Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-25@09:49:42 GMT

جیمی کارتر: مشکلات بسیاری با «ایران» داشتم

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۸۰۵۹۴

«جیمی کارتر» از روسای جمهور پیشین آمریکا در خاتمه دهه هفتاد میلادی، در اظهار نظری از تصمیم دونالد ترامپ رئیس جمهور کنونی این کشور در قبال ایران دفاع کرد.

اخبار سیاسی- وبگاه «واشنگتن اگزماینر» دوشنبه در این زمینه نوشت ، جیمی کارتر 94 ساله درباره تصمیم دونالد ترامپ درباره ایران گفت: «با ترامپ  و تصمیم  او در عدم اقدام نظامی علیه ایران موافقم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

واکنش کارتر به تصمیم ترامپ دو روز بعد از آن مطرح  شد که رئیس جمهور آمریکا مدعی شد در آخرین لحظه از حمله به برخی مواضع ایران منصرف شد. ایران پنجشنبه گذشته  یک فروند پهپاد متجاوز آمریکایی را در خلیج فارس سرنگون کرد و بعد از آن  بسیاری از مقام‌های آمریکایی واکنش‌های جنگ طلبانه و برخی علیه جنگ از خود بروز دارند.

این در حالی است که شبکه «سی ان ان» نیز علت انصراف رئیس‌جمهور آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران را همزمان شدن حادثه سرنگونی پهپاد جاسوسی آمریکا با رقابت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری 2020 آمریکا دانست و گزارش کرد که تغییر عقیده ترامپ در زمانی صورت گرفته  که نظرسنجی‌های انتخاباتی نشان می دهد، ترامپ با اختلاف زیادی از رقبای دموکرات خود عقب‌تر است و شاید همین وضعیت سیاسی توضیحی برای این تغییر رویه ترامپ باشد.

 رئیس پیشین ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا در همین زمینه ضمن انتقاد از جنگ طلبان این کشور، «رویکرد دیپلماتیک» را بهترین گزینه خروج از بحران منطقه خواند.

به نوشته وبگاه شبکه خبری «ای‌بی‌سی نیوز»، «مایک مولن» رئیس پیشین ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۱ و مشاور نظامی ارشد «جورج دابلیو بوش» و «باراک اوباما» روسای جمهور پیشین و سابق آمریکا یکشنبه در اظهار نظری درباره تنش‌های ایجاد شده در منطقه گفت که نگران این مسئله بوده و ممکن است کار به جایی برسد که خارج از کنترل شود.

مولن در مصاحبه با این شبکه خبری گفت که سیاستمداران باید از طریق دیپلماتیک به هدف خود که متوقف ساختن ایران هسته‌ای است، نائل شوند.

به نوشته واشنگتن اگزماینر، جیمی کارتر در ادامه گفت: «من هم وقتی در کاخ سفید بودم، مشکلات بسیاری با ایران داشتم.»

در زمان ریاست جمهوری جیمی کارتر، ماجرای لانه جاسوسی و حمله نافرجام نظامیان آمریکایی به «طبس» پیش آمد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: جیمی کارتر پهپاد اوباما ایران کاخ سفید پهپاد جیمی کارتر دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۰۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادی از شکست آمریکا در طبس

کماندوهای آموزش دیده آمریکا در اواخر آذرماه سال ۱۳۵۸ عازم کشور مصر شده و در پایگاهی نزدیک قاهره مستقر شدند.فرمان اجرای این عملیات از سوی کارتر، رییس جمهور وقت آمریکا با اعلام کلمه رمز«بروید» صادر و در غروب روز پنجشنبه چهارم اردیبهشت ۱۳۵۸ این عملیات آغاز شد.

به گزارش ایسنا، ماجرای حمله آمریکا به طبس در حقیقت از روز ۱۳ آبان ۱۳۵۸، (۴ نوامبر ۱۹۷۹) آغاز شد؛ زمانی که «دانشجویان مسلمان پیرو خط امام» به سفارت آمریکا در تهران حمله کردند و ۵۳ آمریکایی را به گروگان گرفتند.با توجه به اینکه دولت کارتر نتوانست از راه دیپلماتیک گروگان‌های آمریکایی را آزاد کند، یگان ویژه «دلتا فورس» از نیروهای مسلح آمریکا، مأموریت پیدا کردند تا گروگان‌های آمریکایی را در یک عملیات کماندویی آزاد کنند و به آمریکا باز گردانند.

طرح عملیاتی «پنجه عقاب»

برای اجرای عملیات «پنجه عقاب» یک ماه پس از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران،۹۰ نفر از کماندوهای آمریکایی موسوم به «دلتا» به فرماندهی سرهنگ «چارلی بکویث» و سرگرد «میدوز» به ایالت آریزونای آمریکا که تقریبا شرایط کویری ایران را داشت اعزام شدند تا آخرین مراحل تمرینی و آموزشی تحت شرایط مشابه را بگذارنند. از سوی دیگر گروه سرّی ویژه‌ای نیز برای پشتیبانی و تدارک وسایل تکمیلی طرح عملیات، مخفیانه وارد ایران شده و با گروهک‌های ضد انقلاب تماس‌هایی را برقرار کردند.

کماندوهای آموزش دیده آمریکا در اواخر آذرماه سال ۱۳۵۸ عازم کشور مصر شده و در پایگاهی نزدیک قاهره مستقر شدند.فرمان اجرای این عملیات از سوی کارتر، رییس جمهور وقت آمریکا با اعلام کلمه رمز«بروید» صادر و در غروب روز پنجشنبه چهارم اردیبهشت ۱۳۵۸ این عملیات آغاز شد.

برای اجرای این عملیات، ۶ فروند هواپیمای «سی – ۱۳۰ و ۹۰ »کماندوی آموزش دیده آمریکا موسوم به نیروی «دلتا»، از قاهره به ناو هواپیمابر آمریکایی در دریای عمان منتقل شدند.

به این ترتیب نیروهای آمریکایی از خلیج فارس عازم طبس شدند اما این نیروها پس از استقرار در صحرای طبس و پیش از حرکت به سوی تهران، دچار حادثه طوفان شن شده و از ادامه مأموریت باز ماندند. البته در همین راستا «مایلزکاپلند» یکیاز مأموران سابق سرویس اطلاعاتی آمریکا و از دست اندرکاران کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ در ایران معتقد است: «هدف از تهاجم طبس تنها آزادی گروگان‌ها نبود بلکه کودتا برای سرنگونی رژیم ایران هدف اصلی این عملیات بوده است.»

شن‌ها مأمور خدا هستند

حضرت امام خمینی (ره) در همان ایام طی پیام مهمی که در خصوص حمله آشکار نظامی آمریکا صادر کردند به این نکته ظریف چنین اشاره کردند:«نباید بیدار شوند، آنهایی که توجه به معنویات ندارند و به این غیب ایمان نیاورده اند؟نباید بیدار شوند؟ چه کسی این هلیکوپتر آقای کارتر را که می‌خواستند به ایران بیایند ساقط کرد؟ ما ساقط کردیم؟ شن‌ها ساقط کردند. شن‌ها مأمور خدا بودند. باد مأمور خداست. قوم عاد را باد از بین برد؛ این باد مأمور خداست. این شن‌ها همه مأمورند. تجربه بکنند باز.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سناریوی زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • سناریو زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویان مخالف اسرائیل را به شدت سرکوب کند
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویانی که مخالف (نسل‌کشی) اسرائیل در غزه هستند را به شدت سرکوب کند
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • یادی از شکست آمریکا در طبس
  • ترامپ به فساد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا متهم شد
  • ترامپ اوکراین را بخشی از روسیه می‌داند
  • آکسیوس: دیدار ترامپ و رئیس‌جمهور آرژانتین، کاخ سفید را خشمگین کرد
  • تردید درباره ادامه کمک به اوکراین در صورت پیروزی ترامپ