Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-16@22:34:26 GMT

نگرانی گازرسانی به روستاها با وجود تحریم ها نیستیم

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۹۱۲۰۲

نگرانی گازرسانی به روستاها با وجود تحریم ها نیستیم

به گزارش خبرنگار مهر، حسن منتظر تربتی شامگاه سه شنبه در مراسم افتتاح گازرسانی به شهر آلاشت، با بیان اینکه ۸۰ درصد توسعه گازرسانی در دوره وزارت آقای زنگنه بوده است، افزود: اگر کار ملی برای مردم باشد، آنها همیشه سپاس‌گزار خواهند بود و این امر هوشیاری دولت را در این زمینه نشان می‌دهد.

معاون وزیر نفت با اشاره به سختی‌های امر گازرسانی، طی هزاران کیلومتر و رسیدن به ارتفاع ۳ هزار متری، دو خواسته این مجموعه را رعایت نکات ایمنی و به اندازه مصرف کردن عنوان کرد و افزود: با حساب دو دو تا چهارتا، شاید گازرسانی به مناطقی با این ارتفاع توجیه اقتصادی نداشته باشد اما در دید ما نه حساب دو دو تا چهارتا بلکه تأمین رفاه و آسایش مردم مد نظر است و جمهوری اسلامی و دولت، رفاه مردم را با هیچ چیزی معاوضه نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، با بیان اینکه افتتاح گازرسانی پایان ماجرا نیست، آن را سرآغازی برای ایجاد توسعه و بکار گرفتن صنایع وابسته به گاز در این این مناطق برای ایجاد اشتغال دانست و ابراز امیدواری کرد تا گاز علاوه بر ایجاد گرما، محور توسعه اقتصادی مردم نیز شود.

وی با بیان اینکه شهرهای سبز شهرهایی هستند که میزان مشترکان گاز آن به ۹۸ درصد شهروندان رسیده باشند، از شکل‌گیری استان‌های سبز در این راستا خبر داد و افزود: امروز علی‌رغم تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی، موضوع گازرسانی به خاطر رفاه مردم تعطیل نشده است و قول داده‌ایم که هر سال سه هزار روستا گازرسانی شود و با این وصف، استان‌های سبز کشور را به زودی اعلام خواهیم کرد.

تربتی با بیان اینکه ایران اولین کشوری است که در این وسعت و در نقاط دوردست آن گازرسانی انجام شده است و ۹۵ درصد مردم از نعمت گاز برخوردار هستند، خاطرنشان کرد: این درحالی است که حتی روسیه که یکی از بزرگ‌ترین منابع گازی دنیا را در اختیار دارد، در این وسعت گازرسانی نکرده است.

وی با اعلام اینکه تا سه سال آینده تقریباً تمام روستاها به شبکه گاز متصل خواهند شد، گفت: با تمام این تحریم‌ها نه مردم و نه دولت، نگران نیستند و این امر بیانگر صلابت آنها است؛ چرا که مردم دولت خود را دوست دارند و از آن دفاع خواهند کرد.

کد خبر 4651116

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت ملی گاز ایران گازرسانی روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۱۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت نفت اثر تحریم‌ها در تولید و صادرات نفت را کم کرد/ جهشی قابل‌توجه در صادرات گاز داشته‌ایم

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه دشمنان سعی کردند بازار جهانی نفت را برای ما محدود کنند، گفت: وزارت نفت توانسته در عمل اثر تحریم‌ها را در زمینه فروش و تولید نفت کم و آنچه تولید می‌کند از قبل بازارش مهیاست.

به گزارش شانا به نقل از ایرنا، داود منظور امروز (سه‌شنبه ۲۸ فروردین ماه) در نشست خبری مشترک با احسان خاندوزی، سخنگوی اقتصادی دولت، با بیان اینکه کل تبصره ۸ بودجه امسال موضوع هدفمندی یارانه‌ها را دنبال می‌کند، گفت: منابعی که دولت از فروش بنزین، گازوئیل و دیگر فرآورده‌های نفتی به دست می‌آورد، صرف بازتوزیع به خود مردم می‌شود؛ به این معنا که در عمل منابع حاصل از بخش نفت و گاز که در فروش انواع حامل‌ انرژی حاصل می‌شود، عینا در قالب تبصره ۸ یا قانون هدفمندی یارانه‌ها به مردم بازپرداخت خواهد شد.

وی تأکید کرد: یکی از انواع پرداخت‌، یارانه‌های نقدی است که بخش بزرگی از جامعه این یارانه‌های نقدی را دریافت می‌کنند، برخی براساس آزمون وسع خانوار ماهانه ۳۰۰ هزار تومان یا ۴۰۰ هزار تومان دریافت می‌کنند که کل منابع آن، سالانه ۳۳۰ هزار میلیارد تومان است.

تولید روزانه ۳.۵ میلیون بشکه نفت و میعانات گازی در کشور

معاون رئیس‌جمهوری درباره درآمدهای نفتی در بودجه افزود: به‌دنبال کاهش سهم نفت در بودجه کل کشور هستیم؛ در عین حال دولت سیزدهم تلاش کرد در ۲.۵ سال گذشته کشور را به ظرفیت‌های تولید و صادرات نفت بیش از تحریم‌ها نزدیک کند، امروز روزانه بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه نفت خام و میعانات گازی در کشور تولید و با رقم روزانه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه‌ای نیمه نخست سال ۱۴۰۰ مقایسه می‌شود و این روند نشان از تلاش دولت برای بازگرداندن ظرفیت‌های نفتی به قبل از تحریم است.

منظور با اشاره به اینکه تولید نفت ایران پیش از تحریم‌ها روزانه ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه بود، تصریح کرد: برنامه امسال دولت این است که روزانه ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار بشکه به ظرفیت تولید بیفزاید؛ بنابراین نظر دولت در مجموع این است که از ظرفیت نفت و گاز برای توسعه کشور حداکثر استفاده را ببرد، اما در عین حال منابع نفت و گاز را به منابع تأمین مالی هزینه‌های جاری و دستمزد دولت تبدیل نمی‌کنیم.

نفت ذخیره شده روی آب نداریم

وی با بیان اینکه دشمنان سعی کردند بازار جهانی نفت را برای ما محدود کنند، گفت: وزارت نفت در عمل اثر تحریم‌ها را در فروش و تولید نفت کم کند، امروز دیگر نفتی روی کشتی‌ها نداریم که منتظر فروش آن باشیم؛ همه آنچه تولید می‌کنیم از قبل بازار آن مهیا شده است.

معاون رئیس جمهوری اظهار کرد: درباره گاز هم در مقایسه با پیش از دولت سیزدهم، یک جهشی قابل توجه در صادرات گاز داشتیم؛ به هر حال برنامه صادرات گاز به کشورهای همسایه را داریم و آقای اوجی، وزیر نفت در این باره هم توضیح خواهند داد؛ بنابراین صادرات نفت و گاز جزو اولویت‌های دولت است و موانع آن را هم برطرف کردیم و شبکه توزیع قابل اعتمادی ایجاد شده است، به‌تازگی هم قیمت نفت افزایش یافته و این برای ما یک فرصت است و امیدواریم از فرصت قیمت بالای نفت بتوانیم برای تأمین منابع توسعه کشور استفاده کنیم.

دیگر خبرها

  • وزیر خزانه‌داری آمریکا: ایران را تحریم می‌کنیم
  • هیچ دولتی در کاخ سفید قادر به بستن شیر نفت ایران نیست
  • وزارت نفت اثر تحریم‌ها در تولید و صادرات نفت را کم کرد/ جهشی قابل‌توجه در صادرات گاز داشته‌ایم
  • درخواست کوبا از واشنگتن برای کاهش تحریم‌ها
  • مصرف ۱.۹ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در خراسان جنوبی
  • ۱۱۰۰۰ مسکن شهری و روستایی در مازندران احداث شد
  • وضعیت گازرسانی در ایلام مطلوب است
  • استاندار مازندران؛ روستاییان را به توسعه بومگردی فراخواند
  • افتتاح ۲ هزار واحد مسکن در روستاهای مازندران
  • اقتصاد در انتظار تدبیر!