Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، تشخیص به عنوان پایه درمان، با ظهور فناوری‌های جدید و پیشرفت در حوزه سلولی و مولکولی روش های تازه‌ای را پیش روی دانشمندان قرار داده است. . کیت‌های تشخیص و درمانی ، یکی از این تجهیزات است که کاربردهای متنوعی در صنعت پزشکی و درمانی دارد. حال یک شرکت فناور داخلی توانسته است در مسیر تولید کیت‌های استخراج DNA گام بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابوالفضل اعظمی مدیرعامل شرکت فناور آماج زیست آریا با اشاره به تولید این کیت‌ها توسط جمعی از دانش‌آموختگان حوزه بیوتکنولوژی و سلولی مولکولی گفت: برای استخراج DNA و دیگر مواد مؤثره ژنی، دو روش مرسوم به کار می ‌رود که مگنت یکی از این روش‌ها است.با توجه به محدودیت‌های واردات این کیت‌ها و مواد پلاستیکی خاصی که نیازمند دانش فنی و طراحی منحصر به‌فرد است، این کیت را طراحی کردیم که در مراحل فنی نهایی قرار دارد.

این فعال فناور، با اشاره به تولید و بازدهی این کیت، هم‌پای نمونه‌های خارجی آن گفت: ارزیابی‌های لازم روی این کیت‌ها، نشان دهنده کارآمدی مطلوب این محصول بوده و محصولی که برای نخستین بار در کشور تولید می‌شود می‌تواند جایگزینی برای نمونه‌های وارداتی باشد.

این عضو هیأت علمی دانشگاه، استخراج به روش ستونی را یکی دیگر از فناوری‌های این حوزه عنوان کرد و گفت: خوشبختانه این روش نیز به طور کامل بومی سازی شده است و با نام تجاری ماکسیماجین وارد بازار خواهد شد.

اعظمی درباره این روش در کیت‌های تشخیصی توضیح داد: اگر ستون کیت تشخیصی را به عنوان یک لوله فرض کنیم، در میانه این لوله یک فیلتر قرار دارد که خون از بالای این لوله با یک محلول لیزکننده به پایین سرازیر می شود. درون این فیلتر موادی حساس وجود دارد که مواد مورد نظر را به خود جذب می کند. سپس این فیلتر با محلولی خاص شستشو داده می شود تا مواد جذب شده برای مصارف تحقیقاتی جدا شود.

مدیرعامل شرکت فناور آماج زیست آریا، با بیان این‌که کیت‌های یادشده در اهداف تحقیقاتی، پزشکی و درمانی به کار می‌رود، اظهار کرد: این کیت ها در تمامی تحقیقات و پژوهش‌هااز جمله آزمایشگاه‌های تشخیص طبی کاربرد دارد.

وی با اشاره به بازار مطلوب این محصول برای نمونه ساخت داخل گفت: با توجه به این که فناوری این محصول در نمونه‌های خارجی وجود دارد و تحریم‌ها مانع از تأمین با کیفیت و آسان از طریق واردات شده است، بازار بسیار خوبی برای این کیت‌ها در داخل کشور وجود دارد.

این فعال فناور، از همکاری دانش‌آموختگان دانشگاهی در این حوزه گفت و ادامه داد: بخش قابل توجهی از دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای بیوتکنولوژی با بومی سازی دانش فنی توانسته اند ااین محصول را به تولید برسانند.

انتهای پیام/

169 / 156 کیت استخراج DNA پزشکی کیت‌های تشخیص و درمانی بیوتکنولوژی مواد پلاستیکی دانش فنی و طراحی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کیت استخراج DNA پزشکی بیوتکنولوژی مواد پلاستیکی دانش فنی و طراحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۵۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت و بازسازی ۴۲۰۰ قطعه تخصصی در نیروگاه بندرعباس

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس از ساخت و بازسازی ۴۲۰۰ قطعه تخصصی، درسال ۱۴۰۲ در این نیروگاه خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، داریوش محمودی اظهار داشت: یکی از افتخارات نیروگاه در سال‌های اخیر، خودکفایی در زمینه ساخت 90 درصد قطعات نیروگاهی است و این مهم در سایه حمایت از تولید داخلی و همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان و با صرفه‌جویی بسیار زیادی محقق شده است و قطعات ساخته‌شده برگ زرینی از افتخارات صنعت برق هرمزگان به‌ویژه شرکت مدیریت تولید برق هرمزگان بشمار می‌رود.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس افزود: این نیروگاه در سال 1402، موفق به بومی‌سازی بیش از 4200 قطعه مهم کوچک و بزرگ نیروگاهی شده که علاوه بر صرفه‌جویی ارزی، گام بسیار مهمی در عرصه افزایش دانش این بخش مهم صنعت برق کشور برداشته است.

محمودی بیان کرد: در این بازه زمانی قطعات یدکی ولوهای آب‌شیرین‌کن، قطعات بانداسکرین، توری، قرقره، زنجیر بانداسکرین، گیربکس باند اسکرین، دیافراگم اگزوز کوئیک والو تریپ ولو گاز، اکسپنشنها، کیسینگ پمپ اگزلری، اینترکولر، اکسپنشن آکاردئونی جی آرفن، پیستون کمپرسور هوا، یاتاقان گاید بیرینگ ساخته شده است.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس اضافه کرد: در این‌مدت چرخ لنگر بانداسکرین، الکتروموتور پمپ کلرزنی، مکانیکال‌سیل پمپ روغن کاری مجموعه فیدپمپ، تجهیزات کلرزنی، اکسپنشن کانال هوای GA7، مکانیکال سیل پمپ ایرساید ژنراتور، قطعات یدکی پمپ گردشی آب بویلر، دیافراگم کوئیک اگزوز شات‌آف ولو، شافت اسلیو شافت بوسترپمپ، بوش اسلیو پمپ بلودان آب‌شیرین‌کن‌ها، لنس سوت بلوئر لانگستروم توسط متخصصان داخلی نیروگاه بومی‌سازی شده است.

وی در پایان مطرح کرد: نیروگاه بندرعباس با 6 واحد تولیدی و با مجموع ظرفیت 1320 مگاوات‌ساعت یکی از نیروگاههای جنوب‌شرق کشور است که علاوه بر تولید پایدار انرژی حیاتی برق و پشتیبانی از شبکه سراسری، بخشی از قطعات مورد نیاز را با تکیه بر دانش، تجربه و تخصص کارکنان خود طراحی و مورد ساخت و بازسازی قرار می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماینرهای قاچاق در نیکشهر کشف شد
  • کشف میلیاردی ماینرهای قاچاق در نیکشهر
  • دستگاه بلوک زنی
  • چین: «مس عینک» بدون آسیب به آثار باستانی استخراج می‌شود
  • ۲۲ درصد دانش آموزان قزوینی دچار اضافه وزن هستند
  • ضرورت آموزش حفاظت و نگهداری از طبیعت به دانش آموزان
  • دسر ساده و سریع یخچالی را با این سه ماده غذایی ساده درست کنید
  • استخراج معدن نفرایت کابل واگذار شد
  • تحول صنعت رباتیک انعطاف پذیر با جوهر پلیمری نرم اما محکم
  • ساخت و بازسازی ۴۲۰۰ قطعه تخصصی در نیروگاه بندرعباس