Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن یزدانیان روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: ثبت نام سال تحصیلی شروع شده و خانواده‌ها می‌توانند به راحتی با ورود به سامانه "سپند" نه تنها اقدام به ثبت نام کنند بلکه می‌توانند از شرایط، نوع خودرو و همچنین وضعیت راننده نیز مطلع شوند.

وی قوانین و مقررات بر سرویس‌های رسمی آموزش و پرورش را سختگیرانه و قابل اعتماد عنوان کرد و گفت: ایمنی دانش آموزان هدف اصلی سرویس‌های مدارس رسمی است و خانواده‌ها نباید به بهای امنیت دانش آموزان خود شده تن به خودروهای شخصی و آزادبرها بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس انجمن اولیا و مربیان مازندران تاکید کرد: خانواده‌ها نباید به اشتباه تفاوت سرویس‌های مدارس رسمی و غیر رسمی را در بیمه بودن خودرو و هزینه ببینند، زیرا قوانین جا به جایی دانش آموزان بسیار سخت گیرانه تر و پیچیده‌تر است.

یزدانیان با ذکر یک مثال گفت: حتی سرویس‌های رسمی در هنگام حضور دانش آموز در خودرو حق سوخت گیری ندارند که این گونه تخلفات همواره از چشم والدین پنهان است.

به گفته او تصور و برداشت خانواده از سرویس‌های رسمی و غیر رسمی نا کافی است و باید همه و حتی دانش اموز نسبت به این آگاه سازی و مطالبه گری اقدام کنند.

آموزش و پرورش مسئولیتی در قبال سرویس مدارس غیررسمی ندارد

رئیس اداره انجمن اولیای استان مازندران اعلام کرد: مدارس و آموزش و پرورش هیچ مسئولیتی در قبال سرویس‌های غیر رسمی و آزادبرهای دانش آموزان قبول نمی‌کنند.

یزدانیان تاکید کرد سرویس‌های مجاز مدارس از فیلترها و کلاس‌های توجیهی خاصی می‌گذرند که متشکل از نیروهای انتظامی، پلیس راه و انجمن اولیا و مربیان، آموزش و پرورش و دیگر دستگاه‌ها هستند.

وی همچنین گفت: بر تمامی سرویس‌های رسمی مدارس نظارت مستمر و سخت گیرانه ای می‌شود که این نظارت در سرویس‌های شخصی امکان ندارد.

رئیس اداره انجمن و اولیا مازندران گفت که سرویس‌های رسمی از ظرفیت سرنشین مشخص بر اساس تعداد صندلی و همچنین بیمه ماشین و دانش آموزان برخوردار هستند و در صورت تخلف از انتقال دانش آموزان منع خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته با همکاری پلیس و نیروی انتظامی با چندین سرویس مدرسه که عمده تخلف آنان سوار کردن بیش از اندازه دانش آموز بود برخورد کردیم، افزود: به دلیل نظارت مستمر و فیلترهای انتخابی رانندگان، تخلفات از تعداد انگشتان دست نیز کمتر بود.

یزدانیان گفت : متأسفانه برخی از خانواده‌ها برای پرداخت مبلغ کمتری سرویس‌های آزادبر را انتخاب می‌کنند که هیچ گونه استانداردی در آنها رعایت نمی‌شود و نظارتی هم بر آنها نیست.

وی همچنین افزود: خانواده‌ها برای استفاده از سرویس‌های مجاز مدارس از طریق مدیر مدرسه و با ارسال نامه کتبی اقدام کنند.

رئیس انجمن اولیای استان مازندران افزود: در سال تحصیلی گذشته از حدود ۱۰ هزار دستگاه خودرو رسمی از جمله سواری، ون، مینی بوس و اتوبوس در سراسر استان استفاده کردیم.

استان مازندران ه ۵۳۸ هزار دانش آموز دارد که ۴۲۰ هزار نفر از آنها واجد استفاده از سرویس مدارس هستند.

۷۳۳۵/۱۸۹۹

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مازندران مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۸۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چوب معلم گل نیست | تنبیه بدنی تا کی؟

همشهری آنلاین- رابعه تیموری:این تراژدی تلخ که نخستین سکانسش با شکافته شدن پیشانی دانش‌آموز دبستانی روستای ده‌محسن توسط آموزگار پرسن و سالش در اوایل مهرماه امسال رقم خورد، مانند خطی ممتد ادامه پیدا کرده و درحالی‌که به روزهای پایانی سال تحصیلی نزدیک می‌شویم، انتشار خبر ضرب‌وشتم محمدطاها توسط آموزگارش از به آخر نرسیدن این حکایت پرغصه خبر می‌دهد. این تصاویر ناخوشایند در حالی در مدارس گوشه‌وکنار کشور خلق می‌شوند که تدوینگران آیین‌نامه انضباطی نظام آموزش‌وپرورش، ٣سال پیش تنبیه بدنی دانش‌آموزان در مدارس را ممنوع کرده‌اند.

بیشتر بخوانید:کتک خوردن دانش‌آموز کلاس اولی از معلمش؛ جای ضربه شدید روی صورت | تکلیف معلم و مدیر مدرسه مشخص شد


خانواده‌ها و کارشناسان نظام تعلیم و تربیت تصور می‌کردند لغو ابلاغ و خاتمه فعالیت آموزشی معلم خاطی روستای ده‌محسن سبب برچیده شدن بساط تنبیه بدنی از مدارس کشور می‌شود، اما درست ١١روز بعد تصاویر شوک‌آور دیگری در فضای مجازی منتشر شد که نشان می‌داد در شهر جیرفت، مدیر دبیرستان پسرانه‌ای با ضربات کابل و شلاق تعدادی از دانش‌آموزان را به‌شدت تنبیه کرده است. این بار هم ماجرا به لغو ابلاغ حکم مدیریت آقای مدیر ختم شد و هیات رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان آموزش‌وپرورش استان کرمان او را از سمتش برکنار کردند. این اقدام قانونی بازدارندگی چندانی به‌دنبال نداشت و اوایل آبان یکی از مدیران مدارس شهر رودبار صف دانش‌آموزان را تا کلاس درس با ضربات ترکه انار مشایعت کرد. این سریال در اوایل آذرماه با تنبیه بدنی یک دانش‌آموز ١٢ساله زاهدانی مبتلا به بیماری سندروم فانکونی توسط معاون مدرسه ادامه پیدا کرد و در همان روزها و درحالی‌که مسئولان آموزش‌وپرورش استان سیستان‌وبلوچستان از برخورد قانونی با این تخلف آموزشی خبر می‌دادند، در یکی از روستاهای این استان مدیر مدرسه‌ای چند دانش‌آموز را که با تاخیر به مدرسه آمده بودند به وسیله لوله فلزی تنبیه کرد.



چرخه باطل ادامه‌دارد

دانش‌آموز پایه هفتم مدرسه‌ای در دهستان لیالستان از توابع شهرستان لاهیجان سوژه خبر تلخ دیگری بود که اوایل دی‌ماه منتشر شد و ماجرای ضرب‌وشتم این کودک توسط یکی از اعضای کادر مدرسه را حکایت می‌کرد. آسیب‌دیدگی و پارگی کبد و طحال نوجوان ١٣ساله کوهدشتی، یکی از تلخ‌ترین فرجام‌هایی بود که تنبیه بدنی دانش‌آموزان به‌دنبال داشت. در این اتفاق که دی‌ماه رخ داد، یکی از عوامل اجرایی مدرسه برای تادیب این دانش‌آموز اقدام به ضرب‌وشتم وی کرده بود که به مصدومیت شدید دانش‌آموز و شکایت اولیای وی به محاکم قضایی منجر شد. درآخرین ‌ماه سال١٤٠٢ هم نظام تعلیم و تربیت کشور خالی از این اخبار تلخ و ناخوش نبود و ۱۶ اسفندماه مدیر دبستانی در زاهدان تعدادی از دانش‌آموزان را به‌وسیله کمربند و ضربات مشت و لگد مورد ضرب‌وشتم قرار داد که باعث بیهوش شدن یکی از دانش‌آموزان شد. در آخرین پرده‌ای هم که در روزهای اخیر از این سریال ملال‌آور و غم‌انگیز به نمایش درآمده، سیلی خوردن محمدطاها محصل پایه اول دبستان ۱۳ آبان روستای دزک دیده می‌شود. اگرچه لغو ابلاغ مدیر مدرسه به موازات تشکیل پرونده تخلفاتی برای معلم خاطی از جدیت عزم متولیان تعلیم و تربیت کشور برای متوقف کردن این چرخه باطل حکایت می‌کند، اما به‌نظر می‌رسد برای رقم خوردن سکانسی شیرین برای پایان این تراژدی باید به ابزاری بازدارنده‌تر و کارآمدتر از آیین‌نامه انضباطی آموزش‌وپرورش متوسل شویم.



قانون چه می‌گوید؟

مطابق ماده۷۷ آیین‌نامه انضباطی مدارس که سال١٤٠٠ تدوین شد، «اعمال هرگونه تنبیه از قبیل اهانت، تنبیه بدنی و تعیین‌تکالیف درسی جهت تنبیه ممنوع است.» و برای برخورد با تخلفات احتمالی دانش‌آموزان، براساس اصول تربیتی سلسله‌مراتبی تعیین شده که شامل مراحل ٦گانه زیر است:
١- تذکر شفاهی به‌طور خصوصی
٢- تذکر و اخطار شفاهی در حضور دانش‌آموزان کلاس
٣- تغییر کلاس، با اطلاع ولی دانش‌آموز
٤- اخطار کتبی و اطلاع به ولی دانش‌آموز
۵- اخراج موقت از مدرسه با اطلاع قبلی اولیای دانش‌آموز، حداکثر برای مدت ٣روز
٦- انتقال به مدرسه‌ای دیگر.
علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش نظام رتبه‌بندی را ابزار دیگری می‌داند که از امسال به‌عنوان مکمل این قوانین به‌کار می‌رود. فرهادی می‌گوید: «در حال حاضر با فرهنگ‌سازی‌هایی که انجام شده موارد تنبیه بدنی در مدارس کشور به میزان قابل‌توجهی کاهش پیدا کرده است، اما این موارد محدود هم قابل پذیرش نیست و ما درصورت مشاهده با مدیران، معلمان و کادر اجرایی که به تنبیه بدنی دانش‌آموزان می‌پردازند، برخورد می‌کنیم.»

کد خبر 845633 برچسب‌ها معلمان قانون شکنی مدرسه و مدارس دانش آموز

دیگر خبرها

  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟
  • برگزاری نمایشگاه عکس در هوراند
  • ظلمی به نام تنبیه بدنی
  • نواخته شدن زنگ سلامت در مدارس بافق +عکس
  • بهره‌مندی از ظرفیت مدارس جهت پیشگیری از بیماری‌ها
  • نواخته شدن زنگ سلامت در مدارس بافق 
  • دانش‌آموزان سفیر سلامت ۱۶ میلیون خانواده هستند
  • نواختن زنگ سلامت در مدارس لرستان
  • چوب معلم گل نیست | تنبیه بدنی تا کی؟