Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، مایکل اسمیت، دریادار بازنشسته آمریکا که بیش از 20 سال در ارتش آمریکا خدمت کرده و هم‌اکنون رئیس یک کالج آمریکایی است در یادداشتی در وب‌سایت تحلیلی لوبلاگ، با انتقاد از سیاست ترامپ در مقابل ایران، پیامدهای سقوط پهپاد آمریکایی به دست نظامیان ایران را مورد بررسی قرار داد و نوشت که زمان آن فرا رسیده تا راهکاری جدی برای کاهش تنش با ایران بیابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 این ژنرال آمریکایی می‌نویسد: دولت ترامپ همچنان ناتوان از ترسیم یک استراتژی مناسب در راستای منافع ملی آمریکا در مقابل ایران است و این مسئله به سرعت در حال تبدیل شدن به یک سرشکستگی بزرگ به دلیل سستی و اهمال در انجام وظایف است. این در حالی است که بسیاری از دیپلمات‌ها و متخصصان نظامی از ماه‌ها قبل بر این مسئله تاکید کرده بودند. اعمال «سیاست کورکورانه فشار حداکثری بر ایران» که فاقد نتایج واقع‌بینانه است آرام‌آرام منطقه را به لبه یک درگیری جدید در خاورمیانه سوق می‌دهد. افزایش فشار، بیانیه‌های جنگ‌طلبانه و در نهایت سیاست انزوای دیپلماتیک، رفتار ایران را به میل آمریکا تغییر نداده است.

حمله اخیر به دو تانکر دقیقا اوج تنش میان ایران و آمریکا را نشان داد و حالا در اتفاقی جدید نیروی دریایی آمریکایی می‌گوید که ایران یک پهپاد آمریکایی که در آب‌های بین‌المللی در حال پرواز بوده را ساقط کرده و ایران می‌گوید که پهپاد مذکور مرز هوایی را نقض کرده بود.

ایران و آمریکا می‌توانند هر کدام ادعاهای خود را در این باره مطرح کنند، اما آنچه در این میان مهم به نظر می‌رسد این است که کاخ سفید در این بازی باخت و حتی نمی‌تواند توجیه متقاعدکننده‌ای برای سیاست فشار حداکثری علیه ایران ارائه کند. آمریکا در وضعیتی نیست که بتواند همان سیاست اشتباهی که کشور را به سمت جنگ عراق سوق داد، تکرار کند و این انتظار را داشته باشد که درخواست‌ها و ادعاهایش از سوی جامعه بین‌المللی پذیرفته شود.

برخلاف همه مشاوره‌هایی که ارائه می‌شود، راهکار مقابله با ایران، ارسال تجهیزات و یا نیروی نظامی به منطقه نیست. هر اقدامی در این مسیر باید متمرکز بر راهکار و راه‌حلی باشد که ایران را به میز مذاکره نزدیک‌تر کند.

کاخ سفید تصور می‌کند که افول اقتصاد ایران و کاهش صادرات نفت، تهران را به زانو درآورده و پای میز مذاکره برای خواسته‌های آمریکا می‌آورد. این تصور کاملا اشتباه است. در واقع تهران، به سیاست چماق واشنگتن واکنش نشان داد، و نه به سیاست هویج، و متعاقبا نه تسلیم شد و نه امتیازی داد. آمریکا باید بپذیرد که در سیاستش در مقابل ایران شکست خورده است و اذعان کند که استراتژی بردن ایران به گوشه رینگ، رفتارهای این کشور را تهاجمی‌تر خواهد کرد و این مسئله می‌تواند بر جریان عبور و مرور جهانی نفت تاثیر بگذارد.

دولت ترامپ باید انتظار تسلیم شدن ایران را فراموش کند، چرا که این انتظار با بسته شدن حساب‌های آنها و یا ارسال نیروها و تجهیزات نظامی به خلیج فارس برآورده نخواهد شد. پرزیدنت ترامپ باید رفتار دگماتیسم خود در مقابل ایران را به پراگماتیسم تغییر دهد.
منبع:کیهان کپی متن خبر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۰۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمهوری خواهان، ترامپ را منبع اطلاعاتی معتبرتری نسبت به پنتاگون می‌دانند

نتایج نظرسنجی جدیدی نشان می‌دهد رای‌دهندگان جمهوری‌خواه آمریکا بر این باورند که ترامپ منبع اطلاعاتی قابل اعتمادتری در مورد مناقشه روسیه و اوکراین، نسبت به دولت آنها یا رسانه‌ها است.

به گزارش ایسنا، در نظرسنجی شبکه خبری سی.بی.ای و YouGov آمده که ۷۹ درصد از جمهوری خواهان به ترامپ درباره اطلاعات مربوط به بحران اوکراین اعتماد دارند.

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، این میزان در مقایسه با ۶۰ درصد اعتماد به ارتش ایالات متحده، ۵۶ درصد به رسانه‌های محافظه کار، ۳۳ درصد برای روزنامه نگاران در منطقه جنگی و ۲۷ درصد برای وزارت خارجه ایالات متحده است.

این نظرسنجی که در اوایل این هفته انجام شد، همچنین نشان داد که حمایت عمومی از ادامه ارسال سلاح به کی‌یف کاهش یافته است. همچنین ۵۳ درصد از بزرگسالان آمریکایی باور دارند که دولت باید کمک نظامی به اوکراین بدهد درحالیکه این میزان در سال گذشته میلادی ۷۲ درصد بود.

درحالیکه ۷۴ درصد از دموکرات‌ها به ارسال تجهیزات نظامی و سلاح به اوکراین علاقه نشان دادند، جمهوری خواهان ۶۱ درصد مخالف ارسال سلاح هستند و در میان رای دهندگان مستقل به صورت ۵۰-۵۰ موافق و مخالف وجود دارد.

مخالفت با کمک به اوکراین در میان حامیان ترامپ حتی بیشتر است و ۶۹ درصد از آنها می‌گویند که ایالات متحده نباید مهمات بیشتری به کی‌یف بفرستد. در میان سایر جمهوری خواهان، ۵۵ درصد همین دیدگاه را دارند و ۴۵ درصد معتقدند واشنگتن باید به تسلیح نیروهای اوکراینی ادامه دهد.

جمهوری خواهان نیز کمتر به روسیه به عنوان یک دشمن نگاه می‌کنند. تنها ۲۹ درصد از رای دهندگان جمهوری خواه می‌گویند مسکو یک «دشمن» است، در حالیکه ۴۷ درصد دموکرات‌ها و ۳۶ درصد مستقل‌ها چنین نظری دارند.

این نظرسنجی همچنین نشان داد که بیش از سه نفر از هر ۱۰ جمهوری‌خواه (۳۱ درصد) روسیه را «متحد» می‌دانند، در حالیکه ۴۰ درصد این کشور را «غیردوستانه» می‌دانند.

دیدگاه‌ها نسبت به روسیه نه تنها بر اساس حزب سیاسی، بلکه بر اساس سن نیز متفاوت است. آمریکایی‌های ۵۰ ساله و بالاتر که به اندازه کافی در طول جنگ سرد بزرگسال بودند، ۵۰ درصد بیشتر از پاسخ‌دهندگان جوانتر آمریکایی، روسیه را «دشمن» می‌دانند.

با این حال، تنها یک سوم از بزرگسالان ایالات متحده می‌دانند که کشورشان در جنگ سرد پیروز شده است. پاسخ‌های دیگر هم اینگونه بود که پنج درصد گفتند ایالات متحده باخت. نه برد و نه باخت داشت را ۳۲ درصد و «یادم نیست» را ۳۰ درصد اعلام کردند.

این نظرسنجی نشان داد که حمایت از کمک به اوکراین در میان آمریکایی‌هایی که معتقدند ایالات متحده مسؤولیت ترویج دموکراسی در سراسر جهان را بر عهده دارد با ۷۲ درصد، بالاترین میزان است. در میان کسانیکه چنین تعهدی را برای کشور خود نمی‌بینند، تنها ۲۸ درصد معتقدند که واشنگتن باید به اوکراین کمک نظامی کند.

همچنین ۳۹ درصد از بزرگسالان آمریکایی رسیدگی جو بایدن، رئیس جمهور این کشور را نسبت به بحران اوکراین تایید کردند و ۳۳ درصد هم واکنش بایدن به جنگ منطقه را مورد تایید قرار دادند. شش نفر از هر ۱۰ آمریکایی هم گفتند که بایدن باید به رژیم صهیونیستی تاکید کند تا عملیات نظامی‌اش را در غزه متوقف کند یا کاهش دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لیبرمن: در ارزیابی حمله ایران اشتباه کردیم
  • به نظر آمریکایی‌ها دوره ریاست ترامپ از زمان بایدن بهتر بوده است
  • دلزدگی مردم آمریکا از رقابت دوباره بایدن و ترامپ
  • ترامپ : بایدن مقصر حمله ایران به اسرائیل است
  • ترامپ: بایدن مقصر حمله ایران به اسرائیل است
  • نقد کارشناسان آمریکایی و صهیونیستی به ضعف بایدن در قبال ایران
  • واکنش روزنامه اسرائیلی به حمله ایران: «ما باختیم»
  • ترامپ هم رئیس‌جمهور بود ایران به رژیم صهیونیستی حمله می‌کرد
  • ژنرال مصری: تل‌آویو بدون آمریکا در دفاع از خود ناتوان است
  • جمهوری خواهان، ترامپ را منبع اطلاعاتی معتبرتری نسبت به پنتاگون می‌دانند