Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-19@21:23:50 GMT

دونات‌های فله‌ای جمع آوری شود

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۹۳۱۴۸

دونات‌های فله‌ای جمع آوری شود

ساعت24 -مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان با بیان اینکه 90 درصد دونات‌ها در واحدهای زیرزمینی تولید می‌شود، گفت: وضعیت بهداشتی مکان تولیدکننده مشخص نیست، همچنین این دونات‌ها تاریخ تولید و انقضاء ندارند که امکان بروز کپک و ... را فراهم می‌کند.

جواد محمدی فشارکی ، اظهار کرد: می‌خواهیم نسبت به دونات های فله ای اعلام خطر کنیم که این موضوع ربطی به دونات‌های بسته بندی شده ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه منظور از دونات های فله ای این است که در برخی از آبمیوه و بستنی فروشی ها به صورت پیراشکی به فروش می رسند، گفت: دونات های فله ای مضرات متعددی دارند.

مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان تصریح کرد: این دونات ها در معرض هجوم حشراتی از قبیل مگس، سوسک و پشه و همچنین دست های آلوده فروشنده، آلوده شدن به گردو غبار و دود خودروها و ... قرار دارند. 

وی تاکید کرد: نامشخص بودن مواد مورد استفاده در تهیه این دونات ها از جمله عوارض این خوراکی است.

محمدی فشارکی با بیان اینکه 90 درصد این دونات ها در واحدهای زیرزمینی تولید می شود و بر این  واحدها هیچ نظارتی وجود ندارد، خاطرنشان کرد: وضعیت بهداشتی مکان تولیدکننده و عدم رعایت بهداشت پرسنل، متاسفانه مشخص نیست، همچنین این دونات‌ها تاریخ تولید و انقضاء ندارند که امکان بروز کپک و ... را فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: متاسفانه با مراجعه به یکی از واحدهای تولید زیرزمینی دونات های فله ای متوجه شدیم که این واحد به صورت غیربهداشتی تولید دارد و با ارسال چند دونات برای آزمایش متوجه وضعیت نامساعد بهداشتی آنها شدیم.

مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان در خصوص استفاده از واکس در دونات های خوراکی، تصریح کرد: شکلات این دونات ها از رنگ های غیرمجازی تهیه می شود که این رنگ‌ها در تولید واکس نیز استفاده می شود.

محمدی فشارکی با اشاره به اینکه در این خصوص با مرکز بهداشت جلساتی داشته ایم و آنها گله مند شدند که چرا شخصا مصاحبه کرده‌ام، گفت: صورت مساله را نمی توان پاک کرد، بلکه باید مشکل را برطرف کرد. یکی از سرفصلهایی که موظف هستیم برخورد کنیم عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی است که در این خصوص برای مرکز بهداشت نامه نوشتیم.

وی ادامه داد: آزمایش برای سلامت دونات ها را به دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دادیم که آزمایشگاه مورد تایید بهداشت و علوم پزشکی است. البته تمام مجموعه های تولیدی ماهانه کالای خود را برای آزمایش ارسال می کنند و نتیجه را به اداره بهداشت اطلاع می دهند.

مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان درخصوص اینکه مرکز بهداشت استفاده از واکس در دونات را تکذیب کرده است، ادامه داد: اگر ما در نظر بگیریم که اصلا چیزی به عنوان واکس و رنگهای غیر مجاز  نداریم، آیا هجوم حشرات از قبیل مگس، سوسک و پشه، تماس دست های آلوده فروشنده با دونات، آلوده شدن به گرد و غبار و دود خودروها و از همه مهم تر نامشخص بودن تاریخ تولید و انقضای دونات ها که مشخص نیست، قابل دفاع است؟

محمدی فشارکی خاطرنشان کرد: دونات های فله ای باید جمع‌آوری شود، حتی به فرماندار برخوار تذکر دادم که در منطقه سین و  اغلب منازلی که در حاشیه شهر هستند و دونات تولید می کنند برخورد شود این درحالی است که نظارت بهداشتی بر تهیه دونات ها نیست و لازم است با آنها برخورد شود. 

منبع:ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: استان اصفهان اصناف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۳۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت‌های شهری برای مهار تورم و جهش تولید باید تقویت شود

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با اشاره به افزایش پروژه‌های مشارکتی و سرمایه‌گذاری در این کلان‌شهر گفت: تقویت زیرساخت‌ها با رویکرد اقتصاد شهری، موجب مهار تورم و جهش تولید می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مسعود حیدری اظهار کرد: با توجه به نام‌گذاری سال ۱۴۰۳ توسط مقام معظم رهبری که «جهش تولید با مشارکت مردم» را به‌عنوان سیاست کلان نظام جمهوری اسلامی انتخاب کردند، یکی از مهم‌ترین دستگاه‌های اجرایی در جذب مشارکت مردم برای توسعه شهر، مجموعه ارکان مدیریت شهری است که ضرورت دارد همواره برنامه‌ها و اقدامات اجرایی و عملیاتی شهرداری اصفهان با این رویکرد بازتعریف و بازطراحی شود.

وی افزود: انتخاب حکیمانه این عنوان بیانگر اهمیت نگاه ویژه به مقوله تولید و نقش کلیدی مردم و مشارکت آحاد جامعه در تحقق این هدف بزرگ ملی است و نشان از آن دارد که رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، راه تعالی کشور را در گرو مشارکت مردم جست‌وجو می‌کند.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان تصریح کرد: شهرداری‌ها به‌عنوان یکی از نهادهای عمومی با توان مالی بالا و ظرفیت‌های متعدد، قادر هستند فضای لازم را ایجاد کنند و اجازه دهند با درایت فعالان اقتصادی، حجم فعالیت‌های توسعه‌ای شهر گسترده شود.

حیدری ادامه داد: آنچه ضامن ایجاد یک شهر پویا است در هم‌افزایی بخش عمومی و بخش خصوصی هر شهر نهفته است و ثمره این مشارکت دوطرفه، در نهایت به نفع شهر و شهروندان تمام خواهد شد.

وی تصریح کرد: از سوی دیگر، تقویت زیرساخت‌ها با رویکرد اقتصاد شهری، موجب مهار تورم و جهش تولید خواهد شد؛ به‌عنوان مثال رشد سیستم حمل‌ونقل عمومی، تقویت بخش مسکن، توجه ویژه به تولیدات داخلی و فرایندهای دانش‌بنیان، تولید و اشتغال شهر را افزایش می‌دهد یا تقویت توان کارآفرینی که در گروه مشارکت عموم مردم است، زمینه جهش پایدار شهر را فراهم می‌کند.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان گفت: شهرداری این کلان‌شهر از سال‌ها قبل در این مسیر گام برداشته است، به‌ویژه سال گذشته، افزایش چشمگیر پروژه‌های مشارکتی و سرمایه‌گذاری در شهر اصفهان را شاهد بودیم که نشان می‌دهد ظرفیت سرمایه‌گذاری در شهر اصفهان افزایش یافته است و اعتماد سرمایه‌گذاران و مشارکت‌کنندگان در پروژه‌های شهری به نهاد متولی اداره شهر، یکی از مهم‌ترین دلایل رغبت برای افزایش سرمایه‌گذاری آن‌ها بوده است.

حیدری اظهار کرد: سال گذشته رشد بسیار خوبی در پروژه‌های شهری اصفهان شاهد بودیم که اثرات آن شهر اصفهان را متحول خواهد کرد و شهروندان نتایج اجرای این آن‌ها را در آینده مشاهده خواهند کرد.

وی تاکید کرد: برای هر پروژه‌ای که فراخوان آن توسط شهرداری اعلام می‌شود، ده‌ها سرمایه‌گذار اعلام آمادگی می‌کنند و رقابت برای گرفتن هر طرح مشارکتی بسیار افزایش یافته است و هیچ پروژه‌ای نیست که استقبال کننده نداشته باشد.

کد خبر 745332

دیگر خبرها

  • مسوولان دماوند در امر جمع آوری سگ های بلاصاحب بیشتر تلاش کنند
  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت در اصفهان
  • شرایط بهتر موجودی کیت‌های آزمایشگاهی در کشور/مرجع سلامت حامی تولید داخل
  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت + فیلم
  • افزایش ۷۰۰ هکتاری مزارع کشت گیاهان دارویی در اصفهان
  • افتتاح پارک علم و فناوری سلامت در سمنان
  • ضرورت جمع آوری ماهانه ۲۰ هزارتن مرغ از سطح بازار
  • جمع آوری هزار و ۷۹۵ کیلو گرم مواد غذایی غیر بهداشتی در فیروزه
  • اعطای تسهیلات به صنعت داروسازی و اظهار امیدواری معاون وزیر صمت
  • زیرساخت‌های شهری برای مهار تورم و جهش تولید باید تقویت شود