Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، «خلیل آقایی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: لایحه حمایت قضایی و بیمه‌ای مأموران یگان حفاظت دستگاه‌های اجرایی کشور از جمله منابع‌طبیعی و محیط زیست موسوم به لایحه حمایت از جنگلبانان و محیط‌بانان امروز در مجلس شورای اسلامی تصویب شد که گام بلندی در حفظ عرصه های منابع طبیعی است.

وی اظهارداشت: با تصویب این لایحه جنگلبانان و محیطبانان همانند نیروهای مسلح از حمایت های قانونی قضایی و بیمه ای (شامل پرداخت دیه و جبران خسارت) برخوردار می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقایی تصریح کرد: پیش از این محیطبانان و جنگلبانان نیز همانند نیروهای مسلح با خود سلاح حمل می کردند اما در صورت درگیری مشابه نیروهای مسلح از حمایت های قانونی برخوردار نمی شدند به طور مثال در درگیری بین جنگلبانان و متخلفان، اگر زمین خوار یا قاچاقچی مصدوم یا کشته می شد تمام هزینه های دیه باید توسط ماموران ما پرداخت می شد اما اکنون طبق قانون دیه و جبران خسارت توسط دستگاه های اجرایی پرداخت می شود.

وی یاداورشد: در گذشته محیطبانان و جنگلبانان به دلیل نبود حمایت قانونی از برخورد قاطع با متخلفان خودداری می کردند، زیرا در صورت بروز حادثه همانند دعوای خیابانی با آنها برخورد می شد، در حالی که آنها در حال انجام ماموریت سازمانی بودند.
رییس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری افزود: در بحث آتش سوزی و اطفاء حریق ما دچار مشکل چند جانبه بودیم زیرا مامورین رسمی، قراردادی سازمان منابع طبیعی و دیگر دستگاهها، همکاران طبیعت، محافظان افتخاری و داوطلبان مردمی اگر دچار نقص عضو یا شهادت می شدند ما برای درمان و جبران خسارت وارده نمی توانستیم هزینه ای پرداخت کنیم.

ریس سازمان جنگل ها مراتع وآبخیزذاری کشور اضافه کرد: در بند دیگری از این لایحه قانونی این هزینه ها باید توسط سازمان برنامه و بودجه هر ساله در بودجه سالانه سازمان جنگل‌ها پیش بینی شود.

آقایی اظهار داشت: طبق آیین نامه اجرایی بند ب ماده ۲۹ قانون احکام دائمی برنامه ششم توسعه مصوب شد با شناسایی افراد توانمند پروژه های را در دهستان، شهرستان، بخش و روستاها با مشارکت مردمی اجرایی کنیم.

وی ادامه داد: اکنون این مصوبه به استان‌ها ابلاغ شده است که تعاونی ها و گروه‌های مردمی که پیش از این تشکیل شده یا قرار است تشکیل شود طلاحیت بندی و رتبه بندی کنیم زیرا این همکاری بین محیطبانان و جنگلبانان و مشارکت مردمی در حراست از منابع طبیعی نقش بسزایی داشته باشد.
به گفته وی سازمان جنگل‌ها دارای ۳۰۰ هزار نفر همیار طبیعت ،۴ تا ۵ هزار نفر نیروهای یگان حفاظت و بیش از ۱۰ هزار نفر نیروهای رسمی، قراردادی و پیمانی است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۸۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسدود شدن ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در بوشهر

رئیس پلیس استان بوشهر از پاکسازی یا مسدود شدن ۸۴ صفحه اینستاگرامی مروج ابتذال و هنجارشکن غیراخلاقی در راستای اجرایی شدن طرح نور توسط پلیس فتا استان بوشهر خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، سردار حیدر سوسنی صبح امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر با اشاره به اجرایی شدن طرح نور و مقابله با هنجارشکن اظهار داشت: در یک هفته اخیر همزمان با اجرایی کردن طرح نور و با هدف سالم‌سازی فضای مجازی ، در پایش شبانه‌روزی افسران سایبری پلیس فتا استان، بیش از 84 تارنمای حاوی محتویات مجرمانه غیراخلاقی و مبتذل مسدود شد.

وی با بیان اینکه تارنمای یادشده دنبال کننده بالایی داشت، گفت: پس از استخراج محتوای این صفحات اینستاگرامی، برحسب کیفیت جرائم ارتکابی با هماهنگی قضایی، اقدام متناسب قانونی در این خصوص انجام شد.

فرمانده انتظامی استان بوشهر از حذف تمامی محتواهای مجرمانه هنجارشکن این صفحات اینستاگرامی خبر داد و خاطرنشان کرد: در این راستا تعدادی از ادمین این صفحات که در یکسال اخیر توسط پلیس به آنها برای رعایت قانون و حفظ هنجارهای اخلاقی جامعه تذکر داده شده ولی عملکرد مجرمانه آنها در فضای مجازی همچنان استمرار داشت، ضمن مسدودسازی این صفحات اینستاگرامی، برای برخورد و تصمیم‌گیری قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

سوسنی با تأکید بر احترام به مطالبات و دغدغه‌های مردم به‌خصوص خانواده‌ها در سالم‌سازی فضای مجازی برای حضور فرزندانشان در این حوزه بیان کرد: شناسایی و برخورد قانونی بازدارنده با شبکه‌های سازمان یافته و مجرمان که به‌صورت هدفمند اقدام به اعمال هنجارشکنانه یا انتشار محتواهای مبتذل در فضای مجازی می‌کنند در  اولویت مأموریت پلیس فتا با همکاری مراجع قضایی استان قرار دارد.

انتهای پیام/190

 

دیگر خبرها

  • (تصاویر) تحویل تجهیزات و خودروهای عملیاتی محیطبانان
  • طلب ۶۹۶ میلیارد تومانی تامین اجتماعی از کارفرمایان قمی
  • مسدود شدن ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در بوشهر
  • دستگیری یکی از عاملان قطع ۷۰ اصله درخت جنگلی در بهشهر
  • دستگیری یکی از عوامل قطع ۷۰ اصله درخت در بهشهر
  • بازداشت یکی از عاملان قطع ۷۰ اصله درخت جنگلی در بهشهر
  • قاچاقچی چوب بهشهر دستگیر شد
  • افزایش آمار حمله قاچاقچیان به نیروهای جنگلبانی/ تعداد نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی 14 درصد استانداردهای جهانی است! سازمان منابع طبیعی در دفاع از نیروهای خود ناتوان است
  • برخورد قاطع با قاچاقچیان چوب در بهشهر
  • قرارگرفتن بیماران توانبخشی تحت پوشش صندوق بیماری های صعب العلاج