Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-18@01:36:46 GMT

پیگیری سیاست پرداخت وام حمایتی در بانک مسکن

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۹۳۲۰۴

پیگیری سیاست پرداخت وام حمایتی در بانک مسکن

پول‌نیوز - رییس اداره کل تسهیلات تبصره ای بانک مسکن از پیگیری سیاست های حمایتی در این بانک بخصوص در حوزه پرداخت تسهیلات اشتغال به نیازمندان خبر داد.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، رضا صالحی، رییس اداره کل تسهیلات تبصره ای بانک مسکن اعلام کرد: به رغم محدودیت منابع در اختیار سیستم بانکی و همچنین بانک مسکن، سیاست های حمایتی برای پرداخت تسهیلاتی نظیر تسهیلات اشتغالزایی به نیازمندان را دنبال می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





وی در این باره گفت: یکی از این سیاست ها پرداخت تسهیلات اشتغال به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره ) است که بانک مسکن در این زمینه عملکرد مطلوبی داشته است و رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز اخیرا در نامه ای از عملکرد بانک مسکن در این حوزه تقدیر کرده است.

صالحی توضیح داد: بانک مسکن به دلیل ماهیت خاص خود و به دلیل آنکه جزو بانک های دولتی محسوب می شود علاوه بر فعالیت های دیگر خود، پرداخت انواع مختلفی از تسهیلات تکلیفی را بر عهده دارد که این تکالیف در راستای سیاست های دولت از جمله سیاست های حمایتی چه در حوزه مسکن و چه در سایر بخش ها تعریف شده و ماموریت انجام آن ها بر عهده بانک مسکن قرار داده می شود.

وی گفت: ضمن آنکه رویکرد مدیران و مسوولان ارشد این بانک نیز بر پیگیری و اجرای این ماموریت ها به منظور کمک به اقشار مختلف جامعه در زمینه های گوناگون قرار دارد و در این بانک تلاش می شود همراستا با سیاست های دولت در حد بضاعت بانک تسهیلات حمایتی نیز به متقاضیان واجد شرایط پرداخت شود.
صالحی با بیان اینکه در پرداخت تسهیلات تکلیفی از جمله تسهیلات اشتغال، بانک مسکن از منابع قرض الحسنه موجود و در اختیار استفاده می کند، افزود: مدیران بانک مسکن همواره در تلاشند تا با مساعدت و همکاری با دولت در پیشبرد برنامه ها و طرح های مولد و همچنین پرداخت تسهیلات در مواقع ضروری،دوشادوش دولت در اجرای سیاست های حمایتی حرکت کنند.

وی تاکید کرد: در واقع در مجموعه بانک مسکن این اعتقاد وجود دارد که تمام زیرمجموعه ها و بخش ها باید در این زمینه کمک کنند که یکی از موضوعات مورد تاکید در این زمینه بحث اشتغالزایی به واسطه پرداخت تسهیلات اشتغال است.

صالحی با اعلام اینکه علاوه بر پرداخت این تسهیلات در مرحله بعدی در صدد انجام مطالعاتی بر روی کارکرد این تسهیلات در افزایش میزان اشتغال و تسریع در امر اشتغالزایی در جامعه هستیم خاطرنشان کرد: هم اکنون فعالیتی را آغاز کرده ایم تا بتوانیم میزان اثرگذاری پرداخت این تسهیلات بر اشتغال گروه های هدف از جمله مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) را ارزیابی کنیم؛ بررسی اینکه چه میزان از تسهیلات پرداخت شده در این زمینه منجر به ایجاد اشتغال شده است.

وی توضیح داد: این ارزیابی به منظور رفع نواقص احتمالی و یا استفاده از روش های دیگری برای پیشبرد اهداف تعیین شده در این حوزه انجام خواهد شد؛ به این معنا که در صورت رضایت بخش بودن مدل های فعلی پرداخت تسهیلات اشتغال روش های فعلی تقویت شود و در صورت کارآیی کمتر،از روش های بهینه تری برای اثربخشی بیشتر و نتیجه گیری بهتر در این حوزه استفاده شود.

رییس اداره کل تسهیلات تبصره ای بانک مسکن افزود: در این زمینه جلساتی برای همفکری با مدیران استانی بانک مسکن برگزار خواهد شد و سپس به صورت میدانی در استان های مختلف بررسی می شود که این تسهیلات تا چه میزان در ایجاد اشتغال موثر بوده است.

به گزارش هیبنا، بهار امسال رییس کمیته امداد امام خمینی (ره)در نامه ای از بانک مسکن به دلیل عملکرد مطلوب و فراتر از انتظار در برنامه تعریف شده،در پرداخت تسهیلات اشتغال به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) تقدیر کرده است.

در این نامه اعلام شده است بانک مسکن در راستای ایجاد اشتغال پایدار و حمایت از مددجویان این کمیته، در سال 97،نه تنها به 100 درصد تعهدات تکلیفی خود در این زمینه عمل کرده است بلکه بیش از سهم تعیین شده برای این بانک، اقدام به پرداخت تسهیلات در این حوزه کرده است

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک مسکن تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۳۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌ های انقباضی بانک مرکزی تولید را ضعیف کرد

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از اتاق ایران؛ در نشست اخیر کمیسیون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی اتاق ایران که با حضور معاون اداره بررسی و سیاست‌های اقتصادی بانک مرکزی برگزار شد، تداوم سیاست‌های انقباضی بانک مرکزی در سال جدید که قرار است در آن شاهد جهش تولید باشیم به عنوان یک مانع جدی در مسیر تحقق شعار سال مطرح شد.

اعضای این کمیسیون معتقدند: چنانچه قرار باشد جهشی در تولید اتفاق بیفتد در قدم اول واحدهای تولیدی به سرمایه در گردش و نقدینگی برای تأمین مواد اولیه نیاز دارند. متأسفانه تداوم سیاست‌های انقباضی دولت و بانک مرکزی و توقف روند تسهیلات‌دهی بانک‌ها موجب شده تا بخش تولید نتواند از تمام ظرفیت خود برای تولید محصول یا خدمات استفاده کند.

در این نشست که علیرضا محمدی، معاون اداره بررسی‌ها و سیاست‌های اقتصادی بانک مرکزی نیز حضور داشت، پیشنهاد شد: دستگاه‌های تصمیم‌گیرنده به سمتی بروند که بدون افزایش سطح نقدینگی در سطح جامعه که تورم را دامن می‌زند، منابع لازم در اختیار بخش تولید قرار دهند. به باور فعالان اقتصادی اگر واحدهای اقتصادی مانند سال گذشته نتوانند منابع لازم برای تأمین مواد اولیه در اختیار داشته باشند، مجبور می‌شوند توان تولید را کاهش دهند و این روند برعکس عنوان سال است که روی جهش تولید تأکید دارد.

اعضای کمیسیون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی اتاق ایران، پرداختن به ریشه اصلی بروز تورم و مقابله با علل اصلی را راه‌حل بهتری نسبت به اتخاذ سیاست‌های انقباضی از طرف بانک مرکزی دانستند و تأکید کردند اگر امروز کشور دچار تورم بالا شده دلیل اصلی آن بزرگی دولت و هزینه‌های سرسام‌آور آن است. اگر دولت طی فرآیندی، زمینه کوچک‌سازی خود را فراهم می‌کرد، امروز دچار بلای تورم نمی‌شد.

با این وجود در این نشست نماینده بانک مرکزی مقابله با تورم و رشد نقدینگی را اولویت اصلی سیستم بانکی کشور در سال 1403 عنوان کرد و گفت: سیاست‌های پولی با کنترل ترازنامه بانک‌ها از سال 1401 شروع شده و در سال قبل نیز ادامه داشت و قرار است همین رویکرد در سال 1403 نیز تداوم پیدا کند. البته در همین وضعیت بانک مرکزی به دنبال آن است که با تعیین اولویت‌ها، تسهیلات خود را جهت‌دهی کرده و به رشد اقتصادی و ایجاد فرصت‌های شغلی، کمک کند.

بر اساس اظهارات او رشد نقدینگی در سال 1402 برابر با 24.3 درصد بوده که این آمار نسبت به سال‌های 1400 و 1401 بهتر است.

او کل تسهیلات پرداختی در سال 1402 را برابر با 5 هزار و 646 هزار میلیارد تومان اعلام کرد که در مقایسه با سال 1401 در حدود 24.7 درصد رشد را نشان می‌دهد.

محمدی از برنامه‌های جدید و ابزارهای تعهدی به منظور ارائه تسهیلات بیشتر به بخش تولید کشور خبر داد و گفت: بانک مرکزی 350 همت برای ارائه تسهیلات زنجیره تولید پیش‌بینی کرده است. هرچند اعتقاد دارد بخش تولید برای تأمین سرمایه خود باید بیشتر به سراغ بازار سرمایه برود و میزان وابستگی خود را به تسهیلات بانکی، کاهش دهد.

دیگر خبرها

  • اشتغال بیش از ۴ هزار نفر در معادن شهرستان بردسکن
  • ۹۸ درصد از اعتبارات مشاغل خانگی خمین جذب شد
  • پرداخت بیش از یک هزار فقره تسهیلات اشتغال در ایلام
  • حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات خودمالکی در خوزستان پرداخت شد
  • آماده پرداخت ۲۲۳۵ فقره تسهیلات قرض الحسنه ساخت مسکن روستایی هستیم
  • سیاست‌ های انقباضی بانک مرکزی تولید را ضعیف کرد
  • پرداخت بیش از ۱۹ همت ‌تسهیلات‌ مسکن ملی خودمالکی در خوزستان
  • تحقق ۱۵۰درصدی تعهد اشتغال خوروبیابانک دریک سال گذشته
  • بانک‌ها موظف به پرداخت تسهیلات اشتغال فراگیر هستند
  • بانک‌های عامل در مقابل پرداخت تسهیلات مسکن ملی پاسخگو باشند