Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-19@23:57:15 GMT

با کمک اسفنج ظرفشویی باکتری‌ها را از بین ببرید!

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۸۱۴۷۷

پژوهشگران آمریکایی نوعی ویروس باکتری خوار در اسفنج ظرفشویی پیدا کرده‌اند که می‌توانند با باکتری‌های مقاوم در برابر آنتی‌بیوتیک مبارزه کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ساینس‌دیلی، پژوهشگران "مؤسسه فناوری نیویورک"(NYIT)، نوعی باکتری‌خوار کشف کرده‌اند که در اسفنج ظرفشویی وجود دارد. باکتری‌خوارها، ویروس‌هایی هستند که به باکتری‌ها حمله می‌کنند و آن‌ها را از بین می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنگامی که تهدید ابتلاء به مقاومت آنتی‌بیوتیکی افزایش یابد، این ویروس‌ها می‌توانند با باکتری‌هایی که نمی‌توان آنها را با کمک آنتی‌بیوتیک از بین برد، مبارزه کنند.

  اسفنج ظرفشویی، در معرض انواع متفاوتی از میکروب قرار دارد که میکروبیوم باکتری‌ها را شکل می‌دهند. باکتری‌خوارها، فراوان‌ترین عناصر زیستی روی زمین هستند و معمولاً هر جا که باکتری وجود داشته باشد، یافت می‌شوند؛ از این رو، اسفنج ظرفشویی، محل مناسبی برای یافتن آنها به نظر می‌رسد.   پژوهشگران، گروهی از باکتری‌های ساکن در اسفنج ظرفشویی را از آن جدا کردند و سپس، این باکتری‌ها را برای یافتن باکتری‌خوارها مورد بررسی قرار دادند. آنها در بررسی خود توانستند باکتری‌خوارهایی که در اسفنج آشپزخانه زندگی می‌کنند، با موفقیت کشف کنند. "بریانا ویس"(Brianna Weiss)، پژوهشگر مؤسسه فناوری نیویورک گفت: پژوهش ما، ارزش جست و جو در محیط‌های میکروبی که سکونتگاه باکتری‌خوارهای مفید هستند، نشان می‌دهد.   پژوهشگران تصمیم گرفتند باکتری‌خوارهای به دست آمده از یک اسفنج را برای مبارزه با باکتری‌های یک اسفنج دیگر به کار ببرند. آنها در این آزمایش دریافتند که باکتری‌خوارها می‌توانند باکتری‌های اسفنج دیگر را از بین ببرند. ویس افزود: نتیجه این بررسی به ما نشان داد حتی باکتری‌های ساکن در دو اسفنج متفاوت، می‌توانند از گروه یکسانی باشند.       پژوهشگران، DNA هر دو گروه باکتری را با هم مقایسه کردند و دریافتند که هر دوی آنها، از خانواده "انتروباکتریاسیا"(Enterobacteriaceae) هستند. انتروباکتریاسیا، نوعی باکتری گِرَم منفی است که معمولاً در صورت افراد وجود دارد و می‌تواند به عفونت و بیماری منجر شوند. اگرچه این دو گروه باکتری، ارتباط نزدیکی با هم دارند اما پژوهشگران در بررسی‌های آزمایشگاهی، بین آنها تفاوت‌های شیمیایی پیدا کردند.   ویس ادامه داد: این تفاوت‌ها، نقش مهمی در درک باکتری‌هایی دارند که باکتری‌خوارها می‌توانند بر آنها مؤثر باشند. ما امیدواریم با ادامه پژوهش خود بتوانیم باکتری‌خوارهای بیشتری را در اکوسیستم‌های میکروبی شناسایی کنیم و آنها را برای درمان عفونت‌های باکتریایی مقاوم در برابر آنتی‌بیوتیک به کار ببریم.   این پژوهش، در نشست سالانه "انجمن میکروب‌شناسی آمریکا"(ASM) ارائه خواهد شد.   انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۱۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنفرانس بین‌المللی آبزی پروری نوآورانه با حضور پژوهشگران جهانی در گرگان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان سید حسین حسینی فر دبیر علمی همایش گفت : در این کنفرانس دانشمندان ۱۰ کشور جهان شامل  آمریکا ، هند ،کانادا ، انگلیس ، پرتقال ، مالزی ، نیجریه ، بلژیک ، ایتالیا و پاکستان به صورت آنلاین حضور داشتند و پژوهش های خود را به ویژه در زمینه غذای آبزیان و ماهیان خاویاری به اشتراک گذاشتند.

رقیه صفری دبیر اجرایی همایش هم گفت : در این کنفرانس دو روزه راهکارهایی برای پیشرفت آبزی پروری ارائه می شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تعمیر لامپ LED با سیم ظرفشویی توسط برقکار آمریکایی (فیلم)
  • کشف باکتری‌های خو‌ن‌آشام مرگباری که جذب خون می‌شوند
  • (ویدئو) بایدن: آدم‌خوارها دایی‌ام را خوردند
  • دعایی: لطفاً یک نوآوری علمی مهم از حوزه نجف نام ببرید! / سروش محلاتی: در حوزه نجف هیچ کس به خاطر اظهار نظر، احضار نمی شود
  • این باکتری‌ها به خون انسان تشنه هستند!
  • دانشمندان می‌گویند موفق به صحبت با یک نهنگ شده‌اند
  • ترفند رفع گرفتگی لوله؛ تمیزی و خوش بو کردن سینگ ظرفشویی و روشویی توالت (فیلم)
  • کنفرانس بین‌المللی آبزی پروری نوآورانه با حضور پژوهشگران جهانی در گرگان
  • نحوه صحیح چیدن ظروف در ماشین ظرفشویی + فیلم
  • این باکتری‌ها به خون انسان تشنه‌اند