Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکبر بیک‌محمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پس از اسم علی نام‌های امیرعلی، ابوالفضل و مهدی، در صدر پرتکرارترین نام‌های انتخابی والدین برای فرزندان پسر در شهرستان میامی قرار دارند.
وی افزود: در بین نام‌های دختران نیز پس از اسم فاطمه، نام‌های زهرا، زینب و فاطمه زهرا، بیشترین انتخاب والدین برای فرزندانشان در سه ماهه اول سال ۹۸ بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بیک محمدی، یکی از حقوق فرزندان بر والدین را انتخاب نام نیک برشمرد و تصریح کرد: در شهرستان میامی والدین با نام گذاری فرزندان خود به نام‌های خوب و نیک رغبت زیادی نشان می‌دهند.
وی، درباره تعداد ولادت‌های ثبت شده شهرستان میامی، گفت: بهار ۹۸ تعداد ۱۳۶ نوزاد در شهرستان میامی به دنیا آمدند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳.۵ درصد کاهش داشته است.
رئیس ثبت احوال میامی تصریح کرد: تعداد افراد فوت شده در سه ماهه اول امسال نیز ۷۲ تن بود که نسبت به پارسال ۴۴ درصد رشد داشته است.
بیک محمدی خاطرنشان کرد: به خاطر نبود امکانات لازم از جمله آزمایشگاه و مشاوره قبل از ازدواج، بیشتر ازدواج‌های امسال این منطقه در شهرهای مجاور مانند داورزن و سبزوار خراسان رضوی، شاهرود و شهرهای استان گلستان ثبت شده و آمار ازدواج‌های این منطقه را پایین نشان می‌دهد.
وی تصریح کرد: ۲۰ فقره ازدواج بهار ۹۸ در میامی ثبت شده است که در صورت فراهم شدن امکان ثبت در این منطقه آمار مربوطه افزایش می‌یابد.
رئیس ثبت احوال میامی با اشاره به اینکه مهلت اعتبار کارت ملی قدیمی به پایان رسیده است، اظهارداشت: متقاضیان می‌توانند برای دریافت کارت ملی هوشمند به دفاتر پیشخوان دولت و اداره پست مراجعه کنند.
شهرستان میامی با بیش از ۴۰ هزار تن جمعیت در شرق استان سمنان قرار دارد.

۷۳۵۷/‏۶۱۶۷/‏۶۱۰۳

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۶۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال آب از سد تالوار به بهار و کبودراهنگ ۱۰۰۰ میلیارد اعتبار می‌خواهد

ایسنا/همدان نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس گفت: انتقال آب از سد تالوار به شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ به ۱۰۰۰ میلیارد اعتبار نیاز دارد که بعد از اخذ ماده ۲۳ این مهم را پیگیری خواهیم کرد.

فتح‌الله توسلی چهارشنبه ۵ اردیبهشت در شورای اداری شهرستان کبودراهنگ، اظهار کرد: ۶۵ روستای شهرستان  کبودراهنگ مشکل آب شرب دارد که مشکل تعدادی از این روستاها حل شده و به طور قطع انتقال آب از سد تالوار به شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ از نقش مؤثری در حل مشکل اساسی سایر روستاها برخوردار خواهد بود.

وی در ادامه تصریح کرد: طی صحبت و رایزنی با مجموعه  وزارت نیرو و وزارت جهادکشاورزی برای آبرسانی و قنوات اعتبار لازم تعریف شده و اکنون اعتبارات شهرستان کبودراهنگ به رقم قابل توجهی رسیده است.

توسلی با بیان اینکه همه تکلیف داریم که مسائل شهرستان را پیگیری کنیم و باید دلسوزانه برای مردم و پیشرفت شهرستان قدم برداریم، خاطرنشان کرد: در سال گذشته اگر پیگیری‌های مستمر در بحث آب شرب نبود به طور قطع با مشکلات جدی مواجه می‌شدیم که خوشبختانه با پیگیری‌های انجام شده چندین روستا از جمله روستای کوهین اکنون  دارای آب پایدار هستند و در آینده مشکل دیگر روستاها نیز مرتفع خواهد شد.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در خانه ملت با اشاره به اینکه در پیوست یک  بودجه تا سال گذشته اعتباری برای شهرستان نداشتیم، گفت: از مدیران درخواست داریم برای خود پروژه تعریف کنند تا بتوانیم اعتبار جذب کنیم.

وی با تأکید بر توزیع عادلانه اعتبارات افزود: اجازه نخواهیم داد ظلمی به شهرستان در توزیع اعتبارات شود چرا که حق مردم است و مدام پیگیری می‌کنیم تا این روند تغییر کند و اگر شما کمک نکنید، تغییری رخ نخواهد داد.

توسلی ادامه داد: وضعیت استان همدان در موضوع درآمدها ۹۸ درصد از طریق مالیات بوده که این امر برای استان  فاجعه است و باید به سمت درآمدهای پایدار برود و دست به دست هم تولید را رونق دهیم چرا که افزایش درصدی وصول به اقشار مختلف جامعه فشار وارد می‌کند.

وی با تأکید بر حساسیت مدیران در اعتبارات ادارات گفت: متأسفانه سال گذشته حدود ۹۰۰  میلیارد تومان از اعتبارات استانی در حال بازگشت به خزانه بود که با پیگیری‌های نمایندگان و استاندار از آن جلوگیری شد.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس ادامه داد: سال گذشته بیش از  ۱۵میلیارد تومان اعتبار برای نوسازی مدارس و هفت میلیارد برای تجهیز مدارس اخذ کردیم.

وی همچنین با اشاره به نشست خود با رئیس بانک مرکزی گفت: در جلسه با رئیس بانک مرکزی پیگیر منابع بودیم و تأکید شد که مردم از  عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات راضی نیستند و خواهش داریم برای منطقه دلسوزی شود.

توسلی  ادامه داد: اورژانس جزو اولویت‌های شهرستان است و باید تا پایان سال تحویل مردم داده شود، همچنان که درمانگاه تأمین اجتماعی کبودراهنگ با سرعت در حال ساخت است و اعتبارات آن نیز وجود دارد.

بهسازی بیش از ۱۰۰ روستای کبودراهنگ

فرماندار کبودراهنگ هم از بهسازی بیش از ۱۰۰ روستای این شهرستان در سال‌جاری خبر داد و اظهار کرد: اعتبار لازم برای این تعداد از روستاهای تخصیص یافته و با این اعتبارات تخصیصی بهسازی بیش از ۱۰۰ روستای شهرستان در سال‌جاری انجام خواهد شد.

مسلم غلامی با بیان اینکه در سال گذشته شهرستان کبودراهنگ در حوزه‌های مختلف از جمله فرهنگی و اجتماعی خوش درخشید، افزود: همه ما مسئولان دغدغه شهرستان را داریم، باید فرصت‌سوزی نکنیم و با تلاش لازم با استفاده از فرصت‌ها کمبودهای شهرستان را مرتفع و بیشترین اعتبارات و آورده را برای شهرستان کسب و پیگیری کنیم.

غلامی با اشاره به نامگذاری امسال از طرف مقام معظم رهبری به نام "جهش تولید با مشارکت مردمی" تصریح کرد: برای تحقق شعار سال همه دستگاه‌های اجرایی شهرستان باید دارای برای مدون باشند.

وی با اشاره به نقش مهم مردم در تحقق شعار سال خاطرنشان کرد: شهرک خصوصی کبودراهنگ که توسط یکی از جوانان در شهرستان راه‌اندازی شده است، طی دو سال گذشته ۷۰ درصد این شهرک پر شده که این امر نشان از نقش مهم مردم و مشارکت مردمی در تولید دارد.

غلامی با تأکید بر شناسایی ظرفیت‌های شهرستان توسط دستگاه‌های اجرایی بیان کرد: برای تحقق شعار سال هر جایی که دارای ظرفیت هستیم شناسایی این ظرفیت‌ها توسط دستگاه‌های اجرایی ضروری است.

وی با اشاره به فعالیت ۱۱ تعاونی تولید زراعی در شهرستان کبودراهنگ تصریح کرد: شهرک گلخانه‌ای و سردخانه از جمله کمبودهای شهرستان کبودراهنک بوده که توجه به این حوزه‌ها از نقش مؤثری در تحقق شعار سال برخودار خواهد بود.

نماینده عالی دولت در شهرستان همچنین اظهار کرد: در سال گذشته با حضور وزیر صمت در روستای کردآباد قرار شد در ابن روستا دو تعاونی راه‌اندازی شود که هنوز این امر محقق نشده است و به طور قطع راه‌اندازی این دو تعاونی در کاهش قیمت مواد اولیه تولیدکنندگان نقش مؤثری می‌تواند داشته باشد.

غلامی در ادامه از پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی اورژانس بیمارستان امام رضا(ع) این شهرستان خبر داد و یادآور شد: اقدامات خوبی در حوزه بهداشت و درمان شهرستان انجام شده و با شکل‌گیری و احداث بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی  کبودراهنگ به طور قطع حوزه بهداشت و درمان شهرستان پیشرفت دوچندانی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه ساخت دو درمانگاه در شهرستان کبودراهنگ شروع شده و چهار خانه بهداشت به‌زودی آماده اجرای عملیات اجرایی است، گفت: انبار دارویی یکی از نیازهای مهم شهرستان بود که خوشبختانه این انبار دارویی در سال گذشته به بهره‌برداری رسید.

فرماندار کبودراهنگ مطرح کرد: ایمن‌سازی راه‌ها، روکش جاده‌ها، افتتاح چندین واحد اقتصادی، برگزاری همایش‌ها، اقدامات مختلف فرهنگی، کاهش طلاق و افزایش موالید از جمله مواردی است که در سال گذشته در این حوزها در شهرستان چشمگیر بوده است.

جذب اعتبارات سال گذشته، برنامه‌ریزی مدون برای سال جدید از دیگری مواردی بود که فرماندار کبودراهنگ در این‌جلسه نسبت به آن توسط مدیران دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • همایش پیاده رویی در میامی و ایوانکی
  • بسکتبال NBA | شوک بزرگ پکیج لیلرد به بوستون سلتیکس!
  • انتقال آب از سد تالوار به بهار و کبودراهنگ ۱۰۰۰ میلیارد اعتبار می‌خواهد
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • ۳۰۰۰جوان کهگیلویه و بویراحمدی در صف پرداخت وام ازدواج هستند
  • جشنواره بهار نارنج کومله برگزار می‌شود
  • تحقق ۱۱۴ درصدی تعهد اشتغال در شهرستان بهار
  • آوای خوش باران در بروجرد پیچید + فیلم
  • نانوایی‌های شهر بهار به ۳۱ نانوایی افزایش یافت
  • برگزاری مراسم ازدواج ۱۰۰ زوج جوان در شهرستان قشم