Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-25@12:22:07 GMT

افزایش مهاجرت معکوس در کشور

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۸۸۱۳۱

افزایش مهاجرت معکوس در کشور

 محمد امید در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان کرمانشاه با اعلام اینکه ۲۶ درصد جمعیت کشور معادل ۲۱ میلیون نفر در روستاها زندگی می‌کنند، گفت: دولت دوازدهم توجه خوبی به اشتغال و توسعه روستاها داشته و به این منظور نیز یک ونیم میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی به ایجاد اشتغال پایدار در روستاها اختصاص یافت که بانک‌ها نیز معادل این رقم را به آن اضافه کرده و در مجموع ۱۸ هزار میلیارد تومان به منظور ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و عشایری تأمین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از ابتدای انقلاب تاکنون تخصیص چنین منابعی جهت اشتغالزایی در روستاها بی سابقه بوده است. نرخ سود این تسهیلات نیز پایین و بین ۴ تا ۶ درصد و دوره بازپرداخت آن ۹ ساله است.

امید با بیان اینکه پرداخت این تسهیلات آثار خوبی در روستاها داشته، گفت: بر اساس اعلام مرکز آمار ایران نرخ بیکاری در روستاهای کشور کاهش محسوسی داشته که اعداد آن در حال استخراج است. همچنین سهم اشتغال روستایی از سبد اشتغال کشور از پنج درصد به ۲۵ درصد افزایش یافته است.

وی به دیگر آثار پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری نیز اشاره کرد و افزود: سال ۱۳۹۷ قطعاً مهاجرت معکوس در کشور اتفاق افتاده و مهاجرت از روستاها به شهرها کمتر ازمهاجرت از شهرها به روستاها بوده است.

امید یکی دیگر از آثار این طرح را افزایش اقامتگاه‌های بومگردی در روستاهای کشور عنوان کرد و گفت: سال ۱۳۹۶ تنها ۲۵۰ واحد بومگردی داشتیم که اکنون به ۱۸۵۰ واحد رسیده است. در حوزه کشاورزی، صنایع کوچک و … نیز چنین شرایطی ایجاد شده و آثار پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی در حال نمایان شدن است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری گفت: برای استمرار این شرایط باید اختصاص این منابع مستمر باشد تا شاهد توسعه روستاها باشیم.

وی در ادامه با اشاره به ضعف‌هایی که در این طرح وجود دارد، گفت: لایحه‌ای به منظور اصلاح نقاط ضعف تهیه و در مجلس در حال بررسی است که به موجب آن محدودیت‌های موجود برداشته و اختیارات بیشتری به استان‌ها داده می‌شود.

امید در بخش دیگر سخنانش با بیان اینکه استان کرمانشاه پتانسیل‌های خوبی برای توسعه و اشتغال دارد، گفت: بالاترین ظرفیت استان نیروی انسانی و مدیریتی آن است که با حضور مهندس بازوند در رأس مدیریت استان، کرمانشاه از این موهبت برخوردار است.

وی همچنین جهت پرداخت منابع بیشتر برای اشتغال پایدار روستایی به استان از محل منابع متمرکز قول مساعد داد.

انتهای پیام

کد خبر 1273686

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: روستا مهاجرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۸۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزش ممکن است پیری را معکوس کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، برخی تغییرات در بدن با افزایش سن اجتناب ناپذیر است. با این حال، محققان هنوز در تلاشند تا به طور کامل همه تغییراتی را که اتفاق می‌افتد و معنای آنها برای سلامت بزرگسالان مسن را درک کنند.

یک مطالعه منتشر شده نشان داد که یک نوع چربی خاص با افزایش سن در بافت عضلانی شروع به ایجاد می‌کند.

محققان ابتدا لیپید را با استفاده از بافت موش شناسایی کردند و سپس نتایج مشابهی را در عضلات انسان یافتند. آنها سپس دریافتند که سطح این چربی را می‌توان از طریق ورزش در میان زنان یائسه کاهش داد.

نتایج به یکی دیگر از مزایای احتمالی ورزش و نیاز به تحقیقات بیشتر در مورد این تجمع چربی اشاره دارد.

محققان مطالعه حاضر خاطرنشان می‌کنند که مطالعه لیپیدهای پیچیده (چربی‌ها) ممکن است به درک بیماری‌های مرتبط با افزایش سن و طول عمر کلی کمک کند.

برای این منظور، آنها ابتدا ده بافت مختلف را در موش‌های پیر و جوان مورد بررسی قرار دادند تا تفاوت‌های مربوط به سن در لیپیدها را درک کنند. آنها دریافتند که لیپیدهای بیشتری با افزایش سن در بیشتر بافت‌هایی که مورد بررسی قرار گرفتند شروع به تجمع می‌کنند. لیپیدهای اولیه ای که آنها پیدا کردند، بیس (مونوآسیل گلیسررو) فسفات (BMPs) نام داشت.

در مرحله بعد، محققان می‌خواستند ببینند که آیا تجمع BMP مشابهی در انسان رخ داده است یا خیر. آنها نمونه‌برداری‌های عضلانی را از مردان و زنان جوان‌تر بین ۲۰ تا ۳۰ سال و مردان و زنان مسن‌تر بین ۶۵ تا ۸۰ جمع‌آوری کردند. در حالی که بین نمونه‌های بافت عضلانی مردان و زنان تفاوت‌هایی وجود داشت، محققان متوجه تجمع BMP در شرکت‌کنندگان مسن‌تر شدند.

به گفته محققان، BMP ها در بیماری‌های مختلف از جمله بیماری مزمن کلیوی، بیماری‌های مربوط به تجمع کلسترول و بیماری‌های عروقی و برخی اختلالات متابولیک ژنتیکی تجمع می‌یابند. ممکن است مشخص شود که سطوح BMP به عنوان یک نشانگر مرجع برای پیری سالم عمل می‌کند، اما برای این کار به تحقیقات بیشتری نیاز است.

در مرحله بعد، محققان می‌خواستند ببینند آیا ورزش می‌تواند بر سطح BMP تأثیر بگذارد یا خیر. برای این بخش از مطالعه، محققان ۱۲ زن یائسه بین ۴۵ تا ۷۰ سال را که اضافه وزن داشتند و کمتر از سه ساعت در هفته ورزش می‌کردند، بررسی کردند.

محققان دریافتند که حتی در طول دوره مداخله کوتاه، سطوح BMP پس از مداخله ورزشی کمتر بود.

کد خبر 6085953

دیگر خبرها

  • از همه منابع برای تامین آب پایدار در روستاها استفاده شود
  • «مهاجرت» توازن توانمندی‌های توسعه‌ای را دگرگون می‌سازد
  • لزوم اتحاد بین دستگاه‌های اجرایی برای تحقق توسعه لرستان
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی
  • مهاجرت معکوس در گرو رفع مشکل روستائیان
  • چشم انداز روشن توسعه برق روستایی کردستان/ اجرای ۱۰۰ درصدی طرح «تکخوانی» کنتور برق روستاهای کردستان در سال ۱۴۰۳
  • ورزش ممکن است پیری را معکوس کند
  • سپاه عاشورا ۶۱ طرح رفع تنش آبی در روستاها اجرا می‌کند