Web Analytics Made Easy - Statcounter

احتشام با تاکید بر اینکه باید مشکلات واحدهای تولیدی استان با نگاه کارشناسی و واقع بینانه درمان شود، گفت: باید به سمت تولید محوری حرکت کنیم چرا که با این مهم بسیاری از مشکلات اشتغال نیز حل خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «محسن احتشام» امروز (4 تیر) در جلسه جمع بندی بازدید استاندار خراسان جنوبی از واحدهای تولیدی صنایع غذایی شهرک صنعتی بیرجند اظهار کرد: از اینکه به معنای واقعی در سال رونق تولید  به فعالان اقتصادی توجه خاص و مشکلات آنان را به صورت کارشناسی مورد بررسی  قرار می‌دهید  قدردانی می‌‌کنم چرا که این امر باعث دلگرمی تولیدکنندگان و صنعگران می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند با بیان اینکه در دوسال پیش تحقیق میدانی جامعی‌ای از واحدهای صنعتی متوسط و کوچک انجام داده است، گفت: انتظار است عارضه یابی و تحقیقی که بخش خصوصی با نظرسنجی و کارهای کارشناسی انجام می دهد بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.

 

احتشام با اشاره به اینکه اتاق بازرگانی دوره‌های آموزشی برای آشنایی فعالان اقتصادی با قوانین و مقررات برگزار کرده، افزود: اکنون هم برای برگزاری این دوره هیا آموزشی اعلام آمادگی می‌کنیم.

 

وی با همکاری بانک‌ها با فعالان اقتصادی اشاره و بیان کرد: از بانک‌ها گلایه ای نداریم و برخی واحدها در استان سرمایه گذایر کردند و دچار مشکلات خارج از اراده شده اند لذا توقع است اینها مسائل مورد توجه بیشتری قرار بگیرد و این واحدها مشکلاتشان در کارگروه کوچکتر بررسی شود و نسخه درمانی برای آنان تجویز شود.

 

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند با تاکید بر اینکه باید مشکلات واحدهای تولیدی استان با نگاه کارشناسی و واقع بینانه درمان شود تا زمینه تشویق دیگران فراهم شود، ادامه داد: با انجام این کار می‌توان سرمایه های سرگردان را به سمت تولید هدایت کنیم.

 

احتشام با بیان اینکه امسال که سال رونق تولید است باید به سمت تولیدمحوری حرکت کنیم چرا که با این مهم بسیاری از مشکلات اشتغال نیز حل خواهد شد، گفت: تولیدی که با محوریت صادارت باشد می تواند یک مزیت رقابتی برای تولیدکنندگان باشد و با توجه به پتانسیل های خوب استان در حوزه محصولات استراتژیک زعفران، زرشک و عناب قطعاً کمک به صنایع تبدیلی می‌تواند در نهایت در روستاها تولید ثروت کند و روستاییان را برای ادامه کار و تلاش حفظ کنیم.

 

وی بیان داشت: امیدواریم استاندار خراسان جنوبی به صورت بخش به بخش از واحدهای صنعتی استان بازدید و مشکلات آنان را کارشناسی و بررسی کند.

 

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند افزود: عدم کفایت اختیارات در استان یکی از مشکلات است که اگر اختیارات بیشتر شود به تناسب از مشکلات نیز کاسته خواهد شد.

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت مجلس اوقات فراغت کانون های فرهنگی هنری مساجد خبرگزاری شبستان نماز جمعه شیراز کانون مساجد محمد جواد ظریف ظریف شهرک صنعتی بیرجند حمایت از تولید ملی خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۶۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان با اشاره به وجود ١٦٣٤ واحد صنعتی در سطح ١٧ شهرستان شمال استان کرمان گفت: شهرستان‌های کرمان، سیرجان، رفسنجان، بم، زرند و شهربابک به ترتیب صنعتی‌ترین شهر‌های استان کرمان محسوب می‌شوند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، علی رضا رحمان نژاد، معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان در نشست خبری با اشاره به وجود ١٦٣٤ واحد صنعتی در سطح ١٧ شهرستان شمال استان کرمان گفت: شهرستان‌های کرمان، سیرجان، رفسنجان، بم، زرند و شهربابک به ترتیب صنعتی‌ترین شهر‌های استان کرمان محسوب می‌شوند.

وی با بیان اینکه ١٥ درصد صنایع استان جزو صنایع بالادستی هستند افزود: طبق مصوبه شورای تامین استان، صنایع بزرگ استان باید ٥٠ درصد از نیاز‌های خود را از داخل استان خرید و تهیه نمایند و باید زنجیره تامین کالا بین شرکت‌های کوچک و بزرگ ایجاد شود.

او با بیان اینکه پارسال در خصوص این مصوبه به صورت تشویقی برخورد شد اظهار کرد: اما امسال با شرکت‌هایی که این اقدام را انجام ندهند، از سوی مراجع ذیصلاح به صورت ترک فعل برخورد خواهد شد؛ باید در این خصوص فرهنگ سازی شود.


رحمان نژاد به عملکرد سال ١٤٠٢ این نهاد اشاره کرد و گفت: پارسال در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته ایم و فقط حدود ٦٥ میلیارد تومان تسهیلات از طریق سه بانک ملت، توسعه تعاون و صنعت و معدن در قالب تبصره ١٨ طبق سهمیه تخصیص یافته، به صنایع پرداخت شده است.

 

*ارتقای میزان تحقق عملی شاخص‌های عملکردی

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان در ادامه از ارتقای میزان تحقق عملی شاخص‌های برنامه‌های این نهاد خبر داد و اعلام کرد: راه اندازی ١٥٤ واحد جدید التاسیس، ایجاد ارتباط بین ٩٠ واحد صنعتی کوچک با صنایع بزرگ، ایجاد ١١ هزار و ٩٠٠ شغل جدید در بخش صنعت، فعال نمودن ٤٤ واحد راکد و غیر فعال، پیگیری تامین ٩٠ مورد مواد اولیه صنایع، ایجاد و توسعه واحد‌های تولیدی با ٣٢ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری را از جمله اقدامات انجام شده می‌باشد.

وی تفویض اختیار تخصیص سوخت صنایع و روند صدور کارشناسی تا صدور پروانه بهره برداری به شهرستان‌ها را از دیگر اقدامات این نهاد برشمرد و افزود: پیگیری ایجاد کلینیک صنعت به منظور عارضه یابی واحد‌های صنعتی به منظور حل مشکلات صنایع نیز امسال در دبیرخانه کارگروه رفع موانع تولید امسال بطور کامل اجرایی می‌شود.

رحمان نژاد به برگزاری ٢٧ جلسه کارگروه رفع موانع تولید اشاره کرد و گفت: تا کنون ٥١ درصد از مجموع ٣٦٨ مصوبات آن، اجرایی شده، ١٥ درصد اجرا نشده و ٣٤ درصد در حال پیگیری است.

 

*ضرورت توسعه صنایع قطعه سازی

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان با اشاره به برگزاری همایش کرمان آیدکس ٢٠٢٤ کرمان طی اردیبهشت ماه سالجاری اعلام کرد: صنایع قطعه سازی و پلیمر از جمله صنایعی هستند که می‌توان به سرمایه گذاری روی آن‌ها در استان توجه کرد.

او در مورد برنامه‌های سال جدید نیز گفت: پیگیری اجرای پروژه درج قیمت تولید کننده و مصرف کننده روی کالا‌های تولیدی ٣٠٠ واحد تولیدی استان، انعقاد تفاهم نامه با چند بانک به منظور تامین سرمایه در گردش واحد‌های صنعتی کوچک از طریق انتقال حساب‌ها و گردش مالی حساب‌های صنایع بزرگ به استان، ارائه تسهیلات به صنایع راکد، نیمه فعال و تثبیت آمار تولید ١٣٠ واحد تولیدی از جمله این موارد است.

وی اظهار کرد: صنایع استان تا ٢٥ اردیبهشت فرصت دارند تا برنامه تولید و نیاز ارزی خود را از طریق سامانه جامع تجارت اعلام نمایند تا پس از بررسی و پایش مداوم، ارز مورد نیاز بصورت چند مرحله‌ای تخصیص یابد و از خروج ارز از مسیر اصلی تولید جلوگیری شود.

دیگر خبرها

  • راه‌های دسترسی شهرستان خوسف به روستاها مختل شد
  • همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد
  • همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات
  • لزوم اتحاد بین دستگاه‌های اجرایی برای تحقق توسعه لرستان
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • سهم «هیچ» از اقتصاد خلاق
  • زمینه لازم برای حمایت از تولید در استان اردبیل فراهم شد
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان ساوه در سه سطح
  • ایجاد هنرستان در همسایگی صنایع آذربایجان غربی
  • کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم