Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، وزیر اقتصاد با بیان اینکه در ستاد اقتصادی دولت این جمع بندی انجام شد که تا پایان سال تغییری در سیاست تخصیص ارز دولتی انجام نشود، گفت : در هیچ جلسه ای موضوع افزایش قیمت حاملهای انرژی در مرداد ماه مطرح نشده است.

وی در خصوص رسوب کالا در گمرکات گفت: موضوع رسوب با موجودی کالا تفاوت دارد اما رییس جمهور دستور دادند تا با همکاری نمایندگان دستگاههای مختلف بحث رسوب کالا تعیین تکلیف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود، به دنبال آن هستیم که با اصلاح رویه های کشاورزی و استاندارد بحث زمان ترخیص کالا از گمرکات کاهش یابد.

دژپسند گفت: در سال 75 مسولییت تدوین برنامه اقتصاد بدون نفت بر عهده بنده بود. در این برنامه قرار بود درامدها افزایش هزینه ها کاهش و بهره وری افزایش یابد.

به گفته دژپسند در سه ماهه اول سال 98 در امدهای مالیاتی 28 درصد رشد داشته و به حدود 24 هزار میلیارد تومانی رسیده است.

وزیر اقتصاد تاکید کرد، لایحه مالیات بر عایدی در نیمه اول سال به مجلس ارسال میشود و پیش نویس اولیه در اختیار وزارت اقتصاد است.

وی افزود، امیدواریم قبل از پایان تیرماه این لایحه به مجلس برود. همچنین لایحه مالیات بر درامد در مرحله نهایی شدن است و به زودی به مجلس میرود. مالیات بر سکه نیز به موجب قانون است و سایر دردامدهای باداورده در سال 97 از طریق تراکنشهای بانکی در حال پیگیری است.

دژپسند خاطر نشان کرد، سه برنامه اصلی بنده در وزارت افتصاد بهبود فضای کسب و کار، مولو سازی داراییهای دولت و اقتصاد هوشمند است.

به گفته دژپسند، فعال نماهای اقتصادی با کوچ نقدینگی به دنبال اختلال در فضای اقتصادی هستند. برهمین اساس تا اواسط هفته بعد وضع مالیات بر فعالیتهای اقتصادی اختلال زا به دولت ارسال میشود.

وی همچین در پاسخ به سوالی درباره موضوع روابط اقتصادی با استفاده از ظرفیت مناطق ازاد و جاده ابریشم تاکید کرد برنامه راهبری روابط ایران و چین در حال تدوین است و این موضوع تاثییر به سزایی بر موضوعات اقتصادی خواهد داشت.

دژپسند در پاسخ به سوالی در باره کمیته ضد تحریم در وزارت اقتصاد گفت: معاونین بنده و سایر مدیران دستگاههای اجرایی عضو این ستاد هستند.

وی افزود، راهکارهای 12 گانه برای استفاده تهاتری از نفت برای توان بخشیدن به درامدهای کشور و فعالیتهای پیمانکاری داخلی تدوین شده است.

به گفته دژپسند برای کمک به مستاجران در شرایط فعلی پیشنهادی به رییس جمهور ارایه شد تا در وزات خانه صندوقی برای حمایت از مستاجران در حوزه رهن تشکیل شود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۴۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چای از فهرست کالاهای مشمول افزایش مالیات یک درصدی حذف شود

به گزارش خبرگزاری مهر، اول اردیبهشت ماه جاری، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیأت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.

بر این اساس کالاهایی مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف چای از این لیست است.

در این راستا مسعود طاهری کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند. یکی از فعالان صنعت چای در این زمینه گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می‌شود.

وی اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می‌شود.

طاهری با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هر یک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می‌شود.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می‌آورد.

طاهری با اشاره به محدودیت‌های وارد شده به صنعت چای در یک سال و نیم گذشته، گفت: مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش‌های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای دچار خدشه نشود.

کد خبر 6086510

دیگر خبرها

  • فرشاد مومنی: به سوی روند قهقرایی گسترش فقر و عقب ماندگی حرکت می کنیم/ راحت می گویند نقشی در افزایش نرخ ارز نداریم! / وزیر مسئول تولید، می گوید آنقدر واردات کرده ایم که گلوگاه های گمرکی بند آمده! با عنوان «اصلاحات پارامتریک» از جیب حقوق بگیران سرقت می کنند
  • مشارکت مردم در جهش تولید چگونه عملی می‎‌شود؟
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی
  • اجرای قانون مالیات بر سوداگری در مهار نرخ ارز،مسکن،خودرو و طلا موثر است/مصوبه مجلس به رونق بورس کمک می کند
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود
  • چای از فهرست کالاهای مشمول افزایش مالیات یک درصدی حذف شود
  • آیا ارزش افزوده همان هیولایی است که از آن می‌ترسیم؟
  • سهام باشگاه استقلال و باشگاه پرسپولیس قیمت‌گذاری شد + فیلم
  • هشدار جدی سعید حجاریان درباره تداوم فعالیت گشت ارشاد و احتمال افزایش قیمت بنزین