Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه فن‌آوری‌گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، تعامل و همکاری تنگاتنگ با مراکز علمی و فناوری کشور ضرورتی است که کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به خوبی آن را درک کرده است تا شاهد افزایش آگاهی اساتید و دانشجویان با ثبت اختراع باشیم. در این راستا کانون اقدام به راه اندازی و توسعه دفاتر همکار با نهاد‌های علمی و پژوهشی کرده است تا تعامل و همکاری خود را با این نهاد‌ها افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مهدی ضیغمی مدیر کانون پتنت معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری، در حال حاضر ۵۶ دفتر همکار کانون در مراکز تحقیقاتی و دانشگاه‌ها مشغول فعالیت هستند. دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه شیراز، دانشگاه ازاد اسلامی واحد یزد، دانشگاه شهید باهنر کرمان، دانشگاه بوعلی سینا، دانشگاه ارومیه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری برخی از مراکزی هستند که دفاتر همکار کانون در آن‌ها راه اندازی شده است.

البته طبق تفاهم نامه‌ای که میان دانشگاه آزاد اسلامی و کانون امضا شد به زودی ۴۳ دفتر با اجرایی شدن تفاهم نامه به این تعداد افزوده می‌شود. این دفاتر اهمیت حفاظت از مالکیت فکری را با برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای نخبگان، دانشجویان و اساتید تبیین می‌کنند؛ همچنین با برگزاری دوره‌های آموزشی، جذب و ثبت درخواست گامی موثر برای فرهنگسازی درباره مالکیت فکری برداشته اند. پس افزایش این دفاتر در نهایت منجر به افزایش درخواست برای ثبت اختراع می‌شود.

کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ضمن حمایت از دستاورد‌های فکری در قالب ثبت اختراع در دفاتر ثبت پتنت معتبر جهان، فرهنگسازی در زمینه اهمیت پتنت و ضرورت ثبت آن را انجام می‌دهد. این نهاد، با حمایت‌های خود می‌تواند جایگاه کشور را در کسب شاخص‌های نوآوری و مالکیت فکری ارتقاء داده و زمینه‎های لازم را برای تشکیل دفاتر انتقال فناوری در دانشگاه‎ها و درآمدزایی از تحقیقات و پژوهش‌های دانشگاهی به‌عنوان دانشگاه‌های نسل سوم و کارآفرین، فراهم کند.

انتهای پیام/

ارتقای جایگاه کشور در کسب شاخص‌های نوآوری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی معاونت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۶۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر ارشاد: در دولت خط‌کشی‌های وزارتخانه‌ای و نهادی نداریم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت ۱۷ میلیون دانش آموز در برنامه‌ریزی‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، گفت: نیاز به یک حلقه واسط میان نهاد حاکمیت و فعالیت‌های فرهنگی و هنری دانش‌آموزی داریم که این کار برعهده کانون پرورش فکری است.

به گزارش ایسنا،‌ محمد مهدی اسماعیلی ـ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ـ در دیدار با مدیر و عوامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، گفت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یکی از حوزه‌های اصیل و مانای ما است؛ با این تجربه و حضور نیروهای جوان و با انگیزه ترکیب این دو، افق روشن‌تری را در برابر فعالیت‌های این حوزه قرار داده است.

وی افزود: در دولت خط‌کشی‌های وزارتخانه‌ای و نهادی نداریم. حوزه فرهنگ، هنر و رسانه داریم که در دولت مسئولیت‌ آن برعهده وزارت فرهنگ است و این وزارتخانه از همه فعالیت‌های فرهنگی، هنری و رسانه‌ای در همه اجزا دولت مکلف به حمایت‌، ترویج و همراهی است.

اسماعیلی با تاکید بر این نکته ادامه داد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با تنوع فعالیت‌های فرهنگی و هنری که دارد کاملا با ماموریت‌های کلان وزارت فرهنگ تطبیق دارد و واقعا این نهاد دقیق و درست جانمایی شده است.

وزیر فرهنگ تاکید کرد: ما نیاز به یک حلقه واسط میان نهاد حاکمیت و فعالیت‌های فرهنگی و هنری دانش‌آموزی داریم که این کار برعهده کانون پرورش فکری است.

وی ادامه داد: اگر کانون ماهیت هیات امنایی و مشارکت دستگاه‌های دیگر را در مجمع عمومی خود نداشته باشد، با توجه به انباشت نیروی انسانی، ماموریت‌ها و حجم وسیع کاری آن، طبیعتا این بار بر دوش آموزش و پرورش سنگینی خواهد کرد.

اسماعیلی با بیان اینکه ما در وزارت فرهنگ، فعالیت‌های کانون را بخش اصلی ماموریت‌های خود می‌دانیم، افزود: مدیریت کانون پرورش فکری تعامل خوبی با مجموعه وزارت فرهنگ و نهاد کتابخانه‌های عمومی دارند؛ ما حدود ۴ هزار کتابخانه داریم که قسمتی از کار باید به‌ کمک یکدیگر در جهت هم‌افزایی انجام شود.

او در مورد جشنواره فیلم‌ کودک و نوجوان نیز تصریح کرد: یکی از عناصر شکل‌دهنده این‌ جشنواره‌، کانون پرورش فکری است و کارهای کانون برای همه مغتنم است؛ مانند کار پویانمایی که سال‌گذشته ارائه شد و فروش آن‌ جزو پنج فیلم پرفروش کشور در پررونق‌ترین سال سینما شده و حدود ۳۰ میلیون نفر در سینماهای سراسر کشور بلیت خریداری کرده‌اند.

وزیر فرهنگ با تاکید بر این‌ نکته که وجود ۱۷ میلیون دانش‌آموز در کشور یک‌ ظرفیت بسیار مهم است، بیان کرد: کانون پرورش فکری فعالیت خوبی در تمام عرصه‌های فرهنگی و هنری دارد و در بنیاد بازی‌های رایانه‌ای هم حضور ویژه‌ای دارد، از این رو ما به دنبال افزایش همکاری هستیم.

بنا بر اعلام روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اسماعیلی گفت: ما در حوزه مناطق فرهنگی نیز فعالیت‌های ویژه‌ای داشتیم، برای نمونه ما می‌خواهیم «خوی» را یک منطقه فرهنگی ممتاز قرار دهیم.

او تصریح کرد: ما علی‌رغم تنوع قومیتی، لهجه، زبان و بعضا مذهب، یک چتر بالاتری به نام ایران را داریم، این مسئله مهمی است و حلقه‌ای است که ما را به راحتی به هم وصل می‌کند و به تعبیر مقام معظم رهبری مفهوم ایرانی‌گری که کاملا مطابق با سنت‌های مذهبی ما است نیز اهمیت ویژه‌ای دارد و کانون هم باید وارد این حوزه شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مروری بر دستاورد‌های علمی و فناورانه ۵ استان کشور در سال ۱۴۰۲
  • ۹ شهرستان آذربایجان‌غربی میزبان طرح کانون مدرسه هستند
  • وزیر ارشاد: در دولت خط‌کشی‌های وزارتخانه‌ای و نهادی نداریم
  • لزوم تقویت بنیان‌های فکری و معنوی دانشجویان و اساتید
  • ۱۰۰۰ کودک سنندجی در حمایت از کودکان غزه گرد هم می‌آیند
  • فرم امتیازدهی علمی داوطلبان جذب هیئت علمی دانشگاه‌ها اصلاح شد
  • ۲۰۰ طرح تحقیقاتی حوزه علوم شناختی به نتیجه رسید
  • مدیرکل جدید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان معرفی شد
  • پیشرفت تکنولوژی هزینه تحقیق را ارزان‌تر می‌کند/ اختصاص بودجه برای بروز رسانی تجهیزات به دانشگاه‌ها
  • حمایت از پایان‌نامه‌های حوزه صنایع غذایی در قالب برنامه «فن‌تز»