Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از هالیوود ریپورتر، «داستان اسباب بازی ۴» محصول جدید پیکسار که با نقدهای مثبت منتقدان افتتاحیه خود را خوب شروع کرد و با فروش ۲۳۸ میلیون دلاری رکورد فروش انیمیشن در روزهای افتتاحیه را در سطح جهانی شکست، امسال در یکی از رقابتی‌ترین دوره‌های اسکار برای انیمیشن باید مبارزه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که تازه در ماه ژوئن هستیم و تاکنون تنها رقیب «داستان اسباب بازی ۴»، «چگونه اژدهای خود را تربیت کنیم: جهان پنهان» است که ماه مارس روی پرده رفت اما اوضاع به همین منوال پیش نخواهد رفت.

شاید تصورش سخت باشد اما امسال «یخ‌زده ۲» دیزنی که ادامه‌ای بر فیلم سال ۲۰۱۴ است که موفق به کسب اسکار شد نیز اکران خواهد شد و در تعطیلات آخر هفته شکرگزاری روی پرده می‌رود.

با این حال این سه فیلم تنها رقبای اصلی نیستند و هنوز ۲ فیلم مطرح دیگر نیز باید اکران شوند. «شیر شاه» دیزنی به کارگردانی جان فاوارو هرچند بازسازی لایو و CG از انیمیشنی به همین نام است و احتمال می‌رود که در بخش بهترین فیلم نامزد اسکار شود، اما شاید در بخش انیمیشن هم مطرح شود. این اتفاق سال ۲۰۱۶ برای «کتاب جنگل» نیفتاد و آن فیلم در بخش جلوه‌های تصویری موفق به کسب اسکار شد.

این در حالی است که به دلیل مخدوش بودن خطوط تعریف فیلم لایو اکشن و انیمیشن در هالیوود، سال پیش «مری پاپینز بازمی‌گردد» جایزه انیمیشن «انی» را دریافت کرد و هم در بخش بهترین فیلم و هم بهترین انیمیشن اسکار نامزد شد.

در عین حال اواخر امسال نیز قرار است سرویس استریمینگ یک نسخه با کیفیت اسکار را به نمایش بگذارد که فیلم بلند انیمیشنی «کلاوس» به کارگردانی سرخیو پابلوس کارگردان «من نفرت‌انگیز» است. این انیمیشن از تکنیک‌هایی استفاده کرده که بسیار خلاقانه است و از تکنیک نقاشی کامپیوتری به نحوی بهره گرفته که به نظر نقاشی دستی می‌رسد.

در عین حال انیمیشن «منفور» که ۲۷ سپتامبر راهی سینماها می‌شود به نویسندگی و کارگردانی جیل کالتون و یک فیلم دیگر از مجموعه «شان گوسفنده» دیگر انیمیشن‌هایی هستند که هنوز باید انتظارشان را کشید تا در بقیه سال راهی سینماها شوند.

باید یادآوری کرد که یک فیلم کوتاه از «شان گوسفنده» سال ۱۹۹۵ اسکار برد و یک فیلم دیگر آن در سال ۲۰۱۵ نامزدی اسکار را کسب کرد.

«خانواده آدامز» به صدا پیشگی اسکار آیزاک و شارلیز ترون نیز از دیگر انیمیشن‌های امسال خواهد بود.

«فونان» درامی انیمیشنی که برنده جوایز اصلی در جشنواره فیلم انیمیشن انسی ۲۰۱۸ شد نیز در رقابت اسکار امسال حاضر خواهد بود.

«بونوئل در لابیرنت لاک پشت‌ها» که فیلمی درباره بونوئل فیلمساز سورآل است و «یک روز دیگر از زندگی» درباره بحران جنگ داخلی از دیگر انیمیشن‌های حاضر در رقابت امسال اسکار در بخش انیمیشن خواهند بود.

کد خبر 4651370

منبع: مهر

کلیدواژه: داستان اسباب بازی انیمیشن اسکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۶۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درس مهم برنامه اسکار مهران مدیری : فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی هیچ کاربردی ندارد...

عصر ایران ؛ نهال موسوی - در برنامه اسکار مهران مدیری که در شبکه نمایش خانگی در حال پخش است برای هر شرکت کننده که کمترین امتیاز را کسب کرده باشد به عنوان جریمه، در نظر گرفته‌اند که یک مسئولیت اجتماعی انجام دهد برای مثال آن هنرمند که در یک قسمت کمتر از بقیه امتیاز به دست آورده است باید به سرای سالمندان رفته و با هدیه بردن آنها را خوشحال کند.

در بعضی قسمتها از هنرمندی درخواست می‌شود که در صفحه اجتماعی که دارد و به صراحت هم گفته می‌شود مثلا برای 3 ماه در صفحه اینستاگرامی که دارید هفته‌ای یک کتاب را به مخاطبانت معرفی کنید، هنرمند هم با کمال میل حاضر به انجام چنین فعالیتی در قالب یک «مسئولیت اجتماعی» است.

نکته جالب توجه این است که در کشور ما شبکه اجتماعی اینستاگرام فیلتر است ولی برای انجام یک مسئولیت اجتماعی از آن کمک گرفته می‌شود! قطعا یک جای کار می‌لنگد. 

واقعیت این است که علی رغم فیلنرینگ جمعیت بسیار زیادی از این شبکه اجتماعی استفاده می‌کنند و هم مردم و هم فیلترکنندگان به این نکته واقف هستند. آمار استفاده ایرانیان از شبکه‌های اجتماعی هم که موجود است. علاوه بر این شبکه اجتماعی اینستاگرام در کشور ما یک کاربرد چند منظوره پیدا کرده است که شاید در بسیاری از کشورهای دیگر اصلا به این گونه نباشد.

اینستاگرام در ایران هم شبکه اجتماعی است که افراد در آن عکس‌ها و خاطرات و اتفاقات روزمره را به اشتراک می‌گذارند و هم برای بسیاری یک درگاه اقتصادی و کسب درآمد است، حتی کارکرد رسانه‌ای هم دارد و به همین دلیل بسیاری از خبرگزاری‌ها، سایت‌ها، سازمان‌ها، نهادها و ... جهت اطلاع رسانی به مخاطب از صفحه اینستاگرام خود بهره می‌برند و هم یک پلتفرم آموزشی برای بسیاری رشته‌های شغلی و فنون محتلف است.

حال با توجه یه این همه کارکرد چرا فیلتر است؟ واقعا این فیلتر کردن آیا هیچ دستاوردی داشته است؟ بزرگترین خروجی این فیلترینگ این نکته است که مردم به هر شکلی شده و از هر طریقی فیلترینگ را دور می‌زنند و در ایسنتاگرام فعالیت خود را ادامه داده‌اند.

از طرف دیگر یک بازار مبسوط هم برای برخی افراد بوجود آمده است که کاسبان فیلترینگ هستند و با فروختن فیلترشکن برای خود به نان و نوایی رسیده‌اند.

تلگرام و واتساپ هم به همین گونه است، آنها هم فیلتر هستند ولی جمعیت بسیار زیادی در کشور از ان استفاده می‌کنند، حتی روزنامه کیهان، صداوسیما، خبرگزاری‌های رسمی کشور و ... هم کانالشان در تلگرام فعال است.

در زمانه قدیم افراد مثلا در تلویزیون دیده و شناخته می‌شدند و معروفیت به دست می‌آوردند ولی امروزه دیده‌ایم که افرادی از طریق همین اینستاگرام و یا دیگر شبکه‌های اجتماعی به معروفیتی رسیده‌اند که تلویزیون برای جذب مخاطب از حضور آنها در برنامه‌های خود استفاده می‌کند.

چند روز قبل مجتبی کشوری (مدیرکل اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی) آمار بازدید برنامه‌های تلویزیون در فضای مجازی آماری اعلام کرد و گفت: «در تلگرام 173 میلیون بازدید، در اینستاگرام 1.1 میلیارد بازدید، در ایتا 85.5 میلیون بازدید و در روبیکا 139 میلیون بازدید ثبت شده است.»

حتی مدیران هم برای اشاره به تاثیرگذاری برنامه‌های تلویزیون از این آمارهای شبکه‌های اجتماعی فیلتر شده بهره می‌برند.

حال پرسش اصلی این است کارکرد این فیلترکردن چیست؟ وقتی هم می‌دانیم به اسم فیلتر است ولی در واقعیت همه دارند از آن استفاده می‌کنند، این چه استراتژی است؟ برای مردمی که انواع مشکلات اقتصادی و روحی وروانی دارند دارد این نصب، تهیه و خرید انواع فیلترشکن، این قطع و وصل کردن فیلترشکن غیر از سوهان کشیدن بر اعصاب و روانشان چه دستاورد دیگری دارد؟ 

وقتی می‌بینیم که در برنامه اسکار مهران مدیری برای انجام یک مسئولیت اجتماعی از شرکت کننده‌ها فعالیت در اینستاگرام را درخواست می‌کند به این دلیل است که او می‌داند برای تاثیر گذار بودن آن عمل مثبت در راستای یک مسئولیت اجتماعی باید از این پلتفرم استفاده کند، حال مدیران و مسئولان مربوطه نمی‌توانند از این عمل مهران مدیری درس بگیرند و آنها هم برای به بار نشستن بسیاری از آموزه‌ها و راهکارهای اجتماعی از این شبکه اجتماعی بهره ببرند؟ 

واقعا اگر درباره این همه تناقض هر شخص حقیقی یا حقوقی توضیح قابل قبول و منطقی دارد، بسیار لازم است که اطلاع رسانی کند و ما را هم از این اقیانوس پرسش‌های بی جواب نجات دهد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: وقتی شبکه‌های اجتماعی فیلتر شده برای صدا و سیما تعیین تکلیف می‌کنند خنده‌های از ته دل مهران مدیری پس از حرکت عجیب شکیب شجره (فیلم) نعیمه نظام‌دوست وسط برنامه مهران مدیری عروس شد (فیلم)

دیگر خبرها

  • جشن ۳۰ سالگی «داستان عامه‌پسند»/ بازیگران گرد آمدند
  • درس مهم برنامه اسکار مهران مدیری : فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی هیچ کاربردی ندارد...
  • اسباب بازی نیست! (عکس)
  • وضعیت کارلو آنچلوتی پس از سوت پایان بازی منچسترسیتی و رئال مادرید / انیمیشن فان
  • صنعت اسباب بازی، مسئله جدی دانشگاه‌های جهان
  • شوخی بانمک نعیمه نظام‌دوست با سن نیما شعبان‌نژاد
  • ببینید | اسکار به تمارض
  • مطالعات تطبیقی: استفاده از مقایسه در علم
  • ورنر هرتسوگ صداپیشه انیمیشن بونگ جون‌هو می‌شود
  • فیلم «آنیتا، گمشده در اخبار» واجد شرایط حضور در رقابت اسکار شد