Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-16@23:11:46 GMT

نشست شورای امنیت درباره سرنگونی پهپاد آمریکایی

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۸۰۷۴۰

خرداد : نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره سرنگونی پهپاد آمریکایی در حالی به اتمام رسید که بیانیه ریاستی آن اشاره ای به این مساله نداشت.
به گزارش ایلنا به دنبال پاسخ نیروی مسلح جمهوری اسلامی ایران به تجاوز یک فروند پهپاد پیشرفته و جاسوسی آمریکا به حریم هوایی ایران، واشنگتن خواستار برگزاری نشست شورای امنیت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


درخواست برگزاری غیر علنی برای این نشست، شکی برای ناظران و کارشناسان بین المللی باقی نگذاشت که دستان آمریکا همچون نشست دو هفته گذشته، خالی است و نتوانسته برای اعضای این شورا، اقناع ایجاد کند.
این مساله در اظهارات اعضای شورای امنیت پیش از برگزاری نشست هم مشهود بود و پس از آن نیز، بیانیه‌های قرائت شده نشان داد، مساله پهپاد در صدر توجه قرار نگرفته است.
منصور العتیبی نماینده کویت در سازمان ملل متحد و رئیس دوره‌ای شورای امنیت در بیانیه‌ای که از سوی اعضا شورا جمع بندی شده بود، گفت: در نشست امروز شورای امنیت، رزماری دیکارلو معاون دبیرکل سازمان ملل متحد گزارشی از حادثه حمله به نفتکش‌ها در خلیج ارائه و تاکید کرد که دبیرکل سازمان ملل متحد به تلاش خود برای گفت و گو و رایزنی در منطقه ادامه می‌دهد.
وی افزود: شورای امنیت حمله به نفتکش‌ها را به شدت محکوم می‌کند چرا که امنیت ناوبری و حمل و نقل انرژی را تهدید می‌کند. تهدید ناوبری و آزادی کشتیرانی همچون تهدید صلح و امنیت بین المللی قلمداد می‌شود.
رئیس شورای امنیت سازمان ملل متحد ادامه داد: اعضای شورای امنیت با اعلام نگرانی خود، از همه طرف‌ها در منطقه خواستند حداکثری خویشتنداری را به خرج دهند و اقدام‌های بزرگی را برای کاهش تنش و تشنج در منطقه به کار گیرند.
العتیبی اضافه کرد: شورای امنیت تاکید کرد که اختلاف‌ها باید به صورت مسالمت آمیز و از طریق گفت وگومورد توجه قرار گیرند.
وی افزود: اعضای شورای امنیت این مساله را همچنان دنبال می‌کنند.
این بیانیه به خوبی نشان می‌دهد که حتی نامی از رویداد سرنگونی پهپاد نیامده و شکستی دیگر را برای کاخ سفید نشینان که دیپلماسی را با تحریک، تحریم و تروریسم اقتصادی یکی دانسته اند، رقم زده است. برچسب ها: انرژی ، ایران ، جمهوری اسلامی ایران ، شورای امنیت سازمان ملل ، معاون

منبع: خرداد

کلیدواژه: انرژی ایران جمهوری اسلامی ایران شورای امنیت سازمان ملل معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۰۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفاع روسیه و چین از ایران در نشست اضطراری شورای امنیت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، نشست اضطراری شورای امنیت درباره حمله ایران به رژیم صهیونیستی برگزار شد.

در این نشست، نماینده روسیه در شورای امنیت تاکید کرد: زمانی که کنسولگری ایران در سوریه بمباران شد هشدار دادیم که مانع محکومیت این موضوع در شورای امنیت نشوید.

به گفته نماینده روسیه در شورای امنیت، اگر یک سفارتخانه غربی مورد حمله قرار می‌گرفت، اوضاع فرق می‌کرد.

نماینده روسیه در شورای امنیت با دفاع از اقدام ایران تاکید کرد: اتفاقی که دیروز رخ داد نتیجه عدم اقدام شورای امنیت در پاسخ به حمله اسرائیل در سوریه بود، سکوت در مورد علل زمینه‌ای بحران‌ها غیرقابل قبول است و آنچه امروز در شورای امنیت شاهد آن هستیم، نمایش ریاکاری و استانداردهای دوگانه و تقریباً شرم آور است. آنچه ایران در حمله اخیر انجام داد نتیجه انفعال شورای امنیت و عدم محکومیت «اسرائیل» در این شورا بود.

در این نشست، همچنین نماینده چین در شورای امنیت اعلام کرد که درگیری طولانی در غزه باعث افزایش تنش در منطقه خواهد شد.

نماینده چین در شورای امنیت در ادامه افزود که حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق اقدامی خطرناک و نقض قوانین بین‌المللی بود و به گفته ایران، اقدام نظامی اخیر پاسخی به حمله به کنسولگری این کشور در سوریه بود.

نماینده چین در سازمان ملل در ادامه تاکید کرد که طرفین باید تنش را آرام کنند و جنگ غزه را متوقف کنند تا اوضاع از کنترل خارج نشود.

علاوه بر روسیه و چین، نماینده سایر کشورهای مختلف در نشست شورای امنیت به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند و از جمله نماینده ژاپن در سازمان ملل گفت: ما نگران پیامدهای حمله ایران به اسرائیل هستیم زیرا همه را در معرض خطر قرار می‌دهد.

نماینده ژاپن در سازمان ملل همچنین افزود که از همه طرف‌ها می‌خواهیم تشدید تنش را محکوم کنند و حداکثر خویشتن‌داری را به کار گیرند.

نماینده فرانسه در سازمان ملل نیز گفت: پاریس حمله بی‌سابقه ایران به اسرائیل را محکوم می‌کند. این حمله منطقه را در معرض بی ثباتی بیشتر قرار می‌دهد و صلح و امنیت را به خطر می‌اندازد. ایران با این حمله بی سابقه قوانین سازمان ملل را زیر پا گذاشت.

نماینده فرانسه در سازمان ملل افزود که ما خواستار حفظ امنیت اسرائیل و شرکایمان در منطقه هستیم.

نماینده انگلیس در سازمان ملل متحد نیز در نشست فوق العاده سازمان ملل گفت که حمله بی‌ملاحظه ایران به اسرائیل را که جان هزاران نفر را تهدید کرد محکوم می‌کنیم. مقیاس و ماهیت حمله ایران به اسرائیل خطر بسیار بزرگی برای امنیت خاورمیانه بود. ایران یک نقش بی‌ثبات ساز در منطقه دارد و از گروه‌های نظامی منطقه حمایت می‌کند. حمله اخیر نشان داد که ایران نیت آشوب در منطقه را دارد.

در این نشست، نماینده الجزایر در سازمان ملل تاکید کرد که خاورمیانه از شرایط حساسی می‌گذرد که همه را ملزم به تسلیم شدن در برابر قوانین بین المللی می‌کند.

به گفته نماینده الجزیره، اقدام اسرائیل در حمله به کنسولگری ایران خودسرانه بود و اسرائیل کاری کرد که اوضاع منطقه به اینجا برسد. ما نسبت به سیاست دوگانه (آمریکا) هشدار می‌دهیم، چون سیاست‌ها باید برای همه یکسان باشد و نمی‌شود اول به خاک یک کشور حمله شود و با آرامش برخورد کنیم و وقتی پاسخ دادند نوع دیگر رفتار کنیم.

نماینده الجزایر در سازمان ملل افزود که ما بر سر دوراهی هستیم، یا قوانین بین‌المللی را رعایت می‌کنیم یا وارد هرج و مرج شویم؟

نماینده الجزیره به تحولات غزه نیز اشاره کرد و گفت که هرگونه حمله به رفح کاملاً غیرقابل قبول است و باید از آن اجتناب کرد، چون صلح و امنیت با توانمند ساختن مردم فلسطین در استفاده از حقوق خود به دست می‌آید.

در این نشست همچنین علاوه بر الجزایر، معاون فرستاده آمریکا نیز اعلام کرد که وظیفه شورای امنیت است که اقدامات ایران را بی پاسخ نگذارد.

معاون نماینده آمریکا افزود که واشنگتن با مشورت با کشورهای عضو، اقدامات بیشتری را برای پاسخگو کردن ایران در سازمان ملل انجام خواهد داد، هرچند آمریکا به دنبال تشدید تنش نیست و اقدامات ما کاملاً جنبه دفاعی دارد.

نماینده آمریکا همچنین در نشست اضطراری شورای امنیت افزود: ایران از تعهدات بین المللی خود شانه خالی می‌کند و با تسلیح نیروهای نیابتی باعث ناامنی منطقه می‌شود. ایران پهپادهایی را در اختیار روسیه قرار داده است که ناقض قوانین بین المللی است.

گفتنی است ایران شب گذشته در واکنش به حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به کنسولگری تهران در دمشق حمله‌های ترکیبی موشکی و پهپادی گسترده‌ای را علیه اهدافی معین در سرزمین‌های اشغالی انجام داد. سپاه پاسداران در این عملیات ده‌ها پهپاد و موشک را علیه اهداف مهمی در سرزمین‌های اشغالی شلیک کرد.

کد خبر 6078380

دیگر خبرها

  • لحظه سرنگونی پهپاد گلوبال هاوک آمریکایی + فیلم
  • امیرعبداللهیان : به دلیل ناکارآمدی شورای امنیت ، تنها گزینه‌ای که باقی ماند دفاع مشروع از خود بود
  • در سایه ناکارآمدی شورای امنیت گزینه‌ای جز تنبیه رژیم صهیونیستی باقی نمانده بود
  • در جلسه شورای امنیت چه گذشت؟
  • دروغ‌های شاخ دار نماینده اسراییل در شورای امنیت
  • دفاع روسیه و چین از ایران در نشست اضطراری شورای امنیت
  • اعضای شورای امنیت درباره پاسخ ایران به تجاوز رژیم صهیونیستی چه گفتند؟
  • ایران ۱۸۵ پهپاد و ۱۴۶ موشک به اسرائیل شلیک کرد
  • نامه مهم ایران به شورای امنیت | اگر رژیم اسرائیل مجدداً دست به هرگونه اقدام نظامی بزند ...
  • اسرائیل این بار دست به دامن شورای امنیت شد