Web Analytics Made Easy - Statcounter

در یکصد و یکمین جلسه رسمی و علنی شورای شهر قم از عدم پیش بینی مناطق محروم و حاشیه ای شهر در بازآفرینی و اختصاص اراضی ۴۸ هکتاری پردیسان انتقاد شد. ۰۳ تير ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۴ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، یکصد و یکمین جلسه رسمی و علنی شورای شهر به ریاست عبدالله جلالی و با حضور سید مرتضی سقائیان نژاد شهردار و سردار آقاخانی فرمانده انتظامی قم در سالن جلسات ساختمان شهید باکری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار قم در این جلسه، با اشاره به اخذ مجوز آماده‌سازی اراضی 48 هکتاری شهرک پردیسان برای بازآفرینی بافت فرسوده شهری اظهار داشت: صورت‌جلسه درصدهای این مصوبه هنوز بین تمام اعضا به امضا نرسیده است.

سید مرتضی سقائیان نژاد با بیان اخذ مجوز آماده‌سازی اراضی 48 هکتاری شهرک پردیسان عنوان کرد: در آماده‌سازی این اراضی باید تا 43 درصد حق تفکیک به شهرداری قم اختصاص پیدا کند، ملغی شدن زمین‌های دولتی از ماده 101 یکی از اقدامات مؤثر در سال‌های اخیر بوده است.

وی بیان کرد: شهرداری قم در آماده‌سازی این اراضی همت کامل داشته و بدون اینکه بخواهد تحت تاثیرفشارهای خارجی قرار بگیرد، این اراضی را برای بازآفرینی و ساماندهی پیرامون حرم مطهر انجام خواهد داد.

افرادی که در بافت فرسوده فارس خانه بسازند تسهیلات ارزان قیمت می‌گیرندخیران شهرساز و فرهنگ‌ساز در احیای بافت فرسوده شیراز مشارکت کننداصفهان| رشد ظرفیت‌های گردشگری چادگان در گرو احیای بافت فرسوده است

سهمی برای مناطق حاشیه‌ای قم در اراضی 48 هکتاری پردیسان پیش‌بینی‌نشده است

عضو شورای شهر قم نیز در ادامه این جلسه، اخذ مجوز آماده‌سازی اراضی 48 هکتاری شهرک پردیسان را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: متأسفانه در دو دهه اخیر ظرفیت 48 هکتاری پردیسان مغفول مانده و اتفاق‌نظری برای پیشبرد اهداف شهری حاصل نشده است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمد آتش زر تأکید کرد: عده‌ای تلاش می‌کنند این ظرفیت همچنان در شهر قم بلاتکلیف مانده و شهرداری نسبت به آماده‌سازی آن ورود جدی پیدا نکند.

عضو هیئت‌رئیسه شورای شهر قم نیز با اشاره به اخذ مجوز آماده‌سازی اراضی 48 هکتاری شهرک پردیسان تأکید کرد: در آماده‌سازی این اراضی عدالت اجتماعی رعایت نشده و سهمی برای منطقه محروم و نیازمند شاه ابراهیم در نظر گرفته نشده است.

حسن طلایی تصریح کرد: نیاز به بازآفرینی شهری در اطراف خیابان امامزاده شاه ابراهیم به‌شدت احساس می‌شود، ساکنان این منطقه از معضلات اجتماعی و شهرسازی رنج می‌برند.

بافت فرسوده اطراف حرم مطهر ساماندهی می‌شود

رییس کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای شهر قم با اشاره به اخذ مجوز آماده‌سازی اراضی 48 هکتاری شهرک پردیسان بیان کرد: این اراضی در دوره 6 تا 9 ماهه برای بازآفرینی بافت‌های فرسوده هسته مرکزی شهر در ردیف ریالی 12 میلیارد تومان انجام خواهد شد.

مجید اخوان اخذ مجوز آماده‌سازی اراضی 48 هکتاری شهرک پردیسان را مورد توجه قرار داد و بیان کرد: شهرداری قم با کارگزاری سازمان بهسازی و نوسازی شهرداری قم این اقدامات را انجام خواهد داد.

وی تصریح کرد: بهسازی تملک جایگاه چهل اختران، دروازه ری، ضلع شرقی حرم مطهر، فاز 5 عمار یاسر، قبرستان نو و قبرستان شیخان حرم مطهر از مهم‌ترین طرح‌های بازآفرینی بافت‌های فرسوده و آماده‌سازی اراضی 48 هکتاری پردیسان است.

انتهای پیام/ ت

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۸۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل۲ هزار حلقه میانی برای تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده باید امسال ۲ هزار حلقه میانی در محلات هدف بازآفرینی شهری شکل گیرد که سهم هر استان به طور متوسط ۶۰ حلقه میانی خواهد بود.

به گزارش ایرنا از وزارت راه و شهرسازی، «محمد آیینی» در نخستین جلسه شورای نوسازی مسکن در سال جدید از هدف‌گذاری برای تشکیل ۲ هزار حلقه میانی خبر داد و گفت: به طور متوسط باید در هر استان ۶۰ حلقه میانی طی ۶ ماه نخست سال شکل بگیرد و لازم است ادارات کل استان‌ها تمرکز خود را بر این موضوع بگذارند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه توجیه کردن و جلب اعتماد ساکنان بافت‌های فرسوده، کار نوسازی مسکن در این بافت‌ها را رونق می‌دهد، عنوان‌کرد: قرار است امسال به شکل سازمان یافته حلقه‌های میانی را شناسایی کرده و به آنان آموزش‌های لازم داده شود تا بتوانند به عنوان پلی میان ساکنان بافت‌های فرسوده و سرمایه‌گذاران عمل کرده و آن‌ها را به نوسازی تشویق کنند.

دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار با بیان این که وزیر راه و شهرسازی نیز بر استفاده از ظرفیت حلقه‌های میانی در وزارتخانه با محوریت شرکت بازآفرینی شهری ایران تاکید دارد، تصریح‌کرد: پس از برگزاری گردهمایی «گروه‌های جهادی (حلقه‌های میانی) در راه و شهرسازی» که اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود، چندین پویش مرتبط در همه محلات هدف کشور نیز برپا خواهیم کرد. هدف این است در سال جاری فعالیت‌ها مضاعف شده و حداقل ۱۵۰ هزار واحد مسکونی در این بافت‌ها در دست نوسازی قرار گیرد.

آیینی با بیان اینکه در این راه باید از ظرفیت همه گروه‌های جهادی استفاده کنیم، ضمن تبریک روز ارتش اظهار کرد: ارتش یکی از ظرفیت‌های خوبی است که همیشه در حوزه محرومیت‌زدایی حضور پر رنگ داشته است و جلب همکاری این نهاد کمک بزرگی در این مسیر خواهد بود.

وی همچنین استفاده از توانایی‌های اعضای شوراهای شهر را از دیگر ظرفیت‌ها در این زمینه برشمرد و گفت: اعضای شوراهای شهر به شکل مستقیم با مردم در ارتباط هستند و می‌توانند در زمینه اطلاع‌رسانی بسیار مثمرثمر باشند. از سوی دیگر وزارت کشور نیز بر استفاده از ظرفیت سازمان امور اجتماعی کشور تأکید دارد و باید با برنامه‌ریزی از تمام این ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

به گفته مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، تشکیل و آموزش حلقه‌های میانی بسیار مهم است؛ زیرا هیچ ارتباطی نمی‌تواند به اندازه ارتباط چهره به چهره تأثیرگذار باشد.

تشکیل حلقه میانی در ۸۶ شهر

به گزارش شرکت بازآفرینی شهری ایران، در این جلسه «سعید اسدی محجوب» مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران گزارشی از وضعیت تشکیل حلقه‌های میانی ارائه کرد و گفت: تا کنون در ۸۶ شهر و ۳۸۱ محله ۳۷۴ حلقه میانی تشکیل شده است.

توزیع ۴۴ هزار و ۸۷۵ مورد بسته تشویقی در محلات هدف

وی افزود: در ۲۶۱ محله هدف بازآفرینی شهری، تعداد ۴۴ هزار و ۸۷۵ مورد بسته تشویقی به صورت چهره به چهره بین ساکنان محلات هدف توزیع و اطلاعات لازم در خصوص انواع تسهیلات شهرسازانه و مالی برای نوسازی مسکن در اختیار آنان قرار گرفت.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: آمادگی تهران در مقابل زلزله چقدر است؟ معاون وزیر راه: حدود ۱۰ میلیون نفر از جامعه ما زیر سقف‌ های ناپایدار زندگی می‌کنند چمران: خطر زلزله بیخ گوشمان است/ ساختمان‌ها باید نوسازی شوند

دیگر خبرها

  • پروژه‌های آماده‌سازی اراضی ۱.۵ میلیون واحد مسکونی در کشور آغاز شد
  • مقاوم سازی بافت‌های فرسوده در بوئین زهرا با جدیت دنبال می‌شود
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فرسوده در بویین زهرا
  • وضعیت نامناسب بافت‌های فرسوده در شهرها
  • ۱۶۶ هزار هکتار از بافت‌های شهری فرسوده است
  • تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت فرسوده پایتخت
  • مقابله با زمین خواری ۲۰ هکتاری در منطقه کوهپایه کرمان
  • تسهیل در فرآیندهای صدور سند مالکیت املاک فاقد سند
  • فاز توسعه ۶۰ هکتاری شهرک صنعتی اردبیل آماده بهره‌برداری است
  • تشکیل۲ هزار حلقه میانی برای تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده