Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست، اجرای صحیح لایحه حمایت از محیط‌بانان و جنگل‌بانان را که روز گذشته با رای قاطع نمایندگان در صحن علنی مجلس به تصویب رسید انقلابی در مهار آسیب‌های وارده به محیط زیست دانست. ۰۵ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۹ اجتماعی محیط زیست نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ جمشید محبت‌خانی با ابراز خرسندی از تصویب لایحه حمایت از محیط‌بانان و جنگل‌بانان در صحن علنی مجلس اظهار کرد: این لایحه از 4 ماده تشکیل شده که روز گذشته با حضور بنده و دکتر کلانتری در صحت علنی مجلس به رای گذشته و با رای قاطع نمایندگان به تصویب رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محبت‌خانی با اشاره به اینکه یکی از مواد این لایحه، حمایت بیمه‌ای و قضایی از کارکنان یگان‌های دستگاه‌های اجرایی کشور است، تصریح کرد: بر اساس این ماده، حمایت بیمه‌ای و قضایی شامل حال نیروی انتظامی به کارکنان سایر یگان‌های دستگاه‌های اجرایی از جمله محیط‌بانان و جنگل‌بانان تعمیم داده شده و بدین ترتیب خلاء موجود در این حوزه از بین می‌رود؛ در واقع از این پس در صورتی که محیط‌بانان بر اساس قانون به کارگیری سلاح عمل کرده و محکوم به پرداخت دیه شوند سازمان حفاظت محیط زیست مکلف به پرداخت دیه خواهد بود.

وی افزود: بر اساس ماده دوم این لایحه، سازمان حفاظت محیط زیست موظف است هم محیط‌بانان و هم کارمندان محیط زیست که در حوزه محیط‌بانی فعالیت دارند را در قبال شهادت، جانبازی، بیماری و نقص عضو بیمه کند؛ بدین ترتیب تمام محیط‌بانان و کارکنانی که در حوزه محیط‌بانی فعالیت دارند با بودجه سازمان از بیمه عمر، بیمه حوادث و بیمه مسئولیت برخوردار خواهند شد.

محبت‌خانی یادآور شد: با توجه به اینکه همیاران محیط‌بانان ظرفیت بالایی را در حفظ محیط زیست کشور ایجاد می‌‌کنند بر اساس این لایحه علاوه بر محیط‌بانان و جنگل‌بانان، سازمان حفاظت محیط زیست  و سازمان جنگل‌ها، منابع طبیعی و آبخیزداری در برابر محیط‌بانان و جنگل‌بانان افتخاری و نیروهای داوطب مردمی که حین ماموریت به عنوان مثال حین عملیات اطفای حریق، دچار حادثه شوند، مکلف به جبران خسارت خواهند بود.

وی درباره حمایت قضایی که در پی تصویب این لایحه شامل حال کارکنان یگان‌های دستگاه‌های اجرایی خواهد شد، گفت: بر اساس این لایحه دادسراهای عمومی و دادگاه‌های نظامی مکلف هستند شعبات ویژه‌ای را برای حوزه‌های محیط‌بانی و جنگل‌بانی اختصاص دهند تا با توجه به حساسیت موضوع، به این پرونده‌ها خارج از نوبت  رسیدگی شود و مواردی را مانند پرونده اخیر کرمان نداشته باشیم که محیط‌بانان تا زمانی رسیدگی به پرونده 10 روز را در زندان بگذرانند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست افزود: بر اساس ماده 4 این لایحه، سازمان برنامه و بودجه موظف است با پیشنهاد سازمان محیط زیست یا سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری، سالانه بودجه‌های مورد نیاز یگان‌های این سازمان‌ها را تخصیص دهد که بدین ترتیب یگان‌های حفاظتی در دستگاه‌های اجرایی از این پس دارای ردیف‌‌های بودجه مستقل خواهند شد.

وی با بیان اینکه جامعه محیط‌بانان بابت تصویب این لایحه از زحمات نمایندگان مجلس، رسانه‌ها و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست قدردانی می‌کنند ابراز امیدواری کرد که تصویب لایحه حمایت از محیط‌بانان و جنگل‌بانان در صورت پیگیری و اجرای صحیح، انقلابی در مهار آسیب‌های محیط زیست ایجاد خواهد کرد.

محیط بانان و جنگل بانان مجاز به استفاده از سلاح شدند

انتهای پیام/

R7856/P/S2,23/CT12 واژه های کاربردی مرتبط سازمان محیط زیست

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان محیط زیست سازمان محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۴۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده ۴ رأس مرال در ارتفاعات جنگلی لنگرود + فیلم

حمزه عشوری، مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان از ثبت تصاویری از بزرگترین گونه گوزن جنگل‌های هیرکانی خبر داد و گفت: کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست لنگرود پس از هفته‌ها تلاش شبانه روزی موفق به ثبت تصاویری زیبا از ۴ رأس گوزن قرمز (مرال) در ارتفاعات جنگلی این شهرستان شدند.

او افزود: پایش دوره‌ای و منظم زیستگاه‌ها و همکاری جوامع محلی از مهم‌ترین عوامل افزایش جمعیت این گونه باارزش در استان گیلان است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان تصریح کرد: مرال یا گوزن قرمز که به آن «گاو وحشی» و «گاو کوهی» نیز گفته می‌شود، یکی از نماد‌های تنوع زیستی جنگل‌های هیرکانی و از گونه‌های حمایت شده و شکار ممنوع در زیستگاه‌های این استان است. 

به گفته عشوری، مرال به طور معمول در دوران حیات خود یک بار زاد و ولد می‌کند و امن بودن محیط زندگی این حیوان برای ادامه بقای آن از اهمیت زیادی برخوردار است.

او تأکید کرد: محیط بانان گیلانی با حضور و تلاش شبانه روزی، جنگل‌ها و زیستگاه‌های استان را برای حیات وحش امن می‌کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان افزود: زمان جفت‌گیری مرال‌ها از نیمه دوم شهریور تا نیمه دوم مهر ماه انجام می‌شود و چنانچه شرایط برای زادآوری مرال‌ها مناسب نباشد، سبب کاهش زادآوری و به‌هم ریختگی در جمعیت مرال‌ها می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • بد عهدی در تجهیز محیط‌بان‌ ها |‌ از هزار خودروی مورد نیاز محیط بان‌ها تنها 25 خودرو تحویل شد
  • مشاهده یک گله مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان
  • تحویل خودرو‌های عملیاتی به محیط بانان کشور
  • ثبت تصویر ۴ راس مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان + فیلم
  • مشاهده ۴ رأس مرال در ارتفاعات جنگلی لنگرود + فیلم
  • ۵۰۰۰ میلیارد تومان عوارض آلایندگی کجا هزینه شد؟/اجرای پروژه محیط زیستی که ٣٠ سال طول کشید؟
  • استفاده از پهپاد برای پایش‌تالاب‌ها
  • تجهیز محیط بانان با به‌روزترین فناوری‌های دنیا
  • ٢۵ خودروی عملیاتی محیط‌بانی رونمایی شد
  • جزییات حمله مسلحانه به منزل جنگل‌بانان آملی