Web Analytics Made Easy - Statcounter

  به گزارش خبرنگار «پارسینه»، پس از آن که ایران یک پهپاد تجسسی پیشرفته آمریکا را در نزدیکی تنگه هرمز سرنگون کرد، بسیاری انتظار داشتند که ایالات متحده دست کم یک واکنش نظامی متناسب نشان دهد، اما گذشت ساعت‌ها و روز‌ها نشان داد که واشنگتن تمایلی به رویارویی نظامی با ایران ندارد.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، که به خاطر انفعال در مقابل این حمله از سوی منتقدان داخلی و متحدان منطقه‌ای خود زیر فشار بود، دلیل آن را دلسوزی برای ۱۵۰ نفری که در حمله احتمالی کشته می‌شدند اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این ادعای مضحک ترامپ گویا به کام برخی ترامپ دوستان ایرانی خوش نیامد و آن‌ها که سال‌ها مجذوب لفاظی‌های رئیس جمهور آمریکا شده بودند، تلاش کردند بهانه بهتری برای عدم تحرک واشنگتن پیدا کنند و در این میان چه چیزی بهتر از جعل خبر یک روزنامه سرشناس آمریکایی است؟
در روز‌های گذشته مطلبی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است برای این که ترس آشکار ترامپ از جنگ را پنهان کرده، و سرنگونی پهپاد ۲۲۰ میلیون دلاری را هم نشانه هوشمندی او بخوانند.
در این مطلب آمده است:
١/
‎#بسیار_مهم
خبری بسیار جالب که فکر کنم پس از مطالعه، همانند من بعلت اذعان به بازی زیبای دونالد ترامپ، کلاه خود را از سر بر میدارید!

پهباد گلوبال یک تله سایبری بوده!

منهدم کردن پهباد امریکایی بخشی از نقشه حمله سایبری امریکا بوده است..!

‏۲/
یک مقام پنتاگون که نخواست نامش فاش شود گفت:
ماه‌ها بود که برای نفوذ به سیستم بسته پدافند ایران تلاش میکردیم، اما سیستم پدافند موشکی از نوع بومی و سیستم نا شناخته بود.

۳/
بار‌ها به حریم ایران وارد شدیم، اما واکنش مورد نظر خود را دریافت نکردیم.
پروژه‌ای با نام بال شاهین اجرا شد که در آن برای فعال کردن سیستم موشکی ایران پهباد‌هایی را وارد حریم هوایی ایران نمودیم.

بدلیل حساسیت پروژه و نیز تحریک قطعی سیستم موشکی ایران از پهباد "گلوبال" استفاده شد. تا ضمن انجام جنگ الکترونیک، تمامی لایه‌های دفاع موشکی شناسایی شود.
‏۴/
همزمان برای هدایت دقیق و نفوذ به سامانه دفاع موشکی ایران یک فروند هواپیمای تجسس P-۸ پهباد را اسکورت نمود و به محض فعال شدن سیستم شناسایی پدافند موشکی ایران، از طریق هواپیمای p-۸ نفوذ سایبری انجام شد و سیستم دفاع موشکی ایران هک شد.
نویسنده یا نویسندگان این شایعه برای آن که ادعای خود را موجه جلوه دهند، در پایان پیام خود به مطلبی از روزنامه نیویورک تایمز با عنوان «ایالات متحده به ایران حمله سایبری کرد» را هم قرار دادند، اما جالب اینجاست که مطلب مذکور هیچ ارتباطی با ادعای مطرح شده ندارد و حتی اذعان می کند که نمی توان میزان موفقیت حمله سایبری روز پنجشنبه را مشخص کرد و اینکه اثر آن موقت است.   سه نکته کلیدی از مقاله نیویورک تایمز درباره حمله سایبری به سپاه

یک: «بسیار دشوار بتوان تاثیر یک حمله سایبری را بر سامانه پرتاب موشک، مشخص کرد. تنها در صورتی این کار ممکن است که ایران تلاش می‌کرد یک موشک شلیک کند، اما ناکام می‌ماند. تقریبا قطعی است که تاثیر یورش سایبری پنجشبنه، موقتی است. شبکه‌های رایانه ایِ از کار افتاده را می‌توان به چرخه عادی عملیات بازگرداند. این گونه یورش ها، زمانی کارساز هستند که با اقدام‌های دیگری همراه شوند و در بهترین حالت می‌توانند توان نظامی دشمن را پس بزنند نه اینکه نابود کنند.»

دو: «به گفته‌ی مقام‌های کنونی و پیشین آمریکا، ارتش و مقام‌های اطلاعاتی این کشور، همچنین تلاش می‌کنند تا فرای عملیات آنلاین (سایبری)، زنجیره عملیات دیگری را طراحی کنند که تنش میان ایران و آمریکا را افزایش نمی‌دهد، اما تلاشی است برای بازدارندگی حمله‌های بیشتر ایران و ترغیب این کشور به توقف یا کاهش جنگ سایه.»

سه: «مقام‌های آمریکایی می‌گویند بر این باورند که ایران از یورش‌های بیشتر به نفتکش‌ها یا هواپیما‌های آمریکایی باز می‌ایستد، اما چنانچه ایالات متحده نتواند راهی را برای یک بازدارندگی پابرجا پیدا کند، ایران به احتمال زیاد، یورش‌های خود را از سر می‌گیرد به این امید که به واشنگتن فشار آورد تا تحریم‌های اقتصادی اش را کاهش دهد.»

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پهپاد آمریکایی آمریکا دونالد ترامپ خبر جعلی مناقشه آمریکا و ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۵۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فایننشال‌تایمز: پدافند هوایی اسرائیل به عاقبت اوکراین دچار خواهد شد

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه انگلیسی می‌گوید رژیم صهیونیستی با بهره‌گیری از سامانه‌های پدافند هوایی چندلایه خود و همچنین حمایت گسترده قدرت‌های نظامی غربی، توانست تا حدی در برابر حمله اخیر ایران از خود دفاع کند، اما بعید است این رژیم برای مدتی طولانی توان مقابله با انبوه موشک‌های بازیگران منطقه را داشته باشد.

فایننشال تایمز نوشت، باتوجه‌به این که هیچ‌یک از متحدان رژیم صهیونیستی با واکنش شدید اسرائیل به حمله ایران موافق نبوده و اعلام کرده‌اند در آن همکاری نخواهند داشت، بعید است در صورت درگیری نبردی گسترده در طولانی‌مدت حمایت‌های غرب ادامه داشته باشد.

به گزارش ایسنا، در این گزارش آمده که ایران و نیروهای مقاومت منطقه «روی اندوخته بزرگی از موشک‌ها و پهپادها نشسته‌اند که تخمین زده می‌شود تعداد آن‌ها به ده‌ها هزار مورد برسد.»

رسانه انگلیسی یادآور شد در جنگی تمام‌عیار، حجم انبوه موشک‌های شلیک‌شده از ایران و دیگر قدرت‌های منطقه در لبنان، یمن، سوریه و عراق می‌تواند بار سنگینی را به سامانه‌های پدافند هوایی اسرائیل تحمیل کرده و کارایی آن را به میزان چشمگیری کاهش دهد که در این صورت، احتمال نفوذ موشک‌ها و اصابت آن‌ها به مواضع رژیم صهیونیستی افزایش خواهد یافت.

موشک‌های ایران در آسمان فلسطین اشغالی

این وضعیت در جنگ روسیه و اوکراین هم اتفاق افتاده است. فایننشال تایمز نوشت در سال میلادی گذشته سامانه‌های پدافند هوایی اوکراین تقریباً تمام حملات هوایی روسیه را رهگیری می‌کردند، اما این سامانه‌ها پس از مدتی در برابر موج بی‌امان حملات هوایی این کشور کم آوردند. اوکراین هفته گذشته شاهد حمله روسیه به بزرگ‌ترین نیروگاه کی‌یف بود و سامانه‌های پدافند هوایی این کشور توانستند تنها کمتر از دو سوم موشک‌ها را رهگیری کنند.

در این گزارش آمده است: «اسرائیل برای دفع حمله ایران منابع هنگفتی را مصرف کرد، برخلاف اوکراین که حالا با گذشت ۲ سال از جنگ، باید سامانه‌های پدافند هوایی خود را با دقت بیشتری استفاده کند.»

«فرانتس استفان گادی» عضو اندیشکده بین‌المللی مطالعات استراتژیک در لندن دراین‌باره به فایننشال تایمز گفت: «اسرائیل در برابر تنها یک حمله تنبیهی مقابله کرد.»

در این گزارش آمده است: «خطر واقعی این است که پدافند هوایی اسرائیل در جنگی طولانی متحمل فشار بیش از حد شود، یعنی زمانی که چندین حمله هوایی در بازه‌های زمانی کوتاه‌مدت صورت گیرد. در این صورت، بالاخره هر سامانه پدافند هوایی از کار خواهد افتاد. در این صورت، حتی اسرائیل هم دیریازود انبارهای خود را خالی کرده و در تامین تسلیحات با همان چالش‌هایی مواجه خواهد شد که امروز اوکراین با آن‌ها مواجه است.»

حملات هوایی روسیه به کی‌یف

عضو ارشد اندیشکده «بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها» با بیان اینکه ایران بزرگ‌ترین انبار موشک‌های بالستیک منطقه را دارد، درباره قدرت موشکی ایران گفت: «نباید قدرت موشک‌ها و پهپادهای ایران را دست‌کم گرفت.»

از سوی دیگر، مشکل تولید سامانه‌ها و موشک‌های پدافند هوایی رژیم صهیونیستی هم از مواردی است که در درازمدت کار این رژیم را در دفاع از مواضع خود در اراضی اشغالی دشوار می‌کند.

به گزارش فایننشال تایمز، ساخت برخی از نسخه‌های پیچیده این سامانه‌ها تا ۲ سال طول می‌کشد و بسیار هزینه‌بر است. یک مقام سابق نظامی اسرائیل گفت رژیم صهیونیستی برای مقابله با حمله اخیر ایران تنها در چند ساعت یک میلیارد دلار هزینه کرد و این فارغ از هزینه‌ای است که آمریکا، فرانسه و انگلیس با پرواز جنگنده‌های خود متحمل شدند.

یک مقام بلندپایه اروپایی با اشاره به ناتوانی غرب در حمایت هم‌زمان از اوکراین و رژیم صهیونیستی گفت: «ما کاملاً موافق حق اسرائیل برای دفاع از خود هستیم، اما در داخل (اروپا)، تنش فزاینده‌ای در مورد تقابل حمایت از اسرائیل و حمایت از اوکراین وجود دارد... اگر اوکراین به روسیه ببازد، این تغییر بزرگی برای اروپا و ناتو خواهد بود. واقعاً اولویت‌های استراتژیک ما چه چیزهایی هستند؟»

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896478

دیگر خبرها

  • محدودیت‌های آمریکا برای حضور مقامات ایرانی در نیویورک
  • نیویورک تایمز : اشتباه محاسباتی اسرائیل باعث تنش شد / عصبانیت امریکا بعد از حمله اسرائیل به دمشق
  • نیویورک تایمز: مقامات اسرائیلی در مورد شدت پاسخ ایران، اشتباه محاسباتی کردند
  • لو رفتن اشتباه محاسباتی اسرائیل درباره حمله ایران | فکر می کردند ایران حداکثر ... | ماجرای شکایت آمریکا از اسرائیل درباره حمله به سفارت ایران در دمشق
  • چرا حمله موشکی «مشروع» بود؟ فهرست عملیات تروریستی و سایبری اسرائیل علیه ایران
  • نیویورک‌تایمز: تل‌آویو تصور نمی‌کرد پاسخ ایران به حمله به کنسولگری دمشق تا این اندازه شدید باشد
  • نیویورک تایمز: حمله ایران پیروزی بزرگ منطقه‌ای بود
  • فایننشال‌تایمز: پدافند هوایی اسرائیل به عاقبت اوکراین دچار خواهد شد
  • حمله سایبری به سیستم‌های اطلاعاتی رژیم اسرائیل
  • حمله سایبری به سیستم‌های اطلاعاتی حساس رژیم اسرائیل