان اصلاحات صحبت کرده بود، گفت: این سخنان نشان می‌دهد که آقای آشنا جایگاهی نداشته و همیشه به جایی آویزان می‌شده است.

وی افزود: آقای آشنا دارد برای بعد از آقای روحانی فکری برای خود می‌کند و یکی از دلایل ناکامی دولت حضور افرادی مثل آقای «ناآشنا» است.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در پاسخ به اینکه واکنش آقای روحانی به این رفتار آقای آشنا چه باید باشد، گفت: آقای روحانی حداقل به احترام آنهایی که به او اقبال نشان دادند و به احترام افرادی که باعث شدند تا آقای روحانی رای بیاورد، باید یک عکس‌العمل صریح و روشن داشته باشد و تکلیف امثال آقای آشنا را برای ادامه مسیر روشن کند.

وی گفت: اصلاح طلبان تلاش کردند این دولت سرکار بیاید و حالا که آمده سر کار برخی افراد حاضر در این دولت مثل آقای آشنا هیچ نسبتی با اصلاح‌طلبان ندارند اما گویا اصلاح‌طلبان باید هزینه آن را بپردازند.

***

پشت پرده سانسور سریال گاندو

رجانیوز نوشت: پنج‌شنبه گذشته، درحالی که مخاطبان سریال گاندو منتظر قسمت جدید بودند، در اقدامی غیر منتظره، قسمت قبلی آن بازپخش شد.

بنا به گفته مشاور مدیر شبکه سه، موضوع اصلی قسمت سیزدهم این سریال که با وقفه‌ای یک روزه پخش شد، دستگیری خواهرزاده یکی از مسئولین دولتی بود که به همین جهت پخش این قسمت از سریال، با فشار دولتی‌ها، یک روز به تاخیر افتاد...

رسایی در بهمن ماه ۹۳ گفته بود: «توضیح دهید کدام مدیر در نهاد ریاست جمهوری در نفوذ دادن این افراد نقش بسزایی داشته است؟ جیسون رضائیان با مکاتبات چه فردی در تهیه محتوای جاسوسی خود از موانع مهم امنیتی عبور می کرده است؟ چه کسی از احضار و رسیدگی به پرونده این مدیر نهاد (ا – س) که از اقوام نزدیک یک مقام عالی در نهاد ریاست جمهوری است، جلوگیری می کند و او را که رئیس یک مرکز نهاد است، خط قرمز خود خوانده است تا نهادهای امنیتی و قضایی به آن نزدیک نشوند؟»

جواد افشار کارگردان سریال تلویزیونی «گاندو» در مصاحبه‌ای که در ۲ تیر ماه ۱۳۹۸ با تسنیم داشته است، با اشاره به فشارهای مسئولین دولتی مبنی بر حذف واژه «دولت» از دیالوگ‌ها، در این باره گفت: «همگان باید بدانند هرکسی که واقعاً به این مردم خیانت کرده و جاسوسی می‌کند به مردم و کشورش خیانت کرده و باید تاوان آن را پَس بدهد...بنا نیست هیچ مقام ارشدی تاوان عملکرد فلان اقوام و فامیل خود را بدهد.»

افشار در بخشی دیگر از مصاحبه‌اش با ذکر این نکته که «امنیت ملی با هیچ‌کس تعارف ندارد و هرکس در هر سطح و جایگاه آگاهانه یا ناآگاهانه، اگر در جهت خلاف موازین مردم و نظام حرکت کند باید با آن برخورد شود»،از مقامات دولتی خواسته است که «برای نمایش آنچه واقعیت داشته است(همکاری اقوام مقام عالی‌رتبه دولتی با جاسوس آمریکایی)، اجازه داده شود.» 

 حال با توجه به فشارهای وارده بر صدا و سیما برای حذف دیالوگی در قسمت سیزدهم سریال «گاندو»خواهرزاده رییس جمهور و تغییر آن به «خواهرزاده یکی از مسئولین»، این سوال مطرح می‌شود که آیا خواهرزاده روحانی، همان همکار «جیسون رضائیان» در نهاد ریاست جمهوری است که حتی طمع آدامس رئیس جمهور را نیز به «جیسون رضائیان» گفته بود؟

***

جنجال تازه درباره پرونده سعید طوسی

امروز خبرگزاری برنا مصاحبه‌ای از محمود صادقی نماینده مجلس منتشر کرد که طی آن صادقی مدعی شده بود این پرونده در دستور بررسی مجدد است. صادقی گفت: شنیده‌ام که اخیرا در خصوص بازگشایی مجدد پرونده سعید طوسی موافقت شده و رئیس قوه قضائیه موافقت کرده‌اند تا پرونده مجدداً رسیدگی شود.

صادقی گفت: باخبر شده‌ام که دادستان اعلام کرده در این پرونده اعمال نفوذ صورت گرفته است. ایشان چون فردی سرشناس بوده نفوذ داشته و رای تجدیدنظر خلاف شرع و قانون تشخیص داده شده و قرار است مجددا بررسی شود.

این مصاحبه با واکنش دادستان کل کشور و سعید طوسی روبه‌رو شد. حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری، دادستان کل کشور صبح امروز در دادسرای ناحیه ۱۲ تهران در جمع خبرنگاران درباره ادعایی مبنی بر دستور رئیس قوه قضائیه برای رسیدگی مجدد به پرونده سعید طوسی که خبرش توسط محمود صادقی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی منتشر شده است، گفت: منبع خبر آقای صادقی کجاست؟

دادستان کل کشور در واکنش به اینکه صادقی گفته است دادستان کل کشور خبر از اعمال نفوذ در این پرونده داده است، تصریح کرد: من چنین چیزی نگفته‌ام و تکذیب می‌کنم.

سعید طوسی در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین، اظهارات صادقی را تکذیب کرد.

اما این پایان ماجرا نبود، محمود صادقی در توییتی درباره این مصاحبه نوشت: «دیروز در مصاحبه با برنا گفتم: مطلع شده ام اخیرا با تقاضای شکات پرونده سعید طوسی برای اعمال ماده 477 و رسیدگی مجدد به آن موافقت شده است. در بعضی از خبرها از من نقل قول شده که رییس قوه قضاییه دستور رسیدگی را داده یا دادستانی این خبر را اعلام کرده، درحالیکه من در مصاحبه چنین نگفتم.»

محمد حسن بلاغی مبین، مدیرعامل خبرگزاری برنا هم در توییتی با اشاره به توییت محمود صادقی نوشت: «آقای صادقی، یکبار قبل از انتشار و یکبار بعد از این توییت فایل صوتی مصاحبه شما را چک کردیم، همه حرف های منتشر شده نعل به نعل صحبت های شماست، اینکه چه اتفاقی افتاده تکذیب کردید را نمی دانیم ولی اگر لازم باشد جهت اطلاع مخاطبان فایل صوتی مصاحبه شما را منتشر می کنیم»

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۸۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسحاق جهانگیری: دهه نود بدترین دهه زندگی مردم ایران بود | سال ۱۳۹۵ استثنا بود

به گزارش همشهری آنلاین، معاون اول دولت های یازدهم و دوازدهم در بخشی از سخنانش در این دیدار گفت: دهه نود بدترین دهه زندگی مردم ایران و دهه گمشده اقتصاد ایران بود. اما در همین دهه سال‌هایی مثل سال ۱۳۹۵ استثنا است که ایران در آمار رشد اقتصادی اش در جهان اول شد و تورم تک رقمی حدود شش درصد را تجربه کرد.

وی تصریح کرد: چه چیزی باعث این تفاوت در سال ۱۳۹۵ نسبت به سایر سال‌های دهه نود شده بود؟ چون ما در این سال برجام را داشتیم و مشکلات‌مان را با جهان تا حدودی رفع کرده بودیم. با جهان کار می‌کردیم و جهان با ما کار می‌کرد. رفع مسائل بحرانی کشور در حرف یک جمله است اما نیاز به منابع وسیعی دارد که برای تامین آن باید مشکلات معضلات با جهان مدیریت شود. تنش‌ها کاهش پیدا کند. ما از سال ۱۳۸۹ تا امروز یا تحت تحریم‌های شورای امنیت هستیم و یا تحریم‌های آمریکا.

نماینده مردم جیرفت در مجالس دوم و سوم درباره پاسخ ایران به حمله ی اسرائیل به کنسولگری ایران اشاره کرد: ایران کشور بزرگ منطقه است و بقیه کشورها در مقابل ایران بسیار کوچک‌اند. اگر ایران برای سایر کشورها آقایی نمی‌کند نباید اینگونه برداشت شود که ایران ضعیف است لذا باید پاسخ مناسب به جنایت رژیم صهیونیستی داده می‌شد. باید می‌فهمیدند که ایران توانمندی‌های بسیاری دارد.

جهانگیری هم‌چنین درباره دلار ۴۲۰۰ تومانی هم پاسخ داد و درخصوص مسائل اقتصادی کشور گفت: اگر پنج نفر در ایران مدافع اقتصاد آزاد و بخش خصوصی باشند یکی از آن‌ها من هستم. اما وقتی که مسئول اجرایی کشور می‌داند که تامین اقلام بسیار ساده برای عده‌‎ای از مردم تا چه حد دشوار شده و گروه‌هایی از مردم برای تهیه خوراک روزانه دچار چالش شده‌اند نمی‌تواند آن مسئول بی‌تفاوت باشد.

وی افزود: درنتیجه در آن مقطع حذف این ارز ضربه مهلکی به روزی بخشی از جامعه می‌زد و ما با این کار نگذاشتیم فشار جنگ اقتصادی بر سفره مردم از حدی بیشتر شود. در دولت آقای رئیسی حذفش کردند اما حتی شش ماه هم نتوانستند نگهش دارند و مجدد برای اقلامی تخصیص ارز دولتی را در دستور کار قرار دادند.

اسحاق جهانگیری در انتها با قدردانی از فعالیت‌ها و حضور فعال اعضای سازمان جوانان حزب کارگزاران سازندگی ایران، مجدد تأکید کرد: هرگز ناامید نباشید.

کد خبر 846772 منبع: فارس برچسب‌ها خبر ویژه دولت دوازدهم اسحاق جهانگیری دولت یازدهم

دیگر خبرها

  • جهانگیری: از نظر توسعه و اقتصاد، نصف ترکیه و عربستان شده‌ایم
  • دهه نود بدترین دهه زندگی مردم بود
  • اسحاق جهانگیری: دهه نود بدترین دهه زندگی مردم ایران بود | سال ۱۳۹۵ استثنا بود
  • شوخی همسفران «نون خ» با مسعود فراستی +فیلم
  • پشت پرده خشم احمدی نژاد از معاون تازه فوت شده‌اش
  • پشت پرده خشم احمدی نژاد از معاون تازه فوت شده اش /‌۱۸ نکته جالب درباره پرویز داوودی
  • مرا ببوس برای اولین بار/ بوسه‌ای که سانسور نشد
  • عکس‌های مدلینگ بازیگر نقش باوان در سریال نون خ! / تصاویر زیبای مهرنوش طوسی را ببینید!
  • پشت صحنه «نون خ ۵» در دو قسمت روی آنتن می‌رود
  • در پشت صحنه «نون خ ۵» چه می‌گذرد؟