Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، اکبر بهنام جو، استاندار اردبیل در جریان بازدید از محل ایستگاه جدید مسافری راه آهن میانه - اردبیل گفت: ایستگاه در حال اجرای راه آبی بیگلو که ایستگاه پایانی است به منظور بارگیری و استقرار تجهیزات واگن‌ها در نظر گرفته می‌شود.

وی با بیان اینکه راه آهن اردبیل باید طبق جدول زمان بندی به اتمام برسد افزود: محدوده سه راهی کوراییم برای احداث ایستگاه مسافر به مساحت۱۰ هکتار زمین مطالعه می‌شود که بعد از کار کارشناسی و تملک اراضی توسط راه و شهرسازی و اعلام نظر نهایی مشاور در اختیار پیمانکار قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار اردبیل اظهار کرد: در ایجاد ایستگاه جدید باید همه جوانب اعم از فنی، اقتصادی و معایب و مزایای مکان بطور دقیق مورد تحقیق و بررسی قرار گیرد.

بهنام جو پیشرفت فیزیکی ساختمان ایستگاه بارگیری را بیش از ۷۵درصد اعلام کرد و افزود:مصالح مورد نیاز ساختمان خریداری شده و بعد از محوطه سازی تکمیل می‌شود.

وی افزود: حدود ۴۳ درصد پروژه تا پایان سال جاری آماده ریل گذاری است و عملیات اجرایی باید بصورت پیوسته پیشرفت داشته باشد.

استاندار اردبیل از عملیات اجرایی پروژه راه آهن میانه_ اردبیل ابراز خرسندی کرد و افزود: تمام کارگاه‌ها با حداکثر ظرفیت فعال هستند و در آینده نزدیک اعتبار لازم نیز به منظور تسریع در روند کار تزریق می‌شود.

بهنام جو اظهار کرد: در سال جاری حدود ۴۰۰میلیارد تومان از محل اعتبارات پیش بینی شده و فاینانس داخلی بانک ملی به این پروژه اختصاص داده می‌شود.

در این بازدید معاونین هماهنگی امور عمرانی، سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، فرماندار اردبیل، مدیرکل راه و شهرسازی و جمعی از مسئولین دستگاه‌های مرتبط به این پروژه حضور داشتند.

انتهای پیام/ح

حدود ۴۳ درصد پروژه تا پایان سال جاری آماده ریل گذاری است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: راه آهن ایستگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۴۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن سازی کانال های آبی شهر ری/ایمن سازی کامل در گرو تامین اعتبار

به گزارش خبرگزاری مهر، بهروز صفا با بیان اینکه در محدوده شهرستان ری حدود ۲۰ کیلومتر کانال انتقال آب وجود دارد که پساب را از تصفیه خانه جنوب تهران به سمت دشت ورامین و پاکدشت منتقل می‌کند، اظهار کرد: از این ۲۰ کیلومتر حدود دو کیلومتر زیر زمین و حدود ۱۸ کیلومتر در سطح زمین قرار دارد.

وی افزود: در سال‌های اخیر با توسعه مراکز جمعیتی و اقتصادی شاهد رشد جمعیت در اطراف کانال‌ها بودیم این در حالی است که در زمان احداث فاصله کانال‌ها با مناطق شهری به میزانی بود که مشکل خاصی وجود نداشت اما در حال حاضر با توجه به توسعه شهرسازی این مساله مشکلاتی را ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه متأسفانه از روی کانال‌ها رفت و آمد صورت می‌گیرد و همین مساله مشکلاتی را ایجاد کرده است، اظهار کرد: در سال‌های اخیر شاهد حوادثی در این مناطق بودیم، شرایط موجود و حوادثی که تعداد آن روبه افزایش بود، حوزه مدیریت استان را به سمت اخذ تصمیماتی برای مدیریت و ایمن سازی پیش برد

وی با بیان اینکه با تلاش مجموعه آب تهران بیش از ۶ کیلومتر روی کانال‌ها ایمن سازی انجام و عدد ریالی ۲۵ میلیارد تومان برای این کار هزینه شده است، گفت: استمداد امور آب از مراجع شهرستانی و استان علی‌الخصوص سازمان برنامه و بودجه در راستای تأمین اعتبار ادامه دارد.

وی با بیان اینکه پروژه ایمن سازی برحسب الویت انجام شده است و این موضوع نیز به صورت جدی در آب تهران مطرح است، گفت: هر سال آب تهران با توجه به منابع مالی که می‌تواند از محل‌های مختلف تأمین کند این پروژه را پیش می‌برد.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر آب تهران طرحی را شروع کرده که جدا از موضوعات مطرح شده بود، گفت: خط لوله دوم پساب از تصفیه خانه فاضلاب تهران را استارت زدیم که با تکمیل این طرح که خط لوله‌ای به طول ۳۶ کیلومتر به قطر ۲.۸ متر است، بخش عمده‌ای از آبی که در کانال جریان دارد را منتقل خواهیم کرد و تا حدود زیادی از مشکلات حال حاضر برطرف خواهد شد.

به گفته وی بخش عمده این طرح انجام شده و تنها سه کیلومتر بنابه مشکلاتی باقی مانده که با رفع مشکلات این پروژه به نتیجه خواهد رسید اما تا آن زمان نیز سعی داریم با ایجاد پروژه‌های ایمن سازی مشکلات و چالش‌ها را کاهش دهیم.

وی با بیان اینکه حفظجان مردم و ایمنی در الویت پروژه‌های آبی قرار دارد و در این راستا و برحسب ضرورت برنامه‌هایی را درنظر داریم، گفت: با انجام اقدامات صورت گرفته ایمن سازی کامل کانال صورت گرفته است و برحسب الویت برای مابقی کانال‌ها نیز کار را پیش خواهیم برد و با راه اندازی خط لوله مشکل به طور کامل برطرف می‌شود.همچنین در ادامه نامبرده کمک جدی حوزه شهرستان و استان را در بحث تأمین بودجه به منظور ایمن سازی کامل طلبید و از دستگاه‌های ذیربط در خواست اختصاص بودجه کامل برای این موضوع را مطرح نمود.

کد خبر 6081905 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ایمن سازی کانال های آبی شهر ری/ایمن سازی کامل در گرو تامین اعتبار
  • مکان یابی ایجاد بازارچه های صنایع دستی بانوان در کشور
  • شب پرحادثه برای آتش نشانی قزوین/ سه حادثه طی دو ساعت
  • شب پرحادثه برای آتش نشانی قزوین / سه حادثه طی دو ساعت
  • شبکه گسترده رسانه‌ای توسط نوجوانان در محلات اردبیل ایجاد می‌شود
  • پرداخت حدود ۵۳ میلیارد ریال وام تسهیلات مشاغل خانگی حوزه فرهنگ و هنر نیشابور
  • کارآفرین اردبیلی مهمان برنامه «کار خونه»
  • بازدید مشاور وزیر راه و شهرسازی از پروژه ریلی رشت کاسپین
  • اجرای محدودیت‌های ترافیکی رژه روز ارتش در اردبیل
  • اعمال محدودیت‌های ترافیکی روز ارتش در اردبیل