Web Analytics Made Easy - Statcounter

 «مجید تخت روانچی» نماینده ایران در سازمان ملل در مصاحبه امروز سه شنبه با شبکه «سی‌ان‌ان» ضمن هشدار درباره پاسخ ایران به هرگونه تجاوز خارجی درباره تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران گفت: «فشارهای اقتصادی آمریکا علیه مردم ایران، جنایت جنگی هستند».

مجری آمریکایی از سفیر ایران در سازمان ملل سوال کرد: «سخنگوی وزارت خارجه ایران گفته که معنای تحریم‌های جدید علیه ایران و تحریم‌های قبلی یعنی بستن همیشگی کانال‌ دیپلماسی بین ایالات متحده و ایران.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معنای این حرف (سخنگوی وزارت خارجه ایران) که گفته برای همیشه، چیست؟»

روانچی در جواب گفت: «این یعنی آنکه ایالات متحده علاقه‌ای به دیپلماسی واقعی ندارد. آنچه که آنها خواستار آن شده‌اند تسلیم شدن کامل ایران در برابر خواسته‌های ایالات متحده آمریکا است، درخواست‌هایی که ناعادلانه است چرا که ما توافقی داشتیم، توافقی که فقط مختص به ایالات متحده نبود و تعداد دیگری از کشورها را شامل می‌شد».

او که عضو تیم مذاکره گفت‌وگوهای هسته‌ای ایران با آمریکا و دیگر اعضای گروه ۱+۵ بوده، در این مصاحبه به خروج غیرقانونی دولت دونالد ترامپ از برجام هم اشاره کرد.

روانچی گفت: «در نهایت دولت ترامپ از برجام خارج شد و از آن زمان ما شاهد وضعیت درهم و برهم در منطقه‌مان بوده‌ایم و این موضوع را همین امروز هم شاهد هستیم. دولت (ترامپ) این وضع را با خروج از توافق هسته‌ای شروع کرد و سپس معافیت‌هایی را که آنها برای خرید نفت ایران وجود داشتند لغو کرد، سپس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را به لیست تروریستی خود اضافه کرد و سپس به منطقه ما تجهیزات و تدارکات جنگی فرستادند و اینها نشان می‌دهد که آنها علاقه‌ای به دیپلماسی ندارند».

مجری و خبرنگار سی‌ان‌ان سوال کرد: «خوب این ایران بود که پهپاد آمریکایی (گلوبال هاوک) را ساقط کرد، آیا این حرف درست است؟»

نماینده ایران در سازمان ملل اینطور جواب داد: «بله ایران این پهپاد را هدف قرار داد و سرنگون کرد اما این پهپاد آمریکایی در حریم هوایی ما قرار داشت و ما به این پهپاد حداقل چهار دفعه هشدار داده بودیم اما آنها به هشدارها گوش ندادند».

مجری آمریکایی در ادامه این مصاحبه نظر روانچی را درباره اظهارات رئیس‌جمهور ایران جویا شد و گفت: «رئیس‌جمهور روحانی گفته که تحریم‌ها و جنگ دو روی یک سکه هستند. از نظر شما آیا (ایران) با آمریکا در جنگ به سر می‌برد؟»

روانچی جواب داد: «قطعا ما با ایالات متحده در یک جنگ اقتصادی قرار داریم، ایالات متحده در تلاش بوده است که تا جایی که می‌تواند علیه مردم ایران فشار وارد کند و قطعا این اقدامات از نظر ما جنایت جنگی محسوب می‌شوند».

خبرنگار سی‌ان‌ان سوال کرد: «آیا تحریم‌های آمریکا در حال آسیب زدن به اقتصادی ایران است؟»

نماینده ایران در سازمان ملل گفت: «(فشارها و تحریم‌های آمریکا) در حال آسیب زدن به مردم ایران است. ما برای اداره کشور مدیریت کرده‌ایم و کشور را مدیریت خواهیم کرد اما این یک واقعیت است که دولت آمریکا علیه مردم ایران در حال اعمال فشارهای بسیاری هستند».

مجری آمریکایی خطاب به روانچی گفت: «یک راه برای خروج از این وضعیت آن است که با ایالات متحده مذاکره و صحبت شود».

نماینده ایران در سازمان ملل پاسخ داد: «چطور می‌توانیم با دولتی که در تلاش برای تشدید فشارها علیه مردم ایران است، صحبت کنیم. همین دیروز آنها مجموعه جدیدی از تحریم‌ها را علیه ایران به تحریم‌های قبلی اضافه کردند. ما چطور می‌توانیم با دولتی که در حال تهدید ایران است شروع به گفت‌وگو کنیم».

مجری آمریکایی از میهمان خود درباره مذاکرات کره شمالی با آمریکا سوال کرد و گفت که علیرغم تحریم‌های شدید موجود علیه کره شمالی، این کشور در حال مذاکره با آمریکا است.

روانچی گفت: «وضعیت کره شمالی با وضعیت ایران متفاوت است. به نظر من در قبال ایران ما باید به فرهنگ ایرانی‌ها توجه داشته باشیم. فرهنگ ایرانی‌ها ارعاب، اجبار و دریافت فشار توسط هیچ کسی  را قبول نمی‌کند. اگر دولت (آمریکا) در پیشنهاد خود برای مذاکره صادق است باید به مردم ایران احترام بگذارد و از ادبیات مناسبی درباره ایرانی‌ها استفاده کند».

مجری سی‌ان‌ان سوال کرد: «اگر آنها (دولت آمریکا) ادبیاتشان را عوض کنند اما تحریم‌ها را نگه دارند، آیا شما قادر به مذاکره خواهید بود؟»

سفیر ایران در سازمان ملل گفت: «نه نه ما فقط درباره تغییرات ظاهری در رفتار (آمریکا) صحبت نمی‌کنیم و ما در جستجوی برای رسیدن به یک رفتار متفاوت از سوی دولت ایالات متحده هستیم».

خبرنگار آمریکایی سوال کرد که در صورت انجام حمله نظامی آمریکا به ایران در واکنش به سرنگونی پهپاد گلوبال هاوک چه اتفاقی می‌افتاد؟

روانچی گفت: «به نظر من (در صورت حمله آمریکا به ایران) کل منطقه دچار آشوب کامل خواهد شد، قطعا ایران هیچگونه حمله‌ای به خود را نخواهد پذیرفت و قطعا ما به هر حمله آمریکا به کشورمان جواب خواهیم داد».

310311

کد خبر 1273726

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ایران سازمان ملل دونالد ترامپ مجید تخت روانچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۹۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اروپا ایران را در پی حمله به اسرائیل تحریم می کند؟ | اقدام اتحادیه اروپا علیه تولید و صادرات پهپادها و موشکی‌های ایرانی

به گزارش همشهری‌آنلاین، «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، امروز(دوشنبه) پیش از آغاز نشست وزیران این نهاد اروپایی در بروکسل، در جمع خبرنگاران گفت که ظرفیت اتحادیه اروپا برای افزایش کمک‌ها به اوکراین در این نشست مورد بحث قرار خواهد گرفت.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تاکید کرد که در اوکراین به پرتابگرها و مهمات بیشتری نیاز است.

در همین راستا، او با اشاره به اهمیت سامانه‌های رهگیری گفت که پرتابگرها بدون سامانه‌ رهگیری مانند تفنگی بدون گلوله هستند.

بورل گفت: ما به هر دوی آن‌ها نیاز داریم و باید برای آتش‌بارها و توپخانه‌هایی که فعلا در اختیار دارند، هواپیماهای رهگیری‌کننده بفرستیم و شمار آتشبارها و توپ‌ها را افزایش بدهیم.

او به افزایش شمار قربانیان غیرنظامی حملات رژیم صهیونیستی در غزه، همچنین حمله به فلسطینیان در کرانه باختری اشاره کرد.

بورل گفت که اتحادیه اروپا باید دوباره اعمال تحریم‌ها علیه شهرک‌نشینانی را که دست به اعمال خشونت‌بار علیه فلسطینیان می‌زنند را بررسی کند.

به گفته او، موضوع جنگ سودان نیز در نشست امروز وزیران اتحادیه اروپا مورد بحث قرار گرفت.

وی گفت ما هر طوری که بتوانیم از اسراییل می‌خواهیم به رفح حمله نکند و از غیرنظامیان حفاظت کند. دوباره تاکید می‌کنم که بیش از یک میلیون نفر در صورت حمله اسراییل کشته خواهند شد. بنابراین، من و تمامی کشورهای عضو پافشاری می‌کنیم که این اتفاق نیفتد اما من فرمانده ارتش اسراییل نیستم.

با وجود نزدیک شدن شمار تلفات فلسطینی طی حملات رژیم صهیونیستی به غزه به مرز ۳۴ هزار نفر و نگرانی‌های بین‌المللی درباره بروز فجایع انسانی در این منطقه، رژیم صهیونیستی گزینه حمله به رفح را که بسیاری از آوارگان فلسطینی در آن پناه جسته‌اند را کنار نگذاشته است.

او در ادامه در پاسخ به سوالی درباره ایران با گفتن این که موضوع برنامه هسته‌ای ایران در نشست امروز اتحادیه اروپا مورد بحث قرار نخواهد گرفت، گفت که اتحادیه اروپا قرار است اقدامی علیه تولید وصادرات پهپادها و موشکی‌های ایرانی انجام بدهد.

اتحادیه اروپا اعمال بسته تحریمی جدید علیه ایران را در پی پاسخ ایران به حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگیری ایران در دمشق بررسی می‌کند.

ایران طی عملیات «وعده صادق» حملات گسترده پهپادی و موشکی را علیه اهدافی در اراضی اشغالی انجام داد.

کد خبر 846363 منبع: ایسنا برچسب‌ها ایران و اسرائیل خبر ویژه ایران و اتحادیه اروپا

دیگر خبرها

  • سرنوشت سیاسی بایدن در گروِ تحریم نفتی ایران | فارن پالسی: بایدن به دام افراطیون برای تحریم ایران نیفتد
  • آمریکا 4 فرد و 2 شرکت مرتبط با ایران را تحریم کرد
  • تحریم های جدید آمریکا علیه ایران؛ ۴ شخص و ۲ شرکت تحریم شدند
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
  • اعمال تحریم های جدید آمریکا علیه ایران
  • وزیر بازرگانی آمریکا: تحریم علیه هوآوی جواب داد
  • هشدار جدی امیرعبداللهیان به اتحادیه اروپا
  • اروپا ایران را در پی حمله به اسرائیل تحریم می کند؟ | اقدام اتحادیه اروپا علیه تولید و صادرات پهپادها و موشکی‌های ایرانی
  • بورل: شورای اروپا درباره تشدید تحریم‌ ایران‌ رایزنی می‌کند
  • بورل: شورای اروپا درباره تشدید تحریم ایران رایزنی می‌کند