Web Analytics Made Easy - Statcounter

قدس آنلاین: بازار طلا و سکه سومین روز هفته را همزمان با آغاز فعالیت بازار جهانی طلا، با نوسان رو به افزایش سپری کرد. روندی که با توجه به ثبات نسبی نرخ ارز، قابل توجه نبوده است و با حباب سکه نیز با توجه با کاهش داد و ستدها، در رنج ۳۸۰ تا ۴۰۰ هزار تومان متغیر بوده است.

 در معاملات امروز دوشنبه سوم تیرماه ۹۸، شاهد رشد بهای جهانی طلا در اولین روز کاری بازار جهانی فلزات گران بها بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس نرخ طلا و سکه در بازار داخلی نیز تحت تاثیر قرار داشت و نسبت به روز قبل، اندکی افزایش قیمت را شاهد بودیم. هرچند کاهش نوسان نرخ ارز، موجب کاهش شیب افزایش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه شده است.

بر اساس این گزارش، برای اطلاع از آخرین نرخ‌های بازار امروز طلا و سکه تهران، گفتگویی تلفنی با محمد کشتی آرای عضو هیأت مدیره طلا و جواهر تهران داشتیم.

کشتی آرای با اشاره به نرخ دلار و یورو در سطح ۱۳۳۲۰ و ۱۵۳۵۰ تومان و همچنین رشد ۱۰ دلاری اونس طلا در بازار جهانی و رسیدن به ۱۴۱۰ دلار،  افزود: در حال حاضر هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید (سکه امامی) با رشد ۱۰ هزار تومانی نسبت به نرخ پایانی روز قبل، به رقم ۴ میلیون و ۷۳۰ هزار تومان رسیده است.

هر قطعه سکه تمام طرح قدیم نیز، ۴ میلیون و ۵۱۰ هزار تومان قیمت گذاری شده است که نسبت به روز گذشته، ۲۰ هزار تومان افزایش را نشان می‌دهد.

بر این اساس، هر نیم سکه بهار آزادی نیز به رقم ۲ میلیون و ۴۳۰ هزار تومان رسیده است و هر ربع سکه بهار آزادی نیز یک میلیون و ۶۲۰ هزار تومان ارزشگذاری شده است.

به گفته کشتی آرای، هر سکه یک گرمی همانند روز قبل، یک میلیون و ۱۵ هزار تومان معامله شد و هر گرم طلای ۱۸ عیار،  ۴۴۰ هزار و ۷۰۰ تومان ارزشگذاری شد.

همچنین هر مثقال طلای ۱۷ عیار آبشده که به عنوان مبنا برای محاسبات نرخ گذاری است،  یک میلیون و ۹۱۰ هزار تومان قیمت گذاری شده است. به گفته کشتی آرای،  حباب سکه امروز،   در محدوده ۳۸۰ تا ۴۰۰ هزار تومان متغیر بوده است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آخرین قیمت قیمت سکه و ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۸۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ۲ مشکلِ بزرگ در بازار مسکن ایران

وقوع جهش های ارزی و البته افزایش نرخ تورم در سال های گذشته، در کنار برخی چالش های ساختاری نهادینه شده در اقتصاد ایران نقشی مهم و محوری در افزایش قیمت مسکن در ایران و سخت‌تر شدن خانه دار ‌شدنِ افراد بازی کرده اند. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، بازار مسکن در سال های گذشته شرایط پر فراز و نشیبی را سپری کرده است. در این راستا، به طور خاص وقوع جهش های ارزی و البته افزایش نرخ تورم در سال های گذشته، در کنار برخی چالش های ساختاری نهادینه شده در اقتصاد ایران، همه و همه نقشی مهم و محوری در افزایش قیمت مسکن در ایران و سخت‌تر شدن خانه دار ‌شدنِ افراد بازی کرده اند. 

در این راستا، بانک مرکزی کشورمان در آخرین گزارش خود از وضعیت قیمتی بازار مسکن در تهران، میانگین قمیت هر متر مربع مسکن در پایتخت را چیزی بیش از 81 میلیون تومان اعلام کرد که این عدد در مقایسه با دوره زمانی مشابه سال گذشته از افزایش 24 درصدی و در مقایسه با ماه گذشته، از افزایش بیش از 3 درصدی حکایت دارد. با این همه، هنوز بسیاری از افکار عمومی این سوال را مطرح می کنند که عمده محرک های افزایش قیمت مسکن در ایران چیست؟ 

اگر مولفه تحریم و فشارهای خارجی که کلیت اقتصادی ایران و بخش های مختلف آن نظیر بازار مسکن را نیز متاثر می کند کنار بگذاریم، اینطور به نظر می رسد که بازار مسکن با 2 چالش مهم و محوری دست به گریبان است که برای حل آن ها بایستی تدابیری جدی اندیشیده شود. 

اول اینکه معادله عرضه و تقاضا در بازار مسکن ایران به ویژه در کلانشهرهایی نظیر تهران، حالتی متوازن ندارد. اکنون بخش تقاضا از عرضه پیشه گرفته و همین مساله خود سبب شده تا افزایش قیمت مسکن در پایتخت و متعاقبا دیگر شهرها و مناطق کشورمان(به عنوان مناطقی که از قیمت مسکن در تهران تاثیر می گیرند) را شاهد باشیم. به طور خاص در شهر تهران شاهد هستیم که بخش قابل توجهی از مسکن در حال ساخت نیز عمدتا مربوط به مناطقی است که نیازهای عمده و محوری پایتخت را تامین نمی کند. 

مثلا به جای اینکه در پایتخت شاهد ساخت مسکن باشیم، در مناطق پیرامونی آن این موضوع به نحو ملموس‌تری قابل مشاهده است. از این رو، همین عدم توازن در معادله عرضه و تقاضا در بازار مسکن، سبب شده تا افزایش قیمت ها در بازار مسکن به ویژه در کلانشهرهایی نظیر تهران سرعت بگیرد. 

دوم اینکه دولت نیز همچنان از منظر قواعد دستوری به بازار مسکن می نگرد. معادله ای که ناکارآمدی آن در طی دولت های مختلف کشورمان در سال های گذشته به وضوح اثبات شده و اصرار بر تداوم آن، صرفا مشکلات را بیشتر می کند. در کنار این نوعِ نگاه نادرست، شاهد تشدید فعالیت های دلالی در بازار مسکن و در عین حال، تشدید رویکردهای هیجانی افکار عمومی به بازار مسکن و البته تقویت نگاه سرمایه ای به این بازار نیز هستیم. 

معادلاتی که همه و همه خود در ایجاد عدم توازن در بازار مسکن نقشی محوری بازی می کنند. البته که همانطور که پیشتر نیز گفته شد، مسائلی که در بازار مسکن و افزایش قیمت ها در این بازار ایفای نقش می کنند، بیشتر و گسترده تر از این حرف ها هستند با این حال، مولفه هایی که در این گزارش به آن ها اشاره شد نیز به طور خاص از منظر داخلی، اثرگذاری منفی را بر بازار مسکن داشته و دارند. 

منبع: الف

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازاری‌ها فروشنده شدند؛ بازگشت دلار به کانال ۶۲ هزار تومان
  • لیر ترکیه در بازار تهران چقدر قیمت خورد؟
  • ادامه روند کاهشی قیمت طلا و سکه در بازار؛ نیم سکه چند شد؟ | جدول قیمت ها
  • محبوب‌ترین سکه طلا در بازار ایران این سکه است
  • قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۵ اردیبهشت ماه
  • نیم سکه همچنان در صدر تقاضا
  • قیمت سازی در بازار مسکن تمام شد؟ | شرط جدید برای انتشار آگهی های مسکن
  • قیمت خانه در تهران چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • نرخ خرید مسکن تهران؛ خرید مسکن در خیابان بهداشت با ۱.۷ میلیارد
  • این ۲ مشکلِ بزرگ در بازار مسکن ایران