Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر تویوتا را بهترین و معتبرترین برند خودروسازی جهان معرفی نکنیم، قطعا باید بگوییم حداقل یکی از بهترین نام‌های تجاری در این زمینه است. سال 1937 بود که اولین ماشین تولیدی این شرکت به بازار آمد. البته تولد تویوتا به حدود 10 سال قبل یعنی سال‌های 1926 به بعد بازمی‌گردد. نکته جالب اینکه خیلی‌ها تویوتا را منحصرا یک شرکت ژاپنی می‌دانند در حالی که در پروسه تاریخچه ثبت آن، تویوتا شرکتی چندملیتی عنوان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخستین خودروی تولیدی از آن نیز تویوتا ای‌ای بود. در بین ده‌ها خودروی تولیدی از این کمپانی در اقصی نقاط جهان، کمری که از سال 1980 در قالب یک خودروی کامپکت به بازار آمد تقریبا به پرفروش‌ترین خودروی تویوتا تبدیل شد. بعدها البته فرم بدنه آن از کامپکت به سدانی نیمه متوسط تغییر یافت. سخن را کوتاه کنیم؛ در این یادداشت می‌خواهیم ارزان‌ترین تویوتا کمری‌های بازار ایران را معرفی کنیم؛ با کمک آگهی‌های سایت دیوار و قیمت‌گذاری‌هایی که بی‌واسطه در این سایت صورت می‌گیرد.

با نگاهی به آگهی‌های سایت دیوار، متوجه می‌شویم تویوتا کمری از سال 2005 به بعد به بازار آمد؛ البته در بین آگهی‌ها نیز یک مدل 1998 یعنی 1377 شمسی نیز به چشم می‌خورد که ظاهرا جزو کمری‌هایی است که غیر رسمی وارد ایران می‌شدند. این خودرو دوررنگ، دارای 11 ماه بیمه، تخفیف کامل بیمه و معاینه فنی است. فروشنده می‌گوید کلیه لوازم مصرفی‌اش نیز تعویض شده‌ و سالم هستند. این ماشین در این سایت 117 میلیون تومان به فروش می‌رسد. اما به هر حال پروژه ورود کمری به بازار از سال 2005 کلید خورد. در سایت دیوار کمری 2005 XLI با 300 هزار کیلومتر کارکرد به قیمت 162 میلیون تومان ارزش‌گذاری شده است. این نسل از کمری که جزو اولین کمری‌های بازار ایران به شمار می‌رود، در سه مدل گرند، GLI و XLI تولید شده بود. گرند، موتوری 6 سیلندر خطی با 24 سوپاپ و 3 لیتری داشت و دو مدل دیگر یعنی XLI و GLI دارای موتور 4 سیلندر خطی 2.4 لیتری بودند. مدلی که در سایت دیوار آگهی شده، ساده‌ترین نمونه کمری 2005 است که به آپشن‌هایی از جمله کیسه هوای راننده و سرنشین جلو، ترمز ضدقفل، تهویه مطبوع، کروز کنترل، پنجره و آینه‌های برقی و سنسور عقب و جلو مجهز است.  اما در آگهی دیگری خرید تویوتا کمری 2005-2006 در فول آپشن‌ترین مدل آن یعنی گرند با 219 هزار کیلومتر کارکرد 195 میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است. امکانات این خودرو عبارت است از: کیسه هوای جانبی جلو، کنترل خودکار هوا، مه‌شکن جلو، سانروف، کابین و لوازم مصرفی تماما چرم، صفحه نمایش یا کامپیوتر سفری و سانروف. خودروی آگهی شده نیز 6 سیلندر و دنده اتومات است.

یکی از مزیت‌هایی که خرید و فروش در سایت دیوار دارد، دادن امکان انتخاب به مشتری است. برای مثال او می‌تواند با توجه به بودجه‌اش، فیلتر قیمت را تعیین یا در قسمت جست‌و‌جو مدل مورد نظر را وارد کند و از همه مهم‌تر، آگهی‌های مختلف را با یکدیگر مقایسه کند. برای مثال در این سایت قیمت تویوتا کمری 2005 گرند با مشخصات ذکرشده اما از نوع دنده دستی و به رنگ آبی، 165 میلیون تومان در موردی دیگرعنوان شده است. البته فروشنده می‌گوید خودروی خود را کمتر از قیمت واقعی ارزش‌گذاری کرده است؛ زیرا برای خرید خانه به آن احتیاج دارید. از دیگر مزیت‌های سایت دیوار همین است، اگر به موقع جست‌و‌جو کنید ممکن است مواردی این چنینی نیز پیدا کنید.

منبع :  ویرلن

منبع: تابناک

کلیدواژه: بازار خودرو خرید خودرو تویوتا کمری سایت دیوار جبهه پایداری اسحاق جهانگیری بیت کوین سکه ثامن پاتوسی معامله قرن رضا علاءالدین داماد روحانی کمال خرازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۱۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آگهی‌های دروغین اجاره ارزان خانه؛ بیعانه ندهید!

 «نصف حقوقم را به عنوان بیعانه کارت به کارت کردم تا خانه را اجاره ندهد؛ اما دیگر جواب تلفنم را نمی‌دهد»؛ این جمله را آقای مردانی می‌گوید که با دیدن آگهی اجاره آپارتمان با شرایط و قیمت مناسب در دیوار و صحبت با آگهی‌دهنده، ۱۰ میلیون تومان بیعانه واریز کرده است.

«با آغاز فصل اجاره و نقل و انتقالات مسکن، شاهد افزایش ثبت آگهی‌های دروغین در پلتفرم‌های سایت‌های واسطی مانند دیوار هستیم»؛ سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا فراجا این جمله را گفته و می‌افزاید که افراد سودجو با سوءاستفاده از موقعیت و با ثبت آگهی‌های جعلی در سایت دیوار با «قیمت‌های پایین‌تر از عرف تعیین‌شده» و استفاده از ترفند‌های خاص و جلب نظر مشتریان در خصوص تضمین معامله، «مبالغی را تحت عنوان بیعانه از مشتریان دریافت می‌کنند و پس از واریز وجه دیگر پاسخگوی تعهدات خود نیستند».

مجرمان فضای مجازی با مهندسی مسائل روز و نیاز‌های مخاطب و بکارگیری انواع روش و ترفند‌ها از شهروندان کلاهبرداری می‌کنند؛ اجاره و فروش ارزان قیمت منزل، خودرو و کالا، ابلاغ الکترونیکی سامانه ثنا، کالابرگ الکترونیکی، کارت سوخت، اینترنت رایگان و برنده شدن در انواع قرعه‌کشی‌های رادیویی و تلویزیونی و ... از جمله ترفند‌های کلاهبرداران مجازی است.

سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا فراجا با بیان اینکه میزان کلاهبرداری اینترنتی حدود ۳۷ درصد است، معتقد است که یکی از مهمترین دلایلی که مجرمان سایبری می‌توانند در رسیدن به اهداف مجرمانه خود موفق باشند اعتماد هموطنان است؛ این در حالی است که سرهنگ مهدی فرازپور رئیس پلیس فتا استان قم می‌گوید که «طمع و کنجکاوی در مواجهه با فضای مجازی باید کنترل شود که این موارد مهمترین شگرد مجرمان سایبری است».
کلاهبرداری اینترنتی و سایبری مختص ایران نیست؛ اف‌بی‌آی (FBI) اعلام کرد که در سال ۲۰۲۳ میلادی بیش از ۱۲.۵ میلیارد دلار خسارت به‌خاطر کلاهبرداری آنلاین به مردم آمریکا وارد شده است.

راهرو‌های پلیس فتا پر است از مالباختگانی که برای پیگیری پرونده خود از این اتاق به آن اتاق می‌روند؛ با اینکه تعدادی از شاکیان و مالباختگان از پیگیری و حصول پرونده کلاهبرداری ناامید بوده و پول خود را از دست رفته می‌دادند، اما سردار منتظر المهدی سخنگوی پلیس از کشف ۸۷ درصدی جرایم سایبری خبر داده و می‌گوید که تعداد پرونده‌های مکشوفه در سال ۱۴۰۲ با رشد ۲۱ درصدی همراه بوده و در جریان رسیدگی به پرونده‌های سایبری تعداد ۴۲۳ فقره پرونده مهم، عمده و کثیرالشاکی یابش و ۹۰۵ نفر در این رابطه دستگیر شدند.

احمد موقری سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان شرقی می‌گوید که «تعلیق حساب‌های بانکی و انسداد شماره تلفن‌های در اختیار کلاهبرداران، به روز رسانی و تکمیل مشخصات دقیق حساب‌های بانکی اشخاص حقیقی و حقوقی، ارسال پیام‌های انبوه هشدار و تهیه و تولید محتوای آموزشی مناسب از جمله راهکار‌های مبارزه و کاهش جرایم سایبری است».
وی همچنین بر تقسیم کار دستگاه‌های دولتی با هدف پیشگیری از کلاهبرداری‌های پرتکرار در فضای مجازی و نیز استفاده از فناوری‌های نوین مثل هوش مصنوعی برای جلوگیری از بروز جرایم مربوطه تاکید دارد.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • پاسخ دیوار به وزارت راه و شهرسازی: به جای تهدید به تعهدات‌تان عمل کنید
  • هشدار وزارت راه : مسدود شدن بخش املاک دیوار و شیپور
  • مسدودیت بخش املاک «دیوار» و «شیپور» تا اطلاع ثانوی
  • هشدار وزارت راه: مسدود شدن بخش املاک دیوار و شیپور
  • آگهی‌های مسکن در دو پلتفرم «شیپور» و «دیوار» حذف می شود؟
  • بخش املاک دیوار و شیپور غیرفعال می‌شود
  • انتشار آگهی املاک در دیوار و شیپور مسدود می‌شود | فقط به یک شرط امکان ثبت آگهی وجود دارد
  • با آگهی‌های اجارهٔ ارزان خانه گول نخورید!
  • آگهی‌های دروغین اجاره ارزان خانه؛ بیعانه ندهید!
  • انتشار آگهی‌های غیر واقعی درباره فروش املاک