Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، میلاد صدر خانلو ظهر سه‌شنبه در حاشیه دوازدهمین نشست سراسری فن بازارهای منطقه‌ای و تخصصی کشور دریکی از هتل‌های شهمیرزاد، ضمن اشاره به‌ضرورت ارائه رویکرد علمی به صنعت، تأکید کرد: برای رونق تولید و تحقق شعار سال می‌بایست روابط بین صنعت و دانشگاه را تقویت کرد.

وی بابیان اینکه هزار میلیارد ریال تفاهم‌نامه بین صنعت و پژوهشگران در یک سال اخیر منعقد شد، تأکید کرد: رونق تولید با توجه به رویکردهای علمی در کشور محقق می‌شود که این امر با پیوند بین صنعت و دانشگاه میسر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شبکه فن بازار ملی ایران تفاهم‌نامه بین بخش صنعت و پژوهشگران کشور را راه توسعه تولید علمی و ارتقای تولیدات در داخل دانست و تأکید کرد: تحریم و فشارهای خارجی در ماه‌های گذشته ارتباط صنعت با فن بازارها و جامعه علمی کشور را افزایش داده و از این فرصت باید به‌خوبی بهره برد.

صدر خانلو بابیان اینکه تحریم‌ها و فشارهای بین‌المللی از سوی دشمنان امروز فاصله بین فناوری‌های داخلی با صنعتگران را کاهش داده است، ابراز داشت: از سوی دیگر باید اذعان کرد که واحدهای تولیدی به متخصصان داخلی در سال‌های گذشته گرایش جدی‌تری پیداکرده‌اند.

وی افزود: امروز مسئولان حمایت‌های همگانی را برای پیوند صنعت و دانشگاه انجام می‌دهند که مقوله‌ای مثبت تلقی می‌شود.

رئیس شبکه فن بازار ملی ایران در ادامه بیان کرد: در سال‌های گذشته صنعتگران به رویکردهای فناورانه اعتقاد چندانی نداشتند اما با فشارهای خارجی، صنعتگران به دانش بومی رویکرد مثبتی پیدا کردند که این رویکردی مناسب محسوب می‌شود که به ارتقای تولیدات داخلی کمک می‌کند.

کد خبر 4650768

منبع: مهر

کلیدواژه: صنعت ایران مهندسی فناوری واحد های تولیدی دانشگاه های ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۶۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: ایران میز مذاکره را ترک نکرد و در برابر فشارهای آمریکایی‌ها گزینه مقاومت را برگزید

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی عصر امروز دوشنبه به وقت محلی، در ادامه برنامه‌های سفر رسمی به پاکستان، در دیدار «سردار ایاز صادق» رئیس مجلس ملی پاکستان که در محل اقامت رئیس جمهور انجام شد، با اظهار امیدواری نسبت به اینکه این سفر گامی در جهت توسعه روابط باشد، نقش مجالس دو کشور در تسهیل و تسریع ارتقای روابط فیمابین مهم و موثر عنوان کرد.

رئیسی با بیان اینکه در برابر دشمنی‌های دشمنان ۲ راه تسلیم یا مقاومت وجود دارد، افزود: در فلسطین نیز عده‌ای راه سازش را در پیش گرفتند و عده‌ای راه مقاومت که هزینه سازش به مراتب از مقاومت بیشتر است. جمهوری اسلامی ایران از سویی دیپلماسی و میز مذاکره را ترک نکرد و از سوی دیگر در برابر فشار‌ها و تحریم‌های آمریکایی‌ها گزینه مقاومت و ایستادگی را برگزید و از حقوق خود کوتاه نیامد، در نتیجه امروز شاهد رشد ۶ درصدی اقتصاد ایران هستیم و مقامات رسمی آمریکایی اعتراف می‌کنند که سیاست فشار حداکثری علیه ایران شکست خورده است.

رئیس جمهور با برشمردن برخی توانمندی‌های کشورمان از جمله در حوزه تولید خودرو، فعالیت بیش از ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان و نظایر آن، از آمادگی ایران برای به اشتراک گذاشتن توانمندی‌ها و دستاورد‌های خود در حوزه‌های مختلف با کشور دوست و برادر پاکستان و ارتقای روابط در عرصه‌های مختلف خبر داد.

«سردار ایاز صادق» نیز در این دیدار از طرف خود و احزاب مختلف پاکستانی به رئیسی خوش‌آمد گفت و اظهار داشت: هیچ کدام از احزاب پاکستانی چه احزاب همسوی دولت و چه احزاب اپوزیسیون، مخالف روابط دوستانه با جمهوری اسلامی ایران نیستند.

رئیس مجلس ملی پاکستان همکاری، تفاهم و اشتراک نظر میان مقامات دو کشور را کم‌نظیر توصیف و با بیان اینکه گروه دوستی ایران بیشترین عضو را در مجلس پاکستان دارد، تصریح کرد: پاکستان هم علاقمند به گسترش روابط و هم نیازمند توسعه همکاری‌ها در حوزه‌های انرژی، توسعه بازارچه‌های مرزی، همکاری‌های اقتصادی و تعاملات تجاری با جمهوری اسلامی ایران است و مجلس پاکستان آمادگی دارد در جهت رفع هر گونه مانع یا مشکلی در مسیر تقویت روابط فیمابین گام‌های عملی و موثر بردارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیسی: ایران میز مذاکره را ترک نکرد و در برابر فشارهای آمریکایی‌ها گزینه مقاومت را برگزید
  • وزارت نفت اراضی مستعد ساخت مسکن در ۹ استان کشور را اعلام کرد
  • وزارت نفت اراضی ساخت مسکن در ۹ استان کشور را اعلام کرد
  • زنجان؛ میزبان بزرگترین رویداد صنعت برق کشور
  • اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای نوسازی مدارس در استان بوشهر
  • وزارت نفت و سازمان انرژی اتمی ایران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • آغاز یک مدل جدید در مسکن ملی
  • حمایت ۴ میلیارد تومانی بخش صنعتی از پژوهشگران امیرکبیر
  • ابلاغ شیوه‌نامه اعطای پژوهانه تشویقی پژوهشگران پر استناد برتر
  • تامین ۳۶ روز از امنیت غذایی کشور بر عهده گلستان است