Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر با اشاره به راه‌اندازی خط کشتیرانی بوشهر- قطر گفت: برای فعال شدن این خط کشتیرانی که نقش مهمی در رونق بوشهر دارد زیرساخت‌های آن مهیا شده است. ۰۳ تير ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۱ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، سیاوش ارجمندزاده بعدازظهر امروز در بررسی امام جمعه بوشهر و معاون امور هماهنگی استاندار از کشتی تجاری و مسافری فعال در خط کشتیرانی بوشهر-  قطر با تاکید بر فراهم شدن زیرساخت‌های بندر بوشهر در رونق اقتصادی و تجاری اظهار داشت: بندر بوشهر از ظرفیت بالایی برای فعالیت تجارت دریایی دارد که در این راستا لایروبی کانال بندر بوشهر مورد توجه قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کشتی تجاری و گردشگری گراند‌فری در بندر بوشهر پهلو گرفته است افزود:  برای فعال شدن خط کشتیرانی بوشهر قطرکه نقش مهمی در رونق بوشهر دارد زیرساخت‌های آن مهیا شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهربا اشاره به پهلوگیری کشتی گراند فری در اسکله شماره 3 بندر بوشهر ظرفیت این کشتی را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: این کشتی ضمن اینکه ظرفیت بالایی در حمل کالا و کانتینر دارد دارای 1300 صندلی برای عرصه گردشگری دریایی است.

ارجمندزاده با بیان اینکه کشتی یاد شده  در مرحله نخست خدمات خود را در زمینه حمل بار آغازمی‌کند افزود: برنامه بعدی کشتی یاد شده  گردشگری و مسافرت دریایی است که در مسیر  بوشهر – قطر اقدام به جابجایی مسافر می‌کند.

وی افزود: براساس پیش بینی صورت گرفته کشتی گراند فری در طول هفته 2 بار در مسیر بوشهر- قطر در زمینه حمل بار و مسافر خدمات ارائه می‌کند.

خط کشتیرانی بوشهر- قطر راه‌اندازی شدپهلوگیری کشتی مسافری - باری قطر در بندر بوشهربوشهر|خط کشتیرانی مسافری کنگان - قطر باید راه‌اندازی شود

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر،  این استان را نزدیک‌ترین  استان به قطر دانست و افزود: با افزایش روز افزون مبادلات تجاری ایران و قطر به‌ویژه بنادر بوشهر که به بنادر قطر نزدیک است  کشتی گراند فری نوید بخش توسعه بیش از پیش تجارت دریایی این دو کشور است. 

انتهای پیام/ ت

R41363/P/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۸۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت‌های لازم در ۳ بازارچه مرزی چیلات، چنگوله و مهران فراهم شد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام گفت: زیرساخت‌های لازم در سه بازارچه چیلات، چنگوله و مهران فراهم شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، شهریار عباسی امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست بررسی وضعیت بازارچه‌های مرزی چیلات و چنگوله و هلاله شمالی اظهار کرد: سال گذشته با دستور استاندار ایلام برای توسعه زیر ساخت‌های بازارچه‌های مرزی استان ۴۲۰ میلیارد ریال تخصیص داده شد.

وی با اشاره به عزم جدی استانداری ایلام برای فعال‌سازی بازارچه‌های مرزی استان، افزود: ۷ تعاونی مرزنشینی در استان با عضویت ۲۲۷۰۰۰ نفر در قالب ۷۴۰۰۰ خانوار فعالیت دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری ادامه داد: با تصمیم استاندار ایلام رایزنی‌هایی با طرف عراقی انجام شده تا این بازارچه‌ها پس از سال‌ها به چرخه مبادلات تجاری کشور بازگردند.

عباسی افزود: با پیگیری استاندار ایلام تمامی زیرساخت‌های لازم در سه بازارچه مرزی چیلات، چنگوله و مهران فراهم شده تا مرزنشینان از ظرفیت‌های اقتصادی مرزها بهره‌مند شوند.

وی از تهیه طرح توجیهی بازارچه مرزی مهران خبر داد و گفت: امید می‌رود در جلسه هفته آینده کمیسیون اقتصادی دولت با تصویب این طرح گام بلندی در راستای ارتقای وضعیت معیشتی مرزنشینان استان برداشته شود

کد خبر 747689

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های بندر دیلم تقویت می‌شود
  • زیرساخت‌های لازم در ۳ بازارچه مرزی چیلات، چنگوله و مهران فراهم شد
  • ◄ نشست مرور فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری در بندر شهید رجایی
  • امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس
  • ۸۰۰ هزار تن روغن و گندم از بنادر مازندران وارد شد
  • توسعه زیرساخت‌ها در بنادر امری ضروری است
  • صادرات۶۰ هزارتن مواد معدنی از بندرخمیر
  • تجارت ۱۰ میلیارد دلاری ایران و پاکستان با توسعه زیرساخت‌ها
  • ایجاد منطقه آزاد تجاری برای تجار افغانستانی در چابهار
  • تخلیه و بارگیری ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن کالا در امیرآباد