Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیأت رئیسه کمیسیون عمران مجلس گفت: بنده موافق اجرایی کردن قانون ارائه لیست اموال مسئولان و خانواده هایشان هستم، همه باید شفاف سازی کرده و پاسخگوی عمل خود باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیم یارمحمدی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون با اشاره به عملکرد مطلوب و رو به مثبت قوه قضاییه در طی این مدت افزود: برخورد قاطع قوه قضاییه با مفاسد اقتصادی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. راهکاری برای جلوگیری به شمار رفته که با اجرای قوانین و اصلاح این روش ها اتفاقات خوبی در مملکت رخ می دهد.

وی با اشاره به بازدیدهای سرزده رئیس قوه قضاییه از نهادهای تحت امر،  برگزاری دیدارهای مردمی و نخبگان و... گفت: امید است با اقدامات جدید رئیس قوه قضاییه خلاهای موجود پر شود و شاهد نتایج بزرگی باشیم.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون عمران مجلس با اشاره به ابلاغ دستگاه قضایی مبنی برموضوع طرح شفافیت و اعلام دارایی‌ها و اموال مسئولین طی روزهای اخیر تصریح کرد: بنده موافق اجرایی کردن قانون ارائه لیست اموال مسئولان و خانواده هایشان هستم، همه باید شفاف سازی کرده و پاسخگوی عمل خود باشند، معتقد هستم همه چیز در معرض خدا شفاف است کسی که نمی ترسد خلاف می کند و زیاده خواه است در مقابل ملت هم ایستادگی می کند.

وی با تاکید بر این مطلب که همه افراد بلا استثناء در هر پست و مقامی که هستند باید اموال خود را اعلام کنند تا رسیدگی شود، ادامه داد: دستگاه های اداری باید اولین گامها را برای اصلاح نظام اداری بر دارند تا ساختارهای فساد زا شناسایی و اصلاح شوند در این راستا نباید به دنبال زیاده خواهی باشیم بلکه باید از ظرفیت مملکت در جهت خوبی استفاده کرد تا تمام مردم از آن بهره مند شوند.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: باید ارائه گزاش مالی در پایان هر سال برای همه انجام شود و اگر اموال نامشروعی وجود داشته باشد احصا و به خزانه باز گردد.

وی در ادامه با اشاره به سخنان آیت الله رئیسی در مورد رونق تولید، حمایت از تولیدکننده و سرمایه گذار و رفع موانع موجود بر سر راه آنان گفت: کمیسیون عمران مجلس باعث و بانی این موضوع است در این راستا تعداد پروژه های نیمه تمام ملی و استانی کشور احصا شده که حدود 6 هزار پروژه ملی و بیش از 70 هزار پروژه استانی داریم، این پروژه ها بین صفر تا 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارند و برخی از آنها نزدیک به چهار دهه به حال خود باقی مانده که اگر در آن زمان اجرایی می شد برای مملکت سود داشت به گونه ای که باید برای پروژه سه ساله آن زمان که اکنون 6 سال زمان می برد هزینه بیشتری کرد؛ در این راستا برای اینکه دولت توان مالی ندارد و بودجه عمرانی آن کم است باید از ظرفیت و منابع بخش خصوصی استفاده و بستر سازی کرد.

یارمحمدی در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: اکنون باید زمینه را برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی فراهم کرد تا نتایج خوبی را در ماه های آینده مشاهده کنیم.

وی بیان کرد: پول های سرگردان مردم در بانک ها که برای آن نزد بانک ها برنامه ای نیست، می تواند زمینه اشتغال و رضایتمندی زیادی به وجود آورند که در این راستا نیز اکنون عزم مسئولان برای استفاده از این ظرفیت جزم شده است.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه جلوگیری از قاچاق کالا راهکاری برای تحقق شعار سال است، افزود: باید برای استان های مرزی که صنعت، کشاورزی و اشتغال مقبولی ندارند اقدام به ایجاد اشتغال کرد چرا که  با انجام قاچاق کشورهای دیگر تقویت می شوند، بر این اساس با فعال کردن معادن می توان از ظرفیت آنها برای ایجاد اشتغال بهره برد، همچنین دولت باید از این ظرفیت پیش روی استفاده کند.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۳۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد

فرماندار ملایر گفت: ملایر با ظرفیت بالای خود و دو نشان بین‌المللی و جهانی یک ظرفیت بزرگ برای رونق اقتصاد استان و غرب کشور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، سلمان اسماعیلی امروز _سه شنبه چهارم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ورود سرمایه‌گذاران بخش خصوصی به حوزه میراث فرهنگی و امور گردشگری سبب رونق اقتصادی و تحقق شعار سال مبنی بر مردمی‎سازی امور می‌شود.

وی افزود: ملایر با ظرفیت بالای خود و دو نشان بین‌المللی و جهانی یک ظرفیت بزرگ برای رونق اقتصاد استان و غرب کشور است.

فرماندار ملایر خاطرنشان کرد: در اطلس سرمایه‌گذاری شهرستان یک مرکز تبادلات اقتصادی جهانی طراحی شده است و قلب این مرکز اقتصاد عرضه صنایع‌دستی ملایر خواهد بود که در کنار این اقدام تقویت آنلاین شاپ ها در سکوهای مجازی بسیار پر اهمیت است.

اسماعیلی اضافه کرد: امیدواریم با توجه به عزم شهرداری ملایر و بودجه‌های تزریق شده ملی و استانی در هفته دولت، سال جاری شاهد افتتاح مجموعه مینی‌ورد به صورت رسمی باشیم.

معصوم علیزاده، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان در این دیدار با اشاره به اینکه در شهرستان ملایر با تدبیر فرماندار پرتلاش و حمایت‌های شهردار شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی هستیم، تصریح کرد: شهرستان ملایر نگین درخشان حوزه گردشگری و صنایع دستی در استان است.

وی اضافه کرد: تلاش داریم ضمن حفاظت و مرمت آثار تاریخی، محوطه تاریخی نوشیجان را در فهرست موقت یونسکو ثبت کنیم تا شاهد حفاظت شایسته‌تری از این بنای به یادگار مانده از عصر مادها داشته باشیم.

کد خبر 747110

دیگر خبرها

  • جلسه شورای گفتگوی بخش خصوصی با دولت و بانک‌های گیلان
  • اختصاص زمین به تعاونی‌ها برای رونق تولید در اولویت است
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • لزوم تعریف پروژه‌های هوشمندسازی مبتنی بر ظرفیت کردستان
  • فیلم/ وظایف مهم مسئولین در قبال جهش تولید از نگاه رهبر انقلاب
  • اقتصاد فوتبال ایران رونق می‌گیرد؟
  • دست رد سوئیس به استفاده از سود اموال مصادره شده روسیه
  • مصوبه مجلس درباره اموال مشمول مالیات بر عایدی
  • مصوبه مجلس درباره اموال مشمول مالیات برعایدی سرمایه
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد