Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس اعلام رؤسای دو کمیته اطلاعات و کمیته قضائی مجلس نمایندگان آمریکا رابرت مولر، بازرس ویژه سابق پرونده تحقیقات درباره ارتباط کمپین ریاست جمهوری ۲۰۱۶ دونالد ترامپ با روسیه، سرانجام با درخواست ایراد شهادت در این مجلس درباره تحقیقاتش موافقت کرده و قرار است در نشستی علنی نزد این دو کمیته در تاریخ ۱۷ ژوئیه به ایراد شهادت بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، جرولد ندلر، رئیس کمیته قضائی و آدام شف رئیس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا مشترکا در بیانیه‌ای اعلام کردند، رابرت مولر که پیشتر تمایلی به ایراد شهادت از بعد از انتشار گزارش مربوط به تحقیقاتش در ماه آوریل نداشت، ظاهراً قبول کرده که در پی صدور احضاریه از جانب این دو کمیته برای ایراد شهادت در جلسه‌ مربوطه در تاریخ ۱۷ ژوئیه حاضر شود.

به نوشته خبرگزاری رویترز، نماینده مولر به درخواست این خبرگزاری برای اظهارنظر درباره این رخداد پاسخ نداده است.

ماه آوریل، گزارش ۴۴۸ صفحه‌ای رابرت مولر از این تحقیقاتش با دو محور امکان تبانی کمپین ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ ترامپ با روسیه و همچنین امکان ارتکاب جرم ممانعت از اجرای عدالت از سوی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، منتشر شد که البته نسخه‌ای ویرایش شده بود.

با این حال در نسخه ویرایش شده این گزارش اعلام شده که مدارک کافی برای اثبات وجود تبانی میان این کمپین ترامپ با روسیه یافت نشده است.

این گزارش همچنین در ارتباط با اتهام ممانعت از اجرای عدالت از سوی ترامپ نیز صرفاً مواردی را در ارتباط با آن ذکر کرد اما نتیجه‌گیری نهایی نکرد.

رابرت مولر در نخستین اظهارنظرهای علنی خود درباره تحولات مربوط به این تحقیقات از زمان آغاز تحقیقاتش در دو سال پیش که در تاریخ ۲۹ مه مطرح کرد، گفته بود تحقیقات او هرگز با طرح قطعی اتهامات کیفری علیه ترامپ پایان نیافته و این کنگره آمریکا است که باید در خصوص استیضاح ترامپ تصمیم بگیرد.

البته مولر گفت: اگر ما اطمینان داشتیم که رئیس جمهور صراحتاً جرمی مرتکب نشده، حتماً آن را ذکر می‌کردیم.

با این حال خود ترامپ مدعی شد که در این گزارش کاملاً از اتهام‌زنی‌ها علیه خود تبرئه شده است.

ندلر و شف در بیانیه خود گفتند: آمریکایی‌ها خواستار آن شده‌اند که مستقیماً حرف‌های بازرس ویژه مولر را بشنوند تا دریابند او و تیمش در تحقیقات چه چیزهایی را درباره حمله روسیه به دموکراسی ما و همین طور درباره کمکهای پذیرفته شده از سوی کمپین ترامپ و چگونگی بهره‌برداری این کمپین از این کمک‌ها و در عین حال درباره ممانعت ترامپ و شرکایش از اجرای تحقیقات درباره این حمله، بررسی، کشف و تعیین کرده‌اند.

آدام شف همچنین در مصاحبه‌ای به ام‌اس‌ان‌بی‌سی گفت: ما هرگز به این نتیجه نرسیده‌ایم که صرف اتکا به گزارشی کتبی یا بیانیه‌ای ۱۰ دقیقه‌ای بدون آنکه قابلیتی برای پیگیری پرسش‌ها وجود داشته باشد، کفایت می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمريكا رابرت مولر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۴۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه تیک‌تاک با لایحه ممنوعیت در آمریکا

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، تیک‌تاک نگرانی‌های خود از آزادی بیان درباره لایحه‌ای که توسط مجلس نمایندگان تصویب شده بود، تکرار کرد که اگر مالک چینی، بایت دنس، سهام خود را ظرف یک سال نفروشد، اپلیکیشن محبوب رسانه‌های اجتماعی در ایالات متحده را ممنوع می‌کند.

مجلس نمایندگان آمریکا این قانون را با اختلاف ۳۶۰ رأی موافق در مقابل ۵۸ رای به تصویب رساند. اکنون این قانون به مجلس سنا منتقل می‌شود تا در روز‌های آینده برای رأی‌گیری مورد بررسی قرار گیرد. رئیس جمهور جو بایدن قبلاً گفته بود که قانون تیک‌تاک را امضا خواهد کرد.

بسیاری از قانونگذاران آمریکایی از هر دو حزب جمهوری خواه و دموکرات و دولت بایدن می‌گویند که تیک‌تاک خطرات امنیت ملی را به همراه دارد، زیرا چین می‌تواند این شرکت را مجبور کند داده‌های ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی خود را به اشتراک بگذارد.

تیک‌تاک در بیانیه‌ای گفت: مایه تاسف است که مجلس نمایندگان از پوشش کمک‌های مهم خارجی و بشردوستانه استفاده می‌کند تا یک بار دیگر لایحه ممنوعیتی را که حقوق آزادی بیان ۱۷۰ میلیون آمریکایی را پایمال می‌کند، متوقف کند.

تیک‌تاک در ماه فوریه از لایحه اصلی انتقاد کرده بود که در نهایت در سنا متوقف شد و گفت که میلیون‌ها آمریکایی را سانسور می‌کند. به طور مشابه استدلال کرده بود که ممنوعیت ایالتی تیک‌تاک در مونتانا که سال گذشته تصویب شد، نقض اولین متمم قانون است.

اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا به دلیل آزادی بیان با لایحه مجلس نمایندگان مخالفت کرد.

سناتور دموکرات مارک وارنر، رئیس کمیته اطلاعات سنا، روز یکشنبه گفت که تیک تاک می‌تواند به عنوان یک ابزار تبلیغاتی توسط دولت چین مورد استفاده قرار گیرد و اشاره کرد که بسیاری از جوانان از تیک تاک برای دریافت اخبار استفاده می‌کنند.

او به سی‌بی‌اس نیوز گفت: این ایده که ما به حزب کمونیست این اندازه ابزار تبلیغاتی و همچنین توانایی حذف اطلاعات شخصی ۱۷۰ میلیون آمریکایی را می‌دهیم، یک خطر امنیت ملی است.

برخی از دموکرات‌ها همچنین نگرانی‌های مربوط به آزادی بیان را در مورد این ممنوعیت مطرح کرده‌اند و در عوض خواهان قانون قوی‌تری برای حفظ حریم خصوصی داده‌ها شده‌اند.

رو خانا، نماینده دموکرات‌ها، گفت که ممکن است ممنوعیت تیک تاک از بازرسی قانونی در دادگاه‌ها با استناد به حمایت‌های قانون اساسی از آزادی بیان بازماند.

مجلس نمایندگان در ۱۳ مارس رای داد تا حدود ۶ ماه به بایت دنس مهلت دهد تا دارایی‌های تیک تاک را واگذار کند در غیر این صورت با ممنوعیت مواجه خواهد شد.

قانونی که روز شنبه تصویب شد یک مهلت ۹ ماهه می‌دهد که اگر رئیس جمهور بخواهد پیشرفت به سمت فروش را مشخص کند، می‌تواند سه ماه دیگر تمدید شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سناریوی زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • سناریو زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • نانسی پلوسی: نتانیاهو باید استعفا کند
  • مجلس با تحقیق و تفحص از سازمان حفظ نباتات موافقت کرد
  • مبارزه تیک‌تاک با لایحه ممنوعیت در آمریکا
  • آکسیوس: دیدار ترامپ و رئیس‌جمهور آرژانتین، کاخ سفید را خشمگین کرد
  • از موافقت با تشکیل سازمان سپند تا حضور وزرای دولت در کمیسیون‌های مجلس
  • تردید درباره ادامه کمک به اوکراین در صورت پیروزی ترامپ
  • موافقت مجلس با تشکیل سازمان سپند