Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد نهاوندیان دوشنبه شب در کارگروه ستاد باز آفرینی شهری و بافت‌های فرسوده سیستان و بلوچستان با بیان اینکه هر کجا نقطه آسیبی وجود دارد باید به سرعت علاج و درمان شود اظهار داشت: تمام دستگاه ها بویژه محلی و ستادی باید همتی مضاعف انجام دهند و به روند باز آفرینی بافت‌های ناکار آمد سرعت بیشتری ببخشند.

وی با بیان اینکه موانع پیشرفت در سیستان و بلوچستان باید برداشته شود ادامه داد: اگر تمام دستگاه ها در زمینه بافت های فرسوده پای کار بوده و کمک کننده باشند در این طرح موفق خواهیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اقتصادی رئیس جمهوری با بیان اینکه اگر خواهان طرحی ماندگار هستید باید توجیه اقتصادی داشته باشد افزود: طرحی ماندگار خواهد شد که توجیه منطقی و اقتصادی داشته باشد و این امر هم تنها مختص به حوزه مالی نیست بلکه ابعاد اجتماعی یک طرح نیز مدنظر است.

وی به بنیاد مسکن و شهرسازی در حوزه طرح‌های باز آفرینی در سیستان و بلوچستان توصیه کرد که به بخش توسعه گرا، بخش خصوصی و مالی در پیشبرد طرح‌های خود توجه کند چراکه با واگذار کردن طرح تنها به مردم آن طرح موفق نخواهد شد.

نهاوندیان به طرح «امید» یکی از طرح‌های مهم دولت اشاره کرد و افزود: این طرح به منظور بسیج تمام دستگاههای دولتی، هماهنگی و کمک به سازمان راه و شهر سازی در حوزه باز آفرینی انجام و مورد تأیید رئیس جمهوری قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در حوزه باز آفرینی شهری و بافت‌های فرسوده در کشور تا کنون طرحی مورد تأیید قرار نگرفته ادامه داد: طرح باز آفرینی در حوزه شهرهای زاهدان و چابهار از جمله طرح‌های بزرگ در حوزه ملی است که در صورت به تحقق رسیدن به الگوهای کار آمد در حوزه باز آفرینی شهری و بافت‌های فرسوده تبدیل خواهد شد.

معاون اقتصادی رئیس جمهوری عدم توسعه یافتگی، خشکسالی و پراکندگی سکونتی را از جمله مشکلات بافت‌های نا کارآمد در حوزه شهری زاهدان و چابهار عنوان کرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری نیز در این نشست گفت: رئیس جمهوری تاکید فراوانی در توسعه باز آفرینی شهری و ارتقا توسعه بافت‌های ناکار آمد دارند.

سید محمد پژمان ادامه داد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از ظرفیت عملیاتی بالایی برخوردار است و انجام طرح‌های مختلفدر سطح کشور گواهی براین کارآمدی است.

وی بیان کرد: نشست های متعددی در حوزه با آفرینی شهری برگزار شد که به ارائه سندی برای حضور بنیاد مسکن انجامید.

معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: پنج هزار واحد در حوزه شهر زاهدان در نظر گرفته شده که اعتبار این طرح‌ها از محل صندوق توسعه ملی تأمین خواهد شد.

وی همکاری همه دستگاه های مرتبط در این حوزه را مهم عنوان کرد و افزود: تمام دستگاههای اجرایی دست اندرکار با تمام ظرفیت باید وارد کار شوند.

پژمان نقش و همکاری مردم در عملیاتی شدن این طرح‌ها را مهم دانست و اظهار داشت: باید نظرات و پیشنهادات مردم و تشکلات مردمی نیز خواسته و لحاظ شود.

معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نیز در این نشست اظهار داشت: حاشیه نشینی یکی از معضلات و تهدیدات چند دهه اخیر در حوزه شهری است.

محمدجواد حق شناس ادامه داد: مشکلاتی چون شرایط اقلیمی و جغرافیایی، خشکسالی، بیکاری و مواردی از این دست سبب شده امروزه در شهرهای بزرگی چون زاهدان و چابهار شاهد رشد حاشیه نشینی و مشکلات این معضل باشیم.

وی تصریح کرد: دولت ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت برای کمک به ساماندهی حاشیه نشینی زاهدان به ازای هر واحد ۵۰ میلیون تومان اختصاص داده است.

معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ادامه داد: ۲۰۰ میلیارد تومان نیز برای ۱۰ هزار واحد به هر واحد ۲۰ میلیون تومان کمک بلاعوض در نظر گرفته شده است.

وی افزود: دولت همچنین ۳۰۰ میلیارد تومان برای تأسیسات زیربنایی، روبنایی و کارهای عمومی مناطق حاشیه‌ای هزینه می‌کند که در هیج جای دیگری چنین سابقه‌ای نداشته است.

وی به همکاری مردم و دستگاه ها در پیشبرد این طرح اشاره کرد و افزود: کار توسط مردم شکل می‌گیرد و از این حیث نیازمند همکاری آنها در این حوزه هستیم.

۹۹۱۴**۳۲۱۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه سیستان و بلوچستان ستاد بازآفرینی شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۰۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۳۴۴ مدرسه در سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان و بلوچستان، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: تعهد خیران نیک اندیش در سال گذشته ۱۴ هزار و ۴۵۷ میلیارد ریال بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد سه برابری داشته است.
میثم لک زایی افزود:  بیش از ۲۱۰ هزار مترمربع از پشت بام مدارس سیستان و بلوچستان ایزوگام شد که در سیل اخیر جنوب استان یکی از مواردی که سبب شده آسیب کمتری به مدارس وارد شود، اقدامات پیشگیرانه نوسازی مدارس بوده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: امسال ۲۶۰ هزار مترمربع آسفالت محوطه مدارس در سطح استان انجام شده است.
وی یکی دیگر از اقدامات مهم دولت سیزدهم را آغاز طرح های محرومیت زدائی دانست و گفت: از این محل ۵۹ طرح با تعداد ۴۳۸ کلاس درس در حال ساخت است که در ماه‌های پایانی سال گذشته تعدادی از آنها به بهره برداری رسید.
لکزایی در خصوص هنرستان‌ها و شبانه روزی‌ها نیز افزود: ۳۰۷ کلاس درس همسو با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و فراگیری حرفه و گسترش عدالت آموزشی در سطح استان در حال ساخت است.

وی ادامه داد: هم اینک ۳۵ سالن‌های ورزشی و استخر‌های در دست ساخت داریم که بهره برداری از آنها کمک قابل توجهی به توسعه ورزش در بین دانش آموزان استان می‌کند.

دیگر خبرها

  • اولویت کمیته امداد، توانمندسازی مددجویان در حوزه اشتغال و مسکن است
  • دستور مخبر برای امدادرسانی همه‌جانبه در مناطق سیل‌زده
  • ۶.۵ میلیون نفر در کشور مستاجر هستند/ تامین مسکن در اولویت دولت
  • در حوزه مسکن همدان اقدام انقلابی صورت گیرد
  • برنامه‌های ۲۰‌گانه دستگاه‌های اجرایی استان کرمان چیست؟
  • بدهی ۳۱ هزار میلیارد تومانی دولت به شهرداری مشهد
  • ساخت ۳۴۴ مدرسه در سیستان و بلوچستان
  • ۴۷کیلومتر راه‌سازی در منطقه ۲۲ | ۹۳ درصد بودجه شهرداری منطقه به طرح‌های عمرانی اختصاص یافت
  • سند نقشه راهبردی صنعتی تا ۱۵ اردیبهشت راهی دولت می‌شود
  • سیل در سیستان و بلوچستان جان ۳ نفر را گرفت