Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامعباس بهرامی نیا روز سه شنبه در حاشیه دیدار معاون عمرانی وزیر کشور با اعضای قرارگاه استانی بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده خوزستان در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: اعتبار درنظر گرفته شده برای این اداره کل برای جبران خسارت جوابگوی ترمیم و بازسازی محورهای خسارت دیده از سیل نیست.
وی با بیان اینکه ابلاغ اعتبار هنوز انجام نشده و فرصت کاری در حال از دست رفتن است، افزود: در صورتی که مناقصه پروژه های بازسازی برنده ای داشته باشد، انتخاب پیمانکار، انعقاد قرارداد و شروع کار حداقل به ۲ ماه زمان نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بهرامی نیا با اشاره به استخراج اطلاعات خسارت سیل در خوزستان طی چند نوبت استخراج و ارسال آن به مرکز تأکید کرد: باید توجه داشت بخشی از خرابی های سیل خوزستان در محورهای منتهی به مرزهای شلمچه و چذابه است و باید پیش از شروع مراسم اربعین حسینی اقدامات لازم برای آماده سازی این محورها انجام شود.

اختصاص قیر به پروژه های بازسازی خارج از سهمیه سالانه
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان همچنین ادامه داد: به منظور تسریع در روند اجرای پروژه ها، دولت تأمین قیر پروژه های جبران خسارت سیلاب را خارج از سهمیه سالانه سازمان، متقبل شود.
وی اظهار کرد: مبلغ تخصیص داده شده وزاتخانه ها در چند بخش اولویت بندی شده است؛ با توجه به اینکه رقم پیش بینی شده برای اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کمتر از رقم برآورد خسارت ها است، نیاز است که تصمیم گیری در خصوص نحوه هزینه کرد اعتبار به خود اداره کل واگذار شود تا بر اساس این اولویت ها اقدامات لازم انجام شود.

بر اساس این گزارش، ۸۵۷ کیلومتر طول راه های مسدود شده استان در سیل اخیر بوده و این درحالی است که در این مدت به بیش از ۲ هزار کیلومتر راه شامل ۴۲ درصد راه اصلی و ۵۸ درصد راه فرعی و روستایی، یک هزار و ۱۰۳ ابنیه فنی، ۵۰۰ متر مربع ساختمان راهداری و ۳۶ دستگاه ماشین آلات آسیب وارد شد.

همچنین مبلغ برآورد خسارت های وارده به جاده ها و ابنیه های فنی استان هشت هزا رو ۵۰۰ میلیارد ریال اعلام شده است.

۹۹۳۱/‏۶۰۰۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خسارت سیل راهداری خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۰۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت گسترده سیلاب به کشاورزیِ جنوب سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، بارش شدید باران در اواخر سال گذشته و ابتدای سال نو کشاورزان جنوب سیستان و بلوچستان را غافلگیر کرد و کشت و کار آنها را با خود برد.
رئیس شورای اسلامی زرآباد می‌گوید: در سیل ابتدای امسال بارش ۴۰۹ میلی‌متری باران، هفت هزار و ۱۶۰ میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی شهرستان وارد کرده است.
نهنگی گفت: بیش از ۱۲۰ کیلومتر جاده بین مزارع کشاورزی در شهرستان زرآباد تخریب شده و امکان تردد نیست.
وی می‌افزاید: جاده دسترسی به اراضی کشاورزی خیلی ضروری است، چون اگر آب به محصول نرسد و رسوب برداشته نشود کشاورزی اندک بجا مانده نیز از بین می‌رود.
وی همچنین خبر از تخریب ۶۰۰ حلقه چاه کشاورزی و موتور پمپ می‌دهد.
همچنین مدیر جهادکشاورزی قصرقند گفت: براساس برآورد اولیه بارندگی و سیلاب اخیر در فروردین ماه سالجاری بیش از ۲ هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال به تاسیسات و زیربنا‌های بخش کشاورزی، باغات و مزارع، قنوات و بند سار‌های این شهرستان خسارت وارد کرد.
رئیسی افزود: سیلاب به بیش از ۲ هزار هکتار اراضی آبی و دیم زیر کشت محصولات زراعی و باغی مختلف، ۹۶ رشته قنات، ۶۵۰ هزار متر مکعب بندسار‌های دیمی، ۱۱۰ حلقه چاه آب کشاورزی، ۲۳ کیلومتر لوله انتقال آب کشاورزی، ۲۰ کیلومتر کانال آبیاری، ۳۲۰ کلنی زنبور عسل و ۳۰ واحد دامداری روستایی صدمات جدی وارد کرده است.

بارش‌های دو ماه گذشته جنوب سیستان و بلوچستان در نیم قرن اخیر بی سابقه بوده و و اعزام ماشین آلات راه‌سازی و تانکر آبرسانی اولویت این مناطق است.

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال به محلات کم برخوردار قم
  • اختصاص دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت به قم
  • خسارت گسترده سیلاب به کشاورزیِ جنوب سیستان و بلوچستان
  • ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار به راه‌آهن اردبیل - میانه اختصاص یافت
  • بازسازی جاده‌های دسترسی به مزارع وقنات،جنوب سیستان وبلوچستان
  • خسارت ۲۱ هزار میلیارد ریالی سیلاب به بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۸۰ درصد واحدهای زلزله زده درخوی بازسازی شد
  • وزیر نیرو:مدیریت بحران از وقوع خسارت جبران ناپذیر سیل جلوگیری کرد
  • وزیر نیرو: سیل جنوب کشور خسارت جبران ناپذیری نداشت
  • اختصاص ۳ همت از محل مسئولیت‌ اجتماعی وزارت نفت به کهگیلویه و بویراحمد