Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مطالعه نشان می‌دهد تنها ۱۰ دقیقه زمان می‌برد تا تمام سطح پوست بدنتان از باکتری‌های دریایی پوشیده شود.

به گزارش ایسنا، در این مطالعه یک تیم تحقیقاتی به ساحلی در کالیفرنیا رفته و افرادی را که به طور مکرر به شنا نرفته و از کرم ضد آفتاب نیز استفاده نمی‌کنند، تحت نظر قرار دادند.

پس از گرفتن نمونه‌هایی از پوست این افراد قبل و پس از شنا در دریا، باکتری‌های رایج اقیانوسی با نام "ویبریو" که معمولا در آب‌های شور یافت می‌شود در نمونه‌ها دیده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که "ویبریو" لزوما بد نیست اما برخی از گونه‌های آن هستند که بیماری‌زا بوده و خطر ابتلا به عفونت را با ایجاد اختلال در میکروبیوم حساس پوست فرد افزایش می‌دهند.

میکروبیوم‌ها از پوست در برابر میکروب‌ها محافظت می‌کنند و این تیم تحقیقاتی متوجه شدند که میکروبیوم‌های پوست افراد پس از شنا در دریا تغییر کرده و بسیار شبیه به یکدیگر شده است. این یافته‌ها نشان می‌دهد شنا در دریا می‌تواند تنوع و ترکیب میکربیوم‌های پوست افراد را تغییر و کاهش دهد.

متخصصان دانشگاه کالیفرنیا در ارواین خاطر نشان کرده‌اند که این مطالعه هنوز به تحقیقات بیشتری نیاز دارد اما می‌تواند این مسئله را که چرا افرادی که در دریا شنا می‌کنند بیشتر از افرادی که در ساحل می‌مانند دچار دردهای شکمی و عفونت‌های گوش می‌شوند، توضیح دهد.

اگر چه بیشتر عفونت‌هایی که از طریق شنا در دریا به بدن وارد می‌شود به دلیل آلودگی آب به مدفوع‌ است اما این مطالعه نشان داده که باکتری‌های دریاها به طور کلی می‌توانند از طریق تاثیراتی که بر میکروبیوم پوست می‌گذارند، احتمال بروز بیماری را بیشتر کنند.

شرکت‌کنندگان در این مطالعه افرادی بودند که به طور مکرر در دریاها شنا نکرده، کرم ضد آفتاب استفاده نکرده و طی ۱۲ ساعت پیش از مطالعه استحمام نکرده‌ بودند. این افراد هم‌چنین طی شش ماه گذشته هیچ گونه آنتی‌بیوتیکی مصرف نکرده بودند.

از پوست داوطلبان یک بار پیش از شنا کردن در دریا و یک بار پس از شنا به مدت ۱۰ دقیقه و خشک شدن بدنشان به طور کامل نمونه‌برداری شد. در همه نمونه‌ها باکتری‌های رایج در دریاها که "ویبریو" نامیده می‌شوند، یافت شد.

نکته قابل توجه آن که پیش از شنا، میکروبیوم‌های پوست افراد کاملا قابل تشخیص بودند اما پس از شنا شبیه به هم شده و تغییر کرده‌اند.

برخی از گونه‌های ویبریو موجب بروز بیماری‌هایی چون وبا یا به ندرت موجب عفونت‌های پوستی خورنده به خصوص در افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، می‌شوند.

در حالی که باکتری‌های معمول پس از خشک شدن پوست از روی آن زدوده‌ شده بودند، باکتری‌های ویبریو هم‌چنان روی پوست افراد باقی مانده بود. اما روش این تیم می‌توانست تنها حضور گونه‌های ویبریو را تشخیص دهد و گونه‌های دیگر با این روش قابل شناسایی نبودند.

از آن جایی که میزان باکتری‌های یافت شده روی پوست شناگران بیشتر از میزان باکتری‌های موجود در اطراف آب‌های اقیانوسی بوده به نظر می‌رسد این باکتری‌ها به شدت جذب پوست شده و روی آن باقی می‌مانند.

بنا بر گزارش دیلی میل، میکروبیوم‌های پوست انسان نقش مهمی در عملکرد سیستم ایمنی بدن، بیماری ‌های موضعی و سیستمیک و عفونت‌ها دارد و میکروبیوم‌های سالم از انسان در برابر کلونیزاسیون و عفونت با باکتری‌ها محافظت می‌کند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: شنا دریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۹۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش حساسیت بینایی ۱۲ سال قبل از ابتلا به آلزایمر / تاثیر فرکانس ۴۰ هرتزی بر توقف بیماری

عضو هیئت مدیره انجمن اعصاب ایران با اشاره به کاهش حساسیت بینایی ۱۲ سال قبل از ابتلا به آلزایمر گفت: ایجاد فرکانس ۴۰ هرتز در مغز با استفاده از نور یا صدا می‌تواند منجر به پاک شدن پروتئین مضر منجر به ایجاد آلزایمر در مغز شود.

میرشهرام صفری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به پیش‌بینی آلزایمر از تغییرات قدرت بینایی انسان اظهار کرد: بر اساس تحقیقات انجام شده، ۱۲ سال قبل از ابتلای افراد به بیماری آلزایمر، حساسیت بینایی آنها کاهش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه ممکن است فرد بسیار زودتر از تغییرات حافظه، متوجه به وجود آمدن تغییراتی در بینایی خود شود، افزود: تغییرات بینایی از جمله کاهش توان تشخیص لبه‌ها، کاهش توان تشخیص طیف رنگ آبی از سبز و کاهش مهار کنترل حرکتی چشم در برابر عوامل حواس‌پرت‌کن، از جمله تغییراتی است که در بینایی افراد در معرض ابتلاء به آلزایمر بروز می‌کند.

عضو هیئت مدیره انجمن اعصاب ایران تصریح کرد: در صورتی که افراد متوجه وجود تغییر در بینایی خود شدند در نخستین گام باید به پزشک متخصص آسیب‌های چشم مراجعه کنند و در صورتی که بینایی آنها پس از معاینه توسط پزشک متخصص مشکلی نداشته باشد، می‌توانند با دیدن فیلم، تماشای تلویزیون یا خواندن کتاب، قدرت بینایی خود را تقویت کنند.

صفری با اشاره به راهکاری برای متوقف کردن بیماری آلزایمر در افراد درگیر با این بیماری ادامه داد: طبق مطالعات انجام شده در خصوص بیماری آلزایمر، ایجاد فرکانس ۴۰ هرتز در مغز با استفاده از نور یا صدا می‌تواند منجر به پاک شدن پروتئین مضر منجر به ایجاد آلزایمر در مغز شود.

وی گفت: در واقع نور یا صدای دارای فرکانس ۴۰ هرتز می‌تواند با افزایش تخلیه glymphatic و افزایش کارکرد عروقی با افزایش ترشح vip از اینترنورون‌ها باعث پاک شدن آمیلوئید بتا از مغز مدل آلزایمری شود.

نوروفیزیولوژیست و عضو هیئت مدیره انجمن اعصاب ایران اضافه کرد: به منظور پیشگیری از ابتلاء به بیماری آلزایمر، استفاده از رژیم غذایی مدیترانه‌ای می‌تواند مؤثر واقع شود و در مقابل، استرس و اضطراب دو عامل مهمی به شمار می‌رود که به سلول‌های ذخیره کننده حافظه مغز آسیب وارد می‌کند.

کد خبر 745623

دیگر خبرها

  • آنتی‌بیوتیک‌ها سرفه را کاهش نمی‌دهند، حتی اگر عفونت باکتریایی باشد
  • آیا آنتی بیوتیک‌ها در تسکین سرفه موثرند؟
  • کشف باکتری‌های خو‌ن‌آشام مرگباری که جذب خون می‌شوند
  • دو بیماری‌ای که بیشتر مردم ایران را تهدید می‌کند
  • برای جلوگیری از سرطان روده مسواک بزنید
  • کاهش حساسیت بینایی ۱۲ سال قبل از ابتلا به آلزایمر / تاثیر فرکانس ۴۰ هرتزی بر توقف بیماری
  • آنتی بیوتیک ها در تسکین سرفه موثر نیستند
  • چشم‌رنگی‌ها در معرض این بیماری
  • اگر هر روز نوشابه بخوریم چه اتفاقی در بدن ما می‌افتد؟
  • بهترین آنتی بیوتیک‌های طبیعی