Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران بعداز ظهر دوشنبه سوم تیر با حضور در مرکز همایش‌های بین‌المللی برج میلاد به همراه حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی فرد امام جمعه موقت تهران، رئیس و اعضای شورای‌شهر، معاونان و مدیران شهری و صدها تن از پرسنل شهرداری پایتخت، در همایش فصلی (تابستان ١٣٩٨) مدیران این سازمان حاضر شد.

به گزارش شهرنوشت، پیروز حناچی در ابتدای سخنان خود در این مراسم ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای هفتم‌تیر، گفت: حجت الاسلام ابوترابی فرد در سخنانشان به نکات مهمی اشاره کردند چرا که من هم پیش از این فکر می‌کردم برای صحبت در این مجموعه از چه منبعی استفاده کنم؛ به همان منبعی رسیدم که ایشان به آن اشاره کردند: فرمایشات ارزشمند و نورانی حضرت علی (ع).

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

شهردار تهران ادامه داد: بنده هم به یکی از فرمایشات حضرت امیر(ع) در فرمانی به مالک اشتر تأسی می‌کنم که فرمودند: «مالک! مردمی که با آن‌ها برخورد می‌کنی، یا در خلقت با تو برابرند و یا در دین». ما مفتخریم به تبعیت از انسانی که بر چنین عبارتی تأکید می‌کردند؛ کلامی که سرلوحه حقوق بشر مدرن است.

حناچی عنوان کرد: عده‌ای از همکاران ما بانوانی هستند که بخشی از لایه مدیریتی شهرداری را تشکیل می‌دهند؛ حتما از دفعه بعد بخشی از ردیف جلوی مراسم باید به بانوان اختصاص داده شود چراکه ارزش مدیریتی این عزیزان کم‌تر از برادرانمان نیست.

شهردار تهران گفت: به‌زودی انتخابات شورایاری‌ها را در پیش داریم که آخرین لایه مدیریت محلی است. تلاش کنیم تا افراد باکیفیت، متدین و متخصص کاندیدا شوند. اگر این حساسیت وجود نداشته باشد ممکن است شورایاری‌ها تبدیل به مشاورین املاک شوند. البته، مشاورین املاک هیچ مشکلی ندارند بلکه صرفا متناسب با مدیریت شهری نیستند.

او ضمن اظهار امیدواری از این‌که روزی بتوانیم درآمدهای محلی را برای خود آن محلات هزینه کنیم، عنوان کرد: فاصله زیادی با آن نقطه داریم اما کشورهای پیشرفته در این حوزه فعالیت زیادی دارند. کسانی را می‌شناسم که با همین نگاه، تلاش می‌کنند تا بیشتر خریدهایشان را از منطقه خود انجام دهند.

شهردار تهران از زحمات همکارانش در ماه رمضان نیز تشکر کرد و اظهار داشت: ماه رمضان در تهران شب‌های بانشاطی را پشت سر گذاشتیم که با آن ایام عزیز نیز متناسب بود. امسال تلاش شد تا یک نشاط معنوی در شهر وجود داشته باشد.

حناچی گفت: آقای هاشمی به نکات مهمی اشاره کردند؛ ما نیز به مزاح گفتیم بالاخره پروژه‌هایی که به‌زور افتتاح شوند، طبیعی است که مثل آن قطار کُند به همان نقطه برسند. پل چمران آماده افتتاح است اما واقعیت این است که وقتی کار شهرداری به دستگاه‌های دیگر گیر می‌کند، بقیه هم تلاش می‌کنند تمام مشکلاتشان را با شهرداری حل کنند. می‌خواستیم این پروژه تا عید فطر افتتاح شود اما همکاران گفتند می‌توانیم پروژه دیگری را نیز در نزدیکی آن و به‌صورت هم‌زمان افتتاح کنیم؛ به زودی خبر خوب بهره‌برداری از این پروژه را به مردم می‌دهیم.

شهردار تهران در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به افتتاح یکی از خطوط مترو با حضور رئیس‌جمهور، بازدید معاون‌اول رئیس‌جمهور از کارخانه واگن‌سازی تهران و به طور کلی بازدید دو مسئول ارشد اجرایی کشور از این کارخانه ظرف دو ماه برای حل مشکل حمل‌ونقل عمومی کشور، تصریح کرد: این پیامی بود که ما در شهرداری تهران مخابره کردیم؛ حمل‌ونقل عمومی یک موضوع حاکمیتی است چرا که به ترافیک و آلودگی تهران، پایتخت ایران وابسته است و همه باید برای حل مشکلات آن تلاش کنند.

شهردار تهران در ادامه با تاکید بر این‌که این تلاش از طرف دولت نیز در حال انجام است، تاکید کرد: دو مورد از پروژه‌های خط اعتباری چین حذف و پروژه تامین واگن‌های تهران جایگزین آن‌ها شده‌اند؛ از این اعتبار برای تامین کسری واگن‌ها استفاده خواهیم کرد.

او در ادامه گفت: ما جزو دستگاه‌هایی هستیم که بیشترین ارتباط را با مردم داریم؛ اگر آن چه از فعالیت ما در ذهن مردم نقش می‌بندد مثبت باشد، طبعاً بازخوردها نیز مثبت خواهد بود. البته مردم در بعضی حوزه‌ها راضی هستند و در بعضی حوزه‌ها نیز این رضایت وجود ندارد. شهرداری‌های نواحی ما باید بدانند که نوک پیکان این ارتباط هستند، پس باید بهترین خدمات را در نواحی ارایه دهیم.

حناچی تأکید کرد: شهرداران نواحی باید گزارش‌های نواحی را کاملاً جدی بگیرند؛ اگر شهرداران گزارش ها را جدی نگیرند، ما آن‌ها را جدی خواهیم گرفت.

او به برنامه‌های آتی شهرداری تهران نیز پرداخت و گفت: در شرایط خاص اقتصادی هستیم. من همیشه یکی از منتقدین نحوه اداره امور شهر از طریق ساخت‌وساز بودم اما نمی‌توانیم انکار کنیم که هنوز هم در بودجه، تا ٧٠ درصد به ساخت‌وساز وابسته‌ایم. در شرایط رکود اقتصادی ممکن است درآمدهای شهر کاهش پیدا کند و این تعریف منابع پایدار است که ما را از بن‌بست نجات می‌دهد. پروژه‌هایی که در این دوره تعریف می‌شوند، نباید به طور مستقیم وابستگی چندانی به بودجه عمومی داشته باشند.  

حناچی همچنین خاطرنشان کرد: تابه‌حال برای زیرساخت‌های مربوط به هوشمندسازی شهر تهران زحمات زیادی کشیده شده است؛ به زودی برنامه‌هایمان برای هوشمندسازی پایتخت را به شورا ارایه خواهیم کرد که می‌تواند در شهر تحول کیفی به وجود آورد؛ سرویس‌هایی که بیشترین بهره‌وری را در ارایه خدمات ایجاد می‌کنند و به‌طور مؤثر از سفرهای شهری می‌کاهند.

شهردار تهران در شرایط حاضر نیز متوسط زمان صدور پروانه‌ها را طولانی خواند و گفت: در شورای معاونین جزئیات موضوع را مرور کرده‌ایم اما این پروسه طولانی است. از شهرداران مناطق، فاوا و حوزه معاونت مالی می‌خواهم تا برای کوتاه‌تر شدن این پروسه تمام تلاش خود را به کار بندند. در واقع دفاتر خدمات شهری باید این کار را انجام می‌دادند، اما این اتفاق نیافتاده است؛ ما به حدود ۱۴۰ دفتر خدمات شهری در تهران مجوز فعالیت داده‌ایم اما تنها در ١٠ دفتر کار انجام می‌شود که این تعداد نیز فقط مربوط به ٢ منطقه از شهر هستند؛ این مشکل به هیچ وجه پذیرفتنی نیست و قطعاً فسادآور است. اصلاح این مسیر را مصرانه از همکاران ستادی و منطقه‌ای انتظار دارم.

حناچی ادامه داد: علی‌رغم صراحتی که لازمه این همایش است باید بگویم آرامشی که در این شرایط سخت در شهرداری تهران حاکم است، ثمره تلاش تمام همکاران من است؛ از مقیاس ستاد تا نواحی و محلات.

او در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این‌که یکی از اهداف اصلی ما در مدیریت شهری پایتخت، افزایش کیفیت زندگی در شهر است، تصریح کرد: پروژه‌ها نیز باید متناسب با همین مبنا تعریف شوند؛ هر جا که مردم بیشتر حضور دارند، نقطه هدف ما است و یا برعکس؛ ما فضاهایی را ایجاد می‌کنیم تا بیشترین منافع آن به مردم برسد. هدف شما شهرداران مناطق در وهله نخست باید رسیدگی به اماکنی باشد که مردم بیشتر در آن‌ها حضور دارند. اولویت اقداماتمان را با میزان حضور مردم تعریف کنیم. در شرایطی که منابع محدوداند، فضاهایی تقدم دارد که مردم بیشتری از آن استفاده می‌کنند. امروزه تعریف شهر سالم، شهری است که مردم در آن به طور برابر از امکانات استفاده کنند. براین اساس، باید تلاش کنیم تا حوزه قلمروی عمومی را افزایش دهیم.

شهردار تهران گفت: ما در شهرداری وظیفه‌ای برای کاهش فاصله شمال و جنوب و دامن نزدن به فاصله طبقاتی نداریم، اما تأثیرات اقداماتمان می‌تواند به این پدیده دامن بزند. باید دقت کنیم تا در این زمینه با تعادل مؤثر عمل کنیم.

حناچی در ادامه به نقش زنان در مدیریت شهر پرداخت و عنوان کرد: ٨ درصد از مدیران ما در شهرداری تهران را بانوان تشکیل می‌دهند. باید تلاش کنیم تا این میزان بیشتر شود، نه به این دلیل که صرفا آمار آن افزایش یابد بلکه می‌توانیم از ظرفیت‌های بانوان متخصص بسیار بیشتر از این استفاده کنیم تا شرایط انتصاب و خدمت برای این عزیزان به طور وسیع تر فراهم شود.

او ادامه داد: به عنوان فردی با تجربیات مدیریت ملی و محلی می‌گویم با این که بانوان وظایف زیادی در حفظ نظم زندگی دارند، در فضای کار نیز تعهد بیشتری برای اثبات ظرفیت‌هایشان دارند.

شهردار تهران تاکید کرد: یادمان باشد در یک سازمان اجتماعی فعالیت می‌کنیم؛ هر اقدامی که انجام دهیم، تاثیر اجتماعی دارد؛ هر تصمیمی که می‌گیریم، باید منافع شهروندان را نیز در نظر بگیریم. اگر مدیریت شهر را مجموعه‌ای از ٣ دایره سرمایه‌گذاران، سیاست‌گذاران و شهروندان فرض کنیم و موقع تصمیم‌گیری درباره پروژه‌ها فقط دو دایره اول را در نظر بگیریم، با پروژه‌های نامتعادل و نامتعارف مواجه می‌شویم: پروژه‌هایی از قبیل ساختمان یا مال بزرگ که پارکینگ ندارد.

حناچی تصریح کرد: ما دنبال پروژه‌های نامتعادل نیستیم؛ ما از نسل جدیدی از پروژه‌های عمرانی دفاع می‌کنیم که چندان وابسته به بودجه عمومی نباشند؛ این تفاوت دوره جدید با گذشته خواهد بود که امیدوارم همکارانم با خلاقیت خود راه را برای آن باز کنند.  

شهردار تهران با اشاره به این‌که اجرای برنامه‌های تابستانی اهمیت بسیاری دارد، گفت: تلاش کنید تا با استفاده از ظرفیت‌های شهرداری، برای مردم برنامه‌هایی ترتیب دهید که از تألمات زندگی‌ شهری کاسته شود. مفتخرم بگویم خدمات همکارانم در میادین میوه‌وتره‌بار توسط دولت تحسین شده است. باید تلاش کنیم تا به همین شکل بار را از روی دوش مردم برداریم.

او تکمیل پروژه‌ها را در دستور کار و در حال پیگیری خواند و عنوان کرد: تعداد زیادی از پروژه‌ها نیز افتتاح شده‌اند و زمان‌بندی ما برای تکمیل پروژه‌ها تعقیب می‌شود. درست است که از نظر بودجه شرایط سختی داریم اما با این حال کار را پیش می‌بریم، کمااین‌که تعدادی از پروژه‌های بزرگ را به سرانجام رسانده‌ایم. از همه مهم‌تر پروژه حساس «پل گیشا» است که اخیرا شروع کرده ایم. امیدوارم تمام کسانی که در این امر دخیل هستند کمک کنند تا این پروژه به بهترین شکل به سرانجام برسد چراکه این مورد از پروژه‌های متفاوت تهران است.

شهردار تهران گفت: باید به گونه‌ای رفتار کنیم که برآیند رفتارمان تعصب و وفاداری سازمانی را متبلور کند. البته این یک ضرورت دوطرفه است. باید پیام یکپارچه «تلاش برای خدمت» و «تهران، شهری برای همه» را به اجرا درآوریم.  

حناچی ادامه داد: خوشبختانه طلیعه بخشی از اقدامات خود را نشان داد؛ در بهبود آلودگی هوا دیدیم که تلاش‌ها نتیجه می‌دهد. امسال تا الان روزهای اضطراری و آلوده کاهش پیدا کرده‌اند، این‌ها علایم خوبی‌اند اما کافی نیستند. باید تلاش کنیم تا طرح عظیم آلودگی هوا به تأثیرگذاری نهایی نزدیک شود. در حال حاضر بیش از ٢ میلیون سفر روزانه در مترو داریم و در این در حالی است که برنامه طرح جامع حمل‌ونقل بر مبنای ۶.۵ میلیون سفر روزانه در مترو تعریف شده است؛ نقطه بحرانی ما در این موضوع تامین واگن است که با تمام وجود برای غلبه بر آن تلاش می‌کنیم.

شهردار تهران همچنین به کمپین سه‌شنبه‌های بدون خودرو نیز اشاره کرد و گفت: انتظار دارم تمام شهرداران و مدیران، خود را نه با دوچرخه بلکه با وسایل حمل‌ونقل عمومی به سر کار برسانند؛ این یک حرکت نمادین است تا مردم به همراهی با آن تشویق شوند. به عنوان مدیران شهری باید به این امر اهتمام داشته باشید وگرنه مردم اولویت‌ها و دغدغه‌های ما را باور نمی‌کنند.

شهردار تهران در پایان سخنانش به کتاب «هنر رزم» اثر سون‌تزو که در این همایش به تمام حضار از طرف شهرداری هدیه داده شد، اشاره و عنوان کرد: این کتاب، هر چند کهن اما به نکات موثری می‌پردازد و مطمئنم که خواندنش در بهبود مدیریت مؤثر خواهد بود. جالب است بدانید مطالعه این کتاب برای تمام شرکت های ژاپنی اجباری و در اکثر کشورهای آسیایی بخشی از امتحان ورودی داوطلبان است. امیدوارم توصیه‌های این کتاب در این شرایط سخت بتواند کمک‌کننده باشد.

گفتنی است شهردار تهران در بخشی از این مراسم به همراه محسن هاشمی رفسنجانی، حجت‌الاسلام ابوترابی فرد و چند تن از اعضای شورای‌شهر از سامانه ثبت‌نام داوطلبان پنجمین دوره انتخابات انجمن‌های شورایاری‌ها شهر تهران رونمایی کرد.

کد خبر 445373

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهرداری شورا یاری پیروز حناچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۲۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت هوای تهران قابل قبول است

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد ۸۵ قرار گرفته است و کیفیت هوای تهران در شرایط قابل قبول قرار دارد.

همچنین این شاخص در ۲۴ ساعت گذشته میانگین بر روی عدد ۷۷ قرار گرفته بود و وضعیت هوا در شرایط قابل قبول بوده است.

تهران از ابتدای سال ۵ روز هوای پاک و ۲۹ روز هوای قابل قبول داشته است.

این در حالی است که تهران در مدت مشابه سال پیش ۶ روز هوای پاک، ۲۷ روز هوای قابل قبول، ۱ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه داشته است.

کد خبر 6085992 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه خودرو پکن
  • قدرتنمایی بزرگترین عضو خانواده تیگو در نمایشگاه پکن ۲۰۲۴ /عکس
  • کیفیت هوای تهران در شرایط قابل قبول
  • جادوی هوش مصنوعی در افزایش کیفیت ویدیو‌ها + فیلم
  • حال هوای تهران خوب است
  • بازگشت به زندگی مرد ۷۰ ساله در فارسان
  • کیفیت نان مورد نیاز مردم تویسرکان باید افزایش یابد
  • استارت انتخاباتی حجاریان!
  • اعلام آمادگی مجموعه مدیریت سیستان و بلوچستان از گسترش و حمایت خانه های دین و زندگی
  • کیفیت هوای تهران قابل قبول است