Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، جمال انصاری رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در حاشیه همایش سراسری قوه قضاییه که صبح امروز (سه شنبه) در محل مجتمع شهید بهشتی برگزار شد در جمع خبرنگاران در رابطه با آخرین وضعیت پرونده قاچاق ۴۶ هزار کولر گازی در اهواز اظهار کرد: پرونده در فرآیند اجراست و دستورات اجرایی لازم برای آن صادر شده است و هیچ مانع دستوری، حقوقی یا توجیه برای توقف وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در رابطه با اظهارات آوایی وزیر دادگستری مبنی بر درخواست گروه کارشناسی برای بررسی اسناد ارائه شده در این پرونده و این مطلب که محکوم مدعی شده است در دادگاه بدوی و تجدید نظر اسناد پذیرفته نشده است، بیان کرد: بررسی این گروه منافاتی با اجرای رای ندارد.

وی افزود: رای در حال حاضر از دید ما یک رای قطعی است و دستور توقفی برای اجرای آن وجود ندارد و به استان مورد نظر هم رای صادر ابلاغ شده است. استان هم فرآیند اجرا اعم از تعیین و تکلیف کالا و وصول جریمه را انجام می‌دهد. وزیر دادگستری مهلتی داده بودند که این مهلت در حال انقضا است و هیچ دستور توقفی در پرونده وجو د ندارد.

انصاری در پاسخ به این سوال که آیا تیم کارشناسی مورد نظر ادعا‌های مطرح شده در این زمینه را وارد دانسته است؟ گفت: از نتیجه کار کارشناسی اطلاع ندارم. در سایر پرونده‌های دیگر که کم و زیادش به دلیل احقاق حق مهم نیست. موضوعی تحت عنوان بررسی کارشناسی یا ماده ۲۳ آیین نامه سازمان تعزیرات داریم که به موجب آن در مورد احکام قطعی‌ که توسط سازمان تعزیرات صادر می‌شود آقای وزیر اجازه دارند بررسی کنند. این بررسی فقط برای الان نیست و در گذشته هم بوده است در آینده هم ممکن است وجود داشته باشد.

وی در رابطه با آخرین وضعیت اصلاح قانون تعزیرات گفت: تقریبا می‌توان گفت اصلاح قانون را داریم؛ از مراجع مختلف مانند مجلس شورای اسلامی و هم شورای هماهنگی اقتصادی قوا و هم انعکاس به مقامات پیگیری می‌کنیم. مستحضرید که ما مرجع اعلام و ارسال و پیگیری و ارسال هستیم. مرجع تعیین تکلیف آن‌ها هستند. نمی‌توان گفت لابی، اما تمام تلاش ما این است که سازمان بتواند به شکل رفتاری خود را پاسخگو‌تر به مردم نشان دهد و این امر نیازمند روزآوری مقررات ماست. این مقررات در گذشته پاسخگو بود، اما با اقتضائات فعلی کمتر پاسخ می‌دهد به همین دلیل مسر هستیم و در دبیرخانه شورای هماهنگی یکسری قوا با دستور مقامات در حال پیگیری هستیم. امیدواریم قبل از پایان عمر مجلس شورای اسلامی به روزآمدی قانون برسیم.

انصاری در رابطه با رای پرونده برنج‌های شهروند بیان کرد: پرونده در حال بررسی است و هنوز رای صادر نشده است، زیرا آن‌ها مدعی انجام کار کارشناسی جامع‌تر بودند، البته کار کارشناسی اولیه که انجام گرفته بود این ادعای مترتب را تایید کرده بود که فرآیندش اطلاع رسانی شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قوه قضائیه دادگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۴۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دود سیگار قاچاق به چشم قاچاقچی رفت

رضا مظفری مدیرکل تعزیرات حکومتی زنجان گفت: مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان انواع سیگار خارجی را در آزادراه زنجان – قزوین از یک وانت کشف و گزارش آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

وی گفت: پرونده قاچاق انواع سیگار خارجی به ارزش چهار میلیارد و ۱۲۵ میلیون ریال در شعبه چهارم بدوی تعزیرات حکومتی زنجان رسیدگی شد.

مظفری افزود: شعبه به دلیل ارائه نکردن مدارک قانونی، اتهام قاچاق را محرز دانست و علاوه بر ضبط کالای دخانی کشف شده، متهم را به پرداخت چهار میلیارد و ۱۲۵ میلیون ریال جزای نقدی معادل ارزش کالای کشف شده محکوم کرد.

وی اضافه کرد: با قطعیت یافتن حکم در شعبه تجدید نظر و پیگیری شعبه اجرای احکام، جریمه تعیین شده وصول و پرونده مختومه شد.

مدیرکل تعزیزات حکومتی استان زنجان از تسریع در رسیدگی به پرونده های تخلف گرانفروشی در سطح استان خبر داد و گفت: میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌ های حوزه کالا و خدمات در سطح کشوری ۱۱ روز و در استان زنجان ۷.۵ روز است.

وی، علت طولانی شدن روند بررسی برخی پرونده‌ها را زمان‌بر بودن تحقیقات مربوط به نوع تخلف و استعلامات انجام گرفته ذکر کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان با بیان اینکه پرونده های وارده به تعزیرات حکومتی در چند بخش رسیدگی‌ می‌شود، گفت: رسیدگی به پرونده‌های کلان مربوط به پرونده های قاچاق کالا، ارز و خودرو است که با توجه به نوع تخلف، زمان زیادی را به خود اختصاص می دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • کشف ۱۳ گوسفند قاچاق در خودرو سواری
  • قبض برق کسانی که کولر گازی دارند، چقدر افزایش می‌یابد؟
  • از توقیف سیترون ۱۷ میلیاردی قاچاق تا کشف احشام قاچاق
  • محکومیت قاچاقچی سوخت در زابل
  • فروشگاه کولرگازی در تهران
  • بررسی پرونده پتروشیمی مازندران
  • ۱۹۰۰ دستگاه خودرو شوتی در خراسان جنوبی متوقف شد
  • بهترین گاز برای کولرهای گازی چیست؟
  • خوزستانی‌ها از چه کولر گازی‌هایی استفاده نکنند
  • دود سیگار قاچاق به چشم قاچاقچی رفت