Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-04-23@07:50:04 GMT

حلقه مفقوده صنایع‌دستی و سوغات لرستان

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۹۰۸۷۹

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری لرستان گفت: برای اینکه یک یا چند محصول را بتوانیم سوغات لرستان بنامیم باید ضمن شناسایی ظرفیت‌ها، در راستای برند سازی و تبلیغ محصولات تلاش داشته باشیم.به گزارش بلاغ،امین قاسمی  بیان کرد: فروش سوغات به مسافرانی  که به دیدار جاذبه‌های طبیعی و تاریخی  لرستان آمده‌اند، یکی از راه‌های درآمدزایی و ایجاد اشتغال در استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه متاسفانه در سالیان گذشته مانور زیادی در حوزه معرفی سوغاتی‌های لرستان صورت نگرفته است، افزود: متاسفانه در خیابان‌های شهرخرم‌آباد، نان برنجی بیش از از تمامی سوغاتی‌هایی مانند برساق، کلوا، کشک، جگروز، ترخینه، عسل، شیره، گوشت، سبزی‌های کوهی، ماشته، گلونی، کلاه نمدی، کمانچه و ورشو یافت می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری لرستان اظهار کرد: برای اینکه یک یا چند محصول را بتوانیم سوغات لرستان بنامیم ابتدا بایستی بررسی کنیم که کدام موارد از ظرفیت بالاتری برای برند سازی برخوردار هستند سپس تمامی توان تبلیغاتی و برندسازی خود را به آن محصولات اختصاص دهیم.

قاسمی با اشاره به اینکه به تازگی حرکت‌های خوبی در حوزه برندسازی سوغاتی‌ها و صنایع دستی استان صورت گرفته است، تصریح کرد: باید آنچنان در این حوزه کار کنیم که اگر از هر لرستانی پرسیده شود سوغاتتان کدام است بتوانیم پیش‌بینی کنیم اول به کدام مورد اشاره می‌کند.

وی در بخش پایانی صحبت‌های خود خاطرنشان کرد: با اقدامات صورت گرفته در حوزه برندسازی صنایع دستی و سوغات استان امیدواریم در آینده‌ای نه چندار دور در این حوزه دستاوردهای مناسبی کسب کنیم.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۰۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق جهش تولید صنایع دستی با حمایت از بخش خصوصی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، شکرالله قاسمی گفت : حضور مستمر بخش خصوصی در حوزه سرمایه‌گذاری‌ از جمله راهکارها و اقدامات مهمی است که صنایع ‌دستی خوزستان به آن احتیاج دارد.

وی افزود: همچنین با شناخت بازار و عرضه محصولات صنایع‌ دستی در داخل و صادرات تولیدات باکیفیت به بیرون مرزها می‌توانیم شعار امسال را در حوزه صنایع ‌دستی دنبال کنیم.

معاون صنایع ‌دستی مدیر کل میراث‌ فرهنگی خوزستان تاکید کرد: تصویب و ایجاد سه خوشه‌ صنایع ‌دستی از رشته‌های بومی و مشارکت ارگان‌ها و سازمان‌های مرتبط برای تسهیل در امر تولید و فروش از کارهای مهمی است که برای صنایع دستی باید صورت بگیرد.

قاسمی با تاکید بر آموزش شاغلان صنایع ‌دستی برای بالا بردن کیفیت محصولات‌ گفت: شناخت و ورود به بازارهای داخلی و خارجی، تصویب شهرهای ملی صنایع ‌دستی و تمرکز و توجه سرمایه‌گذاران و فعالان به بخش تولید این شهرها برای رشد تولیدات صنایع‌ دستی لازم است.

دیگر خبرها

  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد
  • برپایی بازارچه در موزه صنایع دستی گلستان
  • برپایی بازارچه هفتگی صنایع‌دستی و سوغات در موزه صنایع‌دستی گلستان
  • اصفهان شناسنامه کشور در بخش میراث فرهنگی است
  • دانشمندان حلقه‌ مفقوده بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان را کشف کردند
  • مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان معرفی شد
  • «کرم‌زاده» مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان شد+ سوابق
  • نرم افزار لرستان سفر مترجم چند زبانه در سفر
  • برپایی نمایشگاه صنایع دستی و سوغات در شهربازی خراسان شمالی
  • تحقق جهش تولید صنایع دستی با حمایت از بخش خصوصی